Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-13 22:28:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Zolim...😊🫶💋
Köszönöm,hogy időt szántál rá,hogy leírd az élményeidet! Nekem sokat jelent ez,-és a kialakult ismeretségünk,kapcsolatunk is,- hiszen azóta már többször találkoztunk...és még fogunk is! :) Aminek én nagyon örülök,mert egy végtelenül szerethető,őszinte és figyelmes ember vagy,akinek igazán fejlett az érzelmi intelligenciája,és ez nekem fontos! (Mind itt,mind a való életben.) Ez a szimpátia kettőnk között már az első perctől kezdve meg volt,és az ágyban is rengeteg potenciál van bennünk:) Úgyhogy alig várom a következő felvonást.. :) 😘
Ölellek & csókollak: Vivi

Beszámoló Vivien +36706561232 121503 szexpartner

Zol69 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam, érdemes előtte elolvasnotok adatlapját, nagyon informatív. Egyeztetünk, ha hangja nagyon kedves, már azzal megfogott. Nincs "darálás h mi mennyi,és elköszön. Készségesen válaszol. 15 percet biztos beszélgettünk, jó alap volt a randihoz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem ragozom, mind tömegközlekedéssel, autóval a cím egyértelmű, parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
új építésű társasház, kellemes környezetben, a lakás tökéletes, otthonos hangulatos.
Zuhanyzó patika, jól felszerelt, minden adott a személyi higiéniához tusfürdő, szájvíz stb.
Vivien külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A fényképek alapján, kicsit bizonytalan voltam, mikor ajtót nyitott.... Nos teljesen lefagytam! Csodálatos mosolygós bombázó, aki azonnal oldotta a feszültségem
öleléssel, csókkal. A hangja kisugárzása kedvessége levett a lábamról, gyönyörű az arca, mosolya teste. Egy szexi kis ruhában fogadott eszméletlenül jó nő.
1. Vivien +36706561232 beszámoló Budapest 121503 erotikus masszázs
3. Vivien +36706561232 beszámoló Budapest 121503 erotikus masszázs4. Vivien +36706561232 beszámoló 2024-05-14 00:55:15 erotikus masszázs 1215035. Vivien +36706561232 beszámoló 2024-05-14 00:55:15 erotikus masszázs 1215036. Vivien +36706561232 beszámoló 2024-05-14 00:55:15 erotikus masszázs 121503
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Leültünk itallal kínált, megölelgetett, látta hogy zavarban vagyok, hamar feloldotta. pár perc beszélgetés után, törölközőt kaptam irány a fürdő.
Visszatértem az ágyon várt rám, megszabadultunk a textiltől, erotikus amit ő mozgással segített.
Muszáj visszatérnem a csókjára... igazi! és nem fél használni :) Izgató franciával kezdett, egész testét beleadta, a szája fantasztikus.
Volt egy kis kebel szex is, én 69 kértem, kaptam.
Nyaltam nagyon jól reagált, igató a hangja mikor élvez. Bitang jó volt féltem, h végem lesz, így gumit kértem.. franciázás közben tette fel nem is éreztem, hogy hogyan mikor? :)
Amit kiemelnék, folyamatossá teszi az együttlétet, nincs megállás, azt tette ami jó nekem. Nyitott mindenre amit vállal.
Meglovagolt ohh az a látvány, technika... Ezt még variálta is, velem mozgott élvezett. Átfordultunk misszibe, simogattam kebleit, nincs kifogás engedi, élvezi.
Itt kezdtem elveszteni a fonalat. Éreztem közeledik a vég mivel a szája izgatott, kérésemre egy pillanat alatt tövig be is vette.
A teljes orális repertoárját beleadta, szájával ki is végzett.
Hagyott lenyugodni,nem kapkodta el, simogatott közben. Tisztálkodás után beszélgettünk, akkor néztem hogy már kifutottunk az időből.
Nem óranézős lány, ezt nagyon díjaztam. Nekem egy kivételes élmény volt,nyilván szubjektív,
Lényeg: kívételes hölgy Mindent megtesz, és szereti a kölcsönösséget.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincs extra alapba minden finomság benne van.
Budapesti árkategóriában felsőbb kategória, én a randi elején rendeztem, nem ő kérte, én így szoktam meg. Korrekt volt.
Rózsacsokor
Zol69 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kedves intelligens lány, egy percet nem unatkoztam, közvetlen, odaadó, nem csak testileg, lelkileg is felfrissített.
Visszamegyek hozzá ez tény. ennyi pozitívumot, szenvedélyt rég kaptam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-05-17 11:53:12
Azért az árazásra kíváncsiaklettünk volna. :(

2024-05-15 07:36:59
Kevés az információ, az élmény bemutatása

2024-05-15 00:31:12
Részletes beszámoló, kár, hogy a felsőbb kategória számszerűsítését a fantáziánkra bízod.
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-05-28) : Csak a combfix maradt, melyet az ágyra feküdvén nyakamba fontam, és domborulatainak kényeztetésébe kezdtem. Megbeszéltük, hogy ez lesz a büntetése, amiért legutóbb nem sikerült elérnem, hátha tanul belőle, hogy ilyen hibát nem követ el többé. :) Apró puszikkal a szájától a nyakán át, hegyeket, völgyeket bebarangolva jutottam el a szemérem dombig. Minden percét imádtam a kényeztetésének.

felejthetetlen: 2db
(2024-06-06) : Ezután Ő mutatta be fenomenális francia tudását, ügyes nyelvecskéje nívós szakértelemmel tüsténkedett felajzott dárdámon és környékén, kiemelt figyelmet szentelve meredező jogarom " járulékos tartozékainak " is .

(2021-11-22) : Végigcsókolja testem, és megáll a célterületen. Puszi fent, puszi lent, puszi mindenhol. Újfent egyenesbe hoz, és még csak nyálas sem lettem. Apró nyelmozdulatokkal veszi birtokba az ember műszerét, egyre nagyobb, és nagyobb területeket uralma alá vonva. Csak fekszem, és élvezkedem. Élvezem ahogy tövig elmerülök érzéki ajkai között.

nagyon jó: 4db
(2023-07-30) : Először jártam Viviennél, s mondanom sem kell izgultam mint Charlie a csokigyárban. Belépésem után megpillantottam és hát ismét koppant az állam a padlón, hisz egy bomba senorita fogadott.

(2021-01-27) : Fordulás után hátulról is megismerkedtem partneremmel, amit a tükörben közösen vegig is követtünk. Mondta közben, hogy nagyon szereti ezt a pózt. Igy is lett végem. Sajnos az ő szempontjából idő előtt. Utána beszélgettünk és kérdésemre elmondta, hogy el tudott volna menni, ha még tovabb húzom az időmet kutyusban :)

(2020-11-19) : Nem variáltuk túl a pozíciókat, viszont Amber mindenben partner volt és kedves szavakkal, illetve érzéki hangokkal biztatott a program közben, aminek egy jó nagy orgazmus lett részemről vége.. Úgy gondolom, egész jól sikerült az egymásratalálás, szívesen felkeresem még. Miután az utódok a gumiban landoltak, igyekeztem magamhoz térni és egy jót beszélgettünk, nyílt, értelmes, kommunikatív lányhoz volt szerencsém.

: 7db
(2023-11-20) : Fantasztikus franciát kaptam, nagyon változatosan kènyeztetett, igazi mèlytorokbajnok a hölgy ès mivel nagy rajongója vagyok a DT-nek, nagyon is értékeltem ezt a skill-t.

(2023-11-15) : Néha a golyókat kényeztette miközben a kezével verte a dákót. Gumihúzást követően először missziben járattam benne, felváltva csókolva isteni melleit és gyönyörű ajkait. Szerintem ő is élvezte.

(2021-10-04) : Az ágyon jött a francia, mélytorokkal. Nem az a nyálat szanaszét folyatós tipusú a mélytorok, de mélytorok. Átment kérésemre kölcsönösbe. Picit szúrt az állam, jelezte. Így óvatosabban, de engedte a folytatást,hogy addig nyaljam amíg csak élvezni van kedvem. Fantasztikusan szép a puncija, igazi álompunci.

egyeztetési probléma: 2db
(2021-07-30) : Időpont előtt 20 perccel küldtem egy SMS-t. Pontosan 11:00-kor hívtam, a bejutás érdekében, nem vette fel. Adtam neki 10 percet. Majd újra próbálkoztam. Sajnos eredménytelenül. Még 10p várakozás, és elindultam. Küldtem még egy sms-t, azóta sem jött válasz. Eléggé kellemetlenül érintett, hogy az egész napomat köré szerveztem...

(2021-07-15) : A hölgy nagyon jó, de mit sem ér ez, ha ilyen szivatások előfordulnak. Gondolom nem én vagyok az első póruljárt (ebben azért biztos vagyok), mégsem találok hasonló problémás beszámolót mástól. Udvariasan és tisztelettudóan viselkedtem vele azon az egy alkalmon amikor sikerült találkozni. Kedves is voltam. Szerintem nem vagyok visszataszitó valaki, akit igy kell lepattintani. Ha mégis, akkor normális emberhez méltón értek a szóból is.