Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-13 11:17:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Robin❤️❤️
Nagyon örülök hogy jól érezted magad 😍
Még sok sok ilyen élményt ❤️🫣🫣
Jó volt olvasni az írásod 🩷🩷
Várlak-várunk szeretettel 😈❤️

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121496 szexpartner

Robin95 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
Egyeztetés
Áprilisi tombola fődíját én nyertem meg : Evelyn és Zoé párosának egy órás foglalkozását.

Ezúton is köszönöm a két tüneményes hölgynek az oldalon máig példa nélküli önzetlen felajánlást.

A sorsolást követő reggelen Evelyn egy belső üzenetben jelentkezett nálam. Gratulált és kijelentette, hogy várja, hogy átadhassa az ajándékát. Nem sokkal később Zoé is ugyan így járt el. Ezen a felületen realizáltuk az időpontot. A hölgyek nagyon rugalmasak voltak, az általam felajánlott szűkös lehetőséget egyből elfogadták. Nem sokkal később, biztosíték gyanánt ment rá a VTR is, amit vissza is igazoltak. Bolond lettem volna ezt kihagyni.

A randi előtt, azért egy rövid telefonos interjúra még felkértek a lányok. Aminek a lényege nem az alaptalan félelmük volt elhessegettése volt, vagy egy szokásos hangteszt volt. Hanem, hogy milyen speciális igényeim volnának még a leendő találkozóval kapcsolatban. Konkrétabban minden együttműködésre készek lennének normális határok között. Programra, öltözetre, kiegészítőkre, stb kérdeztek rá. Különös tekintettel arra a tényre, hogy Zoé csak miattam érkezik Evelyn otthonába. Tudni szerette volna, hogy mit vigyen magával oda.

Nem vagyok deviáns a szex terén, nem voltak fetisiszta kéréseim, vagy extra elvárásaim. Mondtam nekik, hogy látva a csodás képeiket, ők már mindennel rendelkeznek, amit én szeretek, és hogy egy köntös is elég lesz. Ennek ellenére azért szexi fehérneműbe bújtak és legjobb énjüket vették fel az én tiszteletemre. Respektálom az ilyet.
Megközelítés
Főpolgármester munkahelyének közelében van Evelyn rezidenciája. Az Astoria és a Ferenciek közé eső részen. Oda szerintem a BKK kínálja a legjobb megoldásokat, tekintettel arra, hogy az utcába a behajtás engedély köteles. A parkolás meg a környéken an blok lehetetlen.
Helyszín
Nagypolgári lakás, ízlésesen felújítva és hangulatosan berendezve. Hatalmas belmagasság és az óriási méretű ajtók miatt még nagyobbnak tűntek a terek.

Tágas szobának a közepére helyezett francia ágyon akcióztunk. Tökéletes volt. Kényelmes és elég nagy ahhoz, hogy hárman is elférjünk rajta.

Fürdőszobában ámultam bámultam annak gazdag felszereltségétől és tisztaságától. Ez szerintem Evelyn igényességét és rendszeretetét igazolta vissza.

Zuhanyzóval és fürdőkáddal lett kialakítva. A polcokon steril törölközők garmadája volt hengerbe tekerve.

Megjegyezném még azt is, hogy csak mi voltunk a lakásban, mi hárman. Lehet, hogy az egész folyosón egyik lakásában se volt senki otthon. Teljes diszkrécióban és nyugalomban kezdhettünk neki a bujálkodásnak. Semmi sem frusztrált bennünket, nem zavartak a kolléganők vihogásai, vagy másokhoz érkező- távozó vendégek dörmögései. Csak az én vállalati gondjaimat kellett volna az ajtón kívül hagyni, de ez nem sikerült végérvényesen.
Zoé♡ külseje
Két lány teljesen különbözik egymástól. Külsőre és habitusra is eltérőek. Ettől is lett különleges ez a hármas felállásról szóló randevú.

– fiatal, nádszál vékony, trendi lány, aki állandóan pörög, viccel, incselkedik. Ezzel a szórakozottságával és elevenségével gazdag tartalmat ígér az unalmasnak ígérkező randinak is.

Amikor a lakásba lépve, Evelynnel lepuszilkodtunk, utána vettem csak észre, hogy Zoé a vékony testével az ajtó mögött bújt meg csendben, észrevétlen. Figyelt és várt. Ahogyan az arcát és rajta azt a rosszlányos mosolyt megpillantottam, tudtam, hogy vele is könnyedén meg lesz az összhang. Nem is váratott sokáig magára, hamar előszökkent onnan és neki is bemutatkoztam. Vibráló személyiségét nem tudta, de nem is akarta féken tartani, incselkedett, egyből a faromba csípett és a fülcimpámba harapott.

Testén egy gramm felesleg sincsen, de mégsem tűnt véznának. Feszes volt mindenhol, ahol érintettem. Az arca szép, mellei kicsik, de így teljes harmóniát alkotnak a teste többi részével.

Attól teljesen elájultam, amikor az akció közben az ágyon - kérés nélkül egy spontán- pucsításba kezdett. Azt egy látványos twerkeléssel még is megtoldotta. Punikáját kinyílni és a kerek pici popsiját így rázogatva látni nagyon különleges volt.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121496 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121496 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-05-13 15:32:27 erotikus masszázs 1214965. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-05-13 15:32:27 erotikus masszázs 1214966. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-05-13 15:32:27 erotikus masszázs 121496
Action
Én még alig tértem magamhoz a szépségüket látva, de ők már sürgettek, hogy menjek vetkőzni és fürödni. Kezdődjék el a program minél hamarabb, mert majd meglátom, hogy dupla gyorsan peregnek a percek, ha két szexi nő társaságában vagyok. Ez annyira igaz volt, hogy nekem csak tíz percnek tűnt az egész ott létem. Nem tudtam fékezni a tempót csak sodródtam az eseményekkel.

Állva csókolóztam velük felváltva:

Evelyn finoman smárol, csukott szemmel, biztonságot nyújtva, kiszámíthatóan, egyenletesen, lágyan, de legfőképpen szenzitíven. Húsos ajkai és puha nyelve érzéki perceket okozott nekem. Később az izgalmak hevében azért bemutatta, azt is, hogy milyen az, amikor őt a szenvedélyesség fűti belülről. Az is nagyszerű érzés volt.

Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog. Játékosan csinálja, nyilván élvezi, ami ilyenkor történik, bele éli magát. Kifejezetten tetszett neki, ha azt érezhette, hogy impulzív hatással van rám. Azt hiszem kialakult az erotikus interakció, működött a kémia vele is.

Franciás kényeztetések és az aktusok az ágyon történtek.

Pedig a szobában lettek volna még izgalmas és kipróbálandó érdekes helyek. Erre most az én lustaságomból és az ezzel szoros összefüggésben lévő munkahelyi stressz hatása miatt nem került sor. Legközelebb, nem egy fárasztó nap végére tervezem a találkozómat velük, hanem egy szabadnapomon, amikor több energiával és tiszta fejjel fogom állni majd a lányok ostromát.

Orális kényeztetésben hasonlóan jók. Kivételesen nagy profizmussal szopják a brét. Technikai tudásuk széles és kifogyhatatlan. Kézzel, szájjal egyaránt brillíroztak. Környéket is leápolták. Tökéletesen csinálták. Úgyhogy nagyon igyekeztem a magomat a zsákban tartani és sokáig kiélvezni a kényeztetésüket. Jellemzően felváltva munkálkodtak a farkamon. Ez azt jelentette, hogy amíg az egyikükkel csókolóztam, addig a másikuk a rudamat szlopálta. Majd fordítva.

Kölcsönösségre az igényemet mindketten szívesen fogadták.

A számra először a „Kicsikét” ültettem. Már, ahogyan a puncijával az arcom felé közeledett, már attól a csodás látványtól majd elaléltam. Kinyílt kis kagylóját ilyen közelről látni és érezni, nagyon nagy izgalommal töltött el. Időben tovább haladva Zoé egyre hangosabban sóhajtozott és ütemesen dörzsölte a csiklóját a nyelvemhez. Ez alatt a kezemmel Evelyn hatalmas melleit vagy kerek popsiját markolásztam. Evelyn az általunk kiadott hangokkal szinkronban egyre intenzívebben fuvolázott. Szenzációs volt.

Aztán cseréltek. Zoé emelte a szájához a mikrofonomat és kezdett bele a szóló produkciójába.

Evelyn a suncijával a vállaim felé közelített. Lassan rám guggolt. Az ujjaival széttárta a nagyajkait és a klitoriszát a számba adta. Félig térdelő állásban engedte, hogy kinyaljam a punciját. Evelynnek is tetszett a nyalifalim.

Szex "csak" két pózban volt.

Gumi húzás után először Zoé baby pattant nyeregbe. Intenzív ügetés, galoppozást hajtottunk végre. Hangokkal nem spóroltunk. Nekem kellett erőteljesen arra koncentrálnom, hogy a sok inger között, nehogy időnek előtte eldurranjak. Zoé megadja a módját az aktusnak, beleadja az energiáját. Szereti nézni közben a partnerét és önmagát is.

Gumi váltás után Evelynt hátulról cserkésztem be. Gyönyörű homokóra formájú teste teljes egészében kirajzolódott. Minden olyan frankó volt, jót dugtam vele is. Abban a pózban nagyobb dinamikára lett volna szükség a beteljesedésemhez, de ehhez már nem volt elég tartalék energiám. Kértem, hogy inkább szájjal fejezzék be nekem.

Evelyn ekkor bemutatta, hogy csókolózásban milyen szenvedélyes tud lenni. Rám hajolt. A melleit a kezemben fogtam. Ez a plusz érzés és Zoé professzionális ajakmunkájának hála hatalmasat élveztem a levegőbe. Zoé az arcát elemelte a farkamtól és kézzel kifejte ki, amit kellett. Spricceltem a nyakára és a mellkasára is. Majd gyors és alapos tisztogatásba kezdett.

Teljes konformomat egy befejező zuhanyzással értem el.

Nehéz volt búcsút inteni a lányoknak, mert szívesen maradtam volna még velük. Jó hangulattal, a viszontlátás reményében köszöntem el tőlük.
Elszámolás
Hálás vagyok a lányoknak ezért a páros ajánlatért. Ajándékuk megfizethetetlen volt. Köszönöm az oldalnak a tombola játék ötletét. Ennek és a szerencsének köszönhetően felejthetetlen élményhez jutottam.
Rózsacsokor
Robin95 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mindkét lányt teljes szívemből ajánlom. Csalódás kizárt velük. Mesterfokon művelik a vendégek szórakoztatását és kényeztetését. Ők joggal számítanak a szex ipar csúcs modelljeinek.

Akár együtt, akár külön-külön, biztos, hogy fantasztikus élményben részesítik a leendő lovagjaikat. Külső és habitus tekintetében ugyan eltérő adottságokkal bírnak, de mégis jó párost alkottak. Mindkettőjüket nagyon lehet szeretni valamiért. Én legalábbis azt tettem.
Webmesteri megjegyzés
Kivételesen rakom ki ugyanazt a beszámolót két helyre, a jövőben az adott lányra fókuszáló írást várunk kettőt, amikor páros randin veszel részt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-05-13 21:27:34
Rendhagyó találkozóról egy különleges dolgozatot készítettél Az események központjában voltál de a fókuszban a lányokat és azok tevékenységét helyezted. Bravó

2024-05-13 16:44:19
A nap LEGjobb beszije, a hónap LEGjobban várt törtènete, az oldal LEGszerencsèsebb fickójától a LEGszenzációsabb lánypárosról. You hit the jackpot. :)

2024-05-13 15:55:08
Hmm, ez igen páros randi és nem olyan ahol valamelyik fél nem jár jól. Hát ez elég részletesre sikeredett most már minden apró részletet tudunk már csak a gyakorlat hiányzik! Csak két pózban volt szex ez még lehet jó ha két félórás volt. Mint a két pasi filmben mondja Jake szexelek a barátnőmmel már hat menet megvolt pedig még fél óra sem telt el. Ez a másik véglet.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 19db
(2024-05-06) : Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam.

(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen