Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-11 14:36:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ayrton🥰🥰
Nagyon örülök hogy jól érezted magad az első randin😊😊
Köszönöm az írásod megtisztelt😍😍
Alig varom hogy meg ünnepeljük a szülinapod😉😝😝🥵🥵🥵 Csók mindenhová is🤭🫣

Beszámoló Zoé +36702134547 120622 szexpartner

Ayrton S a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon üziben kértem, hogy csörgessen meg egy bizonyos délutáni napon, amikor neki legjobban megfelel. Ez megtörtént, több mint fél órát beszélgettünk. Első pillanattól kezdve az jött át nekem, hogy egy nagyon kedves, közvetlen, aranyos fiatal lány. Jövendő randink borítékolható, hogy nem lesz mindennapi . Sajnos ez a talink végül meghiusúlt. De rá egy hétre újra megbeszéltük az elmaradt randink pótlását. Ezt már az oldalon privátban, és előző este Vtr-ben is mindketten megerősítettük.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A címet a telefonbeszélgetésben árulta el, így előre tudtam tervezni. Vidékről bő két órás út nekem. A GPS gond nélkül a megadott helyszín elé vitt, ahol szabad parkolóhely is akadt. Szombat délután nem kellett a parkolásért fizetnem, de nem is verte a szemem a közelben automata. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom azzal sem lehet nehéz eljutni hozzá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon modern lakás, laknék ott vele! Mindenhol rend és tisztaság. Hálóban franciaágy, fal mellett tükrös szekrény, hangulatos kiegészítőkkel. Fürdőben kád, sok tusfürdővel. Szájvizet Zoé készítette ki mindkettőnk számára.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azt tudtam, hogy egy fiatal lánnyal fogok randizni. De arra nem voltam felkészülve, hogy egy ennyire fiatal, gyönyörű lány nyit nekem ajtót. Frissen mosott fekete hosszú haja ki volt engedve, hát engem letaglózott szépsége. Modell alkatú szexi, cserfes, mosolygós, vidám lány állt velem szemben. Mondhatom zavarba jöttem, már attól a gondolattól is, hogy bizony vele fogom gyűrni a lepedőt. Nagyon tetszett arca, kézbe illő mellei, és az a kerek popsi, atyaisten. Puncija igazi babapunci. Teljesen sima, borotvált, nagyon fincsi volt. Zöld színű melltartóban bugyiban, fekete átlátszó köntösben fogadott. Pedig a lila színre is fel voltam készülve. Remélem Fere barátom most csuklik!:)
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120622 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120622 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-12 09:23:49 erotikus masszázs 1206225. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-12 09:23:49 erotikus masszázs 1206226. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-12 09:23:49 erotikus masszázs 120622
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megbeszélt időben hívtam. Megkapva bejutáshoz szükséges infót, hamarosan már Zoét pillanthattam meg egy nyitott ajtó mögött. Belépve azon, kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak. Mint már fentebb írtam, zavarba jöttem a látványtól. Annyira sokat bókoltam neki, hogy azt mondta:- már ő is zavarba van. Cipőt, kabátot levetve beljebb invitált. Egy kis meglepit is átadtam neki, aminek nagyon örült. Hozzám bújt szájra puszit kaptam érte. Kis ideig beszélgettünk, aztán kaptam egy törülközőt, irány a fürdő. Amig tisztálkodtam Zoé végig szóval tartott, ott állt az ajtóban, és sokszor a fenekét riszálta nagyon csábítóan.
Tisztálkodással végezvén, vendéglátóm szájvizet készített mindkettőnk számára. Hálóba vonulva tisztáztuk a részleteket. Ágyra helyezkedtünk el, s végre érezhettem finom, igazi barátnős szenvedélyes csókját. Sokat csókolóztunk, imádtam! Kezdtem felfedezni Zoé testét, sokszor végigsimítottam kerek popsiját. Közben csókoltam nyakát, melltartóját levéve, mellbimbóját finoman számba vettem. Zoé sem tétlenkedett, egyre keményedő farkam kezdte cirógatni , a környékét sem kihagyva. Bugyijától megszabadítva punciját simogattam. Folyamatosan csókolóztunk, majd Zoé kutyusban helyezkedett. Igy kezdtem el nyalni punciját. Azt hiszem tetszett vendéglátómnak mert egyre jobban kezdett mozgolódni , egyre sűrűbben vette a levegőt. Kértem feküdjön hanyatt, igy folytattam tovább. Megemeltem popsiját, hogy még jobban hozzáférjek mézédes kelyhéhez. Percek múlva, egyre jobban zihálva, remegve elélvezett.

Ezután nagy mosollyal az arcán, fölém jött, és ismét vad csókcsatába kezdtünk. Közben simogattam melleit, kerek popsiját. Végigcsókolta testemet egyre lejjebb és végül nagyon érzékien, finoman kényeztetni kezdte farkamat. Folyamatos szemkontaktus még kacsintott is közben. Bestia!:) Egyre mélyebbre vette az ütemen is kezdett gyorsítani. Ittam a látvány, ahogy ez a gyönyörű fiatal lány kényeztet. Haja végig rám omlott, imádtam.
Gumit kértem amit szájjal helyezett fel nagyon profin. Kértem jöjjön felülre, lovagoljon meg. Sajnos közben kicsit visszapuhultam a gumi hatására. Nem adtuk fel, Zoé gumin keresztül is franciázott, amint kemény lettem, szemből hatoltam be. Jó volt őt érezni belülről is. Sokszor csókolóztunk közben, és egyre hevesebb tempót kezdtem el diktálni. Zoé folyamatosan a csiklóját dörzsölte egyre vehemensebben. Azt hiszem el is élvezett ezután. Egy kis pihenő következett, majd felült csókjaimért. Azt mondta:- nagyon felizgattam közben, csak úgy tocsog odalent. Oda is rakta kezemet nedves puncijához.
Frissítővel kínált, ahogy ment a konyhába, direkt háttal lehajolt nekem szétrakott lábakkal. Hihetetlen látvány volt! Követtem őt, pár percet beszélgettünk, kortyoltam italomból.
Visszatértünk az ágyra, kívánságomra térdelve ült a számra. Nagy örömmel tett eleget kérésemnek. Imádtam nyalni, Zoé egyre intenzívebben dörzsölte punciját a számhoz. Volt hogy rám kérdezett- Kapok levegőt?! Gyönyörű kedvesem egyre hangosabb lett, de nem volt orgazmusa, hiába akarta nagyon.
Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket. Zoé nagyon ráérzett hogyan szeretem. Hibátlanul beszéli a francia nyelvet.

Gumi húzás után kutyusban folytattuk a tükör előtt az ágyon. Abban is sokszor találkozott a tekintetünk. Ahogyan felkínálta nekem magát, az a látvány. Eleinte óvatosan szeretgettem, később hevesebben toltam neki. Zoé egyre hangosabb lett, szóvá is tette mennyire jó most neki. Ujjainkat összekulcsoltuk, hasra feküdt kitolta popsiját, igy szexeltünk tovább. Végére nagyon elfáradtam. Zoé mosolyogva közölte:- imádja a farkamat! Ez a kijelentés nagyon jól esett tőle.
Nagyon kevés időnk maradt már az órából, Zoé közös fürcsire invitált. Fürdőben ahogy kell segítettünk egymásnak tisztálkodni. Amikor azt vettem észre, hogy Zoé egyre jobban veri keményedő farkamat. Jeleztem felé szerintem hamarosan végem lesz. Vendéglátóm egyből leguggolt és szájjal folytatta. Ne mondjam két percen belül elélveztem, szájába engedte az anyagot onnét a kádba. Brutál volt, ahogy kifacsart gyönyörű kedvesem. Annyira ráérzett, hogy ez a randi méltó befejezése volt.
Ezután öltözködés, közben saját házi készítésű pogácsával is megkínált. Végül sok-sok csók, ölelkezés, összebújás, igy engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot a találkozás elején helyeztem el, talán a telefonja alá rakva. Megbeszéltük mit szeretnék, egy extrát kértem, egyet pedig ajándékba kaptam, a Vtr bejelentkezésem miatt. Csokor átlaga kicsit magasabb az átlagnál. De amit tőle kapsz, vele átélsz, az fantasztikus, azt már senki sem veheti el tőled!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Első randink volt. Nagyon nincsennek rá szavak. Felejthetetlen volt minden perce. Olyan barátnős élményben részesültem, melyet nagyon kevés lánytól kap meg az ember! Zoétól igen, nagyon magas fokon. Emberileg is egy olyan lányt ismertem meg benne, akit csak imádni lehet! Azt hiszem nem kérdés, hogy a közeledő születésnapom kivel fogom ünnepelni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2024-02-13 11:34:45
Nahát egy újabb részletes jól sikerült tali beszámolója, hmmm nem tudom ennyi orgazmus után hogyan tudott újabb vendéget fogadni Zoé? És hogyan fért ez bele egy órába, de azért izgató történet volt.

2024-02-12 16:34:01
Kiváló beszámoló! Tökéletesen Zoés, és igaz történet. Gratulálok mindkettőtöknek!

2024-02-12 11:51:54
Jól megírt beszi, tele hasznos infóval.

2024-02-12 10:55:34
Igazán izgalmas beszámolót osztottál meg a nagyérdeművel, minden információ adott benne. Gratulálok nektek!

2024-02-12 10:41:05
Méltatásod, különösen a külső leírása magáért beszél!😊
Zoé megérdemelten az oldal egyik legnépszerűbb lánya, nem véletlen, hogy Téged is elvarázsolt!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

felejthetetlen: 10db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2023-12-18) : Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk.

(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen