Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Zoé

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-05 23:14:14bajhori szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36301012340 121712 erotikus masszázs

bajhori a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
csodás csók
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amott láttam a hirdetést, késöbb tünt fel, hogy itt is hirdet. Telefonáltam, de nem vele beszéltem. Elöször az anyagiak, szabd idö pontok voltak a téma. Mivel homályos volt, hogy meg tudok-e érkezni, igy megegyeztünk hogy még csörgök. Igy is történt..21:17 kor csörögtem...22:00 szabad....kaptam a cimet és indultam is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás kacifàntos, de megoldható...kicsit messzebb. Fizetös. Bkv van...valahol biztos...max marha sokat kell sétàlni...Üllöi ut nincs messze, ott csak jár valami. Korábban érkeztem igy vártam egy kicsit a hàz elött. Házszàm ki van irva, igy megtalálható egyszerüen aki tudja hogy melyik a páros vagy oáratpan oldal...na ez nem én vagyok...persze, hogy az ellentétes oldalon kezdtem.GPS valameddig elvisz, viszont csak egy ideig...nem lehet bemenni kocsival...legalábbis nekem...ti megprobálhatjátok...hàtha ügyesebbek vagytok...a gyalogosokra azé vigyazzatok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Nem tudom mikor épült, de elég újnak tünik az épület. A lakàs ennek megfelelöen szintén új àllapotù...mily meglepö...elég tip-top. Az àltalam làtott helyiségekben tisztasàg és rend.
Fürdö:kàdas, a fele üveggel eltakarva a kifröccsenés végett. Tusfürdöböl néhány rendellezésre áll, ez a mennyiség pont elég. Szájviz van, poharat viszont nem làttam...de lehet csak vak vagyok. Azonban dezodort szintén làttam. A törcsi száraz volt...egészen amig meg nem törülköztem...utàna vizes... De engem ez nem zavart. :)
Szoba: matrac, szobainas egy fotel és két tükör úgy forditva, hogy a végtelen elöàllitható legyen. Igy tulajdonképpen nem 1, nem kettö hanem végtelen Zoéval töltöttem el egy óràt.
Mivel többen vannak ezen a helyen, igy bizony a forgalmasabb idöszakokban elö kell venni a logisztikàt, hogy minden flottul menjen. MT-vel nem, csak a cipöjével/ükkel talàlkoztam. Kolléganövel többel is, valakivek ruhába, valakivel anélkül. Jaj istenem a menybe vagyok!!! Lényeg, hogy kacifántos megoldani mindent egyszerre. Engem speciel nem zavar, mivel tudom, hogy nem vagyunk egyedül. Viszont a szobàba nem nyitottak rànk, nem hangoskodtak elötte stbstbstb. Ott teljes volt a nyugi...és ez a lényeg!!
Zoé külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Magasság kb stimmel...de megintcsak nem volt nálam méröszalag...egyszer viszek...tényleg.
Sùly stimmel, szemszin stimmel, hajszon stimmel. A félhosszú haj mint információ nen tudok mit kezdeni. hány cm-ig rövid? Mikortól hosszú? Honnantól kell mérni azt a cm-et? Hátul ugye rövidebb, elöl hosszabb...jaj teljesen összezavarodtam.
Na szóval some useful information...a szeme...ahhhh...gyönyörüszép barna szeme van, és remek csàbos tekintetet tud vele produkálni. Teljesen elcsavarja az ember fejét vele. Tetkó van, elöl és hátul. Nekem speciel tetszett. Nagyon...pírszing is van... az orràba...na ez kicsit furi volt elsöre, de csak elsöre...nagyon megtetszett pillanatok alatt...csinàltatok egyet én is, hàtha összeakasztjuk a baj...pirszingünket :)
A feneke szép kerek, a cicik tenyérbeillöek, böre mindenhol feszes, és puha. Egyértelmüen jó formában van, és kimondottan csinos. Az arca egy csoda..gyönyörüszép...és ezt itt le is zárom, mivel szubjektiv a dolog.
A szàja maradt az egyetlen kérdöjel szàmomra. Adatlap szerint gyári viszont nem kérdeztem rá...màssal voltam elfoglalva...legközelebb pótolom. Mindenesetre a csókja finom, olyan kis szolid barátnös.
Egyszó mint száz...nekem külsöre nagyon bejön.
1. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 121712 erotikus masszázs
3. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 121712 erotikus masszázs4. Zoé +36301012340 beszámoló 2024-06-06 10:25:11 erotikus masszázs 1217125. Zoé +36301012340 beszámoló 2024-06-06 10:25:11 erotikus masszázs 1217126. Zoé +36301012340 beszámoló 2024-06-06 10:25:11 erotikus masszázs 121712
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Vizesblokk (...)
Hasrafeküdtem, és elkezdett a hàtamtól indulva maszirozni. Igazából kellemes de azért ne itt akarjátok a letapadt izmokat felszedetni. Inkább olyan ismerkedös maszirozàsnak mondanám. Legközelebb rákérdezek a combosabb dolgokra is...remélem titokban nem hivatàsos csontkovács...
Szépen haladt lefele a vàdlimig...közben beszélgettünk...sokat...mily meglepö...személyes dolgok is szóba kerültek...és egyre szimpatikusabbá vàlt...
Közben egy picit megszakitva mellémfeküdt, 1-2 percet ugy beszélgettünk, mutatott itt-ott, ezt azt...najo...fényképet az instáján. Nem...nem tudom a nevét...ez a felhasználónév, még jelszóak is megfelelö a google security szerint. Visszatért a kiinduló pózba, és vádlimmal folyatta...na ez kimondottan jól esett...ez az erösség pont ideális volt...a padlót se téptem fel, illetve nem csak simigatás.
Összességében azt kell mondjam, hogy a megfelelö mértékig ellazitott, minden tekintetben, mind a masszázzsal, mind a beszélgetéssel.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Amikor vége lett a masszázsnak mellém könyökölt, és megcsókolt...ahhhhhh...fenonenális volt...szép lassan puszikkal elindult lefelé, majd megérkezett...na igen...ugyis tudjátok hova...már az odavezetö uton majd eldobtam az agyam...na de akkor amikor nekem látott..inkább nem szeretném részletezni...mondanám egy másik helyen, de ti is tudjàtok kedves olvasóim, hogy itt ez nem így lesz.
Elöször szépen lassan elkezdte, hogy a megfelelö állapotba kerüljön. A szája finom puha, és mivel nagyon kellemesen csinálta, igy ehhez nem is kellett sok idö. Fokozatosan àtváltott egy picit erösebb ténykedésbe. Nem kell semmi pornós dologra gondolni, amikor az ember minden váladéka egybe folyik, hanem csak olyan kis szolidan, de mégis határozott etap következett...nem bírtam betelni a làtvànnyal...egy gyönyörü hölgy, a làbaim között, és a gyönyörü, puha szàjával épp rajta dolgozik...igen...jött a gondolat, hogy 3-5 mp mulva fogok elmenni, vagy kibirom 10 mp ig? Gyorsan kapcsolatam.... Kölcsönös francia? -kérdeztem...hàt hogyne! Itt szabadult meg az alsónemütöl..és akkor ott àllt elöttem a csupasz valósàg, minden pompájàval. Kérdezte, hogy szeretném. Volt egy érzésem, hogy a 69-et hagyjuk, igy megkértem hogy huppanjon le. A szàjánál kezdtem, egy csókkal, majd a nyakán át kekeveredtem az örömök (egyik) forrásàhoz. Combok, valamint a környezö területeket felefedzve, belevetettem magam a munkába. Nagyon szép puncija van, szépen borotvált, friss és illatos. Ténykedésre megfelelöen reagàl (még az enyémre is pedig nem vagyok egy Lassie). Ezen tevékenységemet folytattam, nem érdekelt mennyi idö van még hàtra, vagy hol jàrunk...semmi nem érdekelt csupán egy célom volt. Hol csak szàjjal, hol csak finoman kézzel, hol vegyesen dolgoztam. Közben kellemes hangok hagyták el ajkait. Néhol ujjaink egymásba forrtak. Az emlékeztetö viszont megszólalt, hogy lassan idö van...milyen nagy szerencse...nem sokkal ezután teste megfeszült, combjai szoritották a fejem, és odalent érzékennyé vált. Najo itt egy picit szkeptikus vagyok, azonban megjegyezte hogy ügyes voltam, mert tovább szokott tartani és köszöni szépen. Szóval még ha csak megjàtszott is volt az illuzió megmaradt, a kislelkemnek jólesett, és nem kell túlgondolni a dolgokat. Ezutàn ò következett, én térdepelve ò rám merölegesen elkezdte...ebben a pózvban látni, és érezni, valami egészen elképesztö. Hiàba a làtvàny, nem tudom ez a póz mennyire kényelmes neki, igy javasoltam, hogy a nyakát kevésbé kifeszitö pózban folytassuk. Én lefeküdtem, és igy folytatta. Azért na...ha nem is 10 mp, de ezzel idötartammal se leszek vilàgrekorder. Nagyon jó technikàval pikk-pakk kicsalogatta, ami általàban tàvozik az emberböl. Na nem az...hanem a fehér. A teljes mennyiség a szájában landolt, amitöl szilvia segitségével szabdult meg, amig én valahol lebegek.
Szomorú vagyok mert az idö lejárt, az àlomnak vége, menni kell.
Vizesblokk(...), öltözés, kikisért az ajtóig, egy utolsó ölelés, egy búcsúcsók és sajnos nyilik az ajtó. :'(
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csók és VSZ az extrák amikröl tudok...mindkettö kipróbálva...isteniek!!! A csókja tényleg nagyon finom. Hosszútávon sem megunható. VSZ-t làsd fentebb. Kiment a fejemböl az elején rákérdezni, hogy mikor matekozzunk...masszázs közbe ezt megjegyeztem, hogy ne haragudjon, de kiment a fejemböl...igy már maradt a végére. A megbeszéltek nem vàltoztak...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hihetetlen...ahogy meglàttam nagyon pozitiv érzéseim lettek. Ahogy beszélgettünk nagyon szimpatikus lett. A kommunikációja szintén megfelelö, a körmondatokat érti is, és még használni is tudja. Olyan témákat érintettünk, amire az emberek csak kisebb hányada lenne nyitott. Teljesen elcsavarta fejem a kinézetével és a személyiségével.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-08 06:09:18
Kacifántosan színes, érdekes, őszinte, olvasmányos beszámoló. A szerző intuícióin keresztül a történésekről és Zoéról olyan kép alakul ki, hogy érdemes listába venni ezt a lányt. Nagy köszönet a megosztásért!

2024-06-08 00:22:27
Mindig ugy irok ahogy kavarognak a gondolataim. Itt egy "picit" csapongtak igy visszaolvasva. Hiàba no...mit ahogy két egyforma randi, ugy egyforma írás sincs :)

2024-06-07 23:47:37
Nekem még szokni kell ezt a kicsit gonzo stílust, az elején az járt a fejemben, hogy "miért tetszik lábjegyzetelni a saját életét?" De a Masszázstól már könnyebben tudtam olvasni - köszi, hogy megírtad!

2024-06-06 21:06:20
Akkor, ott abban a mesebeli álomvilágban ugye ilyeneknek nincs helye. Azonban amikor ezen irás készült, akkor meg kell maradni a racionalitás talaján és objektivnek kell lenni. Najo...ezt belátom, hogy nem biztos hogy ez teljesen sikerült :) van még mit gyakorolni

2024-06-06 17:27:25
Nagyra becsülöm a józan "szkeptikusságodat", ritka madár errefelé, remek intelligens beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-30) : Egyikőjük kezét mindig a testemen éreztem, simogatott, nyomkodott, de megmondani nem tudtam volna, hogy aktuálisan melyiküké volt. Én csak úgy feküdtem csukott szemmel és hagytam/vártam, hogy masszírozgassanak. I

felejthetetlen: 3db
(2022-08-07) : Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval.

(2022-07-25) : Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

(2022-06-06) : Natúr franciával kezdett én feküdtem ott és élveztem a látványt , nagyon jól húzta az agyam felnézett és megtartotta a szemkontaktus , nem volt semmi zavarba jövős lenezek kislányos zavar , szerintem ez sexy . Eleinte kis kezet is igénybe vette de változatosan csinálta , néha kicsit mélyebbre is engedte .

nagyon jó: 6db
(2023-06-13) : Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, ekkor levetette a fehérnemű felső részét és Ő is bekapcsolódott a masszázsba. Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk és viccelődtünk, ekkora már Zoé is jobb kedvre derült.

(2022-11-30) : Én a furdoszobában, kezemben a tiszta illatos torolkozovel várakozok egy kicsit Zoéra, de nem jon...kikukucsgáltam ...semmi erre a folyosón megjelenik Amina, mondom neki hogy várok Zoéra csak biztos a torolkozoért ment, erre pár másoperc múlva visszajon Amina egy újabb torolkozovel amit a kezembe ad. Okés mondom magamban ne bonyolítsuk a dolgot, biztos félreértettem valamit idultam is a tusolóba egyedul... Vissza a szobába, Zoé persze a tatamin pihizett még ugyanabban a fekete ruciban.

(2022-11-25) : Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt. Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.

: 8db
(2023-05-25) : Szépen hátára fektettem és elkezdtem a francia órát, először szépen óvatosan nyalogattam kedvesemet, majd néha néha mélyebben is belenyaltam a kelyhébe, aminek hatására megjött a hangja is. Elég hosszú ideig kellette kényeztetnem, amire szerintem elért a csúcspontra, el is tolt és mondta hogy kér egy kis időt

(2022-12-10) : Lazító hatása megvolt, de nem az az érzés, hogy egy jó masszázsról jöttem. Ezen a téren lehetne még fejlődni, ha már masszázs, de gondolom tök sokan nem emiatt jönnek :D mint ahogy én sem igazából, de jól esett volna egy jó átgyúrás. Közben átadtam magam a masszázsnak, nem simogattam, de szerintem biztosan lehet már masszázs közben is, aki szeretné őt érinteni.

(2022-11-22) : Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.