Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-27 19:35:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701702801 121354 szexpartner

Stellar a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
csodás cicik
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
A kiírt időben, mikor jelezve volt az oldalon hogy hívható felhívtam. Pár kicsengés után felvette, telefonját ő kezeli, és tájékoztatott az árakról. Egyeztettünk időpontot és a címet is megkaptam.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Kondorosi lakópark. A lakást könnyű megtalálni a cím eltéveszthetetlen, navi pontosan oda visz. Parkolni könnyen lehet a környéken, és közösségi közlekedéssel is könnyen a helyszínre lehet jutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Emeleti lakás. A liftet bénaságomra nem találtam meg, ezért lépcsőztem, ami nem volt kellemes erre a szintre. A lakás rendezett, előtérben egy amerikai konyhás szoba. A WC a fürdőtől szeparálva van a baszoba mellett. A fürdő a célnak megfelel, habár a kilépő itt is full vizes volt. Fürdőkád, nagy kiszereléses tusfürdő, eldobható műanyag poharak a szájvíznek. Minden alapvető higiéniás elvárás szerintem adott Vivinél.
A baszoba elhelyezkedése talán picit nem szerencsés, mivel pont a folyosó mellett van, és egy hatalmas ablakon sütött be a tavaszi napsugárzás a szobába, félig leengedett redőnynél. Aggodalmamat fejeztem ki, hogy ez lehet nem annyira komfortos számomra, végül is nem szeretnék élő műsort a folyosón közlekedőknek szolgáltatni. Vivi biztosított róla, hogy ez nem történne meg, mivel sötétített az ablak üvege. Ezt elhittem, de azért kérésemre a redőnyt lehúzta teljesen. A baszoba teljesen funkcionálisan van berendezve. A központban egy franciaágy van, ami a szoba 80%-át elfoglalja. Sarokban egy szék, amire lehet pakolni, és egy éjjeli szekrény amire Vivi pakolta a munkájához szükséges eszközöket. Egyedül dolgozik a lakásban elmondása szerint, ami szerintem is így van.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivi egy gyönyörű arcú, természetes szemöldökű(nem össze vissza tetovált), kék szemű, és nagy természetes mellű lány. A hangja is kellemes, és fiatalos. A magassága, súlya is a kiírásnak megfelel, nincs szerintem a képeken retus. Egy tetkójára emlékszem, ami a hátán van hosszában, és egy a kezén. Nem zavaró, a képeken a haja eltakarja, ami össze volt csatozva ott tartózkodásomkor. Egy piros hálós ruciban fogadott.
1. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 121354 erotikus masszázs
3. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 121354 erotikus masszázs4. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-04-29 07:13:04 erotikus masszázs 1213545. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-04-29 07:13:04 erotikus masszázs 1213546. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-04-29 07:13:04 erotikus masszázs 121354
Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A címre érve a megbeszélt időben a csengőnél hívtam. Nagyon hosszan kellett csengetni mire felvette. Máshol nem kell ennyit várni hogy beeresszenek, szóval felmerül bennem az időhúzás szándéka, amit a környék szokásának betudok(itt 'kondorosiaknál' jártam már így, persze lehet hogy nem így van, és csak véletlen). Megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot, emelet és lakás számot, és már mentem is lépcsőzni. A lakás ajtajával szembe állva már nyitotta is Vivi az ajtót, és beléptem hozzá. Kézfogással üdvözöltük egymást, majd bevezetett a baszobába. Itt rendeztük előre a rózsákat, a redőnyt lejjebb engedte Vivi a fentebb leírtak miatt. Türcsit megkaptam, amivel elmentem zuhizni. A fürdőből visszajőve az ágyon ülve fogadott, a telefonját nyomkodta, érkezésemre letette és zenét indított rajta. Megbeszéltük hogy mit szeretnék, a hálós ruhától megszabadulva ágyra feküdve a gyönyörű melleit kezdtem megdolgozni. Mondta, hogy amúgy őt ez nem mozgatja meg, de engem eléggé, szóval szívtam nyaltam felváltva őket a saját élvezetem kedvére. A csókot tudtam hogy nem engedi 'elsőkörös' vendégként, ezért nem is kérdeztem rá, csak a arcra puszira, amit nem szeretett volna. Ezért a nyakára adtam csókot, aminek hatására nevetni kezdett, és mondta hogy a nyakánál nagyon csikis. Ezt nem annyira erőltettem, van bőven további szép része Vivinek amire élvezet a csók adás. Alászáltam a lábai közé hogy megkóstóljam gyönyörű punciját. Rövid nyalakodás után elkezdte a már előttem mások által is megírt búgó szerű hang kiadását. Nekem gépiesnek hatott, a vendég élvezetére csinálja szerintem, nekem ez nem jött be, de nem jeleztem neki. A puncinyalást bevallom hamar meguntam, ezért gumit kértem. Félárbocon voltam de sikerült rárakni a péniszemre a gumit, és egy kis rászopás után misziben hatoltam belé. Szépen szorított a puncija, és a melleinek a himbálózása is mámorító volt, miközben különböző sebességgel basztam. Néha ráhajoltam, és a melleit szopiztam ezzel is időt nyerve magamnak. Paciztatva szerettem volna látni a cicikket az arcomnál lobogva, ezért kérésemre ebbe a poziba váltottunk. Miközben lovagolt, a cickóit markoltam, és felváltva nyaltam jóízűen. Éreztem hogy a pacizása kicsit gyors nekem(nem kímélt), ezért a fenekére fogva rálassítottam, mert nem akartam még elmenni. Átöleltem és magamhoz húztam, így kevésbé tudott nagy sebességgel pacizni. Ekkor a közelsége nagyon bevonzott, nem tudtam ellenállni és megpusziltam a nyakát, amitől újra nevetni kezdett. Így nagyon cuki volt Vivi. Kutyusba váltottunk, hátulról akartam baszni, a mellei mellett szintén nagyon szép markolni való formás popsija van. Lassan fokozatosan növeltem a tempót, és éreztem hogy ennyi lesz, bele is lőttem a gumiba. Fürdés után még beszélgettünk, második menetre már nem volt időm, de nem bántam, így is szuper érzés volt Vivivel lenni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A popó extra nála ami +*rózsaszál, de én nem éltem ezzel a lehetőséggel. Az alap * rózsaszál, ami nagyon barátinak mondható.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kielégülve jöttem el, de ez a gépies búgó hang nem annyira kellemes amit kiad magából Vivi. Ennek ellenére tudom ajánlani, mivel Vivi gyönyörű, és elég ügyes hogy ezt a kis kellemetlenséget figyelembe se vegye az ember az ott tartózkodása alatt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-30) : Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol.

nagyon jó: 3db
(2024-04-23) : Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem.

(2023-12-21) : A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne.

(2023-12-18) : Aranyos kis dünnyögő hangot hallatva kényeztetett, élvezkedett, néha pedig kivette a szájából és kívülről nyalta a péniszt. Olykor pedig fel-felpillantott a tekintetemet keresve azokkal a gyönyörű szemeivel.

: 6db
(2024-05-04) : Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam.

(2024-04-13) : Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig.

(2024-04-05) : Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.