Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-10 10:25:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121176 szexpartner

Bence0101 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Hogyan is kezdődött?
Kaptam egy üzenetet, talán egy égi jelet, ami után úgy gondoltam kis időn belül találkoznunk kell.
Piros betűs napok miatt sajnos 1 hetet várnom kellett, de már ekkor kitűztük az adott napot, attól függően hogyan alakul a napja.
Ritkán lehet elérni telefonon, de előző nap a legnagyobb csodálatomra beleszólt a telefonba.-Mosoly azonnal kiült az arcomra, élmény hallani a hangját.
Megbeszéltük a napi rendjét, szerencsére tudott rám elég időt szánni, köszönet érte!
Még küldtem egy vtr-t, rögtön el is fogadta. Ilyen egyszerű még sosem volt vele.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-ben természetesen elküldte a címet, de már ismertem is.
Gps simán ismeri.
Parkolás az épület mögött mindig sikerül, persze fizetős de ez szerintem senkit nem érdekel.
Tömegközlekedéssel is egyszerű lehet, szinte a ház előtt található megálló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bejutásnál szerencsém volt, mert mindkét beléptetőn pont beengedett egy lakó, közben ezt jeleztem Zoénak, aki mondta az emeletet és az ajtót.
Rohantam felfelé, így még az ajtó nyílása előtt felértem.
Mosollyal az arcán fogadott és cipő levétel után a fürdőn keresztül vezetett a játszó szobájába.
A lakás minden helyisége tökéletesen felszerelt. Fürdőben szájvíz, sokféle tusfürdő, igaz én sajátot használtam, meg ugye kapsz egy puha törcsit.
Szobában valami fotel szerű a ruháknak, falon tükör a megfelelő mozisáshoz, kellékes szekrény és kényelmes nagy ágy, bár az erősebb menetnél már van hangja az ágynak is!
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé külseje? -Elárulom, engem a nézése és a mosolya fogott meg az első alkalommal, levett a lábamról már akkor, ez azóta sem változott!
Gazella testalkat, ami részben genetika, illetve tett is érte.
Gyönyörű, mindig mosolygós arc, fehér fogak, csillogó szempár, csókos száj, amit nehéz elengedni egy pillanatra is, csábító, huncut nézés!
Kell ennél több?-Igen, összhang a belsővel!
Megnyugtatok mindenkit, talán a belső énje szebb, mint a külső.
Ha sikerül egy picit megismerned, rájössz majd te is! Próbáld meg, de ne a tombolára várj!!
Na de a külsőről volt szó, kis kitérő után kanyarodjunk vissza.
Cuki pici cicik, vékony, de izmos lábak, formás popsi amit mindig riszál, izmos has, szóval egy gramm felesleg sincs rajta(minden elismerésem).
Könnyed, légies mozgás lenyűgöző, észre sem veszed és már melletted van, hozzád bújik, csókol, ölel.- Ettől biztos mindenki elolvad!
Közben énekel, véleményt formál a zenei aláfestésről.
Elbűvölő kisugárzása, huncut nézése, kommunikálása párját ritkítja.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121176 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121176 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-10 19:24:24 erotikus masszázs 1211765. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-10 19:24:24 erotikus masszázs 1211766. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-10 19:24:24 erotikus masszázs 121176
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Bejutás után bevezetett a szobába, közben érdeklődtünk a másik felől. Sajnos kis idővel előtte rossz hírt kapott, így kicsit érezni lehetett rajta, hogy fejben teljesen nincs ott, de érthető, fordított helyzetben én sem tudtam volna még fele ennyire sem erre koncentrálni. Próbáltam oldani feszültségét, több kevesebb sikerrel. Talán egy picit fáradt is lehetett délutánra.
Közben átadtam neki az ajándék válogatást, amit még a nyuszi küldött, szerencsére egyszer ráéreztem, hogy mit szeret így most is helyet kapott a többi mellett, mosollyal az arcán egy csókkal jutalmazott érte.
Zoé elkísért zuhanyozni, ahol folyamatosan csacsogtunk, imádom hallgatni kedves hangját. Szájöblítés után az ágy mellett állva hosszasan csókolóztunk, majd eldőltünk az ágyra. Próbált fölém kerekedni, de nem hagyhattam, hogy véghez vigye a tervét így egy gyors mozdulattal magam alá fordítottam. Nem ellenkezett csak nevetett, már ekkor tapintható volt a nedvesedése(nekem a szívverésem erőssége), mindkettőt ő maga jegyzett meg. Kicsit nehézkesen szabadítottam meg a ruhadarabjától, amiért jól kiröhögött.- Na de én ekkor fejben már egy kicsit előrébb voltam.
Talán már tudom hogyan szereti, így szájától haladva becsúsztam a lábai közé. Hmm, gyönyörű, illatos kelyhet találtam, ami nem véletlen van a legszebb punci besorolás élén. Valóban nagyon kívánatos és ezt tudja ő is. Összemosolyogtunk és elindultunk egy kéj hullámvasúton.
Én legtöbbször jobban szeretek adni, mint kapni, nála ez hatványozottan igaz. Imádom kényeztetni minden porcikáját, lassan kezdve egyre fokozva a sóhajok hallatán. Eközben még a zenei aláfestés is pörgősre változott, igyekeztem felvenni a ritmust és pörögni én is ahol kell. Zoé úgy remegett, hogy ő maga sem akarta elhinni, én pedig a szememnek sem hittem.
Nem sok idő múlva szólt, hogy még nem akar elmenni, így felcsúsztam hozzá és mélyen egymás szemébe néztünk közben persze a nyelvünk a másik szájában volt. Csókos száj?- Hogyne, a legcsókosabb!
Pár perc után én csak úgy gondoltam, hogy az öröme fokozódni fog, ha befejezem azt, amit elkezdtem! Így folytattam a nyelvmunkámat, határozott csapásokkal haladtunk a cél felé, amit másodpercek alatt remegve át is szakított. Még egy csók a csiklónak, ami hatására majdnem kiugrott alólam(bocsánat érte). Nagy mosoly ült ki az arcára, a szemei pedig csillogtak, szikrát szórtak és csókra hívott. Ráfeküdtem és igen sokáig élveztük egymás testének a melegét.
Persze egy idő után viszonozni szerette volna, így most ő került felülre, én kényelembe helyeztem magam a párnákon és mint a kisgyerek várta az ajándékát.
Megemlítettem neki, hogy legyen kíméletes mert a fegyver csőre van tölte. Huncutul nézett és kacagott, lehet bolondnak nézett, de nem bánom.
Meghallgatta kérésemet, finoman kényeztetett, vigyázott rám. Nyalta, szívta, érzéssel amikor sóhajtottam lassított, elengedett, szemembe nézett, huncut mosolyával feljött egy-két csókra.
Nagyon sokáig így sem nem bírtam volna, szájba lőni pedig nem volt szándékomban. Húztam, halasztottam, de nem lehetett tovább várni.
Könyörögtem egy gumiért mert nagyon érezni akartam, keresett egyet, majd a megszokott szájjal való felhelyezés következett, amin még mindig csodálkozom, hogyan sikerül neki.(Ritka, mint a fehér holló)
Zoé pedig megint a gumin csodálkozott, hogyan lehet szoros egy xl-s, magyaráztam neki, hogy azzal átverték és az nem olyan, de nem hitt nekem. Nem volt erőm sajátot előszedni, talán majd máskor és akkor rájön az valóban könnyebben rám helyezhető. Mindegy is, már rajtam volt.
Kedvenc pózomban, missziben kezdtük mert így látom az arcát, a mimikáját, csókját és még a forró ölét is érzem. Szűk lány ezért mindig óvatosan, odafigyelve hatolok belé nehogy fájdalmat okozzak. Csókok kíséretében, hogy segítsem az oldódást, ha szükséges. Egy-két óvatosabb mozdulat után hozzám szokik és enged az erős szorításból. Nekem is ezt a kis időt kell valahogy túlélnem, utána már könnyebb.
Elég sokáig így voltunk, hol lassabban, hol gyorsabban próbáltam szeretgetni, közben úgy kapaszkodott a csípőmbe, hogy rendesen belém mart a körmeivel, már szólnom kellett neki, hogy óvatosabban mert ez már fáj.
Még másnap is látszott a nyoma, na gondoltam jól elbánt velem ez a törékenynek tűnő lány. Úgy kell nekem, azt hittem én töröm össze és láss csodát neki sikerült!
Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt, amit szeretne. Változatosan mozgott rajtam, közben szánk összetapadt, és élveztem a műsort. Képzeld el amikor feletted van és azzal az ördögi huncut mosolyával lenéz rád!- Hát azt hittem elolvadok.
Tudja, hogyan szeretem, ha beleguggol, így ez sem maradthatott ki, ilyenkor látszik igazán és érződik, hogy mennyire izmos a kis hölgy. Bírja a hosszabb tartást is, közben incselkedik, kacsint, kell ennél több?! Mivel nem szerettem volna nagyon kifárasztani így megkértem forduljunk doggyba, mert egy ilyen popsit minden szögből látni kell.
Hát igen, elképesztő látvány, lassan csúsztam be, de érződött a méretbeli különbség, meg is ilyedtem nehogy fájdalmat okozzak neki. Megkértem, hogy inkább váltsunk, helyeselt, lehasalt az ágyon összezárt lábakkal és így folytattuk a kéj utazásunkat.
Megtámasztotta magát az ágytámlában, közben a tükörben figyelte az akciót, tuti bejött neki! Csattogtunk rendesen, közben az ágy is eléggé recsegett, de talán nem szűrődött ki semmi. Persze közben kívántam így is a csókját, szerencsére kaptak is jó sokat, elképesztően csókos a szája!
Nyilván én sem bírom órákon keresztül így ebben a pózban fejeztük be nagy lihegések közepette és töltöttem meg a gumit. Hagyott lenyugodni, amikor puhultam csak akkor bújtam ki belőle. Segített a tisztálkodásban majd elmentünk zuhanyozni. Kínált többféle innivalóval és az ágyon egy elég hosszú beszélgetésbe elegyedtünk.
Megmutatta közben milyen ruhadarabot vásárolt aznap. Tetszett, jó ízlése van öltözködés terén is.
Az első menet elég hosszúra sikerült és olyan jól elvoltunk, hogy második körre már nem vágytam. Nagyon kedvelem a társaságát, szeretem hallgatni, hozzá bújni, ölelni, csókolni, mélyen a szemébe nézni! De jó társaságban sajnos repül az idő, az idejével pedig soha nem élnék vissza, most pedig ő is időpontra ment,(amit már kétszer le is késett) így elkezdtünk öltözködni. Sikerült már többször utcai ruhában is látnom, most az új szettet öltötte magára. Meg kell hagyni valóban jól állt neki.
Még beszélgettünk az ajtó előtt is pár percet, csók, kölcsönös jó kívánságok, majd az utolsó pillanatban a félig merev farkamra rámarkolt.
Hogy milyen érzés volt? -Mintha a szívemet tépte volna ki, vagy talán szíven szúr és még meg is forgatja bennem a kést!
Mit lehet ilyenkor tenni??
Szerintem egy démon lakozik benne, de így is imádom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egyértelműen minden ki van írva, érvényes jelenleg is.
Szeretem az elején letudni, borítékban a többi ajándékkal együtt adtam át az elején, míg tusoltam meg tudta nézni, ha akarta.
Vtr miatt természetesen csókot kértem, én anélkül szinte nem tudom élvezni az együttléteket.
Vannak extrái de én nem vágyom jelenleg azokra, nincsenek különböző fétiseim.
Sok, kevés? Kinek hogy! Szerintem ne a tombolára bízd!
Mindig azt nézd, mit kapsz érte és milyen érzésekkel távozol!
Nekem minden perc ajándék, amit Zoéval tölthetek!
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 100 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Pár napot vártam ezzel az írással mert sokkféle felvetés, érzés, gondolat kavarog a fejemben egy ilyen randi után.
Zoé a hihetetlen, elképesztő, leírhatatlan kategória ezt már tudja mindenki!
Többször találkoztunk már, elbűvöl, elkápráztat mindig a lénye!
Imádom vele tölteni a szabadidőmet, mindig nagyszerűen érzem magamat mellette!
Talán 2 órás randit másnál még nem töltöttem, szerintem ez sokat elárul!
Képzeljétek hogy lila ez az írás!
Zoé köszönök mindent!
https:/www.youtube.com/watch?v=dy-EE5XirTw

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-04-11 07:46:03
Bakfity, segítek!
Az oldalon van egy tombola nevű játék, melynek szerencsés nyertese úgy töltött két órát Zoéval, hogy az első ajándék volt.
Erre egyébként ott már felhívták a figyelmed! (Zoé is, személyesen)
További szép napot, és figyelmesebben olvasgatást kívánok!

2024-04-11 07:43:17
@bakfity! Olvasd el még egyszer az "előző" beszámolót! Abban teljesen tisztán le van írva, hogy az első óra a tombola nyeremény volt, MT a második órát fizette. Nincs ebben semmi "összeesküvés"

2024-04-11 07:40:34
Az előző besziben "A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt." a mostaniban "A randi 2 órás volt, és az ajándék 100 virágszálból álló csokor volt." hmm elírás vagy szimpátia függő a dolog? Egyre bőbeszédűbbek a vendégek!

2024-04-11 07:12:48
Minden "fejezet" remekül megírt, részletes leírása egy felejthetetlen találkozásnak. Izgalmas, a fantáziát beindító elbeszélés. Nagyon megihletett, szép munka.

2024-04-11 02:56:35
Jó írás. Komolyan megdolgoztal vele. Múzsád rendesen megihletett téged. Sokadik emlékirat ami hirdeti Zoé nagyszerűségét.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-13) : Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog.

(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

felejthetetlen: 18db
(2024-05-06) : Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam.

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen