Kiemelt
Dylan.Ryder(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-08 16:12:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Moltobello🙈🫣🫣
Köszönöm ezt a csodát 🩷🩷🩷
A hármas randira nagyon kíváncsi leszek🙈🙈🙈
Várlak vissza🩷🩷

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 120891 szexpartner

moltobello a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már előző héten beszélgetésbe elegyedtünk, más ügyből kifolyólag. És ha már dumcsiztunk, gondoltam kössük össze amink van. Így egy tervezet készült a rá következő hétre. Valamilyen isteni csoda és véletlen folytán pont nőnapi randi lett belőle. Abszolút rugalmasan és gyorsan tudtunk egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon nem kedvencem a XI.ker, de Zoé kedvéért akár Debrecen is lehetne a helyszín. Autóval verekedtem át magam a városon a megadott címre. GPS pontosan a ház előtt talált helyet. Van BKK is de fogalmam sincs hogy milyen járatok, és hülyeséget meg nem akarok írni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kalandos volt a bejutásom, de én voltam bamba, nem tudtam hogy melyik kapu? Merre nyílik? Tele is volt a kezem, meg már eléggé izgultam. Na de miután bent voltam az épületben, onnan már gyerekjáték volt minden. Lakás nekem kicsit labirintusos volt hirtelen, de jól ki van találva. Előszobából fürdőn át jutottunk be a hálóba. Szép nagy francia ágy várt ránk. Gyors vetkőzés,majd az egyeztetett rózsaszálakat elhelyeztem a kis asztalra. Fürdőbe menet már kezembe volt a száraz nagy méretű törölköző. Kilépő is csont száraz, tusfürdő bőven, szájvízhez poharak kikészítve. Abszolút tökéletes.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé.... Hát igen.... Csodaszép, cserfes, pajkos, huncut, dilis (a jó értelemben), és gazella forma. Olyan szemek hogy uhhhh Te jó isten 🤭 Karcsú forma mellett, szép kerek az a popsi, a cicik kedvemre való picik, csudiszép bimbókkal. Piros masnis fehérneműben fogadott, de hát nem hagytuk megmelegedni rajta .
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120891 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120891 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-08 22:42:22 erotikus masszázs 1208915. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-08 22:42:22 erotikus masszázs 1208916. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-08 22:42:22 erotikus masszázs 120891
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Gyors fürdés után együtt koccintottunk a szájvizes poharakkal! Majd be helyezkedtünk az ágyra. Isteni csókok jöttek létre közöttünk. Nagyon finom puha szája és fantasztikus nyelve van, amit máshol is készségesen tud hasznosítani! Csókok után rám merőlegesen helyezkedett,hogy lássam a tükörben a popsi punci pucsító pózt, miközben a farkam kapta a gyönyörű francia leckét. Majd kértem hogy tolasson a számra azzal a popsival, és így tértünk rá a 69es felállásra. Álom szép a punci, nyelvem pont jól be tudott mélyülni😉🙂Itt még nem értem el különösebb eredményt, tehát gumi mellett döntöttünk. Szájjal helyezte fel Zoé a farkamra majd hogy jól induljunk bele is csüccsent. Innen váltottunk guggoló lovaglásba, majd hol együtt hol felváltva mozogtunk. Ezután muszáj volt magam alá gyűrni azt a törékeny testet! Misszibe folytattuk, sok csókot lopva közben. Majd még jött a következő kedvencem, hasra feküdt zárt combikkal és úgy küldtem be magam hátulról! Majd innen rá fordultunk a célegyenesre, ahol is nfvsz T kértem. Először szemből helyezkedett combjaim közé és maximális szép látványt nyújtva nagyon dolgozott, szájjal is és néha kézzel is. De aztán kértem hogy feküdjön hanyatt és oldalról tettem a szája közelébe a farkam, Ő pedig itt 8s ügyesen dolgozott, miközben én a puncit és cicit simogattam... Annyira itt van a szemem előtt hogy most is izgat 😁 Isteni volt simogatni és ez, plusz Zoé áldásos tevékenysége meghozta a gyümölcsét,tele élveztem a csoda ajkak közé. Majd jobbra balra dőltünk, Zoé kiment öblíteni. Kicsit még utána össze bújtunk, beszélgettünk, csókok csattantak. Zoé elment tusolni, és utólag jöttem rá hogy hívott engem is, de én annyira még a hatása alatt voltam,hogy azt reagáltam hogy nem akarok tusolni, majd otthon. Én hülye! 🤣🤣🤣 Na de legközelebb észnél leszek! Amíg tusolt Zoé addig én öltöztem.
Majd kikisért és csókok ölelés közepette búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Összességében volt ugye egy vtr kedvezményem, ez volt a csók így csak egy plusz extra volt,a nfvsz és így lett szép kerek jubileumi összeg a vége. Amit a rend kedvéért rögtön az elején jól látható helyre raktam. Bizalom ide oda, de akkor is ezt az elején le kell tisztázni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé egy tüneményes teremtés! Nagyon nagyon kedves, vendégcentrikus. Már amikor tervben van hogy megy hozzá az ember, már az egy erős izgalmi állapotba hoz!
Nemsokára tervbe is vettünk egy édes hármas variációt, ami nagyon kíváncsivá tett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-03-26 12:35:39
Na arra a hármas talira èn is kiváncsi leszek, meg arra is kivel párosozik Zoè. Jól bemutattad a "Zoè varázst".

2024-03-10 22:27:45
Köszi a beszámolót, sok ismerős dolgot olvastam, kerek egész lett a történeted.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2024-05-13) : Zoé csókja is nagyon finom, de másképpen adja elő, mint Evelyn. Nyelvét ő is gyakran használja, de inkább pulzálva, ütem és területváltásokkal színesítve. Közelít-távolodik, közben huncutul néz, mosolyog.

(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

felejthetetlen: 18db
(2024-05-06) : Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam.

(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

nagyon jó: 10db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2024-03-06) : Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok,

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 15db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen