Kiemelt
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Zsófi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-27 22:14:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zsófi +36702799482 119702 erotikus masszázs

teasealady a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Zsófi hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Pár nappal ezelőtt hívtam Zsófit, mert a fotóival már régen szemeztem. Első hívásra nem vette fel, de visszacsörgött nemsokára, amikor is tudtam vele egyeztetni. Az általam kért időpont már foglalt volt, de hamar találtunk mindkettőnk számára szabad alkalmat. Egyébként nagyon alkalmazkodó volt az időpont foglaláskor is, fél órával korábbra le tudtam alkudni a kezdést, így nem vágtam ketté a napomat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval közlekedem szinte mindig, így könnyű volt odatalálni, a GPS is segít. BKV-ról nincs infóm, de ha van valószínű valamelyik busz közlekedik a környéken, mivel metró, villamos eléggé távol van. A parkolás fizetős, 0135 a parkoló kód. Nagyon nyugalmas, barátságos környék, 4 emeletes házak, parkolóhelyet lehet találni a házhoz közel.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Az egyik ház 1. emeletén egy szépen, ízlésesen berendezett lakásban találkoztunk. egy régi nagy kedvenc masszőz Hölgyemmel rendel közös lakásban, ahol külön szoba van mindkét lány részére, a fürdő közös, de a logisztika szépen meg van oldva, nem találkoztam másik vendéggel, vagy a kolléganővel (ez utóbbival sajnos nem :)) Mind a fürdő, mind a tetthely szoba tiszta, illatos. A fürdőben sokféle tusfürdő várja a vendégeket, többfajta szájvíz, kis poharakkal.
A szoba sötétítő függönye el volt húzva, de a földön végigfutó LED sor fénye elegendő világítást nyújt a találkozó alatt. Halk zene szól, minden adott egy jó találkozóhoz. De a lényeg a következő rublikában lesz.
Zsófi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szóval, ha nem mondtam volna, már a telefonbeszélgetésünkkor éreztem, hogy Zsófi egy nagyon jó partner, a hangja, modora erről árulkodott. Nos nem is csalódtam, de igazán akkor döbbentem rá, hogy jól választottam, amikor Zsófi előbújt a nyíló ajtó mögül, és talpig mosolyban, meg a képeken látható (vagy hasonló) fekete "fehérneműben" üdvözölt, két puszi kíséretében. Röviden, tömören Zsófi nagyon-nagyon szép lány. Alakja hibátlan, szép hosszú lábai vannak, feszes bőre mindenhol, popsin, pocin, combokon. A mellei szintén hibátlanok, természetesen eredetiek, nagyon jól reagálnak a csókokra, simogatásra.
Az egész alkatára az arányosság jellemző. Ott lapos ahol kell, ott gömbölyű ahol szükséges. Hosszú haja össze volt fogva a találkozó alatt, de így zavartalanabbul tudtam az arcát simogatni, puszilgatni. Arca is nagyon szép. Ajkai teltek, nem lehet velük betelni csókolózás közben. Szeme igéző, bőre hibátlan. Nem említettem, de szerintem semmi smink nem volt rajta, vagy csak nagyon minimális. Egyszóval nekem így volt tökéletes. Engem egy nem mainstream, de ismert fiatal amerikai színésznőre emlékeztetett. Akit érdekel, megírom priviben.
1. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 119702 erotikus masszázs
3. Zsófi +36702799482 beszámoló Budapest 119702 erotikus masszázs4. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-10-30 09:16:19 erotikus masszázs 1197025. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-10-30 09:16:19 erotikus masszázs 1197026. Zsófi +36702799482 beszámoló 2023-10-30 09:16:19 erotikus masszázs 119702
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Másfél órai találkozó, felvezetés, masszázs, levezetés. Ő kérdezte, hogy hogyan legyen, elvileg lehet a masszázzsal is kezdeni, azután egy hosszabb erotika. Én maradtam a szendvicsnél. Erotika-masszázs-erotika.
Tehát a masszázs. Hasra feküdtem, Zsófi a lábaimnál helyezkedett el, először a vádlimat kezdte lassan, módszeresen átgyúrni. A bal vádli, utána rákérdezett a talpmasszázsra, majd, igenlő válaszom után, a talpamat is, közepes erősséggel átmasszírozta. Ugyan ez a jobb lábbal, majd ismét a bal láb, a hátsó comb, fenék volt a sorrend.
Közben jót beszélgettünk, utazásról, egyetemről (Zsófi egyetemista) kresz-ről, stb. Nyitott minden témára, és meglepően nyíltan beszél dolgokról. Kellemes beszélgető partner.

Közben elérkezett a derék-hát területre. Ez nekem a gyengém, szeretem a hátmasszázst csendben tölteni, hogy átadjam magam az élvezetnek. Átgyúrta a hátam, nyakam, majd a karokat is, a végén a másik kedvencemet, a tenyérmasszázst is beiktatva. Mintha ráérzett volna, hogy mi esik igazán jól. Még volt vagy 25 perc a másfél órából, amikor a derekamon ülve rám hajolt és csókolni kezdte a nyakamat. Tudtam, hogy jön a harmadik felvonás. Még mindig hason fekve simogattam a combjait, majd Zsófi leszállt rólam, én pedig megfordultam és ismét egy rávezető csókolózásba kezdtünk. Ajkaink szétválás után feltette a kérdést: " kérsz egy kis csúszkamasszázst ?" Persze, hogy kértem, így Zsófi a masszázsolajat ezúttal nem rám, hanem a melleire csorgatta, természetesen segítettem elkenni, amit egy kislányos köszönöm-el nyugtázott.
Továbbiakat lásd a kényeztetés ablakban.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdőből visszatérve kortyoltam párat az időközben behozott vízből, majd átöleltem Zsófi karcsú testét, simogattam a hátát, feszes fenekét, pusziltam az arcát, száját, majd amikor láttam, hogy nyitott a csókra, megcsókoltam ajkait. Hamarosan derekas smárolásba kezdtünk, perceken keresztül, állva csókolóztunk. Nagyon finom, zamatosak az ajkai. Közben levettem a melltartót, simogattam melleti, a bimbók szinte azonnal keményedni kezdtek. Csókoltam őket ahogy bírtam, majd a tatamira feküdve folytattam testének felfedezését. Simogattam a belső combjait, pociját, köldökét. A falatnyi bugyit is leművészkedtem, majd lejjebb húzódva elérkeztem a puncihoz, mely szintén a természet remekműve. Elkezdtem nyalogatni, miközben Zsófi a csípője mozgatásával irányította a tevékenységemet. Egy idő után ráéreztem, hogy milyen nyelvmunkával tudom a legintenzívebb örömet okozni és így folytatva éreztem hogy hamarosan célba érek. Felpillantok, és azt látom, hogy Zsófi baba a kezét a szájára szorítva közeledik az orgazmusa felé, majd hirtelen a talpait a hátamra teszi, én két kézzel fogom a combjait, és egy olyan lábremegős orgazmusnak voltam szemtanúja, amit eddig csak filmen láttam. Arra gondoltam, hogy ha most egyedül lennénk a lakásban, meg persze nem lennének szomszédok, akkor itt elég nagy hangoskodás lett volna. Lassan lenyugodott, közben puszilgattam a pocakját, combjait. Nagyon örültem, hogy örömet tudtam okozni, de ehhez Zsófi is kellett, mert el tudta magát engedni, élvezni tudta a tevékenységemet, megvolt a szimpátia a bizalom.

Ezután ismét csókolózni kezdtünk, majd hanyatt feküdtem, Ő pedig oldalról közelített felém, először szájjal majd kézzel kezdett kényeztetni. Én csak a plafont bámultam és élveztem a tevékenységet. Néha oda kellett nézzek, hogy mi történik, mert szinte nem is éreztem a kezét-száját a nemesebb részemen, csak azt, hogy valami nagyon kellemes történik odalent. Mondtam is, hogy pihe könnyű keze van, alig lehet érezni. NFVSZ-t nem kértem, ezért a végkifejlet kizárólag Zsófi keze által történt, nekem is lábremegős orgazmus jutott. Hát ez nagyon jó volt. Én is megköszöntem. Gyorsan elmentem dobtam egy zuhanyt, mert egyszerűbb volt, mint letörölgetni magam. Visszatérve következett a masszázs rész, majd fordulás után a csúszka.

Először csak a mellkasával dörgölődött a hasamnak, ágyékomnak, majd pozíciót váltott, teljes testtel rám feküdt és hosszában, oldalazva simultunk egymáshoz. Jól beolajozta a farkamat, közben olyan mozdulatokat tett, mintha szeretkeznénk. Tök jó volt az oldalsó tükörbe nézni, totálra olyan látvány volt, mintha szenvedélyes szex lenne folyamatban. Természetesen semmi ilyesmiről nem volt szó, csak a perspektíva játéka volt az egész. Mivel a második levezetés előtt rákérdeztem, hogy át tudna-e élni még egy olyan orgazmust, mint az elején, de sajnos ez csak ritkán jön neki össze, ezért a magam részéról maradtam a popsi, punci simogatásnál, miközben Zsófi másodszor is a mennybe repített. Alig 5 perc volt már csak hátra a 90-ből, ezért gyorsan elrohantam egy zuhanyra, majd öltözés és búcsú, nehéz szívvel.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás utólag történt, a mértéke annyi, amennyit megbeszéltünk a telefonban. Lányos zavaromban a csók extrát nem honoráltam, csak már az úton jutott eszembe. Gyorsan hívtam, hogy visszamegyek, de azt mondta, hogy majd legközelebb pótoljuk. Ezt felhívásnak veszem tangóra :)
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 42 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kellemes lezárása volt a mai találkozó ennek a hetemnek. Örülök, hogy Zsófit választottam, de azt sajnálom, hogy nem hamarabb látogattam meg. Egy sokat mosolygó, közvetlen, vendég centrikus partnert ismertem meg Zsófi személyében. Általában nem vagyok irigy a kedves makktársakra, de akit Zsófit meglátogatja, arra irigykedek :) Tessék bátran keresni, senki nem fog csalódni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-05 09:45:48
ptrzrt: igen, keresztben és hosszában is. ;)

2023-11-02 22:39:43
Kedves emlékek jutottak eszembe kíváló írásodról. És mintha még fejlődött volna is ez a lány, hűha.

2023-10-31 23:39:03
Részletes beszámoló, jó kis kedvcsináló volt. Jól értem, hogy a csúszkamasszázst teljes testtel műveli Zsófi?

2023-10-31 06:48:54
Hangulatos beszámoló lett.
Mutasd mindet

FunkciókZsófi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-03-09) : Kérésemre mindkét alkalommal rám merőlegesen nyégykézláb állva, pucsítva kényeztetett. Leginkább a szájában voltam, néha pihenésképpen felemelte a fejét és kézzel folytatta -

felejthetetlen: 7db
(2024-04-19) : Following a soft, very pleasant francia. I enjoyed Zsófi’s actions and at the same time could watch her beautiful butt from the mirror in the wall. Again this was something to remember for a long time. In the end I ask 69.

(2023-05-11) : inkább nem siettem el hanem hagytam, hogy finom érintéssel meg masszírozza a nyakamat, vállamat és hátamat. Ritka ez is manapság. A futószalag érzésnek a legkisebb jelét nem érzékeltem.

(2023-04-28) : Zsófi elkezdett (valószínűleg) krémmel masszírozni. Mivel az első pillanattól nagyon kommunikatív volt, és rengeteg közös témánk volt, így őszintén szólva a masszázsra csak annyiban koncentráltam, hogy jól esett. Ezúttal kevésbé volt szükségem rá, a vállamban volt ugyan néhány csomó, amit lazított, amikor oda került, de most nem csak a levezetésre készülve, hanem a beszélgetésünk okán is hátrébb szorult prioritást tekintve a folyamat.

nagyon jó: 4db
(2023-07-29) : A masszázs első részében a hátamat, gerincemet és a csípőmet masszírozta. Jó erős keze van és így nagyon jól esett a kezelés A kényeztetés és a levezetés után a hátamra feküdtem és elölről masszírozott.

(2023-05-15) : Nem tanulta a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesen átmasszírozott, külön örültem, hogy magától elkezdte a talpaimat is sokáig masszírozni, ez azért nem szokott alap lenni, vagy csak külön kérésre. Sokat időzött a fenék tájékon is, ami nagyon jól esett, plusz a nyakamat és vállamot is kellemesen átnyomkodta.

(2023-05-02) : Szőlős masszázsolajjal masszírozta végig először a lábaimat, majd haladt a hátam és a karjaim felé. Bár nem tanulta a masszázst, de alapos és nagyon kellemes volt a masszázsa, igazán jól esett, szerintem jó érzéke van a masszázshoz is.

: 3db
(2023-05-12) : Hozta a pohár vizet, amivel a tusolás előtt megkínált, kávét nem kértem. Kérdezte, hogy mivel kezdjünk, ugyanis a masszázst a végére is hagyhatjuk. Én ezzel szerettem volna kezdeni, hiszen először voltam nála, és nálam ez a rész a beszélgetésre, ismerkedésre van.

(2023-04-17) : Fordulás után megkért, hogy segítsem a "lányokat" beolajozni, amit örömmel tettem, mert ilyen tökéletes mellekkel ritkán találkozik az ember. Hadd jegyezzem meg, hogy egy kis kommunikációs hiba miatt nem említett dolgot egy extrával helyettesített, amivel rendkívüli korrektségrõl tett tanúbizonyságot

(2023-04-16) : Kézzel és szájjal is finoman csinálta de a mellei megint elvarázsoltak úgyhogy kértem, hogy úgy akarok elmenni, hogy a melleit csókolgatom. Ezt viszont nehéz összehozni, ha a feje lent van, így kézben lett végem.