Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoja

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-13 14:15:11



D4v3 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoja +36701475030 121783 szexpartner

D4v3 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Zoja hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon, szinte azonnal kaptam időpontot. Ha jól sejtem, nem telefonossal beszéltem. Ez jó dolog mostanság. Hamar találkoztunk is a teló után, mindent megtudtam, amire szükségem volt.
Megközelítés
Parkolás fizetős, BKK közel, Duna Pláza közel. Duna part is közel. De legalább hely van mindig. A házszám egyértelmű. A térkép kb. jól mutatja a helyszínt.
Helyszín
Új építésű társasház nem túl magas emelete. Lift felvisz, itt még nem kell lihegni. A szoba lényegében egy hatalmas tükör és egy hatalmas, kényelmes ágy. Sok szar ággyal találkoztam már. Süpped, nyekereg, horpad. Ez jó volt. Szobainas a ruháknak. Üvegfal a zuhanyból kifröccsenő dolgok ellen.
Zoja külseje
A képek valódiak, szinte vagy nem is szinte nulla retus. Nincs rá szüksége. Max. a tetoválások, ugyebár. Remek szexi kerek popsi, hozzá passzoló cickók, helyes arc, lapos, izmos has. Remek, mint amiket a fotók sugallnak. Inkább csak jobb. Én igazán nagyon elégedett voltam. Kiváltképp amikor mellettem térdelt-hasalt és a comb-popsi-csípő ívesedett. Gyönyörű.
1. Zoja +36701475030 beszámoló Budapest 121783 erotikus masszázs
3. Zoja +36701475030 beszámoló Budapest 121783 erotikus masszázs4. Zoja +36701475030 beszámoló 2024-06-14 12:41:10 erotikus masszázs 1217835. Zoja +36701475030 beszámoló 2024-06-14 12:41:10 erotikus masszázs 1217836. Zoja +36701475030 beszámoló 2024-06-14 12:41:10 erotikus masszázs 121783
Action
Nagyon gyors egyeztetés, nem kérte, de kitettem az összeget. Gyors zuhany, mert otthon kb. 30 perccel előtte is zuhanyoztam.
Amikor visszaértem, a fogadó fehérneműben várt továbbra is. Jól állt neki. Igényes, csinos, nem levedlett régi, aluljárós fehérnemű volt ez.
Gyakorlatilag egy szó nélkül elkezdett franciázni. Egy kicsit aggódtam is, hogy ez a lendület hamar elfogy és gyors gumit javasol majd. Nem így lett. Nagyon ügyesen, nagyon puhán és nagyon kitartóan franciázott. Én a tépkedős, szívós, vákuumos franciát nem szeretem. Azt szeretem, ahogy Zoja csinálta. Egy kicsit mehetett volna mélyebbre, de a méreteit tekintve ez igencsak szép teljesítmény volt. Nem is akartam abbahagyni. Aztán egy idő után, de még a francia közben bontottam le róla a melltartót. Nagyon szép cickókat találtam. De csak élveztem tovább a franciát. Majd az órára nézve gumit kértem. Ügyesen felpattintotta és doggyban hatoltam be. Tudom, hogy a nyögések nem mindig őszinték és ez nem is baj. De inkább ez legyen, mint a darab fa effektus. A méretei és a méretem miatt ebben a pózban érezhetően mélyre tudtam hatolni. Igazán izgató, szuper érzés volt. Csattogott a popsi, simogattam, ahol értem. Amikor már 2-3x vissza kellett tartanom az élvezést, fordulást kértem. Papás mamásban is kiváló volt az élmény. Máshol a 30 perces randi 20 percénél már TP van. Itt 25 percnél még simán kérhettem, hogy térdeljen elém és a szájába élveztem. Az egyik nagyobb spriccnél húzódott csak el, de nem szándékosan, a torkát találtam el. Csak jókat tudok erre is mondani, remekül teljesített. Gyors, 2 perces zuhany és 1 perces öltözés, majd még épp időben el.
Elszámolás
Előre tettem, a szájba élvezés extra. Természetesen éltem vele. Nem tudom, hogy kérte volna-e előre, nem is lényeges.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Többet és jobbat kaptam, mint amire számítottam. Max az időkeretet tudnám felróni, de ezt csak magamnak. Máskor talán több időre maradok, de biztosan visszatérek még. Nem volt eröltetett beszélgetés, se időhúzás, nem akart 30 percre a legjobb barátnőm lenni. Csak pontosan azt kaptam, amiért mentem. És ő is azt kapta, amit várt. Szeretem az ilyen tiszta helyzeteket és határokat. Nekem nincs szükséges lelki segélyre, csak egy ilyen lelkes, kedves, odaadó kiszolgálásra. Szuper volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoja szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!