Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-01 12:35:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Bence0101 köszönöm szépen ezt a beszámolót ❤️
Nagyon örülök neki hogy ennyire el tudtad magad engedni❤️❤️
Sírni semmiképp se sírj mindig nevess😈
Várlak legközelebb is sok sok ölelés ❤️❤️

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121663 szexpartner

Bence0101 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem volt egyszerű, nagyon nem!
Egy korábbi randit lemondott reggel, egy másikat előző nap. Mindezek mellett nyilván akadt más dolga is, így harmadik alkalommal jött össze csak a találkozó jóval később, mint ahogyan én szerettem volna.
Legtöbbször belső üzenetben egyeztetünk, igaz néha ez sem egyszerű, de a végére mindig sikerül.
Telefonon nem beszéltünk pedig élmény az izgató hangját hallgatni.
Vtr-t is küldtem, engem ez megnyugtat, előző nap el is fogadta.
Nagyon izgultam a randi napján vajon lemondja-e újra! Erre még rám is ijesztett egy üzenet formájában!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Címet már korábbról tudtam. El sem lehet téveszteni, házszám is jól látszik.
Én autóval mentem, parkolás egyszerűnek tűnt, de lehet csak nekem volt szerencsém.
Kis sétával már az ajtó előtt álltam.
Ahogy láttam tömegközlekedéssel sem lehet bonyolult, igaz fogalmam sincs melyik járatra kellene felszállni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Többlakásos épületben egy helyes kis lakás.
Kényelmes minden téren, fiatalos, szerintem pont illik Zoéhoz.
Hangulatos fények, kellemes illat, hangulatfokozó tükör!
Fürdő és a háló is minden igényt kielégítő!
Mi kellhet még?! -Egy gyönyörű lány!
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon sok magasztos beszámolóban ki lett már fejtve Zoé bájos szépsége, aki ezeknek nem hisz, szerintem ennek sem fog!
Hol is kezdjem?!
A képek zseniálisak, de élőben más. Nagyon más!
Aki még nem járt nála az most lehet rosszra gondolt, de nyugodjon meg mindenki, nem fog senki az ajtóból visszafordulni.
Aki már járt nála, az tudja miről írok!
A fotókon egy vonzó lány látható, de élőben a kommunikációja, kisugárzása, kedvessége, csábítása lenyűgöző, hihetetlen, ámulatba ejtő!
Ha 1 perc után szoros lesz a nadrág, ne csodálkozz!
Hibátlan testalkat, sehol egy gramm felesleg, én úgy vettem észre talán most vékonyabb, aminek meg is tudtam az okát.
Kecses járása, vékony izmos vádlijai balerinákat megszégyenítőek!
Körzővel rajzolt popsi, karcsú derék, érzékeny tinis cicik, szolizott, selymes bőr és szép ívű csókos száj.
Különlegesen csillogó szemeiben könnyen el lehet veszni, huncut mosolyával bárkit meztelenre tud vetkőztetni!
Gyönyörű mosolygós arcát barna hajzuhataga keretezi be.
Elbűvölő, gyönyörű adottságokkal rendelkező csodaszép szexi nő!
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121663 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121663 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-06-03 07:01:58 erotikus masszázs 1216635. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-06-03 07:01:58 erotikus masszázs 1216636. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-06-03 07:01:58 erotikus masszázs 121663
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Ház előtt megadta a pontos kódot, majd lifttel repültem a megadott emeletre. Mivel már jártam itt, így tudtam merre kell fordulnom a liftből és már láttam, hogy nyitva az ajtó.
Belépés, puszi, nagy ölelés, ledobtam a cipőt, majd fesztelen beszélgetés közben hívott is a szobába. Indított zenét, közben átadtam az ajándékcsomagot. Keresett egy törcsit, addig megszabadultam a ruháimtól és indultam felfrissíteni magamat. Közben jött, ment, csacsogott, benézett hogyan tusolok (nézi a seggem, mert imádja, meg remélem mást is!), kínált mindenféle frissítővel, de ilyenkor kit érdekel a folyadék pótlás!?
Mikor végeztem a szobában várt, kért 1 percet, kiugrott ő is öblögetni, majd repült is vissza. Mesélt az elmúlt időszakáról, mi hogyan történt, élmény hallgatni a csilingelő, elbűvölő hanglejtését.
Közben elindultak az ajkaink, finom csókok, megjegyezte, hogy én valaminek nagyon örülök! Na vajon minek!? Kérdezte mit és hogyan szeretnék, de kértem csak sodródjunk az árral, sosincs forgatókönyv!
Gyengéd, lágy csókok közepette hátára fordítottam, azzal az elképzeléssel, hogy megpróbálok neki örömet okozni. Cukin megjegyezte, hogy boszorkányos a frizurája, de szerintem semmi gond nem volt vele. Lassan elindultam a szájától az érzékeny ciciken keresztül egészen az izmos combjai közé. Mindig kérem adjon tanácsot hogyan szereti, de csak egy mosoly jön válaszul. Ki érti ezt!?
Még pár puszi a combokra, aztán lassan, érzékien a csiklót stimuláltam. Kezével belém kapaszkodott, levegővétele, fokozódó hanghatása csak még jobban ösztönzött. Finom volt nagyon, a rángásokból ítélve elég hamar célt is értünk.
Nagy mosollyal az arcán felhívott jó pár csókra, közben aranyosan megjegyezte, hogy pont szúrós vagyok és valahogy egy hirtelen mozdulatával kaptam egy állast. Szerencsére nagy állam van, Zoé pedig kicsit ütött, így nevetések közepette folytatódott a lényegi rész.
Kértem a helycserés támadást, én már igaz harcra készen voltam, amin meg is lepődött kicsit.
Olyan felvezetést kaptam tőle, amit imádok, de nála még nem tapasztaltam. Nem ért hozzá a farkamhoz, hanem kéjesen, fentről lefelé, majd alulról felfelé végig csókolta a testemet! Bele is borzongtam! Úgy éreztem, ha ezt 10 percig csinálja ellövöm, amit el kell.
Fel is ajánlotta, hogy befejezhetjük így is, de nem engedtem a csábításnak, én másra vágytam! Szerintem tudta ezt ő is!
Kértem egy gumit mert szerettem volna érezni ölének szorítását. Segítettem feltenni majd közös megegyezés alapján missziben kezdtük. Óvatosan, lassan, figyelve rá, nem is ment egyszerűen, de a harmadik kísérletnél már sikerrel jártam, talán mindkettőnk legnagyobb örömére.
Huhh, nem emlékeztem, hogy ennyire szoros lesz. Finoman csókok közepette szinte mm-eket mozogtam, érdeklődtem, hogy megszokja-e a méretemet , de szerinte ezt nem lehet. Közben megjegyezte, hogy az ajkaim is brutálisak. Vastag ajkak, vastag farok-most sírjak vagy nevessek?! -Talán majd Zoé megválaszolja!
Egy idő után pózváltást kértem, mert tudom, hogy lovagolni is nagyon szeret és tud is. Óvatosan ereszkedett rá, pár mozdulat után teljes hosszában élvezhettem szűk kelyhét. Nekem ez jön be a legjobban. Lágyan finoman mozgolódott, közben nyelvünk egymás szájában. Pár percig elvoltunk így is, de kértem guggolva is láthassam! Ilyenkor látszódik nagyon izmos, tökéletes teste. Hű-ha, ez beleégett a retinámba, de nagyon! Biztos, hogy így a legszűkebb, ez már nekem is sok volt! Talán 1 percig hagytam, de lehet annyi sem volt, hirtelen visszafordítottam misszibe míg nem késő!
Tudtam itt már nem sok időm maradt! Fokoztam is a tempót, ami talán neki sem volt ellenére. Finoman nyögdécselt, szuszogott, én pedig szívtam magamba az illatát és ostromoltam az édes kis punciját. Amikor felakadt a szeme kicsit megijedtem, hogy fájdalmat okoztam, de mosolyogva megnyugtatott, hogy jó neki, folytassam nyugodtan. Jó pár percig elvoltunk így, ebben a pózban bírom a legjobban, de minden jónak egyszer vég szakad és érzéki csókok közben megtöltöttem a latexet! Hagyott lenyugodni, majd szétcsatlakoztunk, megtisztítottuk magunkat.
Picit meg is izzadtam, kértem egy pohár vizet és közben egy jót beszélgettünk mindenféle témákat érintve. Okos gondolkodású leányzó, kellő élettapasztalattal.
Szünetben egy gyors pancsit is megejtettünk, felkértem egy táncra, de ügyesen kibújt alóla!
Hmm, rafinált! Majd talán legközelebb!
Bújás, ölelések közben elkezdtük egymást gyöntölni! Huncut mosolyával szinte elég volt rám néznie, odalent máris elindult valami!
Ledöntöttem az ágyra és élvezhette a nagy ajkaimat fent és lent is. Túl érzékenynek bizonyult csiklója, így cseréltünk, nem is sokat kellett foglalkoznia vele, hogy acélos keménységet elérje! Így pár perc után kértem is a gumit. Felhúztam, majd kértem a szembőli támadást, imádom nézni az arcát ahogy egyre beljebb hatolok és elönti a kéj. Szerinte nagyon jó érzés, hát nem tudom ő pontosan mit érzett, de én más dimenzióban lebegtem!
Nehéz ilyenkor tartani magam, de szerencsére lassú a tempó, így könnyebb a kontrol. Pár perc után látni akartam kutyusban is, így cseréltünk.
Féltem ettől mert máskor kényelmetlen volt neki, de pár finomabb mozdulat után az élvezet hangjai törtek fel belőle és okézta, hogy csináljam bátran! Nem semmi látvány az biztos, vékony karcsú derék, kerek formás popsi és csak tolja bele magát a farkamba.
De ekkor jött a dilemma!
Ugyanis el kellett döntenem, hogy vagy befejezzük így és a hasonfekvős változat elmarad, vagy váltunk. Az utóbbi mellett döntöttem, nagy kedvencem ez a póz is, hallani az édes szuszogását, biztatását és még így is lehet csókolni. Éreztem ez a póz sem lesz már nagyon hosszú így gyorsítottam a tempón, közben megjegyezte milyen kemény vagyok, na ez kellett még nekem, el is durrantam pár másodperccel később.
Szóvá is tette, hogy ezt meg lehetett érezni! Elképesztő, meghalok a szövegein!
Még egy pár csók, kis bújás, majd segített a tisztálkodásban. Zuhany, öltözés, közben folyamatos duma. Pár alkalommal már találkoztunk, így már talán ismerjük annyira egymást, hogy sok csevegési témánk legyen. Nekem ez is számít, talán ettől lesz kerek az élmény!
Ajtóban ölelés, csók, és vissza az álomból a valóságba!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden ki van írva jól láthatóan.
Vtr miatt kaptam csókot. Ennek megfelelően adtam át az elején borítékban a többi ajándék közé csúsztatva.
Átlagos vagy átlag feletti? Nem tudom mi számít most annak! Nekem ez nem befolyásoló tényező.
Ha megfelelő partner vagy biztos, hogy magas szintű élménnyel fogsz távozni. Ehhez képest semmiség.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 100 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ez a legnehezebb rész! Ezt a pár sort több időmbe telik megírni, mint az összes többi bekezdést!
Várni kell pár napot, hogy az érzések, gondolatok lecsillapodjanak, de így is nagyon nehéz!
Ezt a részt inkább rövidebre zárom!
Zoé számomra a hihetetlen kategória, olyan élményt ad amit szavakban nem lehet kifejezni!
Jelenleg olyan impulzussal távozom, amit az oldalon nagyon kevesen tudnak megadni!
Remélem lesz folytatás!
https:/www.youtube.com/watch?v=lLZ-sHGcgjo

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-06-03 10:26:36
Ezt a két órás találkozót tökéletesen interpeetáltad. Hibátlan a mű. Egészségetekre.

2024-06-03 09:41:05
Ez igen, ez egy hasznos beszámoló sok minden kiderült. Például, hogy nem akadály a nagy méret, meg az egyeztetés nem megy könnyen vele.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-13) : Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog.

(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

felejthetetlen: 18db
(2024-05-06) : Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam.

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 11db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen