Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-22 12:00:36

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701702801 120440 szexpartner

frankiewaver a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
4
Már az előző napon próbáltam időpontot szerezni Viviennél. Aznapra nem tudott már fogadni, de előre nem is szokott időpontot adni, így másnapra sem sikerült egyeztetni -- javaslata alapján a randi napján hívtam.
Elsőre nem vette fel, de visszacsörgött rövidesen, hogy hívhatom.
Elfogadtam a délutáni első időpontot.

Az egyéb foglalási / egyeztetési módszerek sem mentek még át nála. (Pl. Előre egyeztetett időpont aznapi megerősítéssel.)
... beszámolókban történő ügyfélvisszajelzéseket sem olvasta még.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
A villamos a kéjlak utcájában közlekedik, majdnem a ház előtt van a megálló.
A lépcsőházak trükkösen vannak elrendezve. A megadott lépcsőház nem az utca frontján található, hanem az épület OMV felöli oldalán.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás állapota kiváló. A fűrdő is megfelelő, bár a nagy forgalom miatt -- Vivien nem egyedül szolgáltat a lakásban és a másik lány is nagyon népszerű lehet. :-) -- a kilépő már vizes volt... és egy zuhanyfüggöny sem ártana.
A forgalomszervezés kiváló -- gondolom fél órás eltolással jönnek-mennek a vendégek. A vendégfogas előtti cipők számából lehet következtetni, hogy van-e más ügyfél. ;-)

A szoba komfortos, a célnak pont megfelelő, franciaágy méretű ágyfelülettel. Az ágy hosszabbik szélével vigyázni kell, mert le tud billenni!
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivien egy "zsebi szexbomba". Gyönyörű ártatalan babaarc, nagy világra csodálkozó szemekkel. (A sok D-s szempilla nekem nem emel a hatáson, bátran elhagyható lenne.)
A méreteivel meglepett minden tekintetben. :-) Pont a szívemig ért a magasságával. A kebleit megpillantva pedig másra alig tudtam figyelni.
Bőre bársony, feszes, hibátlan.
A haja be volt fonva két varkocsba, így nem tudtam a hátára omló fürtöket csodálni.
1. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 120440 erotikus masszázs
3. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 120440 erotikus masszázs4. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-01-22 20:34:08 erotikus masszázs 1204405. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-01-22 20:34:08 erotikus masszázs 1204406. Vivien +36701702801 beszámoló 2024-01-22 20:34:08 erotikus masszázs 120440
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Rövid beszélgetés után kaptam törölközőt, és el a zuhanyzóba.
Mire visszaértem, már a képeken látható "fel is vagyok öltözve, meg nem is" hálóban várt Vivien.
A domborulatokat a Vasarely képeken tapasztalható (a ruha hálórácsai által képzett) rombuszok tették még plasztikusabbá -- bár az optikázásra semmi szükség, e nélkül is nagyon rendben vannak a domborulatok!

Az "összérzékszerves pásztázás" után leültem az ágy szélére, hogy az ölembe vegyem a drágát és tudjak a melleivel és a fenekével is egysszerre foglalkozni.
(Itt az ágy szélére vigyázni kellet, mert nem volt teljesen stabil. Így ennél a pontnál le is tettem arról, hogy az ölembe ülve fogunk "lovacskázni".)
Ezt követően / közben csevegtünk a szépség öröklődéséről, a sportolói múltról -- a rugalmasságot megtapasztalandó, ezért (is) visszamegyek. :-)
Szívesen megcsókoltam volna a gyönyörű ajkait, de ez a privilégium, csak X alkalom után jöhet szóba a kivételezett vendégkörnek.
A felajánlott masszázst elfogadtam és felajánlottam egy csere masszázst is, ha marad idő.
(Kellemes simi-relax masszázs volt testápolóval.)
Forduló után proaktívan a szerszámot vette kezelésbe a vágyaim pillanatbeli főhősnője. Kellemes érzéki módon közelített a feladathoz, a mások által már megénekelt hangeffektek kíséretében. Oldalról simogattam, markolásztam a kézre eső mellét, mely lágyan ringatózótt az ütemes bólogatás hatására.
Gondoltam ezt folytathatjuk, de én is kezelésbe venném a punciját... Nem volt ellenvetés. Hosszasan kényeztettem a szárnyukat tárogató pillangókat. (Itt utólag vettem észre, hogy valami olyasmi is történt, ami nem volt az étlapon, de nem észrevételezte a szívem hölgye.)
Gumi húzás után a választást átengedtem, így kutyus póz lett belőle, melyet nem bántam. Egy szép hát, csípő, fenék nagyon lázba tud hozni.
Combommal hátra feszülve, bokáit fogva figyeltem ahogy a mellei rajzolták az ellipsziseket a lepedőn.
Még egy lovaglást beleálmodtam volna a forgatókönyvbe, de már én is éreztem az idő sürgetését, így a keményebb lökdösődés után a lágy furulyaszó nem fokozta a vágyat megfelelő tempóban, így elé álltam az ágy szélén egy gyors befejezésre. Itt már minden adott volt egy intenzívebb folytatáshoz. A zacsikat és a szersszámot ügyesen kezelve már közelített a vég. Kérdeztem, hogy a mellekre mehet-e a protein kezelés?
Saját kézbe véve a dolgokat a szimpatikusabb bal mellet érte találat. A jobb felszívódás érdekében otthosan szétkentem az csodaszert a kezemmel, hogy jusson mindenhová -- ez nem aratott osztatlan sikert, de hál' Istennek orvosolható volt a vágy hevében elkövetett kihágás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre odaadtam az alapszolgáltatás ellenértékét, azt pedig előre jeleztem, hogy nem korlátoznám be magunkat -- ha valami jól esne mindkettőnknek, ami extrába sorolódott volna, akkor azt utólag rendeztem volna. Nem volt ilyen végül.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pár percet késtem, melyet jeleztem SMS-ben. Ezt gyorsan le tudtuk kommunikálni.
A pár perc késés miatt a vége kissé sietősre sikeredett. Nem sürgetett ennek ellenére, nagyon cukin segítette a helyzetet. Jeleztem is, hogy ifjúkorom sietős "szeretői státuszú" távozásaim némelyikét idézte a helyzet. Mondtam is, hogy ha az elsőn lennénk, akkor nosztalgiából az erkély felé távoznék. :-)

Összességében pozitív élményyel gazdagodtam. Vissza fogom "kóstolni" a szépséget!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-01-23 19:18:50
Regényes, kalandos, izgalmas. Jó volt olvasni, szinte vártam a befejezést veled együtt

2024-01-23 10:01:54
Gratulálok az élményhez és köszi, hogy megírtad. Csók csak X alkalom után kapható? - ez tetszik! Növeli az értékét, hogy ki kell érdemelni.

2024-01-23 09:56:46
Remek, szórakoztató de tényfeltáró is egyben írásod, gratulálok hozzá és köszönöm! Már - már etalon, hogy mit hogyan említsünk meg bántó szándék nélkül, de informáljunk is egyben, ez itt kiválóan sikerült, jöhet a következő...

2024-01-23 08:37:47
Felhívnám a tisztelt publikum figyelmét, hogy a leírás szerint nem a "TÉ" esik a hölgy nehezére, hanem "a jobb felszívódás érdekében" történő, vendég általi bőrbe masszírozás.
Nem ugyanaz...

2024-01-23 08:27:21
>Kicsit érthetőbb lenne,akkorjó lenne,vagy már én vok rossz olvasó.:DA finischbe nagyon jól kivehető,h még TÉ is nehezére esik...:(Azt írtad amit én,csak pepitában..Megerősítetted a tényeket róla.Köszi
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-30) : Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol.

nagyon jó: 2db
(2023-12-21) : A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne.

(2023-12-18) : Aranyos kis dünnyögő hangot hallatva kényeztetett, élvezkedett, néha pedig kivette a szájából és kívülről nyalta a péniszt. Olykor pedig fel-felpillantott a tekintetemet keresve azokkal a gyönyörű szemeivel.

: 4db
(2024-04-13) : Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig.

(2024-04-05) : Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.

(2024-03-27) : Elsőnek kaptam egy barátnős franciát, amit kedvesen és kevés kézzel csinál, semmi mélytorok vagy köpködés nincsen benne, ilyet ne nála keressetek. Majd különböző pozokkal folytattuk ami alatt végig nyögdécselt,