Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-18 16:36:54

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36702134547 120169 szexpartner

Tiborpeter a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Sziasztok! Zoé rendelésésére régen szerettem volna már eljutni. Kerestem őt itt az oldalon belüli levelezésben, beszéltem vele telefonon is. Aranyos, kedves, rugalmas. Minden ment mint a karikacsapás. Telefonját saját maga kezeli. Bár többen rendelnek egy helyen.
Már több beszíben írtam, kizárólag az oldalon lévő hirdetőket szemezgetem. Ennek oka a portál hitelessége és az olyan - ugyancsak hiteles beszik - amikből a kanos emberfia el tudja dönteni, hogy érdemes-e látogatást eszközölnie egy-egy szerelem doktornál. Arról nem is beszélve, hogy amikor Zoé drága beért a rendelőbe, előbb, mint a tervezett randi, még rám is írt, hogy mostantól bármikor mehetek, fogad. Jól esett. Komolyan.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Csak ismételni tudom magamat, aki nem képes Zoéhoz találni, az nem érdemli meg, hogy ez a csoda megörvendeztesse a szolgáltatásaival. 11. kerület, közel az Alléhoz. Autóval járok, BKV-ról annyit, hogy villamos biztosan jár arra. GPS pontosan odavisz. A parkolás a környéken fizetős. Parkolni akár ott, akár a közeli utcákban is lehet. A cím amit megad, eltéveszthetetlen. Ugyancsak az instrukciói alapján a lakásba való bejutás és még csak különösen sokat sem kell gyalogolni a szerelemre éhes delikvensnek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ház jó állapotú. Lakást annyira nem néztem, annál inkább ezt a szépséget -;) Fürdő teljesen rendben van, bár a fürdő ajtó kicsit libeg, kit zavar, ha a szobában Zoé vár rád. Fürdőben sokféle tüsfürdő. Kaptam törölközőt is és hideg ásványvizet. A szobában kényelmes ágy, szemben egy szekrény, üveges, az ágy mellett újabb tükör. Kiválóan lehet mozizni akció közben. És van mit nézni.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé gyönyőrű. Pont. Arcra nekem Angelina Jolie és Rihanna egyben. Szemei szépségesek, alakja hibátlan. Aki szereti a vékony lányokat, annak Zoé kánaán. Minden testrésze a szexre készült. Cicije tenyérbeillő, bimbói érzékenyen reagálnak ha a szádba veszed őket. Zoé feneke maga a tökéletesség, pláne, ha éppen pucsít mondjuk amikor a szájával kényeztet. Zoé végtelenül kedves és közvetlen. Tényleg. Csacsog, dumál, aranyos, ennyire kendőzetlenül barátnős érzést még nem tapasztaltam sehol sem. Ráadásul eszement módon hajlékony, szóval amit a képeken látsz, azt megkapod a valóságban is. Ebben még vannak tartalalékok Zoé, ezért újra meg kell, hogy látogassalak. Írtam neki, hogy még kell őt "hajtogatnom", ha már ennyire laza. Zoé bőrőnek jó az illata. Fekete hajzuhataga maga a mennyország.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120169 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 120169 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-12-18 18:21:52 erotikus masszázs 1201695. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-12-18 18:21:52 erotikus masszázs 1201696. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-12-18 18:21:52 erotikus masszázs 120169
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
3
Na kérem. Fekete szett. Egy kis laza köntös, pici melltartó, és olyan bugyi(ka), ami mindent is takart, de engedte látni azt az elképesztően kerek és feszes fenekecskét, amit érdemes finoman harapdálni, simogatni, kézbe fogni. Eleve ettől beindul az ember. Picit beszélgettünk is azért, ahol nem győztem dícsérni a szépségét.
Még le sem vetköztünk, volt szerencsém az álló tábornokot a bugyija alá csúsztatni és simogatni vele a szépséges kerek seggét. Gyors zuhany, vissza az ágyra és mivel VTR-en foglaltam le az időpontot, kaptam egy extrát. A táncot választottam, zene fel, és táncolt nekem Zoé. Na de milyet? Sokáig nem, mert annyira kívántam, hogy 1-2 perc után magamhoz húztam és kibontottam a kis drágát a falatnyi bugyiból és melltartóból. Olyan kényeztetést adott nekem, amit sokáig nem fogok elfelejteni. Hosszan, miközben a tükörben láthattam a tökéletesen kerek fenekét és a gyönyörű punciját, széthúzva, tárva-nyitva. Hibátlan. Ujjazni Zoét nem lehet.
Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk. Közben dumáltunk, tényleg mintha a barátnőm lenne. Később a szájával felhúzta a gumit, és kicsit segített a végén igazgatni a kezével és missziben kezdtünk el szeretkezni. Egy ilyen tökéletes testű nőt hátulról is meg kell kapni, így addig pumpáltam, ameddig már majdnem beleélveztem a gumiba. Közben olyan segget látsz, amit beleég a retinádba. Szerettem volna, ha még a szájával kényeztet, ezért kivettem abból a szépséges puncijából a farkam, gumit le és a szájába adtam. Néha kivettem a szájacskájából és simogattam a pofiját, majd vissza a szájába. Zoé folyamatosan tartja a szemkontaktust, amivel még kifejezettebben teremti meg a személyes jelenlétét az eseményen. Ott van testileg és lélekben is. Olyan 40 percet követően kértem, hogy kézzel végezzen ki. Törlés, pihegés, dumcsi. Egylövetű voltam, sokkal több időben sem fért volna bele. Zseniális volt. Köszi Zoé!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit vállalal, azt nagyon korrektül és érzékien hozza.
Ha van alap kémia köztetek, nekem ő most a királynője a közvetlenségnek, a szexiségnek. Extrának a VTR-rel járó táncot vettem igénybe. Zoé maga extra mindenben. Még mindig azt vallom, hogy a besziknek nem kell erotikus novelláknak lenniük. Az érzést kell visszaadni, nem a sztorit. Zoé pedig egy életérzés. Picit drágább mint a mostani fővárosi átlag, de nincsen semmiféle rosszérzésem, mert erotikus, kedves, közvetlen. Priceless.
Rózsacsokor
Tiborpeter nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ez a gyönyörűség az abszolút ajánlott nő. Kedves, őszinte, nem megjátszós, nem érzed rajta, hogy kiégett és csak a pénzért hajt. Valóban azt akarja, hogy jól érezd magadat vele. A teste hibátlan, és még a lelke is szép és őszintén lelkes. Vigyázni kell rá, hogy még sokáig a körünkben lehessen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-12-19 07:45:35
Tisztes munka! Úgy tárgyilagos, hogy közben kivehető az elégedettséged.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

felejthetetlen: 10db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2024-02-11) : Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket.

(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen