Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-16 14:00:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

🧚‍♀️🥰 várlak legközelebb is ❤️

Beszámoló Zoé +36702134547 119000 szexpartner

5ubJr a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
A korábbi beszámolók közt olvastam, hogy VTR-rel sikeresen lehet vele egyeztetni, így Én is VTR-t használtam. Hétfőn írtam neki egy szerda 11:00-s időpontért. Kedden olvasta el, váltottunk pár sort és kedd du. már megerősített időpontom volt. Minden könnyen és flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog érkeztem, hisz séta távolságban lakom. Parkolás egész biztosan körülményes a környéken. A BKK-s megközelítést ajánlanám azoknak, akik messzebbről jönnek. VTR-en megadott cím egyértelműen megtalálható. Címre érkezve telefonon kaptam meg a pontos bejutás menetét (melyik kapu, melyik kód, melyik emelet, melyik ajtó). Szerintem könnyen megközelíthető és Zoé navigálásával eltéveszthetetlen.
Civil forgalom napközben minimális. Szóval diszkrét tud maradni az ember.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás új építésű, tiszta több szobával és egy közös fürdővel középen. Minden szép tiszta és igényes kialakítású. Fürdőben hegyekben áll a tusfürdő. Lehet válogatni. Szájvíz kis pohárkával, ahogy illik. Törölköző tiszta, friss és puha. A fürdő ajtaja kicsit trükkös. Zoé megmutatta mi a trükk, nekem elsőre gond nélkül ment mind2x. Állítólag ezt sem mindenkinek sikerül :) A tett helyszíne egy franciaágyas szoba, egy fotellel a felesleges ruháknak. Sok párnával az ágyon. Tükörrel a falon az ágy mellett és Nagy tükörrel szemben lévő szekrényen. Sajnos Klíma nincs, csak ventilátor. Ami így nyáron nem az igazi. De ez talán az egyetlen, amit nem optimálisnak tundák felhozni. És Zoé nem is tehet róla. mivel ez egy bérlemény.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé külseje akár a képeken. Ajtón belépve WOW. Gyönyörű kecses alak, ízléses kis tetkók, szép arc (nem kell félni a kitakarástól) és kellemes hang. Cicik tinisek (ahogy szeretem). Popsi tenyérbe illő, formás is izmos (meg is mozgatta őket Zoé többször a találkozónk közben). Lábak gyönyörű szép kecsesek, formásak és hosszú combokkal kapcsolódnak a finom popsihoz. Röviden a lényeg, ahogy a képeken.
1. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119000 erotikus masszázs
3. Zoé +36702134547 beszámoló Budapest 119000 erotikus masszázs4. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-08-17 14:45:37 erotikus masszázs 1190005. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-08-17 14:45:37 erotikus masszázs 1190006. Zoé +36702134547 beszámoló 2023-08-17 14:45:37 erotikus masszázs 119000
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor cipő le a folyosón. Bekísért a szobába és megmutatta hova tudom tenni a cuccaimat és kaptam a törcsit. Közben körbe ment a lakásban, hogy elkerülje a találkozásomat a kolléganőjével.
Mentem zuhanyozni és kérdezte kérek e frissítőt (víz, üdítő) vagy egy kis előételt? Mondom őt kérném előételnek :) Vette a lapot, jót mosolygott rajta.

Zuhanyzás után visszamentem a szobába, egyszerre értünk oda. Egy lila színű kis Bodyban volt, ami kb. semmit sem takart, de cserébe nagyon szexi volt. Megbeszéltük mit hogyan szeretnék és készségesen tett a kedvemre.
Felfedeztem a kis testét Body-ban. Amolyan ismerkedős formában. Majd segítettem neki kibújni belőle. Közben megdicsért hogy milyen jó sportos vagyok, és kár hogy nem futottunk össze az utcán. - Kár bizony. Azonnal rárepülnék, ha látótávolságba kerülne :)
4kézláb helyezkedett és játékosan megmozgatta a kis farpofáit. Én meg már mentem is habzsolni a popsit és a finom puncit. Kis idő múlva hasra feküdt és végigcsókolgattam a hátát és mentem a nyakához. Közben a farpofái közé dörzsöltem a kemény farkam. Hangjából egyértelmű volt hogy élvezte. Ekkor rajta kaptam, hogy a tükörből leskelődik a kis drága. Míg így kényeztettem meg is beszéltük, hogy mindketten szeretjük a tükörben nézni az akciót, mert vizuálisak vagyunk és ez nagyon izgató. Visszatértem szép lassan a popsijához, széthúztam a kis popsit és köldöktől csípőig nyaltam a gyönyört, mint koldus a tepsit :)))) Meg is jött szépen a hangja. Közben végig a tükörből mozizott. Átfordult szembe, ahol heves nyelve csókok váltása után beszélgettem az ikrekkel (hmmmmm...) majd újra délnek vettem az irányt és folytattam a kényeztetést. Heves reakció az volt, de célba most nem sikerült juttatni.

Ő következett a francia leckével. Kérdezte mit szeretek, hogy szeretem, mi az ami esetleg érzékeny. Oldalt helyezkedett, hogy a tükörből mozizhassak, majd belevágott. Remek és változatos gumi nélküli franciát kaptam, közben végig szemkontaktus tartva. Szerintem élvezi ha látja, milyen érzéseket tud kicsalogatni a másikból. Közben egyik kezemmel a hajának megtartásában segítettem, másik kezemmel pedig a kis punciját izgattam és néztem a tükörből, ahogy az kis ujjaim eltűnnek a nedves ki lyukban.
Átváltottunk 69-re. ISTENEM az a popsi és az a punci. Ő folytatta a furulyaleckét, Én meg újra gyönyörködtem tükörben ahogy a nyelvem a punciján jár. Össze is néztünk a tükörben, szóval ő is leskelődött. Aztan mikor mélyen belenyaltam, már nem tudott a farkamra koncentrálni. Tolta magát hátra, majd előre, de nem hagytam menekülni. Egyértelműen nagyon élvezte.

Rá kellett térnünk a lényegre. Szájjal felvarázsolta az esőkabátot, majd szemből rám ült. Finoman kezdtünk és közben vígig hevesen csókolóztunk. Ha jól számoltam 2x be is húzta a crazy féket, "nehogy bajba kerüljön". :)
Váltás misszibe, ahol újra megjegyezte, hogy bajban lesz mert most még látvány is fokozza nála a dolgot. (Mitagadás, örültem a bóknak. Bár többhetes Balatonozás után rajtam maradt az úszógumi, de nagyon jól esett. Igazi önbizalom dopping) Tudja mikor mit kell mondani egy pasinak :) Itt nekem kellett magam többször is féken tartani. Mert ő annyira élvezte, hogy a hanghatásai és puncija lüktető szorítás vittek magukkal. Majd párna a dereka alá és így már tövig tudtam neki tolni. Nem vagyok se nagy, se kicsi. Amolyan az átlagot épp felfelé húzom. De itt keményen betoltam minden mm-t. Ő meg hangosan meg is örvendett neki :)

Váltottunk kutyusba, amit aztán az erős lökésekre reagálva hasalásra váltottunk. Ő félig "lekurva" az ágyról én meg utána. Tükörből szemezve húztuk egymást még jobban. Így tapsoltunk hosszú percekig.
Majd jött valami ami nem szokványos. mivel mind2-en szeretjük a tükröt, mondtam álljunk a Nagy tükör elé. Jobb láb fel. Én hátulról/oldalról be. Ekkor Zoé megmutatta rugalmasságát. megtámaszkodott bal kezével a szekrényen, jobb kezével a nyakamba karolt és a jobb lábát kinyújtotta az égbe (álló spárgát csinálva). Itt tudtam, hogy ez lesz az utolsó pozi. Kicsit fordítottam magunkon, hogy mindketten lássuk ahogy a farkam tövig jár ki és be a nedves puncijában és beleadtam mindent. Fogtam a derekánál és a puncija felett a combjánál és keményen basztam amíg el nem durrantam a gumiban.

Elterültünk mind2en az ágyon pihenni, majd leszerelvényeztünk és nedves törlőkendővel megtisztítottuk amit meg kellett. Ezután kiderült, hogy Zoé nagyon kis cserfes. Nagyon jót csevegtünk, míg rólam szakadt még a víz.
Mivel az idő már közeledett a végéhez, elmentem zuhanyozni. Kifelé menet még ölelkezős csókolózás, ahol az farkam azt hittem 2. menet jön. De már nem volt rá sajnos idő. Szóval next time.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor a egy borítékban és egy szál virág kíséretében átadtam. Utána nem került elő többé.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy tündérke, aki nagyon élvezi szexet. Szerintem pompás szerető lenne belőle, akit az ember szívesen visz el moziba, vagy egy wellnesshétvégére és közben a szoba minden sarkában magáévá tenné.
Tessék vigyázni rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-08-25 15:48:28
Jó lenne, de a "tessék vigyázni rá" miatt nálam egy kategóriával lejjebb került.

2023-08-21 09:52:47
Nagyon jó beszámoló, kivéve az utolsó mondatot. Arra abszolút nincs szükség.

2023-08-17 19:02:24
Jó kis beszámoló! Az utolsó mondat nem szükséges... Vigyázunk. De azért igyekszünk mi is mindent beleadva tövig tolni minden mm-t, ha jól idéztem szavaidat. :)

2023-08-17 16:40:58
Írígylem a kolléga úr tehetségét! Én még egy ilyen gyönyörű hölgyről sem tudnék ilyen szellemes és informatív beszit rittyenteni.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 9db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen