Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Zsófi28

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-07-24 13:42:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zsófi28 +36304298976 118790 szexpartner

bszkjncs a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Zsófi28 hirdetővel
Egyeztetés
A kedvenceim között nézelődtem, mikor megakadt rajta a szemem. Elérhetőnek jelezte a rendszer, így tettem is egy próbát. Kicsit sokat csörgött, már épp letettem volna, de abban a pillanatban beleszólt. Ő volt az, tehát nincs közvetítő. Nagyon aranyos, mondhatni izgatóan kedves hangja van. Rövid beszélgetésünk alatt találtunk szabad időpontot, gyakorlatilag azonnalra. Úgyhogy kapát-kaszát eldobtam, bevágódtam a kocsiba és irány na nem Surány, hanem a XIII. kerület.
Megközelítés
Ugyan kocsival mentem, de a tömegközlekedőknek sem kell fanyalogni, mert közel van a Lehel térhez, könnyen megközelíthető épület. Jól láthatóan ki van írva az utcanév a sarkon, az épületen meg a házszám, úgyhogy aki nem talál ide, annak gratulálok. Parkolóval szerintem szerencsém volt, ha esti órákban érkezik az ember lehetnek gondok.
Helyszín
Nagyjából 100 éves épületben található a helyszín, ami ennek megfelelően elképesztő belmagasságú. Na mondjuk sokat nem nézelődtem felfelé, de kicsit váratlan volt a nagy tér. Utána váraltan volt a foglalkoztató szoba, mert az meg olyan pici volt, hogy épp csak egy matrac fért el benne. Jóóó, meg egy kis puff, meg inas a ruhának, meg egy tükör a földön a matrac mellett, meg egy kis asztal, amin a zenedoboz van, de kb ennyi a berendezés. Mondjuk mi más kellhet? Ja igen, egy nő! :) Megemlítem a fürdőt még, ami inkább wellness részleg. Mind felszereltségben, mind minőségben kiemelkedő.
Zsófi28 külseje
Szerintem az már a képeken is látszik, hogy nem a csontsovány modellek táborából szalajtották, hanem inkább a faros menyecskék közül. Élőben ez így is van, viszont ha egy kicsit még finomít magán derék tájon és tónusosabb lesz a teste (elmondása szerint folyamatban), akkor komolyan bajban leszek, olyan vonzó lány lesz belőle. Azért így sem volt gondom a testével, illatos puha bőr, feszes idomok, pont a kézméretemnek megfelelő mellek. És most egy kis szusszanás, mert az arca, a szeme, a mosolya....te jó ég! Gyönyörű volt! Ilyen kacér mosolyt rég láttam, ahogy nevet a szeme is, elolvadtam! A fogadó szett valami kis lenge köpeny nemtom, de alatta kb. semmi, úgyhogy nehéz volt nem legeltetni a szemem. Szóval a magam részéről elégedett voltam és alig vártam, hogy visszatérhessek a fürdőből.
1. Zsófi28 +36304298976 beszámoló Budapest 118790 erotikus masszázs
3. Zsófi28 +36304298976 beszámoló Budapest 118790 erotikus masszázs4. Zsófi28 +36304298976 beszámoló 2023-07-24 19:31:24 erotikus masszázs 1187905. Zsófi28 +36304298976 beszámoló 2023-07-24 19:31:24 erotikus masszázs 1187906. Zsófi28 +36304298976 beszámoló 2023-07-24 19:31:24 erotikus masszázs 118790
Action
Visszatértem után hamar a tettek mezejére vagyis a matracra tértünk. Javasolta, hogy feküdjek hanyatt, majd ahogy elhelyezkedtem a lábaim közé ült és némi krémmel hidratálni kezdte a nemesebb részemet. Aztán, ahogy a bőröm beszívta a krémet, közelebb hajolt és incselkedősen puszilgatva nyalogatva ellenőrizte a keménységemet. Nos eddigre ezzel már nem volt gond, úgyhogy hamarosan a szájában is voltam. Fokozatosan vett mélyebbre és a kezdeti könnyed szívóerő lassan egyre erősebbé vált. Nagyon szuper volt, ahogy csinálta, elégedettségemnek hangot is adtam dícséret formájában. Néha szünetet tartott, hogy visszatérjen a zacsihoz és a folyamat alatt végig csak alig kezezett. Aztán úgy helyezkedett, hogy lábaim közé térdelve a kezeit a csípőm mellém tette és úgy támaszkodva vette a szájába a farkam. Hú az nagyon izgató volt, ahogy így bólogatott. Nehezem álltam meg, hogy ne mozogjak ellen alulról. Helyette inkább az oldalt lévő a tükörben néztem mit művel, de aztán mivel néha rám is nézett közben, inkább csak őt figyeltem, nehogy elmulasszak egy pillantást is akár. Ezzel a magam részéről el lettem volna egy órát szerintem, de mivel annyi volt a teljes időkeret, nem problémáztam, amikor javasolta, hogy húzzunk gumit.

Közösen felpattintottuk, majd azt kérte, hogy mivel én kicsit nagy vagyok ő meg kicsit szűk, szemből melegítsünk. Helycsere következett, a hátára feküdt és széttárta a lábait. Úhh itt megint megakadt az agyam, ahogy kitárult az a gyönyörű punci. El is szégyelltem magam, hogy eddig én semmit se csináltam, mármint ami neki is örömet okozott volna, úgyhogy egy kis kóstolóra odahajoltam. Hiba lett volna kihagyni a finom zamatos csupasz barackját. Úgy éreztem tetszik is neki, amit csinálok, de sajnos az önzésem hamar felülkerekedet, így misszionárius pózt felvéve elhelyezkedtem a startvonalon. Vendéglátóm kért egy kis krémet, majd kézi vezérléssel a nyíláshoz irányított és felügyelte az első mozdulatokat. Igyekeztem maximálisan óvatos lenni, figyeltem az arcán a reakciókat és nagyon lassan, nagyon óvatosan haladtam egyre beljebb. Valóban jó szűk, úgyhogy már itt figyelnem kellett, hogy ne legyen fél perces a menet. Azért csak bejutottam és lassú mozgásba kezdtem, majd idővel, miután engedélyt kaptam, gyorsítottam. Néha kis pihenéseket beiktatva kényeztettem a melleit, a változatosságot pedig a lábak helyezgetésével oldottuk meg. Hol a vállamon voltak, hol a mellkasomnak támasztva, hol csak oldalt, de végig szemből voltunk. Ez ment egy darabig, de aztán már nem volt visszaút, mert nagyon fel voltam izgulva, így végül, ahogy a kezemet a mellére szorította, kiadtam magamból, amit csak tudtam és a gumiban végeztem.

A törölgetés és pihegés percei után kicsit más irányt vettek az események. Az erotikából a hátra lévő időben annyi maradt, hogy egymás mellett fekve, szinte összebújva beszélgettünk. Karomra hajtotta a fejét, én markolásztam a mellét, szóval tiszta romantikus volt... :) Emiatt aztán nem volt hiányérzetem a második kör miatt, teljesen jó volt. Sőt, így legalább az is kiderült, hogy szinte egy napon születtünk és még pár dolog, de ettünk kovászos uborkát is, hogy mást ne említsek, szóval volt minden, ami már nem szigorúan az 'Action' tárgykörébe tartozik, így engedelmetekkel ezt már nem részletezném. A lényeg, hogy a barátnős oldala is olyan jó, mint az örömszerzős.
Elszámolás
Extra nem jutott eszembe, vagyis nem is néztem, mit vállal, de nem is kérdeztem. Elő randin nekem elég ez az alap, amit a leírtam. Az óradíj pedig nagyjából átlagosnak mondható.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 45, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kicsit csodálkozom, hogy alig van beszámolója. Lehet, hogy kérte, hogy hanyagoljuk? Na mindegy, én nem emiatt, hanem a remek randi miatt éreztem úgy, hogy el kell mesélnem mi és hogy történt. Azaz találkoztam egy gyönyörű és kedves nővel, aki tudja, mit kell tenni egy férfivel, hogy az a foglalkozás végén boldogan libbenjen ki a lakásból. Semmi akadás nem volt a programban, mármint "ezt ne", "azt ne" stb... Sőt! Nem zavarta a melós ruhám, amiben érkeztem, a borostám és a sok hülyeség sem, amit első zavaromban mondtam neki, a jó hangulat végig kitartott. Egy szóval jó volt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi28 szexpartner beszámolójáról


2023-07-31 21:39:20
Stílusos, pörgős beszámoló. Külsőt és az actiont is részletesen megírtad. Abban titkon bíztam, hogy az adatlapon feltüntetett csókról is lesz szó, de a jelek szerint azt nem kérted.
Mutasd mindet