Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-11-07 15:27:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36303819137 119800 szexpartner

Lingvista a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
feneketlen mélytorok
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zoé régóta a kedvenceim között volt, és néhány friss beszámoló alapján úgy döntöttem, végre felkeresem. VTR-ben egyeztettem vele, amelyre hamar válaszolt, az első időpont nem volt jó neki, de könnyű volt megfelelőt találni. Később telefonon is beszéltünk, közvetlen, barátságos, készséges volt, tovább fokozva a várakozásomat. Nagyon nyíltan lehetett vele beszélni, akár a mélytorkos igényeimről is.
Viber hívásomat valami technikai zavar miatt nem tudta fogadni, de rendkívül segítőkészen visszahívott, nem nyugodott addig, míg nem sikerült beszélnünk, ezért külön jó pont neki!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A környező kis utcákban viszonylag olcsón és könnyen lehet parkolni. A tömegközlekedés is kiváló: három villamosnak is van megállója a háztól kevesebb, mint 100 méterre.
Két kapun keresztül lehet bejutni, végig segít, kalauzol.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A ház új építésű, a lakás ennek megfelelően jó állapotú. Lehet, hogy tévedek, de szerintem valaki lakik is ott, sok berendezési tárgy volt szerteszét, nem volt az a steril kupilakás-hangulat. A baszobába a korrekt fürdőn keresztül vezetett az út, a szoba kicsi, de hangulatos, a leghangsúlyosabb bútor természetesen az ágy, és nagy tükör is fokozza a vizuális élvezeteket.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé vékony lány, akik a teltebb típust kedvelik, mást keressenek. Én „mindenevő“ vagyok, úgyhogy nagyon tetszett. Tipikus gazella alkat: viszonylag magas, hosszúlábú, kicsi, de szép és feszes mellű, fokhagyma popsijú, izmos, ruganyos testű lány. Arca is hosszúkás, hosszú fekete haj keretezi, és olyan szempár uralja, amit egyhamar aligha felejtek. Zoé szeméből árad az erotika, kacér, kihívó tekintetével folyamatosan húz felfelé, de mindezt teljesen természetesen, minden mesterkéltség nélkül. Egyszerűen elhiszed neki, hogy kíván.
Már a fürdés előtt elkezdett hergelni, a tükör előtt táncolni kezdett, fokhagyma fenekét nyomta hozzám, kígyózó mozdulatokkal öleltette magát, pihés nyakát az arcomba nyomta.
Megint egy külön jópont: kérésemnek megfelelően szexi fehérneműben, harisnyatartóban fogadott.
1. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119800 erotikus masszázs
3. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119800 erotikus masszázs4. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-11-07 17:53:17 erotikus masszázs 1198005. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-11-07 17:53:17 erotikus masszázs 1198006. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-11-07 17:53:17 erotikus masszázs 119800
Action
Kényszer francia:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Nem csoda, hogy egy perc alatt lezuhanyoztam, alig bírtam magammal. Visszaérkezve tovább folytatta az íncselkedést, hamar az ágyra löktem és simogatni kezdtem. Csiklósimizésre nagyon jól reagált, beindult és nedvesedni kezdett, úgyhogy behatoltam egy majd két ujjal, és egyre hevesebben ujjaztam. Itt aztán mindent produkált, amitől a férfiember beindul: nyögött, lihegett, rángatózott, a szeme fel-felakadt és verbálisan is húzott, majd egyszer csak bejelentette, hogy el fog élvezni, fejét felemelte az ágyról, majdnem felült, a szemembe nézett és nyögve, görcsbe rándulva elrepült.
Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt, volt, hogy lelógatta a fejét és úgy dugtam a száját (jelzéseit maximálisan figyelembe véve), végül fölém hajolt és úgy nyelt el. A műveletet izgató torokhangok és rengeteg nyál kísérték.
Végül megkértem, hogy mutassa meg a másik végletet is, kényeztessen lehelet finoman, és ezt is csodálatosan teljesítette. (Habár egy kicsit csodálkozott, hogy dugni nem is akarok...) Arra kértem, hogy a nyelvével simogassa a makkomat, és ezt kitartóan csinálta is egészen addig, amíg hatalmasat nem élveztem, fölspriccelve egészen a vállamig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon rendes volt: nem tudtam, hogy VTR esetén jár egy extra ajándéka, de felhívta rá a figyelmem, ez a DT volt, így csak egy extra jött ehhez hozzá, a VSZ, ami a fentebb leírtak ellenére jogos volt, mert oda is ment azért...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Rendkívüli élmény volt, igazi 3D pornó, de közben tök barátnős is, egy bevállalós, szuperszexi, karcsú, őszintén faszimádó lánnyal.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-11-07 20:24:35
Ez tènyleg rendes tőle ha tartja a Vtr kedvezmènyèt,korrekt ez kiderült a beszidből.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-17) : Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni.

(2023-10-19) : Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

(2023-09-25) : Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem.

felejthetetlen: 7db
(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

(2023-10-30) : Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét

(2023-10-26) : Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni.

nagyon jó: 6db
(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

(2023-08-16) : Ő következett a francia leckével. Kérdezte mit szeretek, hogy szeretem, mi az ami esetleg érzékeny. Oldalt helyezkedett, hogy a tükörből mozizhassak, majd belevágott. Remek és változatos gumi nélküli franciát kaptam, közben végig szemkontaktus tartva.

(2023-06-06) : Aztán következtek az orális örömök. Zoè szája szèpen bejárta penisem minden zegét és zugát, közben kézzel a zacsikat is masszírozta. Kèrèsemre teljesen eltüntette a szerszámom.

: 14db
(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.

(2023-11-16) : Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt

(2023-11-08) : Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.