Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-10-26 01:00:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm az írásod ❤️🥰🥰🥰🥰

Beszámoló Zoé +36303819137 119673 szexpartner

Black_Russian a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Régóta szemeztem már Zoé hirdetésével az oldalról, mindig ott virított a kiemelt hirdetők között. Beszámolói bíztazóak voltak, gondoltam szerencsét próbálok, hátha bejutok hozzá. Itt az oldalon személyes üzenetben, majd VTR-en keresztül találtuk meg a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Az egyeztetés hosszú volt, de ez csak az én hibám, mert csak a hétvégék jók nekem, amúgy gördülékenyen zajlott, naponta többször belép az oldalra, és válaszol is! Egy vasárnap déli randit fixáltunk le.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A randi helyszíne az Allee közelében van, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolókat nem figyeltem, mert sietnem kellett. Szokásomhoz híven megint korábban elindultam, mert nem ismerem arra a járást, és majdnem késés lett belőle egy bambulás miatt. Zoé randi előtt bő fél órával írt, hogy megérkezett, és ha gondolom, már most felmehetek hozzá. Gyorsan felszálltam egy villamosra, és persze hogy 2 megállóval tovább mentem. Onnan vissza megint, és így sikerült pont 12:00-kor a címre érni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
12:00-kor hívtam is Zoét, második csörgésre fel is vette a telefont, majd megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat, illetve hogy melyik lakást kell célba vennem. Itt már annyira stresszeltem, hogy a liftben sikerült elfelejtenem a lakás számát. Újból telefonáltam, megkaptam a számot, és mire a lakás elé értem, már nyílt is az ajtó. A lakásban rend és tisztaság dominált. A fürdőben zuhanykabin fogadott, előtte száraz kilépővel. Tusfürdőből és mindenféle kencékből volt bőven választék, illetve szájvíz is volt kikészítve eldobható műanyag poharak társaságában. A dolgozószoba mérete megfelelő, nincs telezsúfolva felesleges dolgokkal, el lehet férni. A sarokban helyet kapott egy kényelmes franciaágy, mellette egy éjjeli szekrény rajta sok-sok kellékkel, illetve azon volt a hangulatvilágítás, ami megfelelő fényt biztosított a szobában. Akik szeretnek mozizni, imádni fogják ezt a szobát! Az ággyal szemben van egy szekrény, azon van egy tükör, illetve az ágy melletti falra is jutott egy méretes darab.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé képei teljes mértékben tükrözik a valóságot. Számomra hibátlan az alkata, mindenből pont ott és annyi van, ahol és amennyit szeretek. Arckitakarástól sem kell tartani, nagyon bájos arca van, ha választanom kéne, ez volt a kedvencem. Szemei élettel teliek, ajkai dúsak (nem töltöttek!), bőre bársonyos és illatos. Testét pár tetoválás díszíti, de egyáltalán nem zavaróak. Haja randink idején középhosszú volt, amit jelzett is az egyeztetés során. Fogadószettje egy fekete melltartó, tanga, és combfix kombinációból állt, megspékelve egy kagylós bokadísszel. Ajtónyitáskor már levett a lábamról.
1. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119673 erotikus masszázs
3. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119673 erotikus masszázs4. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-10-26 09:12:40 erotikus masszázs 1196735. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-10-26 09:12:40 erotikus masszázs 1196736. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-10-26 09:12:40 erotikus masszázs 119673
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Lakás elé érve csak kopognom kellett, és az ajtó már nyílt is, és Zoé hatalmas mosolya fogadott. Gyors bemutatkozást követően bekísért a tetthelyül szolgáló szobába, ahol át is adtam az ajándékcsomagot. Megmutatta hova tehetem a ruháimat, amiktől gyorsan meg is szabadultam, majd elkísért a fürdőszobába. Mikor már a törölközésnél tartottam, bejött a fürdőszobába, és Ő is nekilátott az utolsó lépésnek, a szájvizezésnek. Kérdeztem, hogy töltene nekem is egy pohárral, amit egy mosoly kíséretében meg is tett. Ezt követően bementünk a szobába, és leheveredtünk az ágyra. Még egyszer átbeszéltük, hogy mit is szeretnék, és ekkor kezdődött el igazán a randink.

Kis beszélgetéssel, simogatásokkal indítottunk ami csókokká fejlődött. Először csak kis szájrapuszik csattantak, aztán Zoé már bevetette a nyelvét is rendesen, mondhatom gyorsan eszkalálódott a helyzet. Elég hosszasan elvoltunk így, mert nagyon jól csókol, közben a ciciket sikerült kiszabadítanom a melltartója fogságából. Ezután Zoé lehúzta rólam a törölközőt, és kezébe vette az irányítást, szó szerint. Kicsit meghökkent az adottságaimat látva, amit szóvá is tett. Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni. Ekkor kényelembe helyezte magát az ágyon, és megint vad csókolózásba kezdtünk. Szép lassan haladtam lefelé, ciciknél elidőztem egy kicsit, nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Lapos hasa sem maradt ki a jóból, szerencsére nem csikis, így lehet azt is puszilgatni. Délre irányuló utam végéhez értem, és már csak Zoé tangája volt az akadály, amitől gyorsan megszabadítottam, és egy szép, frissen borotvált illatos punci fogadott. Finoman neki is láttam a kényeztetésnek, közben a kezeim is kalandoztak, hol a ciciket simogattam, hol a hasát, mondta is hogy imádja amikor simogatják a hasát. Közben a visszajelzéseit figyeltem, amik hamar elég nyilvánvalóvá váltak, halk nyögésekkel és kis rezdülésekkel jelezte, hogy élvezi a dolgokat. Élvezettel folytattam dolgomat, amivel érzéseim szerint sikerült a csúcsra juttatnom Zoét. Kicsit megpihentünk, ekkor hezitáltam, hogy gumit húzzunk, vagy szájjal érjen véget az első kör, de a gumi győzött, amit Zoé profin, szájjal helyezett fel. Lovaglóval akartuk kezdeni, fölém guggolt, majd próbált magába fogadni, de nem sikerült. Kicsit megijedtem, hogy ebből nem lesz így semmi, de Zoé rögtön kérdezte, mit szólnék ha misszibe próbálnánk. Mondani sem kell, rögtön igent mondtam, és már vettük is fel a pozíciókat. Nagyon lassan, óvatosan kezdtük az elején, de egy fél perc után már szépen magába tudott fogadni. Akció közben heves csókokat váltottunk, ami gyorsan a csúcs közelébe repített, ekkor visszavettem egy kicsit a tempóból, Zoé kérdezte is : - Valami baj van? Mondtam neki, türtőztetni kell magam, mert így hamar vége lesz az első körnek. Erre csak annyit mondott pajzán mosoly kíséretében: -Itt nem kell visszafogni magad! Ennyi elég is volt nekem, begyorsítottam és telelőttem a gumit. Hagyott magában lenyugodni, majd utána segített a tisztogatásban.

Kis szusszanást követően mondta, hogy gyorsan letusol, miután végzett, én is éltem a lehetőséggel. Szünetben felajánlottam egy masszázst neki, és élt is a lehetőséggel, közben elcseverésztünk, mint kiderült értelmes lány, van rálátása a dolgokra, jó beszélgetőpartner is. Nagyon elmerültünk a masszázsba, ránéztem az órára, 43 volt, rákérdeztem hogy még egy menet belefér-e. Rám mosolygott, és igenlő választ kaptam.

Nem habozott, rögtön egy kiváló franciába részesített, hamar harckésszé tett, és ismét szájjal helyezte fel a gumit. Most hátulról támadtam, muszáj volt így is megcsodálnom remek popsiját. Zoé az ágy szélére helyezkedett, és úgy bepucsított... szív leszakad. Ismét óvatosan hatoltam belé, eleinte lassan, kis lökethosszal, Zoé már ezt is nagyon élvezte, majd kis idő után már teljesen befogadott. Lassú lökések közben ment a mozizás is, tekintetünk találkozott az oldalsó tükörben, Zoé szóvá is tette, hogy jó fenekem van. Ismét fokoztam a tempót, majd éreztem hogy valami nagyon nem jó, csúszkált az egyik lábam, de nagyon. Zoéról lecsatlakoztam, hogy megnézzem mi okozza, hát nem a kuka mellé esett a gumi csomagolása?! Én szerencsétlen meg pont ráléptem. Ezen jót nevettünk, majd mondtam neki, feküdjön hasra, rutinosan a csípője alá tett egy párnát, én pedig beléhatoltam, és emelt tempóval adtam neki. Amikor kicsit fáradni kezdtem, négykézláb voltam felette, így tudtunk közben csókokat váltani, amik meg is hozták az eredményt, kapituláltam. Ismét hagyott magában lenyugodni, ezt követően segített a tisztogatásban, és elmentünk lezuhanyozni. Öltözés közben kicsit beszélgettünk még, majd az ajtóban csókolózva elbúcsúztunk egymástól. Kifelé menet még rápaskolt a seggemre kis kuncogás kíséretében, és mondta, vár legközelebb!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az extrákat VTR-en megbeszéltük, de a randi elején azért még egyszer átbeszéltük, mi az elképzelésem, és mit hogyan szeretnék. Két extrát kértem: szájba áldozás és csók, ebből az egyik VTR-nek köszönhetően alap. Randi elején átadtam az ajándékcsomagot, amiben egy kis édesség is helyet kapott a rózsaszálak mellett. Mivel szájba áldozás nem lett végül, mert változott a terv, vissza akarta adni az extra rózsaszálakat a randi végén, de én úgy voltam vele, jó helyen van nála, megérdemli.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Megérte a hosszas egyeztetés, és a kitartás meghozta gyümölcsét. Úgy érzem Zoéval az első másodpercekben már kialakult egyfajta szimpátia, amit éreztetett is az egész randin. Engem azonnal levett a lábamról, és most valahogy a szokásommá vált stresszelés is az első szemkontaktus alkalmával rögtön elillant, úgy sejtem ez nem a véletlen műve. Nem az a kérdés, hogy újra találkozunk-e, hanem mikor, és ha rajtam múlik minél hamarabb!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-10-27 15:53:30
Köszönöm, hogy megírtad. Remek, figyelem felkeltő írás.

2023-10-27 15:17:07
Nagyon jó írás, bravvooo!

2023-10-26 16:43:11
Nagyon komoly írás lett ez. Gratulálok hozzá...
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-17) : Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni.

(2023-10-19) : Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

(2023-09-25) : Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem.

felejthetetlen: 6db
(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

(2023-10-30) : Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét

(2023-08-17) : Végül a hátamra feküdtem és hagytam kibontakozni alkalmi kedvesem. Fölém kerekedve csókokat lopott és finom puszikat lehelve a testemre haladt lefelé a hímveszőm irányába. Keresnie nem kellett, mert már olyan szintű izgalmi állapotban voltam, hogy akár falat is bonthattam volna vele.

nagyon jó: 8db
(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

: 14db
(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.

(2023-11-16) : Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt

(2023-11-08) : Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.