Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-15 11:56:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36306627641 121800 szexpartner

KisDoki a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A weboldalon böngésztem a napi akciókat és így jött velem szembe Zoé hirdetése. Végig nézve és olvasva az adatlapját telefont ragadtam és tárcsáztam is. 1-2 csörgés után egy nagyon aranyos hang fogadott :)
Telefonban már csak időpontot egyeztettem, hisz a bővebb infóban minden információt megkaptam amire szükségem volt. Telefonhívás után a megbeszélt időpontot VTRben is elküldtem és azonnal vissza is igazolta.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A VTRben kapott cím pontos, a térkép is jól jelzi a weboldalon. Puskás Ferenc megállótól tömegközlekedéssel egy pár perc séta, aki kocsival érkezne annak sem kell aggódnia. Parkoló van a ház előtt is, de a környező utcákban is. Fizetős zóna.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Panel lakás igényesen berendezve, egy nagy nappali amiből nyílik a konyha, a fürdő és a két szoba. Mi a bal oldaliban voltunk, de volt szerencsém már a jobb oldalihoz is.
Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel és száraz kilépővel. 8-10 féle tusfürdő, 3-4 féle dezodor és 3 szájvíz állt rendelkezésre is pohárkával.
A szobában van légkondi így a nagy melegtől nem kell félni, ruhának van szobainas illetve egy puff és egy kanapé is rendelkezésre áll a nagy franciágy mellett. Az ágy mellett tükör is van.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé friss képekkel hirdet. Igaz arcnélküliek, de ettől nem kell tartani. Nagyon cuki arca van. Mosolygós, gyönyörű szemekkel megáldva mellyel mindig téged néz.
Engem egy fekete 2 részes csipkés ruhában fogadott, így már hamar szembesültem vele, hogy a feltöltött képek nem átverések, valóban egy 20on éves tini leányzóval fogom eltölteni a következő majd két órát.
Nagy cicikkel rendelkezik, öröm volt velük játszani
1. Zoé +36306627641 beszámoló Budapest 121800 erotikus masszázs
3. Zoé +36306627641 beszámoló Budapest 121800 erotikus masszázs4. Zoé +36306627641 beszámoló 2024-06-17 08:03:25 erotikus masszázs 1218005. Zoé +36306627641 beszámoló 2024-06-17 08:03:25 erotikus masszázs 1218006. Zoé +36306627641 beszámoló 2024-06-17 08:03:25 erotikus masszázs 121800
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A helyszínre hamarabb érkeztem, telefonon jeleztem Zoénak és miután megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat már úton is voltam a negyedik emeletre lifttel. Ajtónyitás után megláttam Zoé gyönyörű arcát, csodás testét. Kölcsönös bemutatkozás után irány a szoba ahol kis csevegés közben megszabadultam a ruhámtól. Kaptam egy nagy száraz törölközőt és irány fürödni. Gyors de alapos zuhanyzás után visszatértem a szobába ahol Zoé várt egy pohár vízzel melyet még vetkőzés közben kínált fel.
Hamar elkezdtük egymás testét felfedezni csókolózás közben - valós csók, nem csak szájrapuszi. Egyhamar a kanapén találtam magam miközben Zoé a térdem közt a velem egykorút vette kezelésbe. Nagyon ügyes, életem top 5 franciájában benne van, amikor csak tudta a szemebe nézett, kezét alig használta. Majd áttértünk az ágyra, hogy ne csak én kapjak, de adjak is. Bár elvinni nem sikerült, de élvezte a ténykedésem, mozgatta csípőjét, meg-meg remegett. Ezek után jelezte szeretné már magában érezni így hát gumi öltözés fel és Zoé már ült is bele. Lovaglás közben csókolóztunk, a melleivel játszottam. Az előjáték és a tekintete a gyönyörű szemeivel ahogy rám néz aktus közben nem segítette, hogy sokáig bírjam. Aktus után felkínálta, hogy megmasszíroz és milyen jól tettem hogy elfogadtam. Ügyes benne, látszik hogy tanulta. Közben csevegtünk az élet nagy dolgairól. Egy idő után jelezte szeretne elölről is "megmasszírozni" így hát kezdetét vette a franciaóra korrepetálás. Majd miután már eléggé felhúzott jöhetett a kedvencem, kutyuspózban is érezhettem Zoét belülről. A látvány, Zoé aktív részvétele az aktusban, és szűk puncija hamar elhozta a beteljesedést.
Végzésképp, miután már megbeszéltük közös sorozatunkat, jöhetett a extra kérés. Ismét a kanapén találtam magam, Zoé a térdeim közt az ezredest próbálta meg kapitulációra bírni, sokáig győzködte különböző taktikákat bevetve de sajnos nem jött el a végkifejlett - pedig mindent megtett! - így újból kutyusba fordultunk. Mikor éreztem a vég közeledtét Zoé elém térdelt és újabb támadást indított, de sajnos már nem maradt bennem semmi.
A randit egy közös zuhannyal zártuk. Várom a következő alkalmat, hogy újból vele lehessek és egy rövid időre elfelejtem minden bajom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infóban olvasható a csokorméret, 1 extrával éltem így lett kerek összeg (lentebbi összeg extra nélküli ár).
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé személyében egy olyan lányt ismerhettem meg akivel teljes mértékben úgy éreztem magam mintha csak felugrottam volna egy régi ismerősömhöz. Nyoma sem volt a futószalag érzésnek, teljes mértékben vendégcentrikus. Bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm Zoé ezt a felejthetetlen randit!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2024-06-29 07:25:57
Nekem a bővenbb infóban alapból keréken összeg jön le extra nélkül.

2024-06-18 07:08:35
Körültekintően megírt beszi, lényeges infókkal. Köszi a beszit!

2024-06-17 21:00:38
Köszönöm szépen a tudósítást erről a nem nálunk hirdető lányról
Mutasd mindet