Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-08 18:24:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Nabut🥰
Azt se tudom hol kezdjem🫣🫣
Tudom hogy sokan várták hogy meséljek én is ❤️
De én nem lettem egy költő 🫣
Viszont az hogy mennyire de mennyire örültem már a tombola osztás napján kiderult🥰🥰
Nagyon sokat gondolkoztam mit és hogyan csináljak hogy ne egyszerű randi legyen🫣

Ezért gondoltam talán már a külső is plusz lesz hogy változott kicsit😋
Amikor chaten irkaltunk már tudtam hogy ki akarlak készíteni🫣
Mert a drága jó szívedet a nyuszi is meg ajándékozta 🙈❤️❤️

A randi reggelén kezem lábam remegett😂
Pedig nem az első randink volt❤️
De tudtam hogy ismételhetetlen lesz🙈

Amikor hívtál hogy itt vagy jó hogy a bokám nem törtem ki annyira kapkodtam😂😂
Izgultam nagyon🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
És amikor ajtót nyitottam a reakciód fergeteges érzés volt😍🐇❤️

A randinkat nálad jobban én nem tudnám le írni 🙈🙈
Viszont az ajándékot amit kaptam 😍 Jézus brutális élvezet 💣🙈
Nem gondoltam volna hogy ilyen eszedbe jut🙈
Hálás vagyok érte és együtt is ki kell próbálni 😝😝😝🤭❤️‍🔥❤️❤️❤️
Várom a következő randinkat ❤️‍🔥Ezer csók a kis nyuszid🐇🐇😍

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121158 szexpartner

Nabut a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
legszebb punci
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mint sokan tudják, tudjátok a március havi tombola
sorsolásán a kivételes erényekkel rendelkező Zoéval eltölthető randi volt a főnyeremény. Nem volt célom, hogy ilyen módon látogatom meg Zoét, hiszen már március közepén jeleztem, hogy nemsokkal húsvét után hozzunk össze egy randit. Megvolt az időpont, így vártam, igen türelmetlenül. Közben pár tombola innen, tombola onnan, gyűjtögettem , néhány beírás az infóbázisba, Zoétól is kaptam ( hiszem, hogy a Tőle származó volt a nyertes), de nem bíztam abban sem, hogy akár csak egy prémium napot is nyerek.
És lám! Húsvét hétfő hajnalán, csak úgy benéztem az oldalra, és nem hittem a szememnek. Áá, ez csak április 1-i tréfa lehet, gondoltam először félálomban, de olvasva Zoé csevegését, a falra írtakat, rájöttem, hogy bizony hatalmas megtiszteltetés ért. Úgyhogy Uraim, fel a tombolára, billentyűzetet elő, írjátok a beszámolókat, infóbázis, pötyögjetek ha van egy kis időtök! Semmi sem lehetetlen!
Tehát! Üzenetben korábban megbeszéltük Zoéval a randit, viszont a helyzet immár változott. Kifejeztük kölcsönösen örömünket egymásnak, közöltem, hogy
ragaszkodom a szokásos csokorhoz. Válaszképpen "márpedíg ez ajándék" közölte Zoé ,így előrébb nem jutottunk. Nagy fejtörés volt ez számomra, nem én lettem volna, ha "csak úgy" élek a free lehetőséggel.
De minden jó, ha jó a vége! (Bővebben az elszámolás résznél.)
Egy két üzenetváltás, csevegésben gratulált Zoé, a nyereményhez, egy vtr-t is küldtem, gyors elfogadás, és már nem bírtam magammal. A randi napjának reggelén "Jó reggelt Zoé, csodás napra ébredtünk" válasz "gyönyörűségesre" és érdeklődött, hogy van-e kívánságom öltözéke tekintetében. Hát persze, hogy volt, az új fotók fokozottan izgattak, így nem volt kérdés, mit is szeretnék.
Zoé kommunikációja mint mindíg, ez alkalommal is kiváló volt. Tapasztalataim szerint a belső üzenet jól használható Nála, gyors válasz és remek stílus. Az oldalon többnyire kiírja a napi elérhetőségét tól-ig, és előfordul, hogy a "most hívhatsz" funkció is él. Ami szintén nagyon szimpatikus, hogy gyakran kedves akciókat is nyújt számunkra, és "rövid ajánlata" sem ritka. Zoéval már az egyeztetés is élmény, jó alapot biztosít egy remek találkozáshoz, és erre számtalan Róla írt beszámoló a bizonyíték.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Vtr-ben pontos utca-házszám megadva, egyertelmű val, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Autóval mentem, a Lágymányosi hídról lehajtva még egy-két perc. A parkolás igényel kis időt, de megoldható és meglepően kedvező díj ellenében megúszható a pótdíj. A Fehérvári úton a 41 és 47-es számú villamos majdhogynem a ház előtt áll meg, de ne kédezzétek honnan jön és hová megy. Az épület falán jól látható házszám, nem lehet eltéveszteni a megadott információk alapján, nem tapasztaltam olyan körülményt sem érkezéskor, sem távozáskor ami akadályozta volna a diszkrét be és kijutást az épületből.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy kiválló állapotú többlakásos, újépítésű társasház
emeletén található az elegáns lakás, hol Zoé és két kolléganője rendel, ( a történet mesélésekor még visszatérek a hölgyekre), tökéletes szervezés és maximális diszkréció, mintha csak Zoé és én lettem volna a lakásban. Előszobára túl nagy figyelmet nem volt módom fordítani, oka Zoé elképesztő jelensége.
Kis puff hogy cipőt könnyebben le tudjam/ tudjuk venni, majd a randink heyszínébe a fűrdőn keresztül jutottunk. Remek megoldás! A szoba hangulatos, a találkozás jellegéhez remekül passzol, impozáns franciaágy friss lepedővel letakarva, párnák bőven a fej alá, ha a helyzet úgy hozza, az ágy mellett óriási, kényelmes fotel, én ide tettem ruháimat, tuti lett volna még egyéb lehetőség is,de nem erre figyeltem.
Hogy mire, arról később! Az ágy jobb oldalán, illetve az ággyal szemben is tükör, utóbbi nagy szolgálatot tesz, amikor Zoé táncol, az előbbi az ágyon töltött időt teszi még különlegesebbé! Még kis asztalka az ágy jobb oldalán, a fejrésznél, rajta "kellékek".
Zoés zene, Zoés hangulat, kiváló fényviszonyok részemről maximális elégedettség. A fűrdő tiszta és minden szükséges eszközzel , kellékkel felszerelve, zuhanyfülkés lehetőség, ezt jobban kedvelem, gyors és könnyű tisztálkodás, sok tusfürdő, szájvíz és több dezodor. Nyugalom és elegendően diszkrét hangulat. Flott minden!
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé szebb mint valaha!! Amikor beléptem és az ajtó mögött megláttam, nem hittem a szememnek, pedíg nem először találkozunk. A jelenlegi hármas fotó adja vissza legjobban a látványt, ami fogadott, azzal a különbséggel, hogy most más színű volt a haja, de ez is telitalálat. Zoé arcához tökéletesen passzol, és szó szerint végem volt. A fotón látható cipő miatt pedíg magasabb volt nálam, de olyan módon emeli ki vékony izmos alakját, hogy szinte párducszerű és vaditóan szexi. Dícsértem, dícsértem, mondta is Zoé, hogy zavarba hozom, de ha tudta volna, én milyen zavart voltam a látványtól. Arca a szépség kategória, fehér fogai, mosolya, kedvessége levett a lábamról, Zoé tényleg a legelbűvölőbb lány akivel eddíg itt az oldalon találkoztam. A cicik! Vagy ahogy a fotókon is láthatóak, a cicikék! Mert láthatóan nem nagyok, de valahogy nem is illene hozzá, ám nagyon finom az érintése, és a bimbói szemtelenül kérnek csókokat.
Ez így egy teljes kűlső összhang, amit személyisége tovább fokoz. Vonzerő, mely nem hagy tétlenűl, a vágy amit ébreszt, mozdulatai csábítóak és valami megmagyrázhatatlan fiatalos báj, hol mint egy tini , a következő pillanatban egy vadmacska. Kivételes adottságok ezek, és nem is létezhetnének mindezek inteligencia nélkül. Szép, szexi izgató nő, akiből csak úgy árad az lelkesedés, hát férfi legyen a talpán aki ellent tud állni Zoé vonzerejének. Nagyon kellemes légkört terem ahogy néha egy-egy kis dalfoszlányt elénekel, hozzá egy fenékrázás, vagy épp egy légies mozdulat, röppen egyet a szobában, majd rád száll, öledbe ül, átölel és megcsókol. Spontán, váratlanul mindez, ettől a még izgalmasabb, mert nem tudod, hogy a következő pillanatban a fenekét mutatja előrehajolva feléd, vagy épp az egyik lábát a fotel karfájára helyezve végigsímogatja testét, majd magához húzza fejedet. Tökéletes elegye a kűlső adottságoknak és a stílusnak. Ettől lesz Zoé egyedi és izgalmas, rezgést teremt ,Te meg csak sodródsz Vele de sodródni is akarsz, nem vágysz másra, Zoé pedíg tudja mi is a vágyunk.
És még valami! Zoé szíve! Aki ismeri Őt, tudja mire gondolok. A neve mellett a szívecske méltó dísze az adatlapjának.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121158 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121158 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-09 10:10:22 erotikus masszázs 1211585. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-09 10:10:22 erotikus masszázs 1211586. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-04-09 10:10:22 erotikus masszázs 121158
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Nos, hol is kezdjem? Mert van mondanivalóm bőven.
Kezdeném, hogy mivel egy órás Zoé felajánlása, így elsődlegesen így készültem, de titkon vágyam volt egy komplexebb randi, ennek megfelelően készülve minden eshetőségre. De jól tettem, a megérzés, no és üzenetekben érintettük a bővített változatot, így lett ez a különleges találkozás 1+1 óra. Korábban érkeztem kicsivel, de Zoé jelezte nyugodtan hívjam, ne várjak. Így tettem, kód emelet ajtó és végre Zoét üdvözölhettem, de a látványtól elképedtem. Szent ég álmodom? Zoé káprázatos volt. A már említett friss fotókon látható trükkös szexi fehérneműben és a hozzá színben és stílusban is passzoló cipőben, így magasabb is volt nálam, egyszerűen vadító volt.
Az első szavam talán "szent egek", vagy hasonló,de csókja máris visszahozott. Bekísért a szobába, ahol ádadtam kis csokoládéját, majd egy személyre szóló ajándékot is. Adatlapján az egyik extra lehetőség igényel segédeszközt, pár szavas kisérettel átadtam a díszdobozban lapuló játékszert. Szívem szaporán vert, vártam a reakcióját. Mikor meglátta felcsillant a szeme, azonnal tudtam jól választottam, örömmel bontotta ki a dobozt, jó volt látni Zoét ilyen vidám hangulatban! Közben kérdés! "Hogyan szeretnéd a randit, bőven van időnk?" Ez volt a bűvős mondat!
"Szeretnék maradni +fél órát." de kis idő múlva már "inkább +1 óra, lehetséges?" Rögtön beugrott a csokor , az egy óra a fél órához képest igen kedvező,
bolond lennék nem élni vele. Igy tehát minden sinen volt, a számomra oly fontos szempont teljesült.
Legyünk mindketten, ennek a kivételes találkozónak a nyertesei, első óra Zoé, második óra Nabut, ez is lesz ezen fejezet következő két részének a címe is,
természetesen az egy-egy óra nem percpontosan válik ketté.

Zoé❤️!
Tehát tisztáztunk mindent, kezdődhetett a program.
Elmentem fürödni , Zoé már táncolt eddíg is, így tudtam, ha végeztem a show folytatódik. Leültem a fotelba Zoé pedíg életem leglátványosabb táncát adta elő. Kicsit előrébb húztuk a fotelt, így a jobb oldali tükör fokozta a látványt. És milyen műsor volt!
Uraim! Zoé egy káprázat! Hihetetlen hajlékony teste előttem, hol legugolt előttem terpeszben, majd egyik lábát a fotel karfájára tette, magához húzott én pedig csókoltam combját, átöleltem. Megfordult, fenekét arcomhoz tolta, húúú de beleharaptam volna, de ez illetlenség, így végigcsókoltam derekától egészen a fenekéig. Amikor lehajolt nekem háttal, a vékony tangán keresztül látni véltem csodás punciját, kerek feneke előttem elképesztő látványt nyújtott. Már-már feküdtem a fotelban, Zoé ügyelve cipője nehogy a lábfejemet megsértse , csinált egy nagy terpeszt és rámült. Lehajolt, csókolóztunk teste tekeredett mint egy kígyó rajtam, öleltem. "Uramisten, Zoé! Hát mit művelsz velem?" futott át agyamon. Amikor arról tettem említést, hogy jár a csokor a randin, válasza az volt, hogy "ez a Te ajándékod" vagy "megnyerted", nem emlékszem pontosan, és komolyan is gondolta,
hogy valódi legyen az ajándékom, és bár Zoé mindíg a maximumot nyújtja, valahogy mintha ez kicsit több lett volna.
Oldalra néztem, Zoé teste előttem, átölelem fenekét
Ő is oldalra néz, mosolyog, tetszik neki is a látvány.
Levegőt is alig kapok izgalmamban, lehajol még egy csókért, de következő mozdulata már nem felfelé, hanem lefelé történik. Elémtérdel, kényelmesen elhelyezkedek a fotelban, tudom mi következik.
Királykén pózolok, Zoé pedíg királynőként hódol nekem, ismét oldalra nézek és látom, hogy már a szájában vagyok, majd lenézek és Zoé szép szemeit látom, ahogy rámnéz, na itt lettem kész! Persze nem úgy, csupán a tudatom távozott, a tánc lehet fél óráig is eltartott, így nem csoda, hogy sokáig nem bírtam.
De minek is? Időnk van, nem fogtam vissza magam,
teljesen átadtam magam az élvezeteknek, Zoé pedíg maximálisan partner volt mindenben. Imadom ahogy kényeztet Zoé, nagyon figyel az érzékeny részekre és figyeli a reakciót is. Elég egy szisszenés, és ritmust vált, de egyébként inkább az érzéki vonalat képviseli az eddígi tapasztalatom szerint, persze hihetetlen jól alkalmaszkodik, így a vadabb stílus is elképzelhető.
Amikor közelgett az orgazmusom, Zoé átváltott kézi technikára, ami egészen különleges, még sehol nem tapasztaltam hasonlót, de a kőmerevséget is képes fokozni. Időt ne kérdezzétek, gőzöm nincs , a Zoé
okozta élmény óriási orgazmushoz juttatott.
Hátradőltem a fotelban, láttam Zoé elégedettségét, mosolyát, segített "megtisztulni" majd felállt és kicsit táncolt még. Elképesztő!!
Gyors cerkamosás, tényleg nagyon jó megoldás a fürdő közelsége, majd kaptam vizet, beszélgettünk, Zoé még így is kifejezetten izgató, egy-egy mozdulat biztosított arról, hogy hamarosan újra potens legyek.
Zoé említette kolléganőit, Viktóriát és Miát, hirtelen ötletként be is mutatta Őket, figyelmes és önzetlen gesztus, Zoé ismét bizonyította milyen kivételes személyiség.
..... kb óra 59 perc.

A második óra! (N)
A kis intermezzó után ( bár velhetően lesz hatása a későbbi pályafutásomra) , ágyra heveredtünk, és folytattuk a beszélgetést.Majd Zoé kezdeményzett, előtte a felsőjétől megszabadultunk,fejem alá párnát tettem, és oldalra fordult. Az ágy jobb oldalán lévő tükör okozta látvány és Zoé érintése máris okozott elegendő ingert, fenekét a tükör felé fordítja, így kezd hozzá ismételten kényeztetésemhez. Csókot adok fenekére, símogatom a bugyin keresztül a punciját,
bámulom a tükörben , a látvány csodás. Érezte mi a vágyam hátranyúlt és félrehúzta a vékony tangáját, hát Uraim ,nem véletlen többszörös "legszebb punci" Zoé a statisztikák szerint, káprázatos, pici pillangók és szép rózsaszínű.Vékony alkata ellenére, ebben a térdelő pózban is szépen kerekedik feneke, szinte követeli a símogatást. És persze én nem vagyok rest, nem tétlenkedem, ahogy Zoé sem kicsit lejjebb a már fickós hímtagommal játszik, néha összenézünk, imádom ilyenkor a tekintetét, élvezet és csábitás látszik benne, nagyon izgató. Nem csoda tehát, hogy hamarosan érzem, közeledek a csúcs felé, és Zoé kicsit felgyorsít, majd a végén a már jól ismert kéz,
megremegtem , hatalmasat élveztem. Nedves türcsi kis pihenés és cerkaöblítés. Zoé mintha felpörgött volna, kiszaladt , de csak egy pillanatra a fűrdőbe, visszajövet kis tánc, (imádom ezt a lányt), majd az ágyon kötött ki ismét. Beszélgettünk, símogattam, néhány csók közben, meghitt barátságos hangulat.
Volt még időnk bőven, ha csak ebben a nyugodt és pihentető állapotban maradunk végig , akkor is maximálisan elégedett vagyok. Nem tervezgettem, ki tudja mire van még képességem, majd alakul.
Beszélgettünk zenéről, a világról , komoly dolgokról
lazán és most már azt is állíthatom Zoé kivételes
inteligenciával rendelkezik. Alkalmazkodóképessége rendkívüli, jól kommunikál és ezt teszi úgy, hogy a másik félt tiszteli, kerüli a konfliktust. Többek között Zoé egyik nagy titka sikerének, példás a hozzáállása a vendéghez, nem véletlen a gyakran használt jelző a "csupaszív Zoé"!
De lám! Mintha lentebb bizsergés, Zoé persze eddíg is izgatott viselkedésével, de most már egyértelmű jele is volt, hogy nem csupán beszélgetéssel töltjük el a hátralévő időt. "Szex?" kérdeztem. A válszként máris egy kis előkészítő francia, utána a védelmet szokásos profi módon rámhelyezte, elhelyezkedtem kényelmesen az ágyon, fejem alá párna. Zoé karcsú teste fölémmagasodott , lábait széttárta és lassan rámereszkedett.
Még a "szex?" kerdésem előtt Zoé mellettem hason feküdt, símogattam testét, láthatóan nagyon jól esett Neki, és ezt nem is titkolta, kéjelegve mondta , hogy szereti ezt és milyen jól érzi magát. ez számomra is izgalmat okozott, így nem csoda ismételten tettre kész voltam.
Leneztem, Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.
Amikor éreztem, hogy sok már nincs hátra, kértem , hogy befejezés a szokott módon kézzel törtenjen, így különváltunk és egy-két perc múlva elélveztem.
Hátrarogytam, kapkodtam a levegőt, nem tagadom elfáradtam, rá is kérdezett Zoé, hogy "elfáradtál?"
Nem volt mit tagadni, de nagyon jól eső fáradság volt ez. Ezzel így ki is töltöttük időnket, gyors tus, öltözés, kis beszélgetés közben, majd ölelés , csók és nyugtázva a pazar randit távoztam. Jó pár percig ültem az autóban bambán, egy gyors telefon mert az autómat kellet vinni szervízbe és késésben voltam, ezt csak azért írom, mert amíg vártam a kanapén az ügyféltérben mély álomba szenderedtem. De hát ez nem csoda, testben lélekben is kielégültem, Zoé ismét csodás élmény nyújtott számomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A leírtak alapján az elszámolás egyertelmű, egy óra Zoé felajánlása, egy óra pedíg hozzáadódott amit érkezésem után beszéltünk meg. Köszönöm Zoénak, hogy eleve úgy készült, és igy mindezt meg tudtuk valósítani. Zoé felajánlása az alapprogram, vtr- en foglaltuk le a randit, ez egy extra plusz, illetve tánc volt még , ez is elvileg szintén extra, de az egy óra díját adtam át a megbeszélteknek szerint. Gesztus volt Zoé részéről, hiszen elvileg az utóbbi is extra.
Talán, bár nem közvetlen a csokor kategória, de az exkluzív ajándék mindezt kompenzálja, mindkettőnk részéről hiányézet nélkül. A számomra a nehezen elfogadható helyzetet , miszerint nincs csokor, Zoé tökéletesen megoldotta a rendelkezésre álló plusz idővel, én is készülve minden eshetőségre, flottul és nagyon korrektul zárhattuk ezt a kérdést.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Halmozódnak az érzések és a gondolatok fejemben.
Egyszeri és megismételhetetlen egy ilyen találkozás.
Zoé kedvencem, így fokozottan nagy öröm volt,hogy a szerencsés nyertes lehettem. Igaz, a találkozásunk akkor is létrejött volna ha mindez nem így alakul, a randi már hetekkel ezelőtt meg lett beszélve. De így kapott egy kis pluszt, amitől még különlegesebb lett az együttlét. Zoé lehet izgatottabb volt mint én, már a sorsolást követően reggel kifejezte örömét, hogy épp velem töltheti el a felajánlott óráját, gratulált, én pedíg nem kevésbé voltam boldog, hiszen tudtam, így már biztos, egy nagyon különleges élményben lesz részem. Aki ismeri Zoét az tudja, milyen lelkes, lelkiismeretes és korrekt, most sem volt másként, így teljes bizalommal, óriási izgalommal készültem az ismetelt találkozásunkra. A randira meglepéssel készült, megújult kűlső, említettem az megváltozott hajszínét, és a kérésemnek eleget tevő öltözékét.
Éreztette velem már a randi előtt, hogy ez most az én "nagy napom", ahogy a eltöltött idő alatt is végig ezt a különös figyelmet éreztem. Aki figyeli Zoét, és a kommunikációját az oldalon, a beszámolokról nem is beszélve, tudhatja, hogy nem átlagos hírdető, az Ő személye garancia a sikerre, "Találkozásunk minden
perce felejthetetlen lesz, ezt megígérem" adatlapján a bemutatkozásban nem csupán marketing, mindent megtesz, hogy ez így is legyen. Részemről örök a bizalom iránta, pár hónapos ismerettségünk alatt olyan erényeket tapasztaltam meg, ami ritkaság.
A termeszete vidám , de komoly gondolkodású és inteligens lány, semmi önteltség, jól tudja miért keressük a társaságát, ennek igyekszik maximálisan megfelelni. A mostani találkozásunk egy kivételes alkalom volt arra, hogy mindezt megtapasztaljam. Önzetlenségére szép példa, hogy Ő ajánlotta fel, bemutatja kolléganőit , hozzáállására pedíg, hogy a felajánlott csokrot is visszautasította. Az pedíg,hogy április hónapban ismét a Ő a főnyeremény, egy még különlegesebb módon, páros randi egy hasonlóan különleges lánnyal, már csak a hab a tortán, tuti lelkiismeretfurdalásom lenne, ha hasonló szerencse érne mint most, de villámgyorsan túl tenném magam rajta. Káprázatos randi lehet majd az is.
Kívánok mindenkinek sok szerencsét a sorsoláson, legyen sok tombolátok, de ha úgy hozza a sors, hogy nem nyertek, ajánlom Zoét, keressetek fel a szokott módon, az élmény garantált!

Zoé!!
Feléd örök hálám, büszke vagyok arra, hogy Veled tölthettem el ezt az egyedi két órát, légy mindig ilyen ellenálhatatlan és különleges lány! Köszönöm!;*

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-04-17 10:53:57
Én ezeket a besziket gyakran randi után közvetlenül olvasom, és elkezdenék sárgulni az irígységtöl, de aztán eszembe jut, hogy ja... nem kell.

2024-04-17 10:23:31
Grizzlymedve:mindíg nagy megtiszteltetés a dícséreted. Köszönöm!
Tozo1:Valóban kivételes randi volt,ahogy Zoé regálasa is.
Kspisti:Megértelek!Irígyelésre méltó volt a helyzetem, annyira, hogy még magamra is irígykedtem!;)

2024-04-14 10:42:33
Nagyon jó volt olvasni a beszámolót is és a reagot is. Mit is mondhatnék: nem szoktam irigykedni, de most közel állok ehhez. De majd úrrá leszek ezen. Köszi, hogy megírtad. Az élmányért pedig gratulálok és egészségedre :-)

2024-04-11 02:41:07
Elképesztően klassz randi és tökéletes történetmesélés.Jó volt olvasni Zoé előszavát, ami sokat hozzátett az élmény megértéséhez. Gratulálok mindkettőtöknek ezért a teljesítményért!

2024-04-10 17:23:50
A sok lehetséges jó hely közül az egyik legjobbra került a nyeremény.
Nagyon jó randit hoztatok össze melynek kapcsán először Zoé - nak gratulálok a teljesítményéhez és a reagjához.
Ugyancsak nagy gratula az írónak, mert sokan mondják, hogy jóról könnyű jól és jót írni, de kevesen mutatják azt így meg, mint most tette ezt Nabut. Köszönet érte.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-03-14) : Visszatérünk és némi csókcsatát követően azonnal a farkamra vetette magát és hasonlóan az első körhöz kényeztetni kezdett. Kicsit hosszabban, kitartóbban, de nem így szerettem volna véget vetni neki,

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen