Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-08-01 13:21:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36303819137 118866 szexpartner

vakar a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előző este amint megláttam, hogy megint elérhető Zoé, rögtön ráírtam chaten, mert a VTR éppen nem volt aktív. Nagy meglepetésemre rögtön válaszolt is és pár pillanat alatt egyeztettünk is időpontot másnapra. Ezután még rendbehozta a VTR-jét és ott is letisztáztuk a dolgot. Soha rosszabb egyeztetést!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a cím világos. A parkolás a ház előtt szinte lehetetlen, egy merőleges utcában tudtam parkolni kb. 150m-re a helyszíntől. Van egy Belvárosból induló villamos, ami lényegében a ház előtt tesz le, ennél többet nem tudok a tömegközlekedésről.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
A lakás nagy, tágas, de szándékosan elég sötét és a célnak teljesen megfelel. A lakásban többen is dolgoznak és két kolleginát is láttam illetve hallottam. A szobában félhomály, egy kis tükör az ágy mellett és egy nagy tükör a szobában lévő szekrényen, így minden tökéletesen látható. Az ágy főleg hosszában nem túl nagy, de a célnak megfelel. Félhomály és kék ledes hangulatvilágítás is volt még.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek Zoéról készültek és érzésem szerint teljesen retus mentesek. Zoé egy nagyon vékony, de nagyon formás, hosszú fekete hajú, telt ajkú lány. Erősen amolyan Charity Crawfordos benyomást tett rám szinte minden értelemben (alkat, arc, temperamentum, technika). Nagyon laza, beszédes, pajzán. Mindent összevéve egészen iszonyatosan bejött nekem. Egy nagyon korai Alice-ra is emlékeztet innen az oldalról, ha valakinek még vannak ilyen emlékei.
1. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 118866 erotikus masszázs
3. Zoé +36303819137 beszámoló Budapest 118866 erotikus masszázs4. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-08-01 13:54:01 erotikus masszázs 1188665. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-08-01 13:54:01 erotikus masszázs 1188666. Zoé +36303819137 beszámoló 2023-08-01 13:54:01 erotikus masszázs 118866
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az elején Zoé ki-be jött a szobába és kicsit meg is várakoztatott a zuhany után, ami nem esett túl jól, plusz az ajtónyitásoknál láttam a kollégákat (és ők is engem), akiket egyébként többször hallottam is. Ez a kupi-feeling annyira nem tetszett, de hát tudjuk, hová megyünk és meg is érte a várakozás Zoéra.

Mikor végre megkezdődött az action, Zoé rögtön nagyon közvetlen volt, ölelkeztünk, kisebb szájrapuszik is voltak (az extrás csókot nem kértem, így utólag ez hiba volt), és persze óriási lelkesedéssel gyúrtam a fenekét meg a cickókat. Aztán az ágyra kerültünk, volt kis dumcsi meg simogatás, aztán megpróbáltam kölcsönösen franciázni neki, és bár szóltam, hogy nyugodtan jelezze, hogy hogyan szereti, úgy éreztem, hogy ezzel nem értem el sikereket, mert folyamatosan elhúzódott illetve lefelé fordította a punciját. A kudarc nem lombozott le, hanem gyorsan értettem a jelzésekből és inkább kértem, hogy ő mutassa meg a francia tudását, ami az enyémnél nyilván sokkal jobb lesz.

Zoé a franciázás Marie Curie-je, J.K. Rowlingja, Serena Williamse és Diana hercegnője egy személyben. Megkérdezte, miket szeretek, gyorsan megbeszéltük és utána rögtön elsőre pontosan úgy csinált mindent, ahogy a legmerészebb álmaimban elképzeltem. Sokat nyalogatta a heréimet meg a rudat, szopott gyorsabban, lassabban, fent, lent, nyelvkörzéssel és bólogatva, mindezt folyamatosan váltogatva, sok izgató hanghatással. És ha ez még nem lenne elég, közben szándékosan úgy helyezkedett, hogy elérhessem és simogathassam a fenekét és mindezt nézhessem a tükörből. Belerázta a fenekét a tenyerembe szopás közben, miközben rám nézett kacéran mosolyogva és aztán hamm, bekapta és erősen szopott, majd nyelvkörzés és megint zacsinyali, kis mélytorok, majd megint mindenféle új mutatványok. Egészen hihetetlen volt az egész.

Mivel el voltam szánva rá, hogy mégis találok valami kivetnivalót benne ennyi tökéletesség után, kértem, hogy térjünk rá a kényszerfranciára (ami extra, de mivel VTR, ezért benne volt az alapban). Úgy gondoltam, hogy egy ilyen vékony és fiatal csajszi majd biztosan kicsit kényes lesz erre, de ennek éppen az ellenkezője történt. Az ágyon térdeltem, Zoé előttem négykézláb, feneke az égben, én meg folyamatosan húztam a fejét a farkamra, meg dugtam is elég rendesen közben. Időnként fel kellett jönnie levegőzni, de ettől eltekintve gyönyörűen abszolválta ezt is, úgyhogy kénytelen voltam kérni a gumit, hogy utolsó reménysugárként majd a dugásban találok valami kivetnivalót.

Hátulról kezdtünk, ezt kb. már akkor eldöntöttem, amikor először megláttam a képeit, és Zoé dícsérte a farkamat, belemozgott, masszírozott a puncijával és hangoskodott, miközben közepes tempóban dugtam hátulról. Tudtam, hogy nincs sok időm hátra, ezért kértem az abszolút csúcspoént, a hason fekvő hátulról verziót, ami nekem minden esetben nagy gyengém, de egy olyan alkatú lánnyal, mint Zoé, teljesen kihagyhatatlan és túlélhetetlen. Zoé még ezt is meg tudta koronázni azzal, hogy hason is képes volt belemozogni, húzta fel magát a farkamra, közben feljött fókába és még ő csókolgatott engem alulról meg pajzánul bíztatott, hát nem is csoda, hogy innen már pár percen belül óriásit élveztem.

Zuhany után komótosan öltözni kezdtem, közben dumálgattunk mindenféléről, majd nagy szomorúan elhagytam a helyszínt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az elszámolás teljesen korrekt volt. Egy extrát kértem és kaptam a hirdetésben megfelelőeknek a VTR miatt ingyenesen. Meg kell jegyeznem, hogy Zoé időnként részesített a mélytorokban is, ami extrának számít, de ezt elfelejtette szerintem felszámítani, szóval lehet, hogy még én tartozom neki? Mivel úriember vagyok, már csak azért is vissza kell, hogy menjek, hogy rendezzem ezt a tartozást.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egészen hihetetlenül, döbbenetes módon bejön nekem Zoé kinézetre meg szexre is. Kinézetre annyira bejön, hogy ha csak átlagos lenne a szexben, akkor is visszamennék, de még ráadásul iszonyúan jó is. Tutira visszamegyek, amint tudok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé szexpartner beszámolójáról


2023-08-03 19:44:34
Jól körül rajzolta a tapasztalatokat. Viszont várok még hátha lejebbviszi a csokor méretét.

2023-08-03 10:07:15
Kecsó,ez inkább èrtelmezèsbèli dolog,de nem hiba. Szomorú hogy el kell mennie, hogy nem tölthet már több időt vele, hogy lejárt az ideje. Így èrtsd.

2023-08-03 09:58:40
Szomorúan hagytad el a helyszínt???
Ugye ez csak fogalmazás béli hiba?!😋

2023-08-02 14:38:12
Köszi az infókat.

2023-08-01 19:32:40
Köszönjük, klassz volt. És értettem a párhuzamot Alice-zal, ha ugyanarra gondolunk :)
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-11-17) : Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni.

(2023-10-19) : Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

(2023-09-25) : Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem.

felejthetetlen: 7db
(2023-11-24) : Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között.

(2023-10-30) : Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét

(2023-10-26) : Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni.

nagyon jó: 7db
(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

(2023-09-04) : Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott. Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén. Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.

(2023-08-16) : Ő következett a francia leckével. Kérdezte mit szeretek, hogy szeretem, mi az ami esetleg érzékeny. Oldalt helyezkedett, hogy a tükörből mozizhassak, majd belevágott. Remek és változatos gumi nélküli franciát kaptam, közben végig szemkontaktus tartva.

: 14db
(2023-11-23) : Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt.

(2023-11-16) : Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt

(2023-11-08) : Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.