Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-05-06 14:35:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Aytron S 🫣❤️❤️
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat és ezt a gyönyörű beszit❤️❤️❤️
Remélem szebbé tettem a szülinapod ❤️❤️
Imadlak❤️

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121433 szexpartner

Ayrton S a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
barátnő feeling
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Az oldalon egyeztettük le az időpontot nagyon könnyedén. Vtr-en is bejelentkeztem hozzá, amelyet a randit megelőző napon igazolt vissza.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szűk két óra nekem autóval vidéki lévén. Tömegközlekedéssel még egyszer sem mentem hozzá, de szerintem azzal sem lehet bonyolult eljutni a megadott címre. Parkolni nagyon könnyedén tudtam a helyszín közelében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Otthonos, modern lakás. Rend és tisztaság mindenhol. Fürdőben kád, sok tusfürdővel. Hálóban matrac volt elhelyezve. Falon kisebb tükör.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé gyönyörű fiatal lány. Haja most barna, ami neki szerintem jobban áll mint a fekete szín. Teste mint egy gazelláé. Gyönyörű hosszú lábak, formás kerek popsi, amelyet szeret folyamatosan rázni.Mellei tenyérbeillőek, imádtam őket kényeztetni, ahogy borotvált nagyon finom illatú punciját is. Fekete melltartóban pici bugyiban magassarkúban fogadott.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121433 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121433 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-05-06 18:27:01 erotikus masszázs 1214335. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-05-06 18:27:01 erotikus masszázs 1214336. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-05-06 18:27:01 erotikus masszázs 121433
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A megbeszélt időben hívtam, megkapva a szükséges infót hamarosan már vendéglátóm ölelését csókját érezhettem. Jól esett , hogy szemlátomást örült nekem. És az is, hogy szülinapomra sütött egy tortát nekem. Néhány percet beszélgettünk és már fürdeni is mehettem. Visszatérve megkínált egy szelet tortával, amely nagyon finom volt. Aztán gyors öblögetés szájvízzel és már a matrac előtt is találtuk magunkat.

Finoman csókolózni kezdtünk, miközben popsiját simogattam. Imádom Zoé csókját nagyon intenzív és mintha barátnődtől kapnád őket. Lekerült a melltartója, melleit csókoltam simogattam folyamatosan. Zoé hátat fordított nekem és popsiját az ágyékomhoz nyomva táncolni kezdett. Imádtam ahogy incselkedik velem. Matracra feküdtünk, felém helyezkedett, folyamatosan csókolóztunk, közben popsiját markoltam, simogattam.
Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam. Éreztem, hogy már sokáig nem fogom húzni, jeleztem is felé, hogy igy szeretném befejezni. Még vehemensebben kényeztette farkamat igy is ért a vég. Hagyott végig lenyugodni a szájában és csak utána ment ki a fürdőbe.


Szünetben kicsit beszélgettünk és frissítővel is megkínált. Közben ahogy megy ki a konyhába rázza fenekét és szexin lehajolt gyönyörű panorámát megmutatva. Tényleg bestia!:)
Csókkal folytatjuk simogatom ahol érem, finom punciját kérem. Zoé felkínálja lágy ölét, szétrakja lábait. Felkúszom szájához, melleit csókolgattam. Majd centiről centire punciját kezdem el finoman nyalni. Közben a tükörben találkozott tekintetünk. Egyre jobban mozgatta csípőjét, majd számhoz nyomva nedves punciját elélvezett.


Ezután ismét a szájába kerültem, élveztem nagyon amit ez a fiatal gyönyörű lány művel a farkammal. Kérésemre 69-ben folytattuk. Majd gumihúzás után kutyusba helyezkedett. Istenkém ahogyan felkínálta nekem magát az retinámba égett. Eleinte óvatosan toltam neki, aztán egyre szenvedélyesebben folytattuk. Jó volt arcát látni, ahogy a száját harapja és ahogy élvezi együttlétünket. Végére nagyon elfáradtam. Kérte nézzem meg a telóját az idő miatt. Sajna szomorúan láttuk hogy randink végén jártunk. Gyors zuhanyt vettem, majd öltözködés után sok sok ölelés, csókkal búcsúztunk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát voltam nála. Az ajándék mértéke pesti átlag felett van szerintem. 2 extráját vettem igénybe. Ajándékot a randi után adtam át, szóba sem került közöttünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint írtam az előző Zoé beszimben, a szülinapi randit vele képzeltem el. Nagyon boldog vagyok, hogy ez megvalósult. Vendéglátóm nemcsak nagyon figyelmes volt velem, hanem ismét egy olyan randit éltem át vele amit csak megköszönni tudok neki. Egy vágyálmom teljesült.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-05-07 10:16:38
Remek értékelés a randevúrol és vendéglátódról. Bravó

2024-05-06 19:44:57
Az elszámolás fejezetben a kèt extra igènybe vètelènek megemlítèse hasznos, de így önmagában fèlrevezető mert a kèt extrából az egyik a vtr bejelentkezès miatt valójában ajándèk volt, így cèlszerű szerintem megemlíteni vagy cèlozni rá. Apróságnak tűnhet, de valójában nagyon fontos.

2024-05-06 18:33:48
Ezt nevezem boldog szülinapnak! És a beszámoló is jó lett. Köszi és grat.!
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-13) : Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog.

(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

felejthetetlen: 18db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen