Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-04 17:35:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701702801 121422 szexpartner

fabit2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
csodás cicik
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem ő volt aznapra a terv, de a másik hölgy az előző napi egyeztetés ellenére sem válaszolt az aznapi hívásaimra, így hívtam fel Vivit, aki azonnal felvette és tudott is időpontot adni. Szóval vele flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
BKV-val mentem, a villamosmegálló közelben áll meg. Autóval a parkolás problémás szerintem, mert a ház mögött sorompóval lezárt parkoló van, a környező szabad helyek pedig korlátozottak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, a lakás rendben, a célnak megfelelően berendezve. Egyszerű franciaágy és egy kis szék volt a tett helyszín, ami a funkcióját tökéletesen ellátta. A fürdőszobában is megvolt minden szükséges kellék. Szóval semmi extra, de minden ami kell.
Vivien külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A kis hölgy kellemes meglepetés volt. Nagyon szép mosolygós arc, gyönyörű, méretes cikik, feszes fenék. Szóval nagyon egyben volt. Egy kis negatívum, hogy a punci borostás volt, bár ez inkább csak esztétikai kérdés, mert a gyakorlatok közben nem zavart...
Ami a személyiségét illeti, érződött rajta, hogy nem régóta űzi az ipart, ami kicsit gépiesség tette és zavarát kompenzálandó minden nagyon készségesen próbált teljesíteni. Szóval a hozzáállása szuper, de ezt még nem a maga természetességében hozza. Ha ez is meglesz, akkor lesz igazán szuper partner.
1. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 121422 erotikus masszázs
3. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 121422 erotikus masszázs4. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-05-06 10:03:24 erotikus masszázs 1214225. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-05-06 10:03:24 erotikus masszázs 1214226. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-05-06 10:03:24 erotikus masszázs 121422
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Belépést követően azonnal megkaptam a körbevezetést a helyszínen és kicsit kikérdezgetett milyen programot szeretnék, majd megkaptam a törölköző és irány a fürdő. Időhatékonyságból csillagos 5-ös!
Visszatérve az ágyon ülve várt egy a már a belépéskor is viselt rózsaszín szettben. Így a kezdeti ismerkedés alatt ennek eltávolítása a hölgy testéről lett a fő feladat. Mikor a fölsőtől megszabadult, csak akkor vált világossá, hogy milyen szép keblekkel is rendelkezik valójában a hölgy. Kicsit muszáj is volt velük foglalatoskodnom. Igazából ő szólt rám, hogy lépjünk kicsit tovább és ő kényeztetne. Ugyanakkor a francia tudás tesztelésére itt nem került sor, mert eddigre harcra készen álltam, így egyből gumit kértem és missziben egyeztünk meg, mint első pozíció. Igazából első körben nem is lett más, mert bár a punci nem volt igazán szűk, de olyan kellemes volt, hogy gyorsan végem is lett itt. Ezt követően egy masszázst ajánlott a hölgy, amit elfogadtam. Sajnos nincsenek erős kezei, így inkább egy kellemes krémezős simogatás volt, de annak nagyon kellemes. Masszázst követően kaptam még egy kis innivalót is, majd a második menet következett volna, de én még egy kis időt kértem, ilyen tempóra 20 évesen voltam csak képes...
Szóval, hogy hasznosan kitöltsük az időt, kértem addig had kényeztessem én őt. Kicsit meglepve fogadta, de örömmel a felajánlást, így a megfelelő pozíciót felvéve én kezdtem kényeztetni őt. Szép, kellemes illatú és ízű volt a kelyhe, így öröm volt kényeztetni, de sajnos hosszas próbálkozás után sem tudtam a csúcsra juttatni. Így aztán jött a 2. menet. Mivel az étlapon pop is szerepelt, feltettem a kérdést, hogy mehet-e. Ez részéről méretfüggő, de mostanra ismert volt számára ez a paraméterem, így igent mondott. Rövid francia és kézi munka után készen álltam a gumihúzásra és az akcióra, így kutyusba fordultunk. Mivel a merevség nem volt tökéletes, először punciba kezdtem, de hamar éreztem, hogy már készen állok és bekérezkedtem a másik bejáraton is. Óvatosan kezdtük, de könnyen befogadott és miután megerősítést kaptam, hogy részéről is minden oké, így kezdtem intenzívebben is döngetni őt. Közben megtapasztaltam, hogy milyen feszes popsija van. Nem tudom, hogy sport, vagy genetika, de tökéletes!
A körülmények ugyan teljes mértékben adottak voltak, de csak nem sikerült elmenni és kezdtem fáradni, így pózváltást kértem. Lovaglóra és ezzel ismét puncira váltottunk, mert a popó ebben a pózban nem ment volna részéről. Sajnos részemről pedig úgy tűnik a második menetre nem marat lőszer, így pár perc próbálkozás után feladtuk. Még kis próbálkozás volt némi kézimunkával, de aznap a 2. lövés nem volt már bennem. Ettől függetlenül és azt a menetet is nagyon élveztem, a hölgy hozzáállása pedig dicséretes volt, nem rajta múlt.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Az alapot előre kérte, az extrával utólag számoltunk el. Mivel nem volt nálam apró és ő se tudott visszaadni, így a következő alkalomra még maradt nála beválható kreditem...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mivel nem ő volt az aznapi terv, nem nagy elvárásokkal érkeztem, de közel sem bántam meg. A rutintalansága ugyan kicsit zavaró, de a hozzáállása remek és a szex is szuper volt. Így nem csak a beváltható kreditek okán tervezem a visszatérést! Kicsit a csók az ami, hiányzott a menüből, meglehet nem voltam hozzá elég szimpatikus.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-05-09 22:06:14
Részletes beszámolót küldtél be, semmi sallang,túlzás mentes leírása a történteknek,köszi érte.

2024-05-06 19:51:01
A választást segítő részek jók, de számomra nagyon hiányoznak, hogy Vivien miként reagált, mi az amit kevébbé és miaz amit jobban kedvelt. A pontozás és a szöveges minősités nem mindenütt tűnik számomra következtessnek. "Hozzállás, kezdeményezőség" 4 pont, de azt írod: "a hölgy hozzáállása pedig dicséretes" Amiben fogadott: 4 pont, de nem tudjuk, meg hogy a rózsaszín szett kapcsán mit hiányoltál. Köszönet a besziért. A kredit beváltos taliról írtakat is várom, Abban bizonyára Vivien fejlődéséről is számot adsz.

2024-05-06 16:28:36
Néhány pontnál ugyan lehet némi hiányérzet, de ettől függetlenül értékes információkat osztottál meg. Köszönjük.
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-30) : Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol.

nagyon jó: 4db
(2024-04-27) : Paciztatva szerettem volna látni a cicikket az arcomnál lobogva, ezért kérésemre ebbe a poziba váltottunk. Miközben lovagolt, a cickóit markoltam, és felváltva nyaltam jóízűen. Éreztem hogy a pacizása kicsit gyors nekem(nem kímélt), ezért a fenekére fogva rálassítottam,

(2024-04-23) : Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem.

(2023-12-21) : A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne.

: 6db
(2024-05-14) : Majd irány a fürdő. Visszaérkezve én kicsit puszilgatás és simogatás után én feküdtem a hátamon, Vivi pedig elkezdett kényeztetni. Kellemes volt, de a többiek által már megjegyzett búgó hang nem adott hozzá

(2024-04-13) : Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig.

(2024-04-05) : Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.