Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-20 23:25:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Orroz!
Köszönöm a franciatudásomat dícsérő,felmagasztaló sorokat,ezt valahogy mindig élvezettel olvasom,mert szeretem csinálni:) Ámbár kicsit vegyes érzelmekkel olvastam a beszámolódat rólam,egy bizonyos ponttól.. Női hiúságom és önérzetem okán,felhúztam a szemöldökömet egy elejtett szótól: "szomszédlányos". ( na jó,rosszul lettem egy picit így este,elalvás előtt :) ) . Próbálom pozitívnak felfogni,annak ellenére,hogy kissé pejoratív jelzőnek érzem,annak ellenére,hogy egész életemben senki sem titulált még eme jelzőnek,és ez nem rizsa,tényleg nem hallottam még vissza velem kapcsolatban ezt sem közvetlenül,sem közvetetten.Aztán lenyugodtam,mert a szépség az szubjektív megítélés kérdése,és ha te így gondolod,az a te szabad akaratod,véleményed,így nekem ezt tiszteletben kell tartanom és elfogadni:) Főleg annak tükrében,amit olvastam a többi,másokról megjelentetett beszámolóidban ugyancsak a lányok külső értékeléseiről,mondhatni velem szemben csekély mértékben voltál csak kritikus,ez jól esik!
Viszont...😜 arra készülj fel,ha találkozunk esetleg a közel,vagy távoli jövőben,akkor csak és kizárólag neked fogom bővíteni az étlapomat egy "finomsággal": Fenekelés😛 Tőlem-Neked,természetesen a te részedre,ha nem lenne egyértelmű:D mindezt csak ezért a pici szősszenetért,amivel a szívemig hatoltál..Na jó,csak az egómig :) Ezzel leszünk kvittek😌5 percben lerendezzük,nyugi😜 nem fog fájni!(annyira)
Haha,viccet félretéve,és a beszámolód egészét nézve,ill. a randinkra visszaemlékezve örülök,hogy jó érzésekkel távoztál,mert én is jó érzésekkel zártam a légyottunkat! :) Puszi,Vivi

Beszámoló Vivien +36706561232 119935 szexpartner

orroz a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Talán elsôre felvette a telefont, ha jól emlèkszem. Rövid ismerkedês után mindent átbeszêltünk, már ekkor érződött, hogy intelligens hölgyről van szó.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autóval mentem, rengeteg szabad parkolóhely volt, ellenben fizetős, de ebben a kerületben már kb. mindenhol. Kért még 2perc türelmet, de simán bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű lakás (5-10éves), pici talán 1,5 szobâs, ellenben rend és tisztaság mindenhol. A fürdô jól felszerelt, nagyon igényes.
Vivien külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bodyban fogadott, nagyon közvetlen volt, talán mert bejöttem neki. Egy színèszhez hasonlított, szerencsére nem Danny DeVitot vèlte bennem felfedezni; bár nincs bajom az öreggel.
Vivien magas, széparcú hölgy, picit más, mint a képeken, nem is tudom milyen értelemben, élôben szomszédlányosabb.
1. Vivien +36706561232 beszámoló Budapest 119935 erotikus masszázs
3. Vivien +36706561232 beszámoló Budapest 119935 erotikus masszázs4. Vivien +36706561232 beszámoló 2023-11-21 09:49:48 erotikus masszázs 1199355. Vivien +36706561232 beszámoló 2023-11-21 09:49:48 erotikus masszázs 1199356. Vivien +36706561232 beszámoló 2023-11-21 09:49:48 erotikus masszázs 119935
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
4
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Állva kezdtünk bele a csókcsatába a kanapé mellett, ami egyben a következô 25perc helyszíne is volt. Kölcsönösen simogattuk, kènyeztettük egymást, míg a törölközôm le nem került, Vivi pedig elèm nem tèrdelt.
Fantasztikus franciát kaptam, nagyon változatosan kènyeztetett, igazi mèlytorokbajnok a hölgy ès mivel nagy rajongója vagyok a DT-nek, nagyon is értékeltem ezt a skill-t.
A magassarkúját lehámozva kèrtem, hogy èn is kènyeztethessem, ô a kanapèn feküdt, èn pedig fèlig tèrdelve kezdtem el a puncija feltèrkèpezèsèt. Próbáltam annyira változatos lenni, amennyire ô volt velem ès szerint èlvezte is, de ideje volt egy jôt szexelni is.
Misszionárius pòzban kezdtünk, elèg intenzív hanghatàsok közepette ès bevallom, nem kímèltem Vivit, aki derekasan àllta a próbàt. Kèsôbb a kanapè szèlèn hàtulròl tàmadtam, èn álltam , ô pedig tèrdelt. Igazán kemèny, markolàszható popsival rendelkezik. Ès ugyan nem vèkony típus, viszont pont annyira kerek, amennyire egy igazàn formàs nőnek kereknek kell lennie.
Vègezetül állva kèrtem, hogy folytassuk franciával, mert a mèlytorkot mègegyszer èreznem kellett, ami minden szempont ból megèrte, hiszen nagyot robbantam a szàjába. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nem nagyon merültek fel, mindenben benne volt amit megbeszèltünk ès kiírt az oldalàra. Azt hiszem a vègèn adtam oda amit kellett, a koràbban megírtak szerint.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon jó èrzèsekkel tàvoztam ès bízom benne, hogy ez kölcsönös volt, hiszen megemlítette, hogy szívesen làt màskor is. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-04-27 14:11:32
Nagyon jófej lehet, a fenekelős szomszédlány :)))

2023-11-30 20:25:33
Nekem a "szomszédlányos" az egyik legnagyobb dicséret!

2023-11-27 11:05:53
Orange, jól mondod, az èn szomszèdaim sem ilyenek. Lehet az író Vivien szomszèdja? :)

2023-11-27 08:04:59
Először is, ha Vivienhez bejut az ember, akkor fél óra semmi...ehhez képest Vivien kétszeresen is kitett magáért. Egyrészt abban a fél órában, amiről a beszámoló szól, másrészről a második félidőben, amikor az oldalon olvasható kevés, lány által írt reagálás között a mindenidők egyik legszellemesebb, legjobb, az eseményről írt beszámolót is sokszorosan felülmúló reagálását írta, pedig egy vállrándítással is elintezhette volna. Azonban Vivien kiváló "gömbérzéke" (túl a kiváló gömbölyded formakon Neki még ez is van ugyanis) helyesen vezette a pennáját is! Vivien kívül-belül nagyon rendben van. Önazonos és egyáltalán nem egy tipikus lány csak a szomszedból! Azt kívánom, hogy bár mindenkinek ilyen szomszédja lenne...aki ilyen külsővel és intellektussal így teljesít az ágyban és a klaviatúra mögött is!

2023-11-27 03:03:41
A reag izgalmasabb volt a beszinél. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a te lakcímed közelében van-e eladó lakás, mert érdemes lenne odaköltözni, ha ott tényleg ilyen szomszédlányok laknak. :-)
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-05-28) : Csak a combfix maradt, melyet az ágyra feküdvén nyakamba fontam, és domborulatainak kényeztetésébe kezdtem. Megbeszéltük, hogy ez lesz a büntetése, amiért legutóbb nem sikerült elérnem, hátha tanul belőle, hogy ilyen hibát nem követ el többé. :) Apró puszikkal a szájától a nyakán át, hegyeket, völgyeket bebarangolva jutottam el a szemérem dombig. Minden percét imádtam a kényeztetésének.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-06) : Ezután Ő mutatta be fenomenális francia tudását, ügyes nyelvecskéje nívós szakértelemmel tüsténkedett felajzott dárdámon és környékén, kiemelt figyelmet szentelve meredező jogarom " járulékos tartozékainak " is .

(2024-05-13) : Meglovagolt ohh az a látvány, technika... Ezt még variálta is, velem mozgott élvezett. Átfordultunk misszibe, simogattam kebleit, nincs kifogás engedi, élvezi. Itt kezdtem elveszteni a fonalat.

(2021-11-22) : Végigcsókolja testem, és megáll a célterületen. Puszi fent, puszi lent, puszi mindenhol. Újfent egyenesbe hoz, és még csak nyálas sem lettem. Apró nyelmozdulatokkal veszi birtokba az ember műszerét, egyre nagyobb, és nagyobb területeket uralma alá vonva. Csak fekszem, és élvezkedem. Élvezem ahogy tövig elmerülök érzéki ajkai között.

nagyon jó: 4db
(2023-07-30) : Először jártam Viviennél, s mondanom sem kell izgultam mint Charlie a csokigyárban. Belépésem után megpillantottam és hát ismét koppant az állam a padlón, hisz egy bomba senorita fogadott.

(2021-01-27) : Fordulás után hátulról is megismerkedtem partneremmel, amit a tükörben közösen vegig is követtünk. Mondta közben, hogy nagyon szereti ezt a pózt. Igy is lett végem. Sajnos az ő szempontjából idő előtt. Utána beszélgettünk és kérdésemre elmondta, hogy el tudott volna menni, ha még tovabb húzom az időmet kutyusban :)

(2020-11-19) : Nem variáltuk túl a pozíciókat, viszont Amber mindenben partner volt és kedves szavakkal, illetve érzéki hangokkal biztatott a program közben, aminek egy jó nagy orgazmus lett részemről vége.. Úgy gondolom, egész jól sikerült az egymásratalálás, szívesen felkeresem még. Miután az utódok a gumiban landoltak, igyekeztem magamhoz térni és egy jót beszélgettünk, nyílt, értelmes, kommunikatív lányhoz volt szerencsém.

: 6db
(2023-11-15) : Néha a golyókat kényeztette miközben a kezével verte a dákót. Gumihúzást követően először missziben járattam benne, felváltva csókolva isteni melleit és gyönyörű ajkait. Szerintem ő is élvezte.

(2021-10-04) : Az ágyon jött a francia, mélytorokkal. Nem az a nyálat szanaszét folyatós tipusú a mélytorok, de mélytorok. Átment kérésemre kölcsönösbe. Picit szúrt az állam, jelezte. Így óvatosabban, de engedte a folytatást,hogy addig nyaljam amíg csak élvezni van kedvem. Fantasztikusan szép a puncija, igazi álompunci.

(2021-10-02) : Amber finoman kezdet a francia órát, lágyabban aztán egy re intenzívebb és ahogy nőttem egyre mélyebbre ment. Mondanom se kell hogy a mély torkos *5-ös pedig nem vagyok kicsi. Imadtam a zacsival való önfeledt jatszást. Gumi kérés helyett én inkabb 69-et szerettem volna kipróbálni Amberrle. Jó dontés volt. Az a szimúltán egymásnak esés és teljes odaadás nem maradt eredmeny nélkül,

egyeztetési probléma: 2db
(2021-07-30) : Időpont előtt 20 perccel küldtem egy SMS-t. Pontosan 11:00-kor hívtam, a bejutás érdekében, nem vette fel. Adtam neki 10 percet. Majd újra próbálkoztam. Sajnos eredménytelenül. Még 10p várakozás, és elindultam. Küldtem még egy sms-t, azóta sem jött válasz. Eléggé kellemetlenül érintett, hogy az egész napomat köré szerveztem...

(2021-07-15) : A hölgy nagyon jó, de mit sem ér ez, ha ilyen szivatások előfordulnak. Gondolom nem én vagyok az első póruljárt (ebben azért biztos vagyok), mégsem találok hasonló problémás beszámolót mástól. Udvariasan és tisztelettudóan viselkedtem vele azon az egy alkalmon amikor sikerült találkozni. Kedves is voltam. Szerintem nem vagyok visszataszitó valaki, akit igy kell lepattintani. Ha mégis, akkor normális emberhez méltón értek a szóból is.