Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-19 18:10:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

❤️❤️köszönöm varlak mindig ❤️❤️

Beszámoló Zoé +36702134547 119615 szexpartner

RimaPudendi a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egyszer már "megégettek" Zoé fekete lángjai, melyek 3 nap és 3 éjjel égnek, mielőtt kialszanak, de a nyomukat az ember örökre hordja.

Az utána való vágyakozásom (bocsánat sóvárgásom) olyan volt, mint egy dombról legurított hógolyó. A hetek alatt egyre csak nőtt és nőtt. Minimális kontrollt gyakoroltam felette. Ha nem is türelmesen, de vártam.

(Üzenetekben és VTR-n egyeztetünk. Mindig aznap válaszolt . És tudom, hogy már nem emlékezett rám, de így is nagyon kedves volt.)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Ülök 4-es villamoson , és a Fehérvári út felé tartok. Nézek ki az üvegen, de gondolatban nagyon máshol járok. Ha esetleg valaki észrevett, egy távolba révedő fickót láthatott , hülye mosollyal az arcán.

(tömegközlekedéssel a legkönnyebb, de a mellékutcákban lehet találni parkolót, ez plusz 5-10perc)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ha nem is többször , de két alkalommal jártam már itt. Egy tüzes trió hadiszállásán vagyunk, de érkezésemkor csak Zoé van házon belül és a félelmetes Cerberosza.

A lakás tiszta volt, a fürdőszoba jól felszerelt, a törölközők szárazak, az ágy nekem alacsony, de széles. Kis szobában tükrök,halk zene és félhomály.

Viszont ha őszinte vagyok, ezek engem akkor már nagyon, de nagyon nem érdekeltek, mert a tudatom beszűkült egyetlen dologra....
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ha Zoéra ránézek, egy balerina jut az eszembe . Lágy, légies. Ugyanakkor megvan benne a robbanékonyság, a szenvedély. Izmos és hajlékony.

És ezt a testet, milyen szellem lakja? Bohó, pajzán, nyughatatlan.

Fekete hosszú haja keretezi az egyik leggyönyörűbb csillogó barna szempárt, melybe ha egy férfi beletekint, jaj a szerencsétlennek , mert örök csapdába került. Ha azt mondtam a tekintete gyönyörű, mit mondjak a mosolyára? Letaglózóan ellenállhatatlan.

Igen, Zoé nekem nem más ,mint Odilia a Fekete Hattyú.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119615 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119615 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-10-20 08:54:58 erotikus masszázs 1196155. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-10-20 08:54:58 erotikus masszázs 1196156. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-10-20 08:54:58 erotikus masszázs 119615
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miközben haladok felfelé, hallom , hogy a dobhártyámban a saját pulzusom zakatol. A kezem remeg. Mély levegőket veszek. Kötelező körök.

Zoé megkérdezi, hogy mihez lenne kedvem? Talán makogok is valamit, de közelebb megyek és megcsókolom. Mindent ért.

"Magam adom
Üdvözlöm, érintem, nem mutatom,
Nem emlékeztetem, nem kutatom,
Nem zavarom, zavarom, csak figyelem,
Belefeledkezem, vele utazom"

Törékenynek ható testét szorosan magamhoz szorítom, másik kezemmel a hajába túrok. A fülcimjávával nyelvem játszik. Alul már Zoé megragadta a lényeget. Mi Zoé beköszönő mondata? Valamiben a legjobb, de elfelejtettem. Aaahh.....Istenem. Lenézek és már tudom.

"Nem sürgetem, nem várom
Nem bántom és nem sajnálom
Nem sajnáltatom magam, magam adom,
Megadom, megadom, neki megadom magam"

Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

"Felkavarom, felkavarodom,
Megálmodom, belelátom,
Megkövetem, megkövetelem,
Megszelídítem, megbánom,"

Imádom ahogy csókolja a szám, nyakam, néha még az arcom is. Tekinte könyörögő, mintha azt mondaná: "Szeress még".

"Meggyújtom, eloltom, meggyújtom, eloltom,
Megoltalmazom, elragadom,
Elragadtatom magam, magam adom,
Megadom, megadom, neki megadom magam"

Testünk örvénylik. A háborgó tenger mikor-kit dob felülre, vagy a habok alá. Néha mögé kerülök, néha megint elé. Itt egy kéz, ott egy láb.

"Nem suttogom, elkántálom,
Megkóstolom, megkínálom,
Keveredek, belehabarodom,
Belefeledkezem, vele utazom"

Az idő sebessége tudjuk nem állandó. Néha lassan cammogva halad, most meg....A történetünk végére lassan fel kell tenni a pontot. Kérem feküdjön mellém és simogatásaival hozza el a megváltást. Cirógató karjai között megnyugszom.

"Felismerem, feltüzelem,
Megszállom, megbabonázom,
Megbabonáztatom magam, magam adom,
Megadom, megadom, neki megadom magam"

(Idézetek Quimby -Magam adom)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megjelölt csokrot előre, magamtól adtam át, szerény ajándékom kíséretében. De anyagiakon felül szerintem sokkal többel fizettem , mert a szívem egy darabja is ott maradt Zoé szelencéjében, ahova a többi jóérzésű sorstársam lelkét gyűjti. Nála ez a vám, amit meg kell fizetni.

(csók extra, de VTR miatt ajándék, másra nem volt igényem)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ülök a 4-es villamoson, és a Nyugati felé tartok. Nézek ki az üvegen, de gondolatban nagyon máshol járok. Mosolygok, de azért keserű is vagyok....sajnos nem tudjuk a pillanatot megállítani. A jó dolgok mindig hamar véget érnek.

Semmi kétségem, Zoé egy varázslónő. Mert ki más lenne arra képes , hogy nagyobb zavartságban távozz, mint amikor megjöttél. És nem érdekelt mennyi volt ebből színház , elakartam hinni minden szavát. Engem teljesen elsodort ennek a lánynak az árja.....

До свидания Zoé 😘!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-10-26 08:11:23
Átlagost nyomtam, pedig ez a beszámoló minden, csak nem átlagos. Irodalmi alkotásként magasan értékelném, a hangulat és az érzelem - még ha költőien eltúlzott is - remekül átjön, de most inkább információkat gyűjtöttem volna, konkrétumokról olvastam volna.

2023-10-26 07:45:07
Jó lett volna egy bizonyos szintű tárgyilagosságot fenntartani, vagy nézz utána mit is jelent a beszámoló.

2023-10-23 00:18:33
Az élet és a művészet karban jár ! Gratulálok

2023-10-22 16:42:53
A kolléga nyáron írt egy teljesen tényszerű beszámolót Zoéról, azt minek isméltelte volna meg? Jól volt ez így másodiknak, szerintem.

2023-10-20 17:16:33
Ez (is) egy kiváló írás és megszolgálja a lilacsíkos minősítést szerintem. Lehet, hogy nem meríti ki a klasszikus beszámolókban (egyesek által) elvárt információs szaftossági igényt, de (valahogy) ez nem is hiányzott belőle nekem: mert így jó, sőt kiváló! Hanem az ár, amit fizettél, az veszedelmes: a rózsákon felül otthagyni egy szívdarabot... ismerem az érzést, ezzel nagyon vigyázni kell. Akár meg is alapíthatnánk a csonkaszívűek terápiás csoportját ;-)
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-02-14) : Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó!

(2024-01-25) : Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..

(2023-11-17) : Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni.

felejthetetlen: 12db
(2024-02-20) : Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz.

(2024-02-11) : Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket.

(2024-01-13) : Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen