Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-11 14:36:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Ayrton🥰🥰
Nagyon örülök hogy jól érezted magad az első randin😊😊
Köszönöm az írásod megtisztelt😍😍
Alig varom hogy meg ünnepeljük a szülinapod😉😝😝🥵🥵🥵 Csók mindenhová is🤭🫣

Beszámoló Zoé +36702134547 120622 szexpartner

Ayrton S a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon üziben kértem, hogy csörgessen meg egy bizonyos délutáni napon, amikor neki legjobban megfelel. Ez megtörtént, több mint fél órát beszélgettünk. Első pillanattól kezdve az jött át nekem, hogy egy nagyon kedves, közvetlen, aranyos fiatal lány. Jövendő randink borítékolható, hogy nem lesz mindennapi . Sajnos ez a talink végül meghiusúlt. De rá egy hétre újra megbeszéltük az elmaradt randink pótlását. Ezt már az oldalon privátban, és előző este Vtr-ben is mindketten megerősítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet a telefonbeszélgetésben árulta el, így előre tudtam tervezni. Vidékről bő két órás út nekem. A GPS gond nélkül a megadott helyszín elé vitt, ahol szabad parkolóhely is akadt. Szombat délután nem kellett a parkolásért fizetnem, de nem is verte a szemem a közelben automata. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom azzal sem lehet nehéz eljutni hozzá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon modern lakás, laknék ott vele! Mindenhol rend és tisztaság. Hálóban franciaágy, fal mellett tükrös szekrény, hangulatos kiegészítőkkel. Fürdőben kád, sok tusfürdővel. Szájvizet Zoé készítette ki mindkettőnk számára.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azt tudtam, hogy egy fiatal lánnyal fogok randizni. De arra nem voltam felkészülve, hogy egy ennyire fiatal, gyönyörű lány nyit nekem ajtót. Frissen mosott fekete hosszú haja ki volt engedve, hát engem letaglózott szépsége. Modell alkatú szexi, cserfes, mosolygós, vidám lány állt velem szemben. Mondhatom zavarba jöttem, már attól a gondolattól is, hogy bizony vele fogom gyűrni a lepedőt. Nagyon tetszett arca, kézbe illő mellei, és az a kerek popsi, atyaisten. Puncija igazi babapunci. Teljesen sima, borotvált, nagyon fincsi volt. Zöld színű melltartóban bugyiban, fekete átlátszó köntösben fogadott. Pedig a lila színre is fel voltam készülve. Remélem Fere barátom most csuklik!:)
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120622 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120622 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-12 09:23:49 erotikus masszázs 1206225. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-12 09:23:49 erotikus masszázs 1206226. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-02-12 09:23:49 erotikus masszázs 120622
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Megbeszélt időben hívtam. Megkapva bejutáshoz szükséges infót, hamarosan már Zoét pillanthattam meg egy nyitott ajtó mögött. Belépve azon, kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak. Mint már fentebb írtam, zavarba jöttem a látványtól. Annyira sokat bókoltam neki, hogy azt mondta:- már ő is zavarba van. Cipőt, kabátot levetve beljebb invitált. Egy kis meglepit is átadtam neki, aminek nagyon örült. Hozzám bújt szájra puszit kaptam érte. Kis ideig beszélgettünk, aztán kaptam egy törülközőt, irány a fürdő. Amig tisztálkodtam Zoé végig szóval tartott, ott állt az ajtóban, és sokszor a fenekét riszálta nagyon csábítóan.
Tisztálkodással végezvén, vendéglátóm szájvizet készített mindkettőnk számára. Hálóba vonulva tisztáztuk a részleteket. Ágyra helyezkedtünk el, s végre érezhettem finom, igazi barátnős szenvedélyes csókját. Sokat csókolóztunk, imádtam! Kezdtem felfedezni Zoé testét, sokszor végigsimítottam kerek popsiját. Közben csókoltam nyakát, melltartóját levéve, mellbimbóját finoman számba vettem. Zoé sem tétlenkedett, egyre keményedő farkam kezdte cirógatni , a környékét sem kihagyva. Bugyijától megszabadítva punciját simogattam. Folyamatosan csókolóztunk, majd Zoé kutyusban helyezkedett. Igy kezdtem el nyalni punciját. Azt hiszem tetszett vendéglátómnak mert egyre jobban kezdett mozgolódni , egyre sűrűbben vette a levegőt. Kértem feküdjön hanyatt, igy folytattam tovább. Megemeltem popsiját, hogy még jobban hozzáférjek mézédes kelyhéhez. Percek múlva, egyre jobban zihálva, remegve elélvezett.

Ezután nagy mosollyal az arcán, fölém jött, és ismét vad csókcsatába kezdtünk. Közben simogattam melleit, kerek popsiját. Végigcsókolta testemet egyre lejjebb és végül nagyon érzékien, finoman kényeztetni kezdte farkamat. Folyamatos szemkontaktus még kacsintott is közben. Bestia!:) Egyre mélyebbre vette az ütemen is kezdett gyorsítani. Ittam a látvány, ahogy ez a gyönyörű fiatal lány kényeztet. Haja végig rám omlott, imádtam.
Gumit kértem amit szájjal helyezett fel nagyon profin. Kértem jöjjön felülre, lovagoljon meg. Sajnos közben kicsit visszapuhultam a gumi hatására. Nem adtuk fel, Zoé gumin keresztül is franciázott, amint kemény lettem, szemből hatoltam be. Jó volt őt érezni belülről is. Sokszor csókolóztunk közben, és egyre hevesebb tempót kezdtem el diktálni. Zoé folyamatosan a csiklóját dörzsölte egyre vehemensebben. Azt hiszem el is élvezett ezután. Egy kis pihenő következett, majd felült csókjaimért. Azt mondta:- nagyon felizgattam közben, csak úgy tocsog odalent. Oda is rakta kezemet nedves puncijához.
Frissítővel kínált, ahogy ment a konyhába, direkt háttal lehajolt nekem szétrakott lábakkal. Hihetetlen látvány volt! Követtem őt, pár percet beszélgettünk, kortyoltam italomból.
Visszatértünk az ágyra, kívánságomra térdelve ült a számra. Nagy örömmel tett eleget kérésemnek. Imádtam nyalni, Zoé egyre intenzívebben dörzsölte punciját a számhoz. Volt hogy rám kérdezett- Kapok levegőt?! Gyönyörű kedvesem egyre hangosabb lett, de nem volt orgazmusa, hiába akarta nagyon.
Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket. Zoé nagyon ráérzett hogyan szeretem. Hibátlanul beszéli a francia nyelvet.

Gumi húzás után kutyusban folytattuk a tükör előtt az ágyon. Abban is sokszor találkozott a tekintetünk. Ahogyan felkínálta nekem magát, az a látvány. Eleinte óvatosan szeretgettem, később hevesebben toltam neki. Zoé egyre hangosabb lett, szóvá is tette mennyire jó most neki. Ujjainkat összekulcsoltuk, hasra feküdt kitolta popsiját, igy szexeltünk tovább. Végére nagyon elfáradtam. Zoé mosolyogva közölte:- imádja a farkamat! Ez a kijelentés nagyon jól esett tőle.
Nagyon kevés időnk maradt már az órából, Zoé közös fürcsire invitált. Fürdőben ahogy kell segítettünk egymásnak tisztálkodni. Amikor azt vettem észre, hogy Zoé egyre jobban veri keményedő farkamat. Jeleztem felé szerintem hamarosan végem lesz. Vendéglátóm egyből leguggolt és szájjal folytatta. Ne mondjam két percen belül elélveztem, szájába engedte az anyagot onnét a kádba. Brutál volt, ahogy kifacsart gyönyörű kedvesem. Annyira ráérzett, hogy ez a randi méltó befejezése volt.
Ezután öltözködés, közben saját házi készítésű pogácsával is megkínált. Végül sok-sok csók, ölelkezés, összebújás, igy engedett utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot a találkozás elején helyeztem el, talán a telefonja alá rakva. Megbeszéltük mit szeretnék, egy extrát kértem, egyet pedig ajándékba kaptam, a Vtr bejelentkezésem miatt. Csokor átlaga kicsit magasabb az átlagnál. De amit tőle kapsz, vele átélsz, az fantasztikus, azt már senki sem veheti el tőled!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Első randink volt. Nagyon nincsennek rá szavak. Felejthetetlen volt minden perce. Olyan barátnős élményben részesültem, melyet nagyon kevés lánytól kap meg az ember! Zoétól igen, nagyon magas fokon. Emberileg is egy olyan lányt ismertem meg benne, akit csak imádni lehet! Azt hiszem nem kérdés, hogy a közeledő születésnapom kivel fogom ünnepelni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2024-02-13 11:34:45
Nahát egy újabb részletes jól sikerült tali beszámolója, hmmm nem tudom ennyi orgazmus után hogyan tudott újabb vendéget fogadni Zoé? És hogyan fért ez bele egy órába, de azért izgató történet volt.

2024-02-12 16:34:01
Kiváló beszámoló! Tökéletesen Zoés, és igaz történet. Gratulálok mindkettőtöknek!

2024-02-12 11:51:54
Jól megírt beszi, tele hasznos infóval.

2024-02-12 10:55:34
Igazán izgalmas beszámolót osztottál meg a nagyérdeművel, minden információ adott benne. Gratulálok nektek!

2024-02-12 10:41:05
Méltatásod, különösen a külső leírása magáért beszél!😊
Zoé megérdemelten az oldal egyik legnépszerűbb lánya, nem véletlen, hogy Téged is elvarázsolt!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen