Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Zsófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-09 23:17:08

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zsófi +36702799482 120904 erotikus masszázs

Kspisti11 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Zsófi hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
3
Nem volt könnyű összehoznunk ezt a találkozást. Pedig visszajáró vendég vagyok Zsófinál, sőt talán kölcsönös közöttünk a szimpátia. Közbejött nála betegség, vizsgaidőszak, más egyebek, így lényegében január eleje óta tologattuk az időpontot. Mindig az utolsó pillanatban lemondta az aktuálisat, és kijelöltünk egy következőt. Aztán végre eljött a múlt csütörtök, amikor is eljutottam hozzá. Tekintve, hogy a masszázson kívül mi minden mást csinál, nincs jogom szemrehányást tenni. Sőt, inkább én lehetek hálás, hogy egy ilyen lányhoz "bejáratos vagyok", még ha nehezen is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű Zsófihoz eljutni kocsival is meg BKV-val is. Én kocsival megyek oda, és mindig találok is szabad parkolóhelyet. Azt hiszem, hogy ott ingyenes a parkolás, noha előző igen jó és szavahihető beszik ennek a fordítottját állítják. Szintén érdekes módon én azt hiszem, hogy ha valaki BKV-val menne, akkor a villamos a legjobb választás, de ezek szerintem úgyis csak jelentéktelen részletkérdések. A lényeg az, hogy Zsófi pontos címet ad meg, és könnyű is odatalálni. Nem vadonatúj, de nagyon tisztességes és rendezett 3 vagy 4 emeletes épület. Talán az ezredforduló előtt kicsivel épülhetett.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás mindig kifogástalanul tiszta. Azt, hogy egy másik masszőz is dolgozik ebben a lakásban (a szomszéd szobában), azt én csak az egyik kolléga beszijéből tudom. Mert soha nem hallottam a lakáson belül mások hangjait, illetve nem láttam férficipőt a magamén kívül az előszobában. Valamint nem volt logisztikázás a fürdőszoba használatakor sem. Számomra mindig teljes volt a diszkréció. Úgy mondhatnám, a helyszín számomra tökéletes.
Zsófi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint ahogy tökéletes számomra Zsófi is. Kívül és belül. Hét itt töltött évem alatt a nagyon sok megismert lány közül Zsófi a legszebbek közé tartozik fizikai kinézetével is. Ha ehhez a műveltséget, finom nőiességet, értelmességet, egyéb belső értékeket is hozzászámítom, akkor én hajlamos vagyok Zsófinak adományozni az "életemben megismert egyik legeslegjobb csaj" címet.

Ahhoz az én szókincsem és kifejezőkészségem nem elég jók, hogy ezt a csodacsajt objektíven leírjam. Persze ha itt most ennyivel befejezném ezt a részt, akkor kapnák hideget-meleget, így erőt veszek magamon és megpróbálkozom.

Zsófi tényleg 179 cm magas, én pedig imádom a nálam picivel magasabb lányokat. Továbbá imádom azokat a lányokat, akiknél a "magasság mínusz testsúly" kb. 120-at tesz ki. Nos, Zsófi ezt is teljesíti. Picivel túl is teljesíti, ami csak tovább javít a kinézeten. Egy olyan magas, karcsú lányról beszélünk, akiről egyszer a gazellák kecsessége, máskor meg a csúcs-manökenek szexisége jut eszembe. Eszméletlenül szép alakja van. Kb. 1 éve járok hozzá időnként, és a fenti leírás mindig is érvényes volt, de talán most még szebb az alakja, mint a korábbi találkozásainkkor.

Arca szép, szív formájú. Szemei tisztán csillogóak. Szerencsére sokat mosolyog, és ez a mosoly és a szemei szinte beragyogják az egyébként kicsit sötét masszázsszobát. Haja hosszú, egyenes szálú, sötétbarna színű. Nagyon ügyesen tudja a kezével összefogni és bal vagy jobb oldalra átdobni, hogy ne zavarja olyankor, amikor épp kényeztet engem.

Szép bársonyos bőre van mindenfelé, csupán minimális tetkóval emlékeim szerint valahol az alkarján. Mellei csodaszépen állnak. Kislányosak, pont egy tenyerembe beleférnek. Tökéletes alakú popsija és ápolt puncija van. A hosszú egyenes combok minden pozícióban megdobogtatják a szívem, de amikor Zsófi négykézlábra ereszkedik és pucsít, akkor arra nincs más szó, mint az, hogy "vadító".

A sok dicsérő mondat ellenére komoly hiányérzetem van: nem sikerült hűen leírnom, mennyire szép lány Zsófi. Ezért a végére egy klisé: nézzétek meg a fotóit, majd higgyétek el, hogy még szebb is az alakja, mint a fotóin. És ez nem kis szó.
1. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 120904 erotikus masszázs
3. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 120904 erotikus masszázs4. Zsófi +36702799482 beszámoló 2024-03-11 09:38:34 erotikus masszázs 1209045. Zsófi +36702799482 beszámoló 2024-03-11 09:38:34 erotikus masszázs 1209046. Zsófi +36702799482 beszámoló 2024-03-11 09:38:34 erotikus masszázs 120904
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Az érkezésem kacifántosra sikeredett: pechemre a lenti bejárati kapunál szorosan a nyomomba belépett egy szomszéd is. Hogy ne buktassam le Zsófit, én nem álltam meg az ő emeleténél/lakásánál, hanem 2 szinttel feljebb kellett lépcsőznöm, mert mögöttem ott lépkedett a szomszéd. Ő a Zsófi fölötti szintig ment. Én meg emiatt még eggyel följebbre...

Amikor aztán a szomszéd belépett a saját ajtaján, én halkan visszaosontam Zsófi emeletéig, és igencsak meg voltam elégedve magammal és a diszkrét érkezésemmel.

Belépésemkor bugyi melltartó kombóban várt rám az ajtó mögé bújva. Puszi-puszi, cipő le, baráti ölelés és úgy tűnt, mindketten örültünk a másiknak. A masszázsszobába lépve átadtam az ajándékomat, a rózsaszálakat pedig diszkréten letettem egy polcra. Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak: oda-vissza ment a kérdezősködés és információadás, miközben levetkőztem. Aztán fürdőszoba, majd jöttem gyorsan vissza.

Először állva csókolóztunk, miközben én nagy nehezen levettem Zsófiról a melltartót, majd már jóval könnyebben a bugyit is. Lefeküdtünk egymás mellé a tatamira, és felváltva csókolóztunk és kérdezgettük egymást a másik életének alakulásáról. Örömmel konstatáltam, hogy látszólag rendben van a szénája.

Klasszikus masszázs annyi volt, hogy én masszíroztam Zsófit egy kicsit, de ez inkább volt a testének a simogatása, mint masszírozás. Mindketten tudjuk, hogy miért járok én hozzá. Minél őszintébb beszélgetést, eszméletlen jó csókolózást és végtelenül izgalmas kölcsönös kényeztetést remélek. Zsófi elfogad engem ilyennek, és igyekszik azt nyújtani, amit én igénylek - vagy ahhoz eléggé közelítőt.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Ha a beszélgetés és csókolózás a fenti szekcióba került, akkor itt marad még a kényeztetést.

Először én kaptam esélyt Zsófi kényeztetésére, és úgy hiszem, az igen jól sikerült. Az egymás mellett fekvő csólokózós felállásból a nyakát, melleit és hasát végigpuszilgatva eljutottam a lábszáráig, majd visszaindultam a hosszú combok mentén. Kényelmesen hasra feküdtem Zsófi széttárt lábai között és igen lassan elkezdtem őt a nyelvemmel kényeztetni. Ujjazni nem szabad őt sajnos, de úgy hiszem, a nyelvem is elegendő volt. Zsófi egyre hevesebben lélegzett, a hasizmai elkezdtek önálló életet élni. A lány először a kezeimet kereste és szorította őket az ujjainkat összekulcsolva. Később egyik kezével a melleit simogatta én pedig a felszabadult kezemmel a tiltott részek környékét simiztem gyengéden, illetve megemeltem a popsiját és szinte majszoltam a csiklót illetve a puncija bejáratát. Aztán kiderült, hogy túlságosan mohó voltam, és Zsófi egyszerre csak elröppent. Ezután már nem esik jól neki az érintésem ott lent, még ha végtelenül gyengéden próbálom is. Így a randink ezen etapja talán 8-10 perc alatt elmúlt. Tudom, hogy így néz ki az is, amikor a lányok eljátsszák az orgazmust, hogy minél gyorsabban vége legyen ennek. Több tucatnyi ilyen tapasztalatom is van, de ez vagy igazi orgazmus volt, vagy Zsófi a legjobb színészek közé tartozik.

Ő két alkalommal juttatott engem a csúcsra. Először kb. az időkeretem harmadánál, majd másodszor a végén. Kérésemre mindkét alkalommal rám merőlegesen nyégykézláb állva, pucsítva kényeztetett. Leginkább a szájában voltam, néha pihenésképpen felemelte a fejét és kézzel folytatta - az is igen jól esett. Imádom ilyenkor simogatni azt a gazella-szerű testét és meg-megérinteni a nagyajkak környékét és élvezni, hogy még mindig mennyire lucskos odalenn. Bevallom, nem igénylek nála semmilyen variálást a kényeztetésem tekintetében. Mindig ugyanúgy esik jól, és Zsófi immár jól kiismert engem: nem kell mondanom, mit és hogyan szeretnék, mindig pontosan azt kapom, amire szükségem van.

Mindkét esetben a szájában ért a vég: sőt szinte ugyanolyan forgatókönyv szerint. Másodszor talán már kevesebb spermával járt a dolog, de számomra nem kevésbé élvezetesen. A munkája eredménye a szájából papírzsepibe vándorolt. Én is kaptam törlőkendőt, de nem igazán volt rá szükségem.

Mivel nincs szükségem nála semmilyen változatosságra, nem is vagyok mérvadó a kényeztetése változatosságáról nyilatkozni. De nekem eszméletlenül jó mindegyik látogatásomkor, így most is az volt. Itt vendégeskedve rendszerint eszembe jut Apolló barátom kitartó véleménye, miszerint az élet szép és sose halunk meg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hoztam természetesen ajándékot is Zsófinak és azt mindjárt az elején átadtam, de a virágcsokromat ezúttal csak a végén adtam oda, mert nem tudtam, hogy az utolsó alkalom óta változott-e a csokor mérete, és nem akartam a hangulatot ilyen dolgokkal az elején elrontani.

A szokásos vállaláson felül a NFVSZ extrát vettem igénybe, és az kivitelezésenként öt virágszálamba került. Így a csokor mérete picivel átlagon felüli, de amit kapok, az meg magasan átlagon felüli - mondhatnám luxus szintű - így biztosan állítom, hogy megéri.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 47 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kedvelem ezt a lányt, talán valamennyire ismerem is (noha nem eléggé), így szubjektív vagyok. Számomra ő:

1. Az egyik legszebb itteni lány
2. Számomra egy igencsak jó partner egy pettinghez.
3. Egy egyetemista, aki komolyan veszi és folytatja a tanulmányait, már most is értelmiségi, és még inkább az lesz
4. Egy igencsak finom, tapintatos, nőiesen alkalmazkodó, ügyesen viselkedő fiatal "úrhölgy" - a szónak a jó értelmében
5. Egy olyan, aki az itteni munkája és a komoly tanulmányai mellett még egy intellektuális, komoly tudást igényló "polgári" munkával" is foglalkozik
6. Valaki, aki érthetetlen módon még sincs elszállva magától és nem hordja fönn az orrát: nem is értem miért. De persze örülök ennek.
6. Egy olyan lány, aki valamelyest "elfogadott engem" annak ellenére hogy 40+ év a korkülönbség közöttünk

Hát részemről ennyi a Zsófi-sztori. A makktársaknak lehet ez jó, vagy haszontalan. Önző módon elsősorban magamnak írtam emlékbe ezt is.

Meg egy kicsit Zsófinak is írtam, bár nem biztos, hogy ő elolvassa majd. Ha mégis: akkor köszi szépen, amit folytatólagosan kapok. Végül pedig a legtöbb, amit a jövőben Tőled kaphatok: hívj majd meg a diplomaosztódra. Kitartás és eljön majd az a pillanat is, mert képes vagy rá és mert megérdemled :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-10 23:44:30
Számodra ritka kincset találtál, az emlékiratod számunkra is élvezetes olvasmány. Írd majd meg a diplomaosztó utáni randitokat is, mert nagyon várjuk.

2024-04-10 18:40:28
@Apolló: megtisztelsz a nagyapádról szóló soraiddal. Nekem sajnos bölcs nagyszülőkből, akikre még emlékezni is tudnék nem adott a sors. Viszont Berzsenyi sorai elég korán megfogtak engem, akkor amikor még fogékony az ember a romantikus gondolatokra. Azóta is életem fontos kisérői a következő sorok:

"Úgy éltem, hogy életemet
Visszaélni ne bánnám,
Úgy éltem, hogy életemet
Végezni ne fájlalnám

Légyen álom, légyen bíró,
Bátran megyek elébe,
Mint egy elfáradt utazó,
A vadon enyhelyébe.
Mert ha bíró: nem furdal vád,
Mert ha álom: nyugalmat ád."

Hát ez jutott eszembe a kommented kapcsán. Egy kis fekete humorral pedig azt mondhatnám, hogy a fentieknek természetes következménye, hogy az élet szép és sose halunk meg...

2024-04-08 23:52:25
„A makktársaknak lehet ez jó, vagy haszontalan. Önző módon elsősorban magamnak írtam emlékbe ezt is”….. Tetszett az írásod, de az előbb idézett záró gondolatod fogott meg igazán. Nagyapám anno nagy tiszteletnek örvendő ember volt. Gyerekkoromban sok bölcsességgel szórt meg. Egyszer amikor a térdén ültem, azt mondta, hogy „kisfiam úgy éld majd az életed, hogy öreg korodra már csak az emlékeid maradnak. És ha visszatekintve szép dolgok uralják az emlékeidet, mosolyogva fogsz távozni”. Mikor utoljára láttam, sírtam, ő mosolygott. Remélem ez az emléked is egy olyan memoár lesz, ami a későbbiekben majd mosolyra fakaszt Téged. Köszi hogy megosztottad velünk az emlékiratodat. Az élet szép és sosem halunk meg…

2024-04-05 03:53:01
Szenzációsan jó beszit írtál, szokásodnak megfelelően. Jó volt olvasni!

2024-03-19 20:53:16
Hosszú, novellaszerű beszámolót komponáltál.
Mutasd mindet

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-10-27) : Hasra feküdtem, Zsófi a lábaimnál helyezkedett el, először a vádlimat kezdte lassan, módszeresen átgyúrni. A bal vádli, utána rákérdezett a talpmasszázsra, majd, igenlő válaszom után, a talpamat is, közepes erősséggel átmasszírozta.

felejthetetlen: 7db
(2024-04-19) : Following a soft, very pleasant francia. I enjoyed Zsófi’s actions and at the same time could watch her beautiful butt from the mirror in the wall. Again this was something to remember for a long time. In the end I ask 69.

(2023-05-11) : inkább nem siettem el hanem hagytam, hogy finom érintéssel meg masszírozza a nyakamat, vállamat és hátamat. Ritka ez is manapság. A futószalag érzésnek a legkisebb jelét nem érzékeltem.

(2023-04-28) : Zsófi elkezdett (valószínűleg) krémmel masszírozni. Mivel az első pillanattól nagyon kommunikatív volt, és rengeteg közös témánk volt, így őszintén szólva a masszázsra csak annyiban koncentráltam, hogy jól esett. Ezúttal kevésbé volt szükségem rá, a vállamban volt ugyan néhány csomó, amit lazított, amikor oda került, de most nem csak a levezetésre készülve, hanem a beszélgetésünk okán is hátrébb szorult prioritást tekintve a folyamat.

nagyon jó: 3db
(2023-07-29) : A masszázs első részében a hátamat, gerincemet és a csípőmet masszírozta. Jó erős keze van és így nagyon jól esett a kezelés A kényeztetés és a levezetés után a hátamra feküdtem és elölről masszírozott.

(2023-05-02) : Szőlős masszázsolajjal masszírozta végig először a lábaimat, majd haladt a hátam és a karjaim felé. Bár nem tanulta a masszázst, de alapos és nagyon kellemes volt a masszázsa, igazán jól esett, szerintem jó érzéke van a masszázshoz is.

(2023-04-18) : Masszázs közben többször megdícsérte a fizikai adottságaimat,ami külön jól esett. A lábak után jött a hátam és a karom, ekkor már a hátamon ült és ahogy néha meg-meg emelkedett én sem voltam rest, próbáltam őt a kezemmel hátranyúlva hangulatba hozni.

: 4db
(2023-05-15) : Nem tanulta a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesen átmasszírozott, külön örültem, hogy magától elkezdte a talpaimat is sokáig masszírozni, ez azért nem szokott alap lenni, vagy csak külön kérésre. Sokat időzött a fenék tájékon is, ami nagyon jól esett, plusz a nyakamat és vállamot is kellemesen átnyomkodta.

(2023-05-12) : Hozta a pohár vizet, amivel a tusolás előtt megkínált, kávét nem kértem. Kérdezte, hogy mivel kezdjünk, ugyanis a masszázst a végére is hagyhatjuk. Én ezzel szerettem volna kezdeni, hiszen először voltam nála, és nálam ez a rész a beszélgetésre, ismerkedésre van.

(2023-04-17) : Fordulás után megkért, hogy segítsem a "lányokat" beolajozni, amit örömmel tettem, mert ilyen tökéletes mellekkel ritkán találkozik az ember. Hadd jegyezzem meg, hogy egy kis kommunikációs hiba miatt nem említett dolgot egy extrával helyettesített, amivel rendkívüli korrektségrõl tett tanúbizonyságot