Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-21 16:23:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Hy ❤️❤️
Köszönöm szépen nagyon örültem hogy jól érezted magad ❤️
Várlak vissza a folytatásra 🙈

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 121015 szexpartner

hy a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Kalandosra sikerült a mi kis egyeztetésünk. Még március elején küldtem kb 2 hétre előre egy VTR-t Zoénak. Ugyan tudtam jól, hogy ennyire előre ő nem tervez, de akartam hogy lássa, komolyan szerepel a terveim közt. Bíztam mindenképpen abban, hogy összejöhet a randink, ezért fent hagytam a VTR-t. Az adott nap előtti napon Zoé jelezte, hogy estére elfogadja a kérésem, azonban az oldal rendszere addigra törölte már a bejelentkezésem. Nem volt mit tennem, küldtem egy újabb VTR-t, s vártam, hogy Zoé elfogadja, amit előző este meg is tett.
Próbáltam hívni is, de sajnos mindig rosszkor tettem, ezért a bájos hangját - amit egyébként korábban már teszteltem - közvetlenül a randi előtt már nem sikerült hallanom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Címet a VTR-ben osztotta meg velem.
Jól megközelíthető helyen rendel, közel van újbuda központtól.
Tömegközlekedéssel nagyon jól elérhető, szinte a bejárat előtt tesz le az egyik kötöttpályás jármű.
Parkolás biztos fizetős, de azt most nem is igazán figyeltem.
Helyszín
Konkrét és korrekt tájékoztatást kaptam Zoétól a bejutás vonatkozásában.
Újabb építésű komplexum, akár gyalogosan is fel lehet jutni a megadott emeletre, de lift is rendelkezésre áll.
Jól felszerelt a rendelő. Szobában masszív, magas és strapabíró franciaágy, falon a mozizáshoz jól elhelyezett tükör, a hangulatos zenéről a kisasszony gondoskodik az okosról.
Fürdőben zuhanyzó, tusfürdő hegyek, szájvíz is többfelé.
Zoé♡ külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ezt a részt lerendezhetném annyival, hogy pont olyan, mint a képein, de ennél biztosan többre kíváncsi a nagyérdemű.
Nos, Zoé egy filigrán, vékony, gazella testű hölgy.
Arca nagyon bájos, szemei huncutak, s mosolygósak, szája csókra álló, hajzuhataga pedig egyedi.
Cicik pont az alakjához illőek, bimbói rendesen tudnak keményedni.
Hasizma kockás, s jó kemény, popsija formás, s jól tudja azt rázogatni.
Szép hosszú lábai vannak, amiket szeret ide-oda dobálgatni.
Meg nem mondanám a szettnek a nevét amiben fogadott, de éppen annyit takart rajt, hogy ne legyen teljesen meztelen, viszont roppant mód kívánatossá tette.
Ami a képein nem látszik az a kisugárzása és az általa nyújtott hangulat, illetve élmény.
Zoé cserfes egy lány és nem utolsó sorban roppantul huncut. Bevallom őszintén, régen találkoztam már hasonló személyiséggel, tudnám kihez hasonlítani, de természetesen az itt már nem volna publikus és nem is az a lényeg. Zoé engem a lényével, kisugárzásával úgymond levett a lábamról és az ott töltött időm alatt teljes mértékben ki is kapcsolt.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121015 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 121015 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-21 20:35:42 erotikus masszázs 1210155. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-21 20:35:42 erotikus masszázs 1210156. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-21 20:35:42 erotikus masszázs 121015
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Kezdem onnantól fogva, ahogy beléptem Zoé ajtaján. Csukódás, majd szemben álltam vele, amikor szinte a lélegzetem is elállt a látványától. Egy pántos-fűzős semmiségben fogadott, amitől hirtelen végigfutott rajtam, hogy nem egyszerű lesz majd ebből kicsomagolni, még akkor is, ha alig takart az rajta valamit. Üdvözlést követően villany lecsuk a folyosóban, na itt lett előttem minden vaksötét, de ő kézen ragadott és már vezetett is be a szobába egy fürdőn keresztül, természetesen közben a higany mozgásával rázta előttem a kívánatos popsiját.
Kis csevej, ismerkedés, majd visszakísért a fürdőbe és rendbe tettem magam.
Hamar ő is kiszaladt még oda, de pillanatok múlva vissza is tért. Ugyan mondta előtte, hogy helyezzem magam nyugodtan kényelembe az ágyon, de én úgy tartottam illendőnek, hogy állva fogom őt visszavárni, mivel szeretek az elején is szemtől-szembe kerülni a kiszemeltemmel. Így is kezdtük az ismerkedést, jó mélyen a szemébe néztem, amit viszonzott, majd elkezdtünk csókolózni. Mondjuk nem a legvehemensebb fajta a csókja, de nem is a szolid típusú, talán a kettő közti, viszont a nyelvét nagyon jól használja. Sokszor a szemembe nézett és többször is az jött át, hogy örömmel teszi, amit tesz. Nyilván ezt helyén kezeljük, de ez jött át, még ha nem is teljesen így lett volna. Simulós a kisasszony, mintha tényleg egy szerelmes légyottra érkeztem volna meg hozzá. Illúzió tökéletes volt.
Zoé végig huncutkodott, s végig mosolygott, végig a kívánságaimat leste, kereste. Hangulat teremtésben kiváló személyisége van.

Kényelembe helyeztem magam az ágyon és ő is mellém helyezkedett. Itt tovább folytattuk az egymásba gabalyodást, sok-sok csókkal, majd kisvártatva elindult lefelé. Nem kapta viszont be egyből, kellően felvezette a franciáját. Jobb oldalról helyezkedett mellém, olyan négykézláb szerű pozícióba. Végig nyalta, puszilgatta, közben pedig szemezett és kacsingatott velem. Miután ezt többször eljátszotta már kezdett gyanússá válni, s rájöttem mit is szeretne, hogy nézzek már a tükörbe. Na ez a látvány is dobott az érzésen, merthogy innen a hátsós betekintés adott volt és lett.
Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját. Majd előbb-utóbb csak lekerült az róla, s így már szebb is lett a belátás.
Zoé francia tudását jelesre értékelem, hibát se találni benne. Hosszasan élveztem nyelvének izgató játékát, ami kellően fel is korbácsolt.

Cseréltünk, s ő került hanyatt. Fölé helyezkedtem, ismét csókoltuk egymást, szinte folyamatosan dugta a nyelvét a számba, s kereste vele a nyelvem.
Aztán csak elkezdtem feltérképezni a formás és feszes testét.
Elérkeztem a már hetykén meredező cicikhez. Megtudtam, hogy melyik éppen az aktuálisan érzékenyebb, s jó hosszan kezelésbe is vettem. Jól állt a számban, s izgató volt így őt kényeztetni. Meg is jegyezte, hogy ennyi ideig nem szoktak a melleivel foglalatoskodni, de megerősítette, hogy nincs ellenére a ténykedésem, s mindenképpen jól esik az neki. Erre jutalomból kapott még egy kis kényeztetést és puszilgatást ezen testrésze. Közben azt vettem észre, hogy Zoé keze lejjebb csúszik, s incselkedés képpen elkezdte ujjaival a csiklóját izgatni. Megnyugtattam, nem kell sokáig tennie, mert hamarosan bevetem majd oda is a nyelvem.
Sokáig nem is várattam, lecsúsztam és megismerkedhettem eme csodás testrés(z)ével is. Tükör simára volt előkészítve, mintha csak rám várt volna.
Puncija ízletes, csiklója elbújva, de előcsalogatható. Nyelvem játéka érezhetően jó irányba vitte a kikapcsolódását, s szemmel láthatóan és hanghatásaitól hallhatóan jutott egyre feljebb és feljebb. Nem egy túl hangos és látványosan élvező típus, de első alkalomra ne is várjon mást az ember. Mindenesetre nekem élvezetes volt őt kényeztetni, s jó volt így látni és érezni őt.
Kis pihenő közben az arcát párna alá dugva, onnan búján kinézve fújt egyet és hamarosan vissza is tért.

Miután látta a férfiassági állapotom, megjegyezte, hogy nyalás után sokan lecsillapodnak ott, de én ehhez képest eléggé vigyázban állva maradtam. Természetesen lehettem volna keményebb kiállású is, de neki így is megfeleltem, viszont tett még rólam egy kis natúr franciával, hogy menetkészebb állapotba kerüljek.

Gumit vett elő, amit a szájával helyezett fel rám, azt végig nézve még izgalmasabbá vált a ténykedése.
Incselkedése, huncutkodása, kacérkodása tovább folyt, majd megegyeztünk abban, hogy először ő pattan rám, majd én rá. Nyeregbe szállását követően eléggé kiélveztem ezt a helyzetet, tekintettel arra is, hogy Zoé változatosan mozgolódott rajtam. Majdnem minden lehetőséget kipróbált, hol hozzám simulva, csókolva, hol felguggolva, hol teljesen magába engedve. Hosszasan művelte, mintha még magának is jót akarna vele tenni. A buja tekintete még mindig itt van előttem, meg az a csábító mosolya....hallatlan.

Aztán én kerekedtem rá, s míg izegtem-mozogtam, ő a lábait a nyaka köré tette, s már megint az ujjaival simogatta a csiklóját. Eszméletlen egy lány, ahogy kívántatja magát, hm.
Kicsit hagytam így, de csak belé kívánkoztam újból és már csúsztam is be, meg még beljebb. Hozzá bújtam, csókoltuk egymást, ő meg húzott csak mélyebbre. A tempó az elején lassabb volt, majd csak gyorsítottam rajta, míg el nem érkeztem ahhoz a ponthoz, hogy itt hamarosan durranás lesz, s ugyan nem robajjal, de kitört belőlem a maradék.

A felocsúdásunk során beszélgettünk még, majd gondoltam egyet és rákérdeztem arra a bizonyos spárgára, amit a képein is bemutatott. Egy pillanat alatt már tette is szét a lábait és előttem terpesztett, spárgában.

Ezután még annyi időnk maradt, hogy végig masszírozta a hátamat, ami kifejezetten jól esett és szakszerűnek is tűnt, kaptam is tőle tanácsot, hogy illő lenne masszázsra is járnom......micsoda csaj, még oda is elküldene, ahelyett, hogy magát ajánlgatná.

A történetemhez annyi még hozzátartozik, hogy a randi előtti éjszaka szinte egy szemhunyást sem aludtam, rajtam kívül álló ok miatt. Éjszaka jeleztem is ezt neki, hogy lehet nem tudok érkezni, amire vissza is írt, hogy semmi gond, ha úgy alakul. Azonban szeretem az ígéretemet betartani, ezért mégis úgy döntöttem, hogy nem hagyom cserbe, s így toltuk le ezt a kellemes órát, amiért innen is köszönet neki.
Elszámolás
Az elején matekoztunk és előre le is tudtam a tisztelet díj lerovását, amit egy látható helyre helyeztem, ami végig ott is maradt.
VTR ajándékként én is a csókot kértem, amit vétek lett volna kihagyni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tudom, előttem már kis millióan ódákat zengtek róla. Überelni nem tudok és nem is akarok, de hogy felejthetetlen élményben volt általa részem, azt megerősíthetem.
Zoé kisasszony egy velejéig huncut, vidám teremtés, ami igazán jól áll neki, s ezáltal mi is jól állunk neki.
Ajánlom-e? Természetesen, ehhez kétség sem férhet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-04-04 16:06:56
Szemléletes, nagy köszi. Ami még hasznos lett volna kicsit az orál tehnikája részletezése stb. de így is nagyon hasznos és jó beszi. Pacsi érte!

2024-03-24 22:35:29
Köszi a megosztást, Zoéra ismertem volna ha név nélkül is született volna a a beszi.

2024-03-23 14:21:07
Beszámolód elolvasása számomra egy újabb lépést jelentett Zoé irányába.

2024-03-22 14:29:50
Hiába az előtted elzengett ódahalom, jól tetted, hogy megírtad, és hogy ilyen sok hasznos infóval. Köszi és grat.!

2024-03-22 12:47:10
Hosszúra nyúlt olvasmány ez nagy energiát igényelt megírni. Gratulálok,mert jó ajánló lett belőle.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

(2024-03-09) : Csókja nyelves és mély, nyelvével nagy csatát vívtam és a farkam már ettől beton kemény kezdett lenni. Közben a melltartó résztől megszabadultunk valamikor, Zoé pedig kezébe és szájába vette a dolgokat.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen