Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Zorka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-20 15:41:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zorka +36702910920 120196 szexpartner

vakar a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Zorka hirdetővel
perfekt popsi
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, rögtön felvette és kb. két órával későbbre meg is beszéltünk egy időpontot. Minden nagyon flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
A cím világos, de a lépcsőház kicsit trükkös: nem a cím utcájában van a megadott lépcsőház, hanem az épületnek az arra merőleges utcai oldalában. Szerencsére pár perccel előbb érkeztem, emiatt még pont időben tudtam a helyes lépcsőház elől feltelefonálni. Amúgy a tömegközlekedés jó, parkolás megoldható és még nem is fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakásból csak a fürdőt és a baszobát láttam, azok a célnak megfelelnek. A baszoba normális méretű, közepesen kényelmes és nyikorgós franciaággyal valamint a ruháknak egy székkel felszerelt. A fürdő rendben van, bár több helyen láttam fekete penészt, gondolom a sok használat és a szellőztetés hiánya miatt. Van sokféle tusfürdő is.
Zorka külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Zorka megfelel a képeknek. Amit a képek nem adnak vissza, az az, hogy Zorka mennyire pici és vékony teremtés. A karja, a válla, a dereka, minden nagyon pici és vékony rajta. Van jó sok változatos tetoválása is, amiket mind alaposan megnéztem és megbeszéltük, hogy mi mit jelent. Nem egészen értem, hogy a képek hogyan lehetnek a jelzés szerint retusálatlanok, hiszen a tetkók nem látszanak rajtuk, hacsak nem annyira régen készültek, hogy akkor még meg sem voltak. Mindenesetre a képek biztosan róla készültek és a lényeget illetően teljesen pontosak. Zorka nagyon kedves, aranyos, kicsit visszahúzódó típusú lány. Nekem külsőre nagyon bejött, imádom az ilyen filigrán lányokat, kis popsi, vékony derék, kis mell, totál kész vagyok.
1. Zorka +36702910920 beszámoló Budapest 120196 erotikus masszázs
3. Zorka +36702910920 beszámoló Budapest 120196 erotikus masszázs4. Zorka +36702910920 beszámoló 2023-12-22 13:34:24 erotikus masszázs 1201965. Zorka +36702910920 beszámoló 2023-12-22 13:34:24 erotikus masszázs 1201966. Zorka +36702910920 beszámoló 2023-12-22 13:34:24 erotikus masszázs 120196
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Pornós feeling:
2
A zuhanyzás után Zorka csípőjére tettem a kezem és megbeszéltük a lehetőségeket. A következőket tudtam meg: csókolózni nem szeret (otthon fogat mostam, a kocsiban tic-tacoztam, a helyszínen használtam szájvizet és semmi baj a fogsorommal), csak egyszeri aktusra lesz lehetőség, mert éppen spirált rakott fel és nem szeretné, ha elmozdulna (?), a 69-et nem szereti (biztosítottam, hogy nekem 70 a kedvenc számom), a piercingelt mellbimbókat nyalogatni nem szabad, mert akkor meg tudnak mozdulni a piercingek benne és az nagyon fájdalmas és ugyanilyen okból mellre élvezni sem szabad, mert letörlésnél fájdalmas tud lenni. Ahogy ezeket halkan elmondta, végig 3 centire álltunk egymástól, ő nem rám nézett, hanem oldalra-lefele és a háta mögött összekulcsolta a kezét, amitől az egésznek olyan hatása volt, mintha fizikából felelne egy emberevő tanár előtt, az év végi hármasért.

Természetesen eszem ágában sem volt bármi olyasmit csinálni, amit nem szeret, úgyhogy úgy döntöttem, hogy akkor az egyszerűség kedvéért lefekszem az ágyra és hagyom, hogy ő kényeztessen engem, mert a sok korlátozás és a tartózkodó stílus miatt a romantika kicsit elszállt. Zorkának ezzel szemben semmi kifogása nem volt, szépen odakuporodott mellém és franciázni kezdett. Kicsit féltem tőle, hogy apró termete miatt majd talán a szája is kicsi lesz és sokat fogom érezni a fogát, de erről szó sem volt. Szép nyugodtan, minden flikk-flakk nélkül - de szerencsére fogazás nélkül is - bólogatott, miközben én a szenzációs kis popsiját simogattam. Nem túl hosszú ideig elvoltunk ezzel, majd célzatosan megkérdezte, hogy "húzzak gumit?", amiből megértettem, hogy elege van a franciázásból. Mivel már nagyjából kemény voltam, ezért igent mondtam, mire szép komótosan leszállt az ágyról, ivott egy kis üdítőt, megtörölte a kezét majd keresgélt egy gumit, amit kis vacakolás után kinyitott, de aztán (talán a körmök miatt) inkább odaadott nekem, hogy helyezzem fel magamnak. Az egész eltartott egy darabig, közben én hanyatt fekve lassan vertem magamnak, nehogy a hirtelen beállt szünetben lelohadjon a főnök lelkesedése. Ebben sokat segített, hogy Zorka fenekén és mellén legeltethettem a szememet.

Miután sikeresen felraktam a gumit, Zorka kérdezte, hogy hogyan szeretném. Mondtam, hogy kezdjünk talán lovaglással. Kérdezte, hogy szemből vagy hátulról szeretném, de én szimplán rábíztam, ahogy neki jobb. Így aztán nekem háttal kezdett nem túl nagy tempóban lovagolni, viszont lehetőséget adott nekem arra, hogy a csodás popsit nézegessem és simogassam. Kis idő múlva elhatalmasodott rajtam a vágy, hogy dugni szeretném hátulról, annyira jó feneke van. Volt ezért kis doggy és utána Zorka kérésemre hasra feküdt és úgy is dugtam kicsit hátulról, míg el nem élveztem a gumiba. Az egész action alatt egy hang nem sok, annyi sem jött ki a torkán, tisztára olyan érzésem volt pláne a doggy alatt, hogy "punciba maszturbáltam", ahogy valami klasszikus mondta.

Miután elélveztem, elmentem mosakodni és utána öltözködni kezdtem, de Zorka becsületére legyen mondva, hogy szólt, hogy még majdnem fél órám van hátra, nyugodtan maradhatok. Erre csak annyit tudtam mondani, hogy de hát minek, mikor csak egy körre van lehetőség. Utána öltözködés közben még kicsit dumcsiztunk, aztán mentem utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Előre kérte és adtam az előre megbeszéltet, de jelezte, hogy nem fog tudni visszaadni, és bár tudtam volna pontosan adni, de hagytam a francba, nem ezen múlik és az elején még bíztm is benne, hogy majd nem bánom meg, a végére meg már elfelejtettem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Azt hiszem, hogy én csak egyszer voltam Zorkánál, de azt nem bántam meg, mert nagyon szép lány és örökké bántam volna, ha legalább egyszer nem látogatom meg. Nagyon kedves, jó fej, aranyos, a saját maga által állított határokon belül igyekszik a vendég kedvére tenni, de nagyon tartózkodó és valahogy hiányoltam belőle valami kis tüzet, vagy extrát vagy nem is tudom mit. Elmondása szerint márciusban (vagyis 9 hónapja) kezdte, tehát még arról sem lehet nagyon szó, hogy tapasztalatlan lenne. Barátnősnek nagyon visszahúzódó, pornósnak kevés a vállalás és valahogy olyan semmilyen az egész, hiába (nekem) gyönyörű teremtés.
Még mielőtt valaki kérdezné, azért nem lehetne jobb kategória számomra, mert ha valaki annyit megtesz, hogy megjelenik időben, normális a helyszín és a higiénia és kedves, nem bunkó vagy lekezelő/flegma és igazándiból ha kereteken belül is, de a kedvemre akar tenni és sikerül elmennem, akkor az nálam már minimum egy jó minősítés. Ezekben a dolgokban nem láttam problémát, de annyira sok minden nem is szól amellett, hogy visszatérjek, hogy valószínűleg nem fogok. Nagy kár érte, nekem nagyon tetszik a teste....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zorka szexpartner beszámolójáról


2023-12-27 11:48:37
mert teljes mertekben at tudom erezni Zorka hozzaallasat.Koszonom

2023-12-26 12:03:43
Szuper, részletes anyag, amelyből pontosan átjött, hogy miért is nem érdemes meglátogatni ezt az amúgy tényleg csini, kis művésznőt. Köszönöm, hogy spóroltál nekem!

2023-12-26 11:29:07
@sorosg: talán azért is érdemes lehet megírni, mert mintha lenne valami olyan szabály, hogy egy beszámoló alatti beszélgetésben csak arról a randiról szabad beszélgetni és más randikat a saját beszámolójukban kell megírni. Szóval lehet, hogy a kommented nem sokáig lesz látható :) úgyhogy ha akarod, hogy a nagyérdemű tudjon a tapasztalatodról, akkor inkább írd meg.

2023-12-26 09:59:16
@sorosg amondó vagyok írd meg. minél több az iránymutatás, annál jobb. jelen eset és a tiéd is példázza.

2023-12-25 19:19:57
Szóról szóra ez történt velem 15-én. Úgy tűnik nekem már nem kell meg írnom a kalandom Zorkával. Köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Mutasd mindet