Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-17 18:35:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 120971 szexpartner

jean-pierre a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
VTR könnyen ment. Előtte egy nappal jeleztem. Másodszorra mentem Zoéhoz akit anno ezen az oldalon találtam. Akkor is és azóta is a kedvenceim között van így mindig követem az új képeket, hozzászólásokat és a rengeteg beszámolót amit kap. :D
Megközelítés
Parkolást én egy kereszt utcában szoktam megoldani. De BKK is könnyen oda vissz. A villamos konkrétan ott áll meg a bejárat közelében. Nme nagyon lehet eltéveszteni. Szerintem még senki se tévedt el.
Helyszín
A lakást többen használják. Én nem találkoztam még senki mással. Gondolom itt ügyesen megy a logisztika. A fürdő és a baszoba is tiszta. Az ágy nagy és kényelmes. Nem egy kihúzható kanapé, ami amúgy nagy kincs!
Zoé♡ külseje
A képek teljes mértékben visszaadják Zoé külsejét. Ettől az első alkalommal féltem is kicsit. Második alkalommal már gyorsabb léptekkel igyekszik oda érni az ember. Az arc kitakarástól nem kell félni. Különben nem mennének ennyien vissza ( lásd többi beszámoló). Szeretni való arca van, szép mosolya és rendkivül vékony és igen sportos teste.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120971 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120971 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-18 08:33:32 erotikus masszázs 1209715. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-18 08:33:32 erotikus masszázs 1209716. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-18 08:33:32 erotikus masszázs 120971
Action
Ahogy írtam gyorsabbak voltak a léptek. Ezek olyan gyorsan sikerültek , hogy amikor felértem Zoé lakásához a résnyire kinyitott ajtón belépve egy pillanat erejéig nem volt ott senki. Majd Zoé futott előre meglepődött arcal, hogy azért ilyen gyorsan nem szoktak felérni az emberek. De ezen csak jót nevettünk. A második randinak is van amúgy egy izgulási faktora. Persze tudod , hogy jó helyre mész és ez megnyugtat. De azt hiszem ősszel voltam Zoénál utóljára. Elgondolkoztam azon, hogy persze megismer, mert látja, hogy már voltam nála, de emlékezni fog rám vagy elmeséljük majd ugyanazokat a dolgokat. Nekem újra annyira fog tetszeni vagy csak az első alkalom varázsa volt?
Egy pillanat alatt kiderült, hogy Zoé mindenre emlékszik és nekem továbbra is nagyon tetszik. Nincs itt semmi gond. Egy két ölelés, puszi és mentem is minnél gyorsabban zuhanyozni. Visszatérésemkor nyakamba ugrás, puszik, csókok és innentől már nem is tudtunk nagyon elszakadni. Közben persze dumáltunk is önfeledt mindenről. Eljött azaz igazi barátnős érzés. Teljesen felvoltam oldódva és még else kezdtük..
Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre. Ami fantasztikus volt! De én is emlékszem ám:) Úgy, hogy megfordultunk és én kezdtem el nyalni Zoé punciját ami fantaszikus egy punci és én is emlékszem arra, hogy Zoé mit szeret és arra is, hogy hogyan voltunk múltkor. Azonnal felvettük ugyanazt a pózt és ugyanúgy fogtuk közben egymás kezét. Legutóbb szerintem nem sikerült, de most biztosra vettem, hogy sikerült a csúcsra nyalni Zoét.
Ezekután újra egy csókcsata. Igazából nem tudom átadni mennyi csókcsatánk volt. De ez most valahogy mindkettőnknek jól esett. Egy kis szopás ahol én térdelek az ágyon Zoé meg szemből vagy épp hanyatfekve játszik a farkammal. Kurva jó visszagondolni amúgy ezekre. :) Na, de kértem a gumit. Amit ő most a szájával helyezett fel. Ezen egy pillanatra meglepődtem, de mondom hajrá! Tök ügyesen felrakta , majd eldöntöttük, hogy misszíónárius , de a tükör felé fordulva. Te jó ég! Igazából a poén az volt, hogy néha azon kaptam Zoét, hogy ő néz minket a tükörbe és tetszik neki. Sőt, egyszer csak szólt , hogy nézd mennyivel nagyobb vagyok nála. Mondjuk ez nem olyan nehéz dolog. De amikor felnéztem a tükörbe tényleg szép nagy volt a különbség viszont látványra is egy élmény volt nézni ahogy az a szimpatikus pasas a tükröbe éppen azzal a gyönyörű lánnyal hempereg. Megint csókok, meg még dumáltunk is közben nagyon egymásba feledkezdtünk. Majd váltottunk. Emlékszem a póz váltás közben lenéztem a gumizott farkamra és magamban akartam valamit mondani , de hangosan kimondtam. "Te jó ég , hogy áll a farkam":D Zoé először nem értette, szerintem másodszorra se. :D A lényege , hogy rohadtul nem szeretem a gumit ezért általában egy egy pozicióra helyezem a hangsúlyt ami így se okoz problémát. Na a misszí az pont nincs a pozik között. De most úgy tűnt nem volt gond. Sőt, nagyon nem :D Innentől viszont bevágtuk magunkat kutyába. Hát Zoé fenekét nézni ahogy feléd pucsít... Szerintem ettől még a holtak is feltámadnak. Nagy tükör szembe... Kész, nem kellett itt már sokat várni. Fogalmam sincs, hogy mennyi ideig voltunk így , hogy az hosszú volt vagy rövíd vagy mit is csináltunk elvesztem. Szerintem az aktus egy részénél kivettük a farkam lerántottuk a gumit és pár csók után ráélveztem Zoéra. Bocs, hogy a végét így elcsapom. De annyira az együttléten és a közös kis találkozónkon volt most a hangsúly, hogy fura azt írni, hogy milyen nagyot is élveztem mikor az egész egy emelkedett élvezett volt.
Ezután, jött aminek jönnie kellett a búcsú percei. Gyors zuhany , majd öltözködés. Rohadtul kedvem lett volna maradni még egy órát. Zoé mondta is, hogy pont ráér. :D De nem úgy készültem. Viszont adott egy nagyon jó ötletet. Puszik, csókok, ölelések még az ajtóban és vissza a valóságba.
Elszámolás
Kitette a szekrényre. A végén még vissza is kaptam valamennyit, mert elszámoltam magam. Nem kértem extrát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Legszívesebben összescsomagolnám Zoét és hazavinném. Szenzációs! A legjobban az tetszik, hogy olvasgatva a beszámolókat Zoé ezt a varázslatot adja mindenkinek. Ritka kincsnek tartom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-03-18 23:04:44
A beszámolódat olvasva én is átéltem a korábbi találkozónkat, köszönet a remek írásodért!

2024-03-18 11:22:58
Akkor kialakul a függőség! Ez jól kiolvasható írásodból, de nem vagy ezzel egyedül, a Zoé hatás már csak ilyen.Remek írás, változatos és hasznos információval.
Jó volt olvasni Zoéról. Köszönet és gratulálok mindkettőtöknek.

2024-03-18 10:14:09
Volt egy-két közbevetett mondatod, ami nem illeszkedett a sztoriba valahogy, de ezt leszámítva nagyon jó lett a beszámoló. Árad belőle a rajongás. Köszi és grat.!

2024-03-18 09:12:11
Egy lelkes követőből lett lelkes látogató.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 16db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-09) : Csókja nyelves és mély, nyelvével nagy csatát vívtam és a farkam már ettől beton kemény kezdett lenni. Közben a melltartó résztől megszabadultunk valamikor, Zoé pedig kezébe és szájába vette a dolgokat.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen