Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Zoé♡

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-06 20:38:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Bence🩷😈
Én is örülök és várlak vissza sok sok szeretettel 🫣🫣
Örülök hogy jól érezted magad és köszönöm hogy jöttél 🩷

Beszámoló Zoé♡ +36702134547 120873 szexpartner

Bence0101 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Zoé♡ hirdetővel
csókos száj
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
VTR kommunikáció:
5
Január végén találkoztam vele először, ami olyannyira jól sikerült, hogy búcsúzáskor megígértem neki hogy hamarosan újra találkozunk. Szerettem volna már hamarabb látni, de egyéb magánéleti elfoglatsága miatt az előző héten nem lehetett elérni. Ugyanakkor én szeretek előre tervezni, így már akkor próbáltam időpontot egyeztetni vele.
Na igen, ez nem volt egyszerű, telefonja napokig kikapcsolva, üzenetekre nem mindig, vagy csak sejtelmesen válaszolt-személyesen ennek kifejtette az okát, amit természetesen megértettem. Vtr-t is csak előző nap fogadta el, aminek én nem annyira örültem, mert maradtam már ilyen miatt hoppon! (persze nem nála)
Ha nem jártam volna már előtte nála biztos feladom már ekkor, de akkor nem íródna ez a szösszenet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-en kaptam a címet, rákerestem, egyszerű, házszám jól látható, aki nem találja meg az nem is érdemli meg a hölgy társaságát!
Parkolót a hátsó utcákban szerintem lehet találni, vagy csak nekem volt szerencsém. Maximum 100 métert gyalogoltam, parkolás igaz fizetős, de az kit érdekel ilyenkor. Tömegközlekedéssel is egyszerűnek tűnt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ebben az épületben még nem jártam, de Zoé kedvesen útbaigazított, 2 kapun kell átmenni, ahol mindkétszer kód szükséges, de ezeket az információkat folyamatosan kapjuk a vonal túloldaláról.
Lakásba belépve az ajtó mögött mosollyal az arcán várt, már ekkor tudtam, hogy el fog varázsolni. A lakásban nem egyedül van amit csak onnan sejtek, hogy kinézett a folyosóra amikor kiengedett. Azokban a helyiségekben ahol jártam rend és tisztaság volt mindenhol. Fürdőben minden rendelkezésre áll amire szükség lehet, szobában valami ülő alkalmatosság a ruháknak, kényelmes ágy ami kicsit nyikorgott, de nem okozott gondot másra figyelni.
Zoé♡ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külső?-hát igen, itt leszek bajban
Gyönyörű, elképesztő, csodálatos. Vajon lehetne festeni szebbet?!- nem hiszem.
Pont annyira vékony ami nekem a zsánerem, sehol egy gramm felesleg, cicik is számomra pont ideálisak, popsiról nem is beszélve, hát amikor dorombol akkor ember legyen a talpán aki ne cseppenne el és ő ezt tudja is, talán még vissza is él vele.
Az arc számomra a legfontosabb, Zoé esetében hibátlan, csábító csillogó szempárral kiegészítve, huncut mosollyal az arcán, már az első pillanatban megbabonázott. Angyal? Démon? Boszorkány?- Így sorban mind, persze csak pozitív értelemben.
A gyönyörű külső mit érne , ha a belsővel nem lenne összhangban? -semmit! Ha sikerül ráfigyelned beszélgetés közben, rájössz, hogy egy igaz gyöngyszem! Nehéz lesz de próbáld meg!
1. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120873 erotikus masszázs
3. Zoé♡ +36702134547 beszámoló Budapest 120873 erotikus masszázs4. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-07 09:28:16 erotikus masszázs 1208735. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-07 09:28:16 erotikus masszázs 1208736. Zoé♡ +36702134547 beszámoló 2024-03-07 09:28:16 erotikus masszázs 120873
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Zoéval minden perc öröm, boldogság és nem csak a szex miatt. Nehéz szavakban kifejezni, át kell élni.
Szóval a bejutás után bevezetett a szobába, átadtam az ajándékot, megbeszéltünk egy-két dolgot, közben lepakoltam a ruháimat, kaptam egy törölközőt és megmutatta a fürdőt.
Miután végeztem az ágyon várt, majd összegabalyodtunk, nem kicsit, nagyon, nagyon-nagyon. Szeretek irányítani, persze csak ha a partner is vevő rá, így az ágyon magam alá “gyűrtem” azzal az elképzeléssel hogy először neki okozzunk egy kis örömöt. Folyamatosan ment a csók, amivel nem lehet betelni, puha finom ajkai vannak és a nyelvével is szeret játszani- azzal én is, meg mással is. Ezen felbuzdulva lágyan, puszilgatva kényeztettem, szerinte sokáig tartott míg elérte a célt, szerintem nem-de ugye kinek mi a sok!? Sajnos szemét vagyok ilyenkor mert szeretek meggyőződni, hogy tényleg élvezte-e a partnerem, így 1-2 nyelvcsapást még megejtettem, igaz csak finoman, hogy ne legyen kellemetlen vagy véletlenül a lábával nehogy adjon egy maflást.
Ezután viszonozni akarta, amit feltüzelve vártam, kértem hogy lágyan finoman csinálja, hogy legyen még folytatás.- Ha akarta volna 1 perc alatt kivégez, de nem tette.(Köszönet érte) Nem is sokáig engedhettem ezt a csodálatos száj által okozott gyönyört, mert érezni szerettem volna másképp is.
Gumit kértem, szájjal fel is helyezte, amin a mai napig csodálkozok hogy hogyan sikerül neki. Missziben kezdtük, közben gyönyörködtem az arcában, folyamatos csókok és ölel, bújik. Imádom! Közben a tükörben néz minket, szerinte jól néztünk ki, én inkább premier plánban őt nézem, magamat nézem reggelente eleget a tükörben.
Arca közben átszellemül, talán ekkor a legszebb?, nehéz megmondani! Pózváltást kérek tőle, mert tudom hogy lovasként is nagyon a toppon van. Óvatosan ereszkedik rám, talán 2-3 mozdulat és teljesen benne vagyok, én pedig csillagokat látok ő meg telibe a szemembe mosolyog azzal az elképesztő huncut nézésével. Ne, hogy fogom én ezt bírni, fut át gyorsan az agyamon, talán sehogy, már el is könyveltem magamban. Zoé vagy érezte hogy mikor kell lassítani vagy csak óriási szerencsém volt, de sikerült tartanom magam. Amikor bele guggolt az nagyon bele égett a retinámba, ekkor kívántam hogy soha ne érjen ez a csoda véget.
Fel kellett, hogy ébredjek, mert minden csoda véget ér, kedvesem jelezte hogy kezd fáradni, így doggyba fordultunk, először csak óvatosan, aztán emeltünk a tempón. Meg kell hagyni ez a popsi hátulról is szép látvány-de honnan nem?! Mégis megkértem hogy hasaljon le és úgy szerethessem hátulról. Dereka alá rakott párnát hogy kényelmesebb legyen, aztán elindult egy izzasztó szeretkezés. Megdolgoztam jó sokáig, már tartottam is tőle hogy kárt ne tegyek ebben a vékony gyönyörű lányban. Már szinte célegyenesben voltam, amikor Zoé száját egy “Te még bírod?” mondat hagyta el, ez nyilván úgy hatott rám mint a nyílt lángra locsolt benzin.- Robbantam azonnal, a farkam lehet 1 percig is pulzált, amit ez a kis boszorkány meg is jegyzett. Hagyott lenyugodni, amikor már lankadni kezdtem akkor húztam csak ki, majd mellé dőltem és próbáltuk mindketten kifújni magunkat.
Megkínált frissítővel, csokival, nagyon a vendég kedvében jár egész idő alatt. A telefonra pillantva kiderült hogy az orgazmusba nem csak én remegtem bele, hanem talán a bolygó is, mert leállt a facebook, messenger, instagram alkalmazás is és nem messze még egy baleset miatt a fél város bedugult!- Hát ezt váltja ki ez a tündér vagy boszorkány?!
Fennmaradó időben hosszan beszélgettünk, az első menet hosszúra nyúlt, így nem erőltettem a másodikat. Csók, bújás, ölelés kell ennél több? Megénekelték már: “A szexben az ölelés a legjobb.” Klisének tűnik, de ha az ember belegondol, nem is az!
Zoéval bármeddig el tudnék beszélgetni, de soha nem szeretnék visszaélni az idejével, így gyors zuhi után öltözés, közben egy-két fontos témát még megbeszélünk, még az ajtóban is csókok közepette, kabát, cipő fel búcsú csók és ördögi mosollyal az arcán rámarkol a félig merev szerszámra. Így nehéz távozni egy szirén karjaiból, de nem volt más választásom!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vtr miatt extraként csókot kaptam, el se tudnám képzelni nélküle. Minden látszik az adatlapján, van akinek sok van akinek kevés.
Nekem minden perc drága amit nélküle töltök!-szerintem ez mindent elárul!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Elfogult vagyok vele kapcsolatban, zsánerem a teste, az arca elképesztően szép, főleg mikor mosolyog, szemei szikrát szórnak és csak állsz előtte és gondolkozol hogy ez csak álom vagy a valóság?!
És ekkor rájössz, hogy félig álom is és félig valóság is! Ha lenne lehetőségem Istennő besorolást adnék!
Kedves férfi társaim kérlek ne bombázzátok Zoét levélhalmokkal, mert nincs ideje ennyire, ha lényegre törően fogalmaztok biztos hálás lesz és előbb vagy utóbb válaszol rá! Tiszteljük meg ennyivel!
Zoénak hatalmas köszönet és remélem látjuk még egymást!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé♡ szexpartner beszámolójáról


2024-03-07 15:32:53
Fantasztikus randi volt! Gratulálok! De a Végén amikor indúltál, és rámarkolt a kapitányra, az kínzás volt! :D :D Ahogy fogalmaztad is "ördögi mosollyal" :D

2024-03-07 15:29:33
Hát már megint nem én voltamm ez az osztatlan lelkesedés káprázatos, hmm? Nagyon fúrja az oldalamat kíváncsiság, hogy realtime milyen lehet.
Mutasd mindet

FunkciókZoé♡ legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2024-04-16) : Zoé őrjítő pillantását az enyémbe fonja, ajkai közül még gondosan egy lomha, vastag csíkot csorgat dárdám hegyére, köpülő-facsaró, fantasztikusan finom mozdulatokkal oszlatva el teljes hosszán, hol két ujjal tövénél szorítva össze, míg markában mogyoróim mazsolázza

(2024-04-08) : Zoé nem hazudtolta meg az eddigiek alapján felbecsült játékos természetét, nem azonnal csapott a közepébe, előbb csak majszolgatott, nyalogatott kicsit, majd utána mint egy bomba, tövig nyelt. Többször is.

(2024-04-08) : Zoé széttárt lábakkal gugol rajtam, így nagyobb a rálátás az eseményekre, ez kicsit pornós érzést kelt, de nagyon barátnős is egyben, ez az én világom azt hiszem és Zoé ezt nagyon jól érzékelte.

felejthetetlen: 17db
(2024-04-10) : Lassan ideje volt pózt váltani, így kértem jöjjön lovagolni. Jött is, lassan húzta rá magát, szorított minden centiméteren, könnyen el tudtam volna menni már ekkor is, hagytam hát tegyen velem azt,

(2024-03-21) : Vissza még a franciájához, jött a szájába kerülésem, amit ügyesen abszolvált. Én meg közben simogattam hol tangán keresztül, hol pedig az alatt a punciját.

(2024-03-17) : Két dolgot fogadtam meg magamnak a második alkalomra. 1, Szét csókolom Zoét 2, Sokkal jobban kihasználom azt a hatalmas tükröt a szoba végében. Így is lett. Nem hagytam, hogy sokat egy húzamban foglalkozon velem. Hanem mindig húztam magamhoz, ahogy épp adta magát. Persze ez nem azt jelenti , hogy nem kezdtem el élvezni a tükörfelé pucsítós szopást amit azt hiszem sose fogok elfelejteni. Hanem rövídebb ideig hagytam kibontakozni és ezzel kicsit mozgalmasabbá téve a közös óránkat. Eközben Zoé pontosan tudta, hogy hol voltak a gyenge pontok emlékszik melyik szögből volt neki kellemesebb velem és te jó ég igazából szerintem mindenre.

nagyon jó: 9db
(2024-03-12) : Lassan kezdtünk, nagyon szűk volt, mint egy szűz apáca. Szép lassan gyorsítottunk, közben hozzám simult, hogy csókolózhassunk. Még a fülemet is kinyalta, nagyon beindított.

(2023-12-05) : el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem.

(2023-11-07) : Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt,

: 16db
(2024-01-27) : Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.

(2024-01-24) : Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled.

(2023-12-26) : Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen