Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-11 01:08:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Rupert 😊
Köszönöm szépen az írásod megtisztelt😘

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 120915 szexpartner

Rupert86 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Ismertségünk réges-régre tekint vissza még ebbe a galaxisba, már akkor megfogott kecses párduc alakja az akkori képeiről is igaz az első találkáig sokat kellett várnunk anno, de kivártam megérte és azóta már jó pár találkán is túl vagyunk. Az oldalon üzenetben szoktunk egyeztetni néha több kevesebb sikerrel zömmel VTR-t használva meg, hogy kivel mi történt. Hosszabb kihagyás után csak reménykedni tudtam, hogy nőnap közeledtével sikerül ismét találkoznunk mert mostanság nem igen volt elérhető üzenetben is csak módjával aminek megvolt az oka ami természetesen tiszteletben volt tartva. Megtanultam, hogy hiába szeretek előre eltervezni dolgokat kell B meg C terv és a mázli faktor a mostani egyeztetésnél a mázli faktor jött be. Az esélytelenek teljes nyugalmával telt a héten egyik délelőttöm mikor dél körül ránéztem az oldalára és csak az villogott, hogy most hívhatod és semmi más. Több se kellett hívtam, csak csengett de semmi majd ráírtam, hogy találkozhatunk e amire igen volt a válasz meg egy elég szűkös határidő, hogy hányra kéne odaérjek hozzá. VTR valamiért nem engedett foglalni lehet az idő közelsége miatt nem tudom ezt akkor átugortuk gyorsan útra kész lettem rekord idő alatt és tűz csúcsú.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet kapukódot már fejből tudom amit a ház előtt mikor odaérek és hívom, hogy itt vagyok már egyszerre mondunk. A cím amúgy könnyen megtalálható kerületi főútvonal a ház előtt villamos megálló de a közelben van minden más is busz; metro még akár egy lassabban suhanó tehervonattal is megoldható saját felelősségre. A parkolás ha jól néztem fizetős de jó magam tömegközlekedek meg ezzel szerintem egyszerűbb is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A házat új építésűnek mondanám dupla ellenerőző ponttal mint külső kapu és belső ajtó amit végig a fülemen levő telefonba kapott instrukciók szerint kódolok ki vagyis amit emlékből mondok már vissza és csak a helyeslő igent hallom vissza és, hogy várlak. Adott emeletre lifttel lehet feljutni a lakásba amihez közeledve hallani a zár szerkezetet, hogy nyílik a hely ahova mindig izgatottan érkezem. Szokásom, hogy mindig csukott szemmel lépek be, hogy meglepetés legyen milyen ruciban fogad éppen az ajtó mögött megbújva. A lakás tip-top több szoba van előszobán és a fürdőn keresztül lehet bejutni a szobába ahol franciaágy meg egy fotel szolgál a ruhák elhelyezésére meg némi dekoráció a falon. A fürdőben száraz kilépő többféle tusfürdő is van és szájvíz a csapnál meg rend és tisztaság.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Engem anno az alakja fogott meg amit azóta egy kézzel fogható személyre szabott különdíjjal is jutalmaztam neki. Zsánerem az alakja aminél faragni festeni álmodni szebbet se lehet, karcsú formás egy gramm felesleg nélkül kézbe illő keblek formás fenék gyönyörű arc és csodaszép csillogó barna szemek az ében fekete hajzuhatag alatt és a mosolya ami leveszi az embert a lábáról. Pár ízléses tetoválás is helyet kapott itt ott rajta ami jól is mutat. A külső mellett ami képeken nem jön át az a kisugárzása kedvessége bája pajkossága amitől egy igazi kincs.
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120915 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120915 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-11 09:49:16 erotikus masszázs 1209155. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-11 09:49:16 erotikus masszázs 1209156. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-11 09:49:16 erotikus masszázs 120915
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mikor beléptem a lakásba mint említettem szokásom szerint csukot szemmel, hogy épp mibe lesz most is volt meglepetés mert egy csinos fekete melltartó és fekete tanga volt rajta amiben is nagyon tetszett mint mindig mindenben. Az ajtó záródott ölelés puszik, hogy rég láttuk egymást cipő levétel mint mindig majd következett fürdő útirányon át a szoba mint végállomás. Átadtam személyre szabott előnő napi ajándékaimat majd vetkőzés némi bénázással mert az idáig vezető sprintben rám melegedett a póló amit segített lehámozni rólam majd gyors tusolás és az ágyon találkoztunk ahol kaptam frissítő teát is. Beszélgetés közepette kényelmesen felfeküdtem az ágyra majd négykézláb keresztbe fölém hajolt, hogy a kerek popsiját láthassam az oldalfali tükörből és a derékláncáról logó dísszel inga szerűen kereste a számára fontos helyet rajtam majd a lelógó díszt a köldökömbe ügyeskedte. Közben simogattam ahol értem majd a derekam köré csavart törülközőt kezdte lehámozni rólam, hogy az ide már nem kell aminek nem voltam ellene, ekkora már merev férfiasságomra rámarkolt majd egy "hát hello" köszöntés után szájába vetette és jött amit a végtelenségig eltudnék viselni. Olyan fejet vághattam mint a mostani profilképen látható nyúl Rezső akinek a fülét molesztálja, ahogy én amit láttam magam előtt az kb olyan is volt. Volt egy pont mikor azt láttam, hogy a jobb síkosság miatt több nyálat engedett rá férfiasságomra ami élvezetes látvány volt, ezután éreztem, hogy csókokkal meg kell szakítsam mielőtt gyors vége lenne a dolognak. Ekkor kapcsoltam ki a melltartóját és szabadítottam meg a bugyitól is, közben csókoltam simogattam ahol értem.
Ekkor jött el az én időm mivel láttam rajta, hogy picit fáradt volt ezért a hátára feküdt párnát tett a feneke alá majd csókcsatába kezdtünk amiből elkezdtem déli irányba haladni végig csókolva mindenét nyakát melleit ahol szeretek elidőzni a hasát és eljutottam csodás szerintem a legszebb és legfinomabb helyre kincséhez. Elkezdem kézzel finoman simogatni majd kincsére is csókot adtam és nyelvtudásom előszedvén igyekeztem örömet szerezni neki miközben kezemmel simítom hol a lábát hol a hasát. Egyre mélyebben vette a levegőt jöttek a sóhajok is teste elkezdett mozgolódni tolta magát a fejemhez beletúrt a hajamba közben nézem az arcát ahogy átadta magát az érzésnek majd csak ennyit mondott két sóhaj közt "abba ne hagyd". Na ná, hogy folytattam akár reggelig is elkényeztettem volna majd jött egy pont mikor teste megfeszült és hallani is lehetett, hogy ez neki most jó volt. Kis pihegés után jött a kérdés, hogy most én, hogy szeretném mivel kevés vér volt már a fejembe nehéz volt koncentrálni végül az egyik kedvencemben missziben folytattuk de előtte a fiókból kivarázsolt egy védelmi rucit amit szájjal helyezett fel te atya ég.
Beöltözve fölé hajolva kézzel magába segített és innen enyém volt a terep, a hangulatból fakadóan szeretkezés lett miközben csókoltam simítottam testét eközben ismét mélyültek a sóhajok bújtam hozzá csókoltam a nyakát húzott magához közben. Lassan éreztem, hogy most nekem lesz jó ezt a hangomból sóhajomból érezhette mert két kézzel belekapaszkodott az oldalamba és mikor elért a vég húzott magára ami kellemes érzés volt. Hagyott lenyugodni mielőtt kihúztam magam s a hosszú kihagyásnak köszönhetően lett némi örömcsepp mennyiség a latex puttonyba, amit Szilviába csomagoltunk és összebújtunk. Ez a másik kedvencem összebújva pihentünk beszélgettünk zenét hallgattunk Tiktok-ot néztünk vagy csak egyszerűen némán nézem csodás lényét és nem hiszem el, hogy hogy lehet valaki ilyen gyönyörű. Közben hallom karórám óránkénti jelzését s tudtam, hogy lassan itt az idő. Jön a kérdés, hogy tusi?! Persze, hogy megyek utána mert ez is kedvenc rész mikor várjuk a megfelelő vízhőfokot, hogy addig ki kapja a hideg vizet meg még bekenhetem tusfürdővel mindenhol.
Öltözködés közben is beszélgetés készülődés ölembe ül csókol majd az ajtófele orientálódunk cipó húzás itt is búcsú csókok ölelések a búcsú mély sóhajai és a távozás mezeire lépek ami nem kicsit nehéz, de sajnos felveszem a hazafele vezető felszállóirányt kacér mosollyal az arcomon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel most a VTR nem működött amiért extraként mindig a csókot használom ami nélkül nem lenne az igazi mert a legédesebb így most ezt pluszba adtam, meg amúgy is most adtam volna plusz rózsaszálat is. Egyébként ez nálunk nem kerül szóba sose diszkréten az ajándék mellett ott van egy borítékban amit az elején átadok és ennyi. Más extrára nem szoktam igényt tartani ez nekem így kerek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Anno képekről egy gyönyörű párductestű lányt láttam meg akivel levelezve majd hangját hallva és eljutni az első találkozóig egy igazán különleges teremtést ismerhettem meg személyében. Akinek hatalmas és arany szíve van és nagyon jólelkű amit bizonyított is irányomba nem egyszer, nem mellesleg kedves mindamellett, hogy gyönyörű. Kitartásom, hogy nem keveset vártam anno rá meghozta gyümölcsét és a megérzésem is beigazolódott, hogy megérte kitartónak lennem s nem feladni mint ahogy most se. A vele töltött percek mind ajándék számomra mert külsőre zsánerem de ami belőle árad az leírhatatlan ezért is imádni való és az együttlétek is nagyon jók vele nekem, és még mindig izgatottság fog el és torkomban dobog a szívem a talik előtt, még a néha nehézkes egyeztetések ellenére is.
Végezetül csak annyit, hogy köszönök mindent!
(remény)
Köszönöm a figyelmet Elvis elhagyta az épületet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-03-13 10:32:19
Fere!

Sok esetben az átlagos, két jóval ér fel!

2024-03-13 10:03:25
Nabut!

Abban az esetben ha Te írtad volna, akkor biztos vagyok benne, hogy “valaki” szerint csak egy átlagos beszi😇

2024-03-13 08:24:58
Egy igazi úr vagy Nabut!

2024-03-12 18:11:30
Remek összegzés! Mintha csak én foglaltam volna írásba gondolataimat.
De persze az írás többi sora is dícséretet erdemel!
Gratulálok!

2024-03-12 13:36:52
Jó hangulatú profin megírt beszámoló Zoé elemekkel, köszi a megosztást!
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

(2024-03-14) : Visszatérünk és némi csókcsatát követően azonnal a farkamra vetette magát és hasonlóan az első körhöz kényeztetni kezdett. Kicsit hosszabban, kitartóbban, de nem így szerettem volna véget vetni neki,

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen