Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Zoé

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-09-12 17:41:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen ❤️❤️
Varlak legközelebb is 😊

Beszámoló Zoé +36303819137 119245 szexpartner

Hagstrom a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR-en egyeztettünk időpontot, de aztán nem álltam meg, hogy fel ne hívjam Zoét - megérte, csodaszép, kedves és energikus hangja volt a telefonban is, ekkor már tudtam, hogy jó helyre megyek.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A ház előtt parkolni kihívásokban gazdag feladat, de 2 perc sétára lévő mellékutcában volt árnyékos parkolóhely, a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen rendben van a kégli. :) Zoé nem egyedül használja a lakást, de a diszkrécióval semmi gond. Tisztaság, kb húszféle tusfürdő, friss törülköző, szájvíz, minden van. Tessék szíves használni...:) A szoba kellemes, hangulatos, tudsz pakolni ruhát egy székre, mielőtt a zuhany felé veszed a lépteid. A tetthely francia ágy, a szegéllyel nem árt vigyázni, könnyen odaver a sípcsontnak. Félhomályban zene, és a lényeg- Zoé. ;)
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Huuuu... nagyon ott van! Aki szereti a vékonyan izmos hajlékony lányokat, fantasztikus kisugárzással, bomba alakkal, formás cicikkel, isteni puncival, bájos, szép arccal, vadító pillantással, érzéki ajkakkal, annak Zoénál a helye! A fotókhoz képest nulla eltérés, és az a szép arc, a hajzuhatag... fantasztikus!
1. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119245 erotikus masszázs
3. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 119245 erotikus masszázs4. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-09-12 19:15:34 erotikus masszázs 1192455. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-09-12 19:15:34 erotikus masszázs 1192456. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-09-12 19:15:34 erotikus masszázs 119245
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ha tehetném, Istennő minősítést kapna!
Már a megérkezéskor közvetlen, kedves tündér volt, egy fekete combfixes szett volt rajta.
Tusolás után hagyta, hogy kihámozzam a textilből, és vérpezsdítően kacéran nézett rám azokkal a gyönyörű szemeivel. Merevedés be is indult.
Nem beszéltünk meg koreográfiát, ahogy esett, úgy esett jól.
Hanyatt fektettem, és elkedtem kényeztetni a csiklóját, nyaltam, simogattam, aminek az lett a vége hamarosan, hogy picit megremegve elélvezett.
"Cserélünk?" - kérdezte... picit elmerültem a tekintetében, aztán az ágyra dőlve néztem, ahogy a farkammal csókolózik... isteni látvány, a szemkontaktus feltüzel, az érzés pedig... Atyaég! Gyönyör a köbön!
Ezek után missziben folytattuk, ahol egy idő után felvette puncija a farkam méretét, és be tudott fogadni tövig, felnyögve a jó érzéstől, ahogy teljesen kitöltöttem, és közben a csiklóját a szemérem dombomhoz dörzsölte. Közben végig figyelte, hogyan jó nekem - de mindenhogy jó volt...
Szép nagy terpesztésű kutyusban folytattuk, míg benne voltam, a kezemmel a csiklóját is simogattam - ekkor jött a pillanat, hogy el akartam menni, és hatalmasat élveztem Belé.
Lenyugodtunk, megkérdezte, hogy második menet jöhet-e, de inkább egy fantasztikus masszázst választottam, miközben jót dumáltunk. Élveztem, okos, szép, szexi lány. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A vtr miatt egy extrát ingyen kaptam, a csókot választottam, maximálisan jó választás volt!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Non plus ultra... szerintem nincs jobb Nála, tessék Rá vigyázni! Meleg szívű, önzetlen, és másokon is segíteni akaró lány, mint később kiderült - erről viszont nem lesz beszámoló...;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-09-24 10:02:34
Nagyszerű beszámolót írtál. Jól látható, hogy élvezted a randit. Az is látszik, hogy Zoét érdemes meglátogatni. Az első beszámolók túlzó rajongása persze kiütközik, de sokunknál volt ez így. A másoknak útmutatást nyújtó szándék volt az egyetlen dolog, amibe sokan beleszóltak. Ne vedd zokon! Tudod, aki 1000 látogatáson van túl, vagy aki már 100 beszit megírt, az nem kedveli az ilyen mondatoka az itteni újoncoktól. De "no hard feelings". Azt nagyon jól látjuk, hogy ha a további kalandozásaidról is írsz majd, az mindenkinek hasznos lesz. Nekünk is, mert értékes információmorzsa, a lánynak is, mert reklám, és neked is, mert emlék. Úgyhogy írj, gyarkan írj! Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2023-09-15 10:19:03
Nálam a "tessék rá vigyázni" kiveri a biztosítékot. A másik problémám, amikor feldobsz valami témát (segíteni akaró), és leírod, hogy erről nem írsz.

2023-09-14 16:38:17
Bőven kompenzálja a "vélt hibát" a további tartalom. Említést tettél a helyszín résznél a diszkrécióról, a kűlső leírása remek, és az összegzés pedíg jó gondolatokat tartalmaz. Írj bátran!

2023-09-14 16:30:11
Nem kell mindjárt felkapni a vizet ! A beszi jó, lényegre törő, kedvcsinaló, nincs tele hibával. Valóban nem ír le minden mozdulatot külön- külön, s milyen a hibakereső típus, rálel és mint a véres kardot körbe hordozza. Írj máskor is élményeidről, szívesen olvassuk...

2023-09-14 08:10:32
Kedves Cápák, természetesen volt gumi, és tudom, hogy itt mindenki a higiénia fellegvárának a portása (minimum)... szóval mea culpa, hogy felhívtam a figyelmet a nyilvánvalóra - bár ha azt nézzük, a gumi használata is az, nem? 😉😎
Egyébként pedig nem írással keresem a kenyerem, élményt írtam le - ahogy sikerült. Inkább a létezésben és a változásban hiszek, mint a tökéletességben, mert a csúcsról, mint tudjuk, csak egy út vezet - lefelé. 🙂
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-11-17) : Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni.

(2023-10-19) : Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

(2023-09-25) : Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem.

felejthetetlen: 7db
(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

(2023-10-30) : Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét

(2023-10-26) : Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni.

nagyon jó: 7db
(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

(2023-08-16) : Ő következett a francia leckével. Kérdezte mit szeretek, hogy szeretem, mi az ami esetleg érzékeny. Oldalt helyezkedett, hogy a tükörből mozizhassak, majd belevágott. Remek és változatos gumi nélküli franciát kaptam, közben végig szemkontaktus tartva.

: 13db
(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.

(2023-11-16) : Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt

(2023-11-08) : Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.