Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-10-14 08:55:03



csege szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36306627641 122845 szexpartner

csege a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
csodás cicik
csodás kézimunka
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Még nyáron felkeltette Zoé az érdeklődésemet, képeit lapozgatva kértem bővebb infókat, de akkor nem tudtam betervezni randit vele. Most sikerült időpontot küldenem, amit gyorsan elfogadott, kért egy telós gyors egeztetést, amit előző nap kipipáltunk. Az csicseregte, hogy szimpatikus vagyok, mehet a tali.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Frekventált helyen, jó megközelítés, GPS odanavigál, de BKK is jó válaszás. Környéken a parkoló fizetős. Régi pesti körlépcsős bérház, sokadik emelet, de van lift.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ajtó előtt kicsit izgultam, tudtam, hogy egy gyönyörű nő fogad, de nem is gondoltam, hogy élőben még csodásabb. Ajtó nyílt és egy mosolygós időzített bomba karjaiban találtam magam. Puszik, ölelés, cipő le.
Szobába be, egyeztetés, rózsaszálak le az asztalra, erről azután több szó nem esett. Fürdő patika, nagy kád, rengeteg tusfürdő,csak a zuhanyfüggőny idegesítő, nem lehet normálisan használni, akad és tapad, szerintem felesleges, jobb ha lekerül.Szájöblítő van, használata után, gyors türcsi a bemosakodásután és vissza a szobába, végig Zoé által kísérve és beszélgetve.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát mind mondjak...nekem az esetem, szeretem ha egy nőn van mit fogni, nem gebe, hanem nőies...Zoé minden feltételnek maximálisan megfelel. Közepesen hosszú sötét haj, csillogó szemek, apró tetkók itt-ott, egy nagyobb műalkotás a combján de nem zavaró. Arc után megfordulnék utcán is. Szép íves nyak és finom bőr, ami a tapintásra jól reagál. Szép száj, csillogó fogak és brutál popsi, amit sokat simiztem.
Egyben van a csaj, azoknak ajánlom akik szeretik ha van mit fogni mindenhol. Cicik természetesek és arányosak, bimbók állnak mint a cövek.
1. Zoé +36306627641 beszámoló Budapest 122845 erotikus masszázs
3. Zoé +36306627641 beszámoló Budapest 122845 erotikus masszázs4. Zoé +36306627641 beszámoló 2024-10-14 09:52:53 erotikus masszázs 1228455. Zoé +36306627641 beszámoló 2024-10-14 09:52:53 erotikus masszázs 1228456. Zoé +36306627641 beszámoló 2024-10-14 09:52:53 erotikus masszázs 122845
Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Fekete fehérneműben állt mellettem, átkaroltam és kértem, hogy szabaduljon meg ezektől a kiegészítőktől szeretném látni a csupasz valóságot:). Gyorsan levetkőzött, pár puszi ölelés, simi a popsira és közelítünk az ágy felé. Itt elkezdtem nyalni, puszilgatni a hátát, popsiját, majd sokáig elidőztem ezen tájon, szinte faltam, nem tudtam betelni a látvánnyal. Hanghatások is elkezdődtek.Megfordítottam, kértem helyezkedjen el kényelmesen és élvezze a ténykedésemet.Így is tett, hátrafeküdt, szemeit becsukta, én meg elkezdtem a kehely környékének puszilgatását, szép lassan kalandozva lefelé és befelé.Puncija finom és szaftos, kényeztetésre jól reagál.Nyelvcsapásaim lágyak voltak és érzékiek, egyre jobban kezdett ficánkolni Zoé és a hangja is megjött.Kezemmel a melleit simogattam, álló bimbókat tapintgattam, élveztem és ő is, mert elég gyorsan combjai megrándultak, szorítás a fejemen, hanghatás majd ellazulás.
Hagytam lenyugodni, addig puszilgattam. Gumit húzott a farkamra és missziben folytattuk. Szemkontaktus, nyakcsók, finom bőr, borzongás még mindig. Lassan mozogtam, próbálta élvezni az érzést, majd gyorsítottam, megjött újra a hangja, ütemesen mozogtam és pár perc múlva óriásit élveztem, amit mosollyal nyugtázott. Élveztem a lüktetésem, aztán tisztogatás és kértem egy masszázst.
Mivel régen masszőrként dolgozott, ezért egy profi hát, fenék és lábmasszázst kaptam. Nagyon jót dumáltunk az élet dolgairól, jó partner ebben is.
Majd amikor már úgy éreztem újra hadrendben állok, szóltam, hogy jöhet a második menet.
Megfordultam és kapta tőle egy cirógatós, finom kézi masszázst a himtagomon. Annyira érzékien és jól csinálja, hogy szólnom kellett, hogy állítsa le a manővert, mert elszállok idő előtt. Gumi fel és hátulról szerettem volna, amit nagy széles mosollyal jóváhagyott. Ami ezután jött, az fenomenális volt. Becsússzantam, előttem egy brutál popsi, ringózó mellek...Csodáltam a szitut, élveztem, annyira jól mozgott előttem-rajtam. Diktálta a tempót, tolta rám magát és hangja is megjött. Nem tudom meddig tartott, de nagyon bejött ahogy mozogtunk.Éreztem jön a vég, nem akartam lassítani, toltam és robbanás, lenyugvás, ágyra ledőlés...köszönöm Zoé az élményt, persze, hogy jövök még :)
Zuhany, tisztálkodás, öltözés. A szobában még egy 10 perces dumcsi, majd tipli.
Ajtóban ölelés, széles mosoly és puszik.
Vidáman és kielégülve mentem tovább a dolgomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát, teljesen korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Köszönöm Zoé, jól éreztem magam, jövök hamarosan, van még amit szeretnék veled kipróbálni és élvezni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!