Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Csenge(20+)
Budapest IX.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-27 12:56:35

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36702134547 120486 szexpartner

Bence0101 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az oldalon váltottunk pár üzenetet, érdeklődtem korábbi kezdésről aminek nem volt akadálya, rugalmasan kezelte.
Küldtem neki vtr-t, majd telefonon is egyeztettünk. Nagyon kedves volt már ekkor is, már a hangja elvarázsolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet kaptam, GPS el sem tudna tévedni.
Nekem elég messze van ezért csak az autó jöhet szóba, parkolásba kértem a segítségét, így nagyon könnyedén szinte a ház előtt álltam meg.
Bkv-ról nincs információm, de biztos nem megoldhatatlan feladat azzal sem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Többlakásos újépítésű ház, gyönyörű lakással. Zoénak nagyon jó ízlését dicséri. Tágas nappali, mellette konyha. Kényelmes nagy ággyal, tükrös szekrénnyel, hangulatfényekkel felszerelt háló, mintha a barátnőmhöz mentem volna.
Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet, zuhanyzáshoz kaptam törölközőt, majd hozott szájvizet is.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ezt nehéz leírni, látni kell, átélni. Senki nem fog csalódni.
A vékony lányok a gyengéim, na Zoé pont ilyen, kecses, karcsú, sportos, izmos. Gyönyörű alak, kézbe illő cicik könnyen reagáló bimbókkal.
A feneke a tökéletes kategória, ettől szebbet tervezőasztalon sem lehetne csinálni.
Az arca elképesztően gyönyörű, sokat mosolyog ami jól áll neki, talán még szebbé varázsolja.
Személyisége nagyon közvetlen, azonnal oldott hangulatban kezdtünk trécselni, rögtön találtunk közös témát.
Tetoválásai vannak, engem nem zavar, meg sem tudtam nézni közelről, mert mással voltam elfoglalva.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120486 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120486 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-01-29 09:47:19 erotikus masszázs 1204865. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-01-29 09:47:19 erotikus masszázs 1204866. Zoé +36702134547 beszámoló 2024-01-29 09:47:19 erotikus masszázs 120486
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Érkezésemkor hívtam Zoét, aki felnavigált a megfelelő emeletre, majd nyílt az ajtó. A lakásban pedig egy gyönyörű, mosolygós, huncut lány fogadott.
Ha jól emlékszem melltartót, tangát és egy köntöst viselt, de lehetséges hogy tévedek, mert elvarázsolt már az első percben.
Belépés után puszi-puszi, ajándék átadása, kínált volna kávéval (de sajnos az kifogott rajta), üdítővel, nasival, de én ekkor valami másra vágytam.
Az első perctől érződött, hogy egy szuper randi lesz. Közvetlenül beszélgettünk, érdeklődtünk a másik felől. Közben megmutatta hogy hová tudom lepakolni a cuccaimat, majd indultam a fürdő felé, az ajtót nyitva hagytam és közben is nagyon jól társalogtunk.
Zuhany után az ágyon folytattuk az ismerkedés, vtr extraként csókot kértem. Zoé nagyon jól csókol, lágyan, finoman, incselkedve és közben elveszel a szemeiben. Sokáig csókolóztunk, nehéz volt elengedni, de már meg akart kóstolni. Kérdezte, hogy a franciát gumival vagy nélküle szeretném, én az utóbbit választottam. Fiatal kora ellenére nagyon érti a férfiak nyelvét, lassan, megfontoltan, érzékien ügyködött. Folyamatosan tartja a szemkontaktust amitől meg lehet őrülni, közben incselkedik, kacsint, harapdálja, hát nem tudom ki bírná ezt sokáig.
Fordítottam rajta hogy most ő legyen alul és kérdeztem hogyan szereti, azt mondta rám bízza. Végig csókoltam az illatos testét, majd elértem a lábai közé. Kislányos, simára borotvált, illatos puncival találkoztam, amibe bele is vetettem magam. Persze csak módjával, lassan érzékien. Nem sok ideig nyalakodtam, közben Zoé kellemes hangokat hallatott, majd elrepült. Kicsit gonosz voltam, mert élvezése után még oda nyalintottam.
Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.
Missziben kezdtük folyamatos csókok közepette, közben elvesztem a szemeiben és az arcában. Közben kéjes hangok, talán mindketten élveztük a helyzetet. Egy 10 percig biztosan így voltunk, de aztán eszembe jutott, hogy látom és fognom kell azt a tökéletes popsit, így doggyba váltottunk. Itt méretileg határeset voltam, kértem is hogy ha valami kellemetlen szóljon, de megnyugtatott, hogy azonnal jelez. Elképesztő a látvány az biztos, közben hátra néz és tartja a szemkontaktust. Ennek hatására a gyerkőcök el kezdtek mocorogni, ezért vissza kértem misszibe mert, látnom kellett szemből az arcát, na meg érezni a csókos száját. Csókolózva töltöttem tele a gumit, közben megjegyezte hogy jól bírom és most már biztos szomjas vagyok.
Szünetben trécseltünk a konyhában, közben kínált mindenfélével. Közös zuhanyt is megejtettünk mert leizzadtunk rendesen.
Szobába visszatérve bújások ölelések közepette nekivágtunk a második körnek, hasonlóan volt misszi és doggy, illetve meg akartam tapasztalni a lovagló tudását is. Hát semmi panasz nem lehet rá, rámhajolva, beleguggolva, vizuális élmény tökéletes. Második menetet már nem sikerült befejezni mert kifutottam az időből, ő ekkor nyugtatott, hogy nem probléma, de nem akartam visszaélni a kedvességével. Zuhanyt is felajánlotta még, de inkább kihagytam, hogy magammal tudjam vinni az illatát. A legvégén is sokat csacsogtunk, üdítőztünk, közben ölelések, bújások, öltözés, majd az ajtóban csókok, fenék markolás és búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vtr miatt kaptam csókot extrában, de amúgysem hagytam volna ki, utólag meg őrültség lett volna.
Amit vállal azt teljesíti is, persze ha te is megfelelő partner vagy hozzá.
Ha a kémia megvan, felejthetetlen randit lehet Zoéval összehozni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Van a bemutatkozójában egy sor amit az első randinkon megtapasztalhattam: "A találkozásunk minden perce felejthetetlen lesz ezt megígérem!"
Voltam már jó pár lánynál, de ilyen csodálatos élménnyel még senkitől nem távoztam.
Csodálatos lány, teste hibátlan, az arca elképesztően szép, mellesleg kedves vidám, folyamatosan mosolyog, beszél, őszinte incselkedős és nagyon huncut!
Olvastam hogy Zoé egy életérzés, teljes mértékben igaz állítás. Elvarázsolt teljesen, TOP 3 kategóriában biztos benne van, de inkább TOP 1!
Ha tehetném Istennő besorolást adnék.
Köszönöm Zoénak ezt a felejthetetlen élményt, folytatás biztosan lesz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2024-01-29 10:57:14
Úgy gondolom, a te "rangod" is mérvadó: "lehet adni a szavadra" - de mennyire, hogy lehet!😊
Tökéletes beszit írtál, Zoé pedig ismét megérdemelten kapta a méltatást!
Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

: 15db
(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen

(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.