Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-15 11:56:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Sziamiaaa 🥰🥰 Szuper randi volt,örültem neked nagyon! :)) a kanapéról annyit,hogy év elején vettem,tehát nem régi de mivel kihúzhatós így igen,kissé egyenetlen,de fogok rá venni egy fedőmatracot,így remélem legközelebb teljes kényelemben tudjuk egymást érezni! 😜 Köszönöm a beszámolódat,puszillak😘😍🥰

Beszámoló Vivien +36706561232 119877 szexpartner

fenekezo69 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
Nagyon régóta kedvencek között volt, de mivel én is ritkán érek rá és ő is csak ritkán hirdetett, most tudtam úgy megcsörgetni, hogy elértem. Borzasztóan kedves és izgató hangja volt. Máskor kimondottan nem kedvelem, ha valaki végigmondja az étlapot, de Nála ez olyan természetes és vonzó volt, hogy alig vártam hogy Nála legyek. Másnapra egyeztettünk időpontot, könnyen ment minden. Még a macskáit is kitárgyaltuk:9
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld belső része, tömegközlekedés közel és parkolni is jól lehet. A bejutás egy kávézó melletti ajtón történik, ami nem előnyös ha egy ismerősöd benn ül:9
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház jobb minőségű újépítésű, kulturált közös terekkel. A lakás kis garzon, Vivi képein háttérként látszik is. A tetthely egy kihúzható kanapé. Ezzel önmagában nekem nincs gondom, viszont a közepén van egy kisebb árok, ez volt olyan póz ahol kisebb kényelmetlenséget okoz. Kisebb tükör bizonyos pózoknál jól jön. Fürdőszoba tip-top, tele Vivi saját kozmetikumaival.
Vivien külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Csodaszép. Az arca gyönyörű, ami a hangjával párosulva rendkívül vonzóvá teszi. Az az alkat, ami szerintem mindenkinek tetszik: aki a nőiesebb formákat szereti, annak is bejön, de aki (mint én) a vékonyabb lányokat preferálja, még pont tetszik. Mellek nagyok és természetesnek tetszők, bőr finom. Haja frissen mosva, illatos. Fenék igazi nőies, markolnivaló. Intim rész csodás: a mostani divatnál kissé nagyobb területen borítja intim szőr, de az gyönyörűen trimmelve, lehelletnyi rövidre nyírva. Engem nagyon beindított.
1. Vivien +36706561232 beszámoló Budapest 119877 erotikus masszázs
3. Vivien +36706561232 beszámoló Budapest 119877 erotikus masszázs4. Vivien +36706561232 beszámoló 2023-11-15 12:27:47 erotikus masszázs 1198775. Vivien +36706561232 beszámoló 2023-11-15 12:27:47 erotikus masszázs 1198776. Vivien +36706561232 beszámoló 2023-11-15 12:27:47 erotikus masszázs 119877
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
4
Csók:
5
Pornós feeling:
2
A technikai dolgok egyeztetése után egy két csók elcsattant, sietve elmentem fürdeni. Fürdés után még rajta maradt a testhez simuló koktélruhája. Hosszú percekig csak csókolóztunk. Jól és hosszan, mosolyogva csókolózik. Szép lassan kicsomagoltam, körbeforgatva megcsodáltam és ágyra henteredve folytattuk a csókcsatát. Cirógatott, felsőtestem is csókolgatta. Ekkor hátára fordítva mindenét bebarangoltam , hihetetlen finom illata és bőre van. Puncinál hosszasan elidőztem, sok visszajelzést kaptam, tekergette magát, sóhajtozott, lábait felhúzta. Nagyon jó ízű, szép puncija van. Próbálkozásaimat egy nagyon szép élvezéssel jutalmazta. "Ez jó volt!" felkiáltást követően kicsit pihegett, majd hátra fordított és elkezdte a kényeztetésem. Kezét nem használva, jó mélyen közepes szívóerővel szopott nagyon élveztem. Néha a golyókat kényeztette miközben a kezével verte a dákót. Gumihúzást követően először missziben járattam benne, felváltva csókolva isteni melleit és gyönyörű ajkait. Szerintem ő is élvezte. Majd felülre került, később pedig kutyusban is meg akartam csodálni isteni hátsóját. Éreztem hogy közeleg a vég, ezért kértem hogy kapjuk le a gumit. Egy ideig én álltam, ő ült a díványon úgy kényeztetett, majd végül hanyatt feküdtem (a lábaim már remegtek kissé) és puha ajkai között ért a vég. Felpillantottam az órára, majdnem el is telt a 60 perc..... Talán neki sem volt rossz, mert úgy köszönt el: "Gyere máskor is, jó volt"...
Elszámolás
Előre adtam. A tiszteletdíj nagyságrenddel magasabb, mint a mostani átlag. Mindenkinek el kell döntenie ez belefér-e.
Rózsacsokor
fenekezo69 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon nőies, csodás szerető Vivi. Megyek még:9

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2023-11-21 00:57:44
:D 😅 Pedig tökre kényelmes a kanapém :D (Csak ne legyen kinyitva 🤣🤣 )
Szoktam is rajta aludni:D a puhábbik részén

2023-11-19 20:04:29
A kanapé miatt pedig bocsi srácok :-)

2023-11-16 15:04:06
Így van,akit érdekel a rózsacsokrom nagysága az csörrentsen rám és szívesen mesélek! 😊

2023-11-16 09:15:07
Ez aztán a titulus :) Vajon lesz ilyen Rang is? :)
Természetesen arra is gondoltam, csak inkább kizártam a félreértés lehetősségét! :)
A tisztelet díjat illetően: Egy telefonhívás során bárki megtudhatja. Még ha üti is az ingerküszöböt, Vivien tündéri hangja kárpótol az "elvesztegetett" hívásért :)

2023-11-15 21:52:29
Xanyo, szerintem te Vivien legnagyobb szakèrtője vagy,annyival kiegèszítenèlek hogy nem csak a szeánszè, a beszi írásnak is jót tesz az ismètlès, mert gyakorlat teszi a mestert.
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-05-28) : Csak a combfix maradt, melyet az ágyra feküdvén nyakamba fontam, és domborulatainak kényeztetésébe kezdtem. Megbeszéltük, hogy ez lesz a büntetése, amiért legutóbb nem sikerült elérnem, hátha tanul belőle, hogy ilyen hibát nem követ el többé. :) Apró puszikkal a szájától a nyakán át, hegyeket, völgyeket bebarangolva jutottam el a szemérem dombig. Minden percét imádtam a kényeztetésének.

felejthetetlen: 3db
(2024-06-06) : Ezután Ő mutatta be fenomenális francia tudását, ügyes nyelvecskéje nívós szakértelemmel tüsténkedett felajzott dárdámon és környékén, kiemelt figyelmet szentelve meredező jogarom " járulékos tartozékainak " is .

(2024-05-13) : Meglovagolt ohh az a látvány, technika... Ezt még variálta is, velem mozgott élvezett. Átfordultunk misszibe, simogattam kebleit, nincs kifogás engedi, élvezi. Itt kezdtem elveszteni a fonalat.

(2021-11-22) : Végigcsókolja testem, és megáll a célterületen. Puszi fent, puszi lent, puszi mindenhol. Újfent egyenesbe hoz, és még csak nyálas sem lettem. Apró nyelmozdulatokkal veszi birtokba az ember műszerét, egyre nagyobb, és nagyobb területeket uralma alá vonva. Csak fekszem, és élvezkedem. Élvezem ahogy tövig elmerülök érzéki ajkai között.

nagyon jó: 4db
(2023-07-30) : Először jártam Viviennél, s mondanom sem kell izgultam mint Charlie a csokigyárban. Belépésem után megpillantottam és hát ismét koppant az állam a padlón, hisz egy bomba senorita fogadott.

(2021-01-27) : Fordulás után hátulról is megismerkedtem partneremmel, amit a tükörben közösen vegig is követtünk. Mondta közben, hogy nagyon szereti ezt a pózt. Igy is lett végem. Sajnos az ő szempontjából idő előtt. Utána beszélgettünk és kérdésemre elmondta, hogy el tudott volna menni, ha még tovabb húzom az időmet kutyusban :)

(2020-11-19) : Nem variáltuk túl a pozíciókat, viszont Amber mindenben partner volt és kedves szavakkal, illetve érzéki hangokkal biztatott a program közben, aminek egy jó nagy orgazmus lett részemről vége.. Úgy gondolom, egész jól sikerült az egymásratalálás, szívesen felkeresem még. Miután az utódok a gumiban landoltak, igyekeztem magamhoz térni és egy jót beszélgettünk, nyílt, értelmes, kommunikatív lányhoz volt szerencsém.

: 6db
(2023-11-20) : Fantasztikus franciát kaptam, nagyon változatosan kènyeztetett, igazi mèlytorokbajnok a hölgy ès mivel nagy rajongója vagyok a DT-nek, nagyon is értékeltem ezt a skill-t.

(2021-10-04) : Az ágyon jött a francia, mélytorokkal. Nem az a nyálat szanaszét folyatós tipusú a mélytorok, de mélytorok. Átment kérésemre kölcsönösbe. Picit szúrt az állam, jelezte. Így óvatosabban, de engedte a folytatást,hogy addig nyaljam amíg csak élvezni van kedvem. Fantasztikusan szép a puncija, igazi álompunci.

(2021-10-02) : Amber finoman kezdet a francia órát, lágyabban aztán egy re intenzívebb és ahogy nőttem egyre mélyebbre ment. Mondanom se kell hogy a mély torkos *5-ös pedig nem vagyok kicsi. Imadtam a zacsival való önfeledt jatszást. Gumi kérés helyett én inkabb 69-et szerettem volna kipróbálni Amberrle. Jó dontés volt. Az a szimúltán egymásnak esés és teljes odaadás nem maradt eredmeny nélkül,

egyeztetési probléma: 2db
(2021-07-30) : Időpont előtt 20 perccel küldtem egy SMS-t. Pontosan 11:00-kor hívtam, a bejutás érdekében, nem vette fel. Adtam neki 10 percet. Majd újra próbálkoztam. Sajnos eredménytelenül. Még 10p várakozás, és elindultam. Küldtem még egy sms-t, azóta sem jött válasz. Eléggé kellemetlenül érintett, hogy az egész napomat köré szerveztem...

(2021-07-15) : A hölgy nagyon jó, de mit sem ér ez, ha ilyen szivatások előfordulnak. Gondolom nem én vagyok az első póruljárt (ebben azért biztos vagyok), mégsem találok hasonló problémás beszámolót mástól. Udvariasan és tisztelettudóan viselkedtem vele azon az egy alkalmon amikor sikerült találkozni. Kedves is voltam. Szerintem nem vagyok visszataszitó valaki, akit igy kell lepattintani. Ha mégis, akkor normális emberhez méltón értek a szóból is.