Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Yade

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-25 20:47:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Yade +36304911790 121336 erotikus masszázs

Zolibetyár a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Yade hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
1 nappal korábban kerestem telefonon, szerettem volna minél hamarabb leegyeztetni a számomra megfelelő időpontot. Az első hívásom alkalmával sikerült beszélnem vele, hangja kedves és kellemes volt, minden kérdést tisztáztunk és az időpontot is véglegesítettük.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Yade által megadott cím tű pontos volt, Mechwart tér közvetlen szomszédságában található az épület. A Széll Kálmán tér sincs messze, ebből adódóan a metró is használható a megközelítéshez. Villamos többféle, a megálló szinte pár lépésre a célponthoz. Autós lehetőségekről nem tudok nyilatkozni, villamossal érkeztem a pesti oldalról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Yade egy több szobás lakásban várja a felüdülésre vágyó férfiakat. A hely még ismeretlen volt számomra, eddig nem jártam itt, viszont tökéletesen elégedett voltam a látottakkal. Izléses, meghitt, tiszta, hangulatos szalon.
A belépő-előszobában külön szekrénybe helyezhető a lábbeli, innen közelíthető meg a kéjlak, valamint innen nyílik a zuhanyzó is. Itt kádas-zuhanyzó, fele üvegfallal védve, többféle tusfürdővel, mosdónál szájfertőtlenítő műanyag pohárkákkal, ezenkívül választható spray és dezodor. Tisztaság, rend, higiénia az egész helységben.
A számomra kijelölt szoba is tip-top, egy kis szekrényen oldalt rengeteg puha és illatos törölköző hever, középen tatamin, ízlésesen díszítve, szemben a falon egy óriási tükör, hogy jól láthasd mi történik körülötted. Ott tartózkodásom alatt halk, andalító zene szólt, a benti, intim fény kiválóan látni enged mindent... zavaró tényezőt nem tapasztaltam.
Yade külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlapon lévő paraméterek gyakorlatilag naprakészek.
A fotókon egyértelműen ő szerepel, az alkata, a haja, a szemei mind mind a jelent mutatják, nincs eltérés.
Ránézel és önteltség nélkül megdicséred magad, hogy remekül döntöttél, hogy őt választottad.
Fekete rövid köntösben nyitott ajtót, mosolygott, két puszival fogadott, amit örömmel viszonoztam.
Arca kedves és bájos, szemei szép sötét barnák, mosolyognak, amikor elmerülsz benne, félhosszú barna haj, szép ívű ajkak.
Mindenhol izmos, formás az alakja.
1. Yade +36304911790 beszámoló Budapest 121336 erotikus masszázs
3. Yade +36304911790 beszámoló Budapest 121336 erotikus masszázs4. Yade +36304911790 beszámoló 2024-04-26 08:05:14 erotikus masszázs 1213365. Yade +36304911790 beszámoló 2024-04-26 08:05:14 erotikus masszázs 1213366. Yade +36304911790 beszámoló 2024-04-26 08:05:14 erotikus masszázs 121336
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Megérkezésem után kis beszélgetés, egymás megismerése, hangolódás történt. Majd kaptam egy kellemes, puha, illatos törülközőt és gyorsan lezuhanyoztam.
Visszaérkezésemkor a tatamin matracra invitált. Megbeszéltük az 1 órás program részleteit, majd kezdődhetett a masszázs.
Itt már felfedte egyéb bájait is, szép, feszes kebleit, karcsú derekát, formás fenekét.
Yade mellém ült, ekkor, hogy jobban érezzem magam, levette a bodyt és úgy kezdett el masszírozni, olajjal, én azt szeretem jobban. A masszázs nem volt túl erős, de jól esett, főleg akkor, amikor jobban rám hajolt és a combja és a melle is rásimult kicsit a hátamra.
Nekem nagyon szakszerűnek tűnt a masszázs, bár nem vagyok a téma szakértője, viszont abból gondolom, hogy inkább bizsergető érzés volt és izgató.
Már éreztem a bizsergést, vérlemezeim kezdtek egy bizonyos irányba áramlani.
Mindeközben néhány témát érintve ismerkedtünk, nem tolakodóan, de igyekeztünk közelebb kerülni egymáshoz szellemileg is.
Kérdezte, hogy csúszka mehet-e...amire azonnal igent mondtam.
Így aztán kaptam egy kis csúszkát is.. ami kellemes volt és érzéki, rendkívül jólesett a megfáradt hátamnak és a lelkemnek... Ezután fordulás..
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Kezdődhetett a kényeztető rész, ami az 1 óra ezen részébe beleférhet.
A végtelenül finom kezével izgatott és arra kimondottan figyelt, hogy a popsiját, valamint a csodálatos és szép ciciket mindig elérhető közelségbe helyezze. Éltem is a lehetőséggel, de csak szolid módon, hiszen ez volt az első találkozásunk. Dicsértem a szépségét és az eleganciáját, majd én is elkezdtem simogatni a hátát és a gyönyörű kebleit.
Szépen olajat csorgatott a kezébe, majd közelebb helyezkedett, szorosan közel ült mellém és elkezdte masszírozni a combjaimat, olykor már érzékien simogatva a szerszámomat is.
Közepes erősséggel, változatos technikával végezte a lingamot, közben a hangjával is ingerelt, eközben nem győztem betelni a csodálatos és izgató mellei érintésével.
Rámarkolt merevségemre, amire én mozgatni kezdtem csípőm, élvezve sikamlós kezei szorítását.
A hangok, sóhajok egyre közelebb vittek az elélvezés határára, de még egy kicsit tartottam magam, mert élveztem, hogy láthatom, hallhatom, ahogy ez a szépség a legjobbat akarja nekem, majd az egyik belegyorsításnál már nem bírtam tovább és végem lett.
Ezt követte a papírtörlős takarítás, megkínált egy pohár frissítővel, majd irányba is vettem a fürdőt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ld. a bővebb infót, illetve ezt elmondta az időpontfoglalásnál is, annyi virágszálat tettem le rögtön az elején a kis szekrényre a szobában, még a zuhanyzás előtt.
Teljesen korrekt, követhető és hiteles információk és aszerinti elszámolás. Extrákról nem kérdeztem, nem tudom, hogy vannak-e, nekem Yade így is elég extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy finom, érzéki nőt meglátogatni mindig öröm....Yade személyében egy nagyon kedves, érzéki, intelligens, vidám, édes teremtményt ismertem meg.
Barátságos, jól lehet vele beszélgetni és közben természetesen folyamatosan gyönyörködni lehet benne. Az egyik célom az volt, hogy egy szép lányt érintsek és a szemébe nézhessek és élvezzem mindazt, amit adhat nekem a megadott keretek között.
Minden szempontból szép és kívánatos lány (nekem tökéletesen beleillik a kedvenc "az igazi Nő tetőtől-talpig" sémába, én csak jót tudok mondani róla)
Teljesen nyilvánvaló, hogy megfiatalodtam a társaságában.
Az elköszönésem pillanatában kaptam még két puszit, egy ölelés kíséretében, ami után boldogan léptem ki az ajtón.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Yade erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókYade legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2022-06-12) : Once opened the door, she welcomed me in a black set of underwear with a black bathrobe. She invited me to her room, I got undressed and went to have a shower. I returned quickly and we started the massage with me lying face down on the tatami. She removed her bathrobe and bra and started to massage my back with cream and oil.

(2021-04-29) : Nem vagyok egy nagy masszázsszakértő, így nehéz megállapítanom, hogy a masszázs maga szakszerű volt, vagy sem, de minden esetre nagyon jól esett. Masszázs közben a hasamon feküdtem és a leányzó a hátamat, illetve a lábaimat masszírozta. Nem volt sem túl erős, sem túl lágy az érintése, tehát pont megfelelő. A masszázsban magában nem volt nagyon erotikus rész,.

: 4db
(2024-01-30) : Hátammal kezdtük, olajjal, ritmusosan haladt lefelé a combközèpig. Tapasztalt masszősz, de közben érdeklődik hogy merre milyen tájékon folytassuk. Közben kommunikál, szerintem szeret beszélgetni, szívesen hallgattam a hangját. ☺️

(2022-10-25) : Főleg a hátat masszírozza. Jó sok krémmel, jó alaposan. A lábak érzékenyebbek, ott olyan pontok is lehetnek, amik fájhatnak, így inkább nem kísérti a sorsot. Mármint a vendégeiét. Közben végig lehet vele beszélgetni is, szerintem bármiről, de ha inkább pihennél, abban is partner. A masszázsa teljesen ellazít, főleg, amikor a karokat és a tenyeret masszírozza végig!

(2021-08-09) : Végül az egész testemet végigjárta, sőt míg hason feküdtem, még kaptam csúszkát is ami nagyon fincsi volt. Picit sajnáltam, hogy a csúszka is természetesen bugyival történt, mert még kellemesebb lehetett volna az egész... Egész idő alatt nagyon kellemesen sikerült vele elbeszélgetni, olyan volt mintha nem is először találkoztunk volna. Egész intim dolgainkat is meg tudtuk egymással osztani, nagyon fesztelen és jó hangulatú volt az egész együtt töltött idő,