A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-08 22:20:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Boyboy❤️💣
Be robbant a bomba 😋❤️❤️
Mi is nagyon élveztük ❤️
Várunk vissza legközelebb is❤️

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121159 szexpartner

boyboy a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Tisztelt bíróság, kérem az úgy történt, hogy az üzenőfalon ment a tombola nyeremény egyezkedése, inkább nagyobb, mint kisebb szurkolótáborral illetve különféle önös érdekek kommunikálásával, én pedig pont online voltam, és morfondíroztam, vaj'h mekkora az esélyem a tombola főnyeremény elbirtoklására. Osztottam, szoroztam, de sajnos igen alacsonynak ítéltem meg az esélyeimet, ezért gondoltam egy merészet, egyszer élünk. Ráírtam a lányokra külön-külön, kikérve a véleményüket, hogy egy tombolán kívüli randiról milyen érzéseik lennének, és nagy örömömre mindketten nyitottnak mutatkoztak egy hármas rosszalkodásra.
Innentől már csak az időpont és a helyszín egyeztetése volt kérdés, de a lányok nagyon agilis módon feldobtak nekem több lehetséges időpontot, én pedig lecsaptam a legelsőre, majd küldtem VTR-t, amit elég gyorsan el is fogadtak mindketten. A randi előtt írogattunk még egy keveset, itt Zoé megsúgta, hogy jobban izgul, mint én (szerintem amúgy nem, de elhittem neki).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel Zőé nagylelkűen felajánlotta, hogy ő szívesen meglátogatja Evelynt, ezért a bűntett helyszíne Evelyn csodálatos lakása volt. Belváros, a közösségi közlekedés minden valószínűség szerint a lehető legkényelmesebb, én viszont autóval járok, ennek megfelelően majdnem rá is faragtam, sokszáz méterrel arrébb találtam csak nem túl olcsó parkolási lehetőséget. Igen, valószínű, ha hallgattam volna Evelynre, akkor nem járok így, de én mindig okosabb akarok lenni, szóval miután leraktam a dögöt, igencsak ki kellett lépnem, hogy ne késsem le a randit.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Evelyn szentélye a belvárosban, egy régebbi házban található, magasabb emeleten, ahová lift visz fel. Hatalmas belmagasság, világos terek jellemzik, a móka helyszíne egy óriási, világos szoba volt, nem kicsi franciaággyal, bőséges pakolóhellyel a vándor számára, kis asztalkával, hogy a lányok tudjanak sminkelni, stb. A fürdő is kellően nagy méretű, tusfürdővel, szájvízzel, kézfertőtlenítővel bőségesen ellátott, a törülközőt pedig többféle, más-más színű kupacból választhattam ki saját magamnak. A zuhanyzó függönyös, a víz hőfoka tökéletesen a saját igényeimre igazítható. Mind a fürdőben, mind a tetthelyen és a lakás egyéb - általam látott részein tökéletes rend és tisztaság fogadott, gyaníthatóan nem csak az én kedvemért, hanem ez az alap.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fényképek majdnem mindent megmutatnak Zoéról, kivéve az arcát és a szemeit. Nos, mindenkit meg kell nyugtatnom, Zoét hatalmas őzikeszemekkel, csodaszép babaarccal, csókolnivaló és nagyon jól csókoló ajkakkal a genetika és az evolúció. Egy fekete, lukacsos body és egy köntös takarta el bájait, amikor beléptem, a köntös a fürdés végeztére, a body később került le a párduclányról. Összességében a magamfajta középkorú fickónak mindenképpen kihívás a Zoé nevű energiabombanő, szóval csak elégedett lehetek.
Zoéval előzetesen nem találkoztunk még, de azonnal a szívembe lopta magát a bájos, humoros, csacsogós izgőmozgó mivoltával.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121159 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121159 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-09 08:21:17 erotikus masszázs 1211595. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-09 08:21:17 erotikus masszázs 1211596. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-09 08:21:17 erotikus masszázs 121159
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mint azt már korábban pendítettem, volt bennem nem csekély izgalom és izgatottság, egyrészt mert előzetesen megfelelően fel lett a lányok párosa hypeolva, másrészt pedig Evelynt már ismerve, Zoéról még csak olvasva voltak elképzeléseim, mi fog velem történni. spoiler: igen, az történt. ki lettem alaposan facsarva, de ez legyen csak az én édes kínom.

Szóval beengedést nyertem az ajtón, leejtettem az államat, nem tudtam eldönteni, hogy balra nézzek Evelynre, vagy jobbra Zoéra. Elsőként Zoéval pusziszkodtunk, hiszen még eddig nem találkoztunk, majd Evelyn csókolt meg, átadtam nekik a kis nyalánkságot, majd bekísértek a szobába. Valószínűleg beszélgettünk is 1-2 percecskét, mielőtt leparancsolták rólam a ruhát, majd Evelyn elvezetett a fürdőbe. Na itt kezdett el a lábam remegni, szóval Zoé kedves hidd el, mégiscsak én izgultam jobbban. Igyekeztem nagyon gyorsan tisztába tenni magam, és ferokfelvágva visszahelyeztem a szobába a tevékenységemet.
A lányok itt már igencsak fehér- (vagyis fekete- és kék-)neműre vetkőztek, én pedig nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyiküket is nézzem, mert persze a Zoé ugrándozott mindenfelé, Evelyn meg lassú, kimért léptekkel próbált meg terelni az óriási franciaágy irányába, majd gyorsan fel is szólítottak, hogy legyek oly drága, és fetrengjek el a megfelelő királyi mozizós pozícióban.
Ki vagyok én, hogy egy ilyen kedves utasításnak ellenszegüljek, majd a két lány két oldalról kezdett becserkészni. Először Evelyn vette birtokba a maga csendesebb, de kellően alapos csókjával a számat, miközben Zoé simogatott, majd Zoé érkezett meg, és puhán, mélyen lesmárolt, közben Ev keresgette a megfelelő fogást rajtam. Kis idő múlva Evelyn úgy döntött, közelebbről is fel kell idézze, milyen a szájában legyek, hát én nem erre emlékeztem, érzésre hihetetlen mélyre engedte az ajkai közé a farkamat. Egy darabig eljátszadozott, majd udvarias vendéglátó módjára felkínálta Zoénak a pajtást, és visszatért a számhoz. Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is. Ezt egy ilyen pici lányból nem néztem volna ki... És persze Evelyn csókjai hergeltek ám közben, tehát kellett is erősen koncentrálni, hogy ne legyen itt végem, de persze ezt firtató kérdésükre tagadtam :)
Na szerencsésen túléltem az első rohamot, kicsit lentebb csúsztattak az ágyon, majd Evelyn ült a szám fölé, hogy ő is picit jobban érezhesse magát, miközben a kezeimmel a ciciket izgattam. Meg kell mondanom, a mesteri beavatkozás nyomait még tapintással sem lehet felfedezni, nem hogy más módon, és Evelyn bimbói telt mellein teljesen babamellbimbók, szóval el tudok velük lenni egy jó darabig. Kis idő műlva helycsere törtétn, hogy Zoé is élvezkedhessen picit, ám közben Evelyn újra az ajkai közé vett.. Hmm, ez azért már igencsak vad érzéseket gerjesztett, jeleztem is, hogy mi lenne, ha egy picit egymással is ismerkednének, hiszen ugye ez volt az első találkozásuk nekik is. Rövid megbeszélést tartottak róka felettem, hogy kinek mi komfortos, majd lesmárolták egymást, és utána ketten kezdték el tökéletes szinkronban izgatni a farkam az ajkaikkal. Hát ez fenomenális volt, ezt receptre kellene felírni, egyikük balról fentről, másikuk jobbról lentről felváltva simogatják a nyelvükkel teljes hosszában, majd hol az egyik, hol a másik kapja be a makkot is.. erre nincsenek szavak, ezt át kell élni.
Miután kellőképpen kiélvezkedték magukat - és persze én sem kevésbé - hölgyválasz keretein belül fel lettem gumizva, majd Evelyn rámcsüccsent, és lassú lovacskázásba kezdett, az egyik kezem Ev derekán, a másik Zoé popsiját simogatta, közben Zoé a fülemet csókolta és súgdosott bele, kezdtem újra azt gondolni, hogy ezt nem lehet sokáig bírni... De szerencsére volt még időnk, úgy óvszer és hölgycsere következett. Nem tudom, hogy képes egy ilyen pici lány ilyen könnyedén rámcsuszanni, de valahogy csak összehozta. Először csak térdelős lovacskázás volt, majd felgugolt, és tartott egy kis bemutatót a komolyabb skillekből is, ezért én is kénytelen voltam megfogva a derekát két kézzel megmutatni, hogy nálam is vannak fifikásabb tudások... Aztán következett még egy gumicsere - a szerelők már a gondolat megszületésekor elkezdtek hőzöngeni - Evelyn következett missziben néhány csókot lopva, de itt már éreztem, hogy az idő is fogytán lesz, és még Zoéval is kéne kicsit foglalatoskodni, szóval még egy csere, amit Zoé szájjal hajtott végre, majd felhúzta a lábait a füle mellé, és cukin meginvitált. Itt elkezdett egy kicsit bedurvulni az együttlét, kölcsönösen próbálgattuk egymást, átfordultunk kutyusba, mondván ezt nem hagyhatom ki, majd Evelyn (vagy Zoé?) felvetette az ütvefúró ötletet, amit meg is valósítottunk az ágy segítségével. Itt már tényleg a határra sodródtam, tehát Evelynnel kitárgyaltuk, hogyan végződjön ez a randi - megkérdeztem, hogy a Zoé hátára verné inkább, vagy engedjem el magam a puncijában (és a gumiban) - Evelyn szelíden rámparancsolt, hogy élvezz el benne, én pedig csak erre vártam, felhördülve hatalmasat robbantam.
A lányok ezek után letisztogattak, eltakarították a romokat, beszélgettünk még egy kicsit, majd elbandukoltam fürdeni, felöltöztem, és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bebocsáttatásomat követő pillanatokban némi kis finomság kíséretében egy borítékba rejtve letettem az asztalkára. Véleményem szerint egy ilyen randi ilyen rózsacsokorral együtt is ajándék a lányok személyét és hozzáállását figyelembe véve. Előre tájékoztattak az alapvető tudnivalókról, Zoéval az általam vágyott extrákat külön egyeztettem, melyek közül az egyik a VTR ellenében ajándékba járt, a teljes randi ajándéka extrákkal együtt szerepel a rózsainfóban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 105 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy ilyen "úttörő" randiról elég nehéz írni, hiszen minden valószínűség szerint hatalmas elvárások vannak az olvasókban. Nos, szerencsére bennem nem voltak elvárások, viszont a legvadabb álmaimat is felülmúlták a lányok.
Külön szerencsés, amit egyébként ők is kiemeltek a randi végén, hogy a kommunikáció nagyon olajozott volt, a kezdeti félszeg izgalmunkat is jól sikerült feloldani, egyszóval ez egy csillagos ötös randi, remélem, Zoé szerint is.
Fogunk még találkozni akár ilyen, akár sima páros felállásban :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-04-12 05:03:58
Ilyen az, amikor valaki nem csak fantazial, de cselekszik is. Raadasul ketszer, hiszen nemcsak osszehoztad a cseppet sem mindennapi talalkozot, hanem meg is irtad a torteneseket, raadasul nem is akarhogyan. Informativ, kedvcsinalo beszamolo. Gratula es koszonet erte.

2024-04-09 23:23:06
Az utóbbi időben volt néhány váratlan esemény hölgyek kegyeiből,ez is ilyen és Te gyorsan éltél is vele. Meg is írtad egy remek beszámoló formájában, amit nagyon köszönünk, gratulálunk és engedelmeddel kicsit irígykedünk is!

2024-04-09 22:19:20
Ide is csak azt tudnám írni mint a másik beszidhez. Gratula a résztvevőknek. Köszönet a megosztásért.

2024-04-09 14:38:29
Viva basszus...🤩 A reagodon röhögök már pár perce...😅
De amúgy igen, tényleg - ahogy Zoé is írta: "berobbant a bomba"!☺️
Gratulálok Mindhármótoknak ehhez a remek, egyedi élményhez!

2024-04-09 13:43:01
Bravo! Nagyon tetszik, hogy neki mentél a feladatnak. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-05-13) : Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog.

(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 19db
(2024-05-06) : Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam.

(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen