Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-23 21:07:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701456969 121304 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
csodás cicik
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Ezen a számon hívtam ami most ki van írva neki.
15:06-kor hívtam ès első hívásom azonnal sikerrel járt. 1 percet beszèltünk, kètszeri lehetősèg ès a szájba extrája hangzott el, na meg a pontos cím ès az időpont, a 17:00-18:00-ig.
Azt gondoltam úgyis csak telefonossal beszèlek, de a helyszínen tapasztaltak meg az ő állítása is arról győzött meg hogy ő kezeli a telefonját.
Terv hogy látom a hálós ruhájában meg hogy felkapom ès állva szexelek vele, hisz könnyű lány ès hogy popószexelünk.
Megközelítés
Kondorosi, OMV felőli oldal, rögtön az eleje, nem kellett sètálni sokat. Villamossal èrkeztem. Időmet kivártam. Kapukódot nem hallottam jól, forgalom pont a hívás pillanatában, de èpp jöttek ki így csak simán felmentem a mondott emeletre kapukód nyomása nèlkül.
Helyszín
Jó állapotú, tisztán tartott lakás. Nem sok helyisègben voltam, az előszobából nyílt a tetthely cipőlevèt után oda betèrtünk. Kaptam törülközőt ès tusolni elmentem. Visszatèrve a tetthely szobába megállapítható hogy a szoba elèg pici, talán pont erre lett kièpítve. Tükör az olyan hogy van is meg nincs is. Vannni van, csak èpp az ágy aljával egy szinten van a falon, azaz nem lehet kihasználni mozizásra, nem a földön szexeltünk. Ágy kènyelmes, tisztán tartott, új lepedő rajta. Ágy mellett egy kissebb szekrèny, rajta óvszer, sikosító, óra. Ágy elejènèl a másik falnál fotel, ott tettem le a ruhákat.
Vivien külseje
A kèpeken látható hosszú szőke haj èlőben is meg van, szèp az arca, kerek ès fiatal, ez utóbbi egèsz testère áll, hibátlan bőr, szèp tükörsimára borotvált punci ès a feszes mell, óriási mellek ezek ès feszesen állnak, ritka ilyen magasságú lányoknál. Ezèrt is mentem hogy ezeket a melleket èlőben is lássam, ne csak a kèpeken. Mondanom se kell, nem csalódtam. Igaz a hálós ruhában akartam látni, de az ma nem volt a helyszínen, de a mellek önmagukban is kárpótoltak. Könnyű lány, nem sok kilo, de állva felkapom ès szexelünk nem lehetsèges. Lehet megúsztunk így egy szexbalesetet. :)
1. Vivien +36701456969 beszámoló Budapest 121304 erotikus masszázs
3. Vivien +36701456969 beszámoló Budapest 121304 erotikus masszázs4. Vivien +36701456969 beszámoló 2024-04-24 08:04:34 erotikus masszázs 1213045. Vivien +36701456969 beszámoló 2024-04-24 08:04:34 erotikus masszázs 1213046. Vivien +36701456969 beszámoló 2024-04-24 08:04:34 erotikus masszázs 121304
Action
A helyszínen ajtóban realizálódik hogy tud mindent, nem kell újra elmondanom mit szeretnèk, pedig bele akartam kezdeni,kellemes meglepetès, tehát vele beszèltem. Ő is megerősíti hogy ő kezeli a telóját. Rózsát előre leteszem a szeme láttára az ágyra, míg tusolok átkerül ágyról egy ágy melletti szekrènyre. Rákèrdeztem a hálós ruhára, de sajna csak tegnap volt itt, ma nincs, lekèstem, pedig tegnap is szabin voltam. Ha ezt tudom...

Tusolóból jövet mèg megkèr egy alaposabb törülközèsre, normálisan kèri, eszerint sietve törülköztem, kèrèsènek eleget teszek ès most már fekhetek az ágyra. Hátamra fekve vagyok, ő szemből, gyönyörködöm benne, nem esik egyből a farkamnak, így előtte mèg megkèrdezem állva, őt felkapva lehet e szexelni. Nem. Majd közben a farkam simogatja, addig amíg nem állt fel szájba mèg nem vette be, a kezei közt kemènyedek fel, a látványa ès èrintèse hatására. Mèg rákèrdezek popóra, de arra csak kissebb mèret kompatibilis. Mivel mèg a kezèben vagyok, átfut az agyamon hogy gumis franciát akar első szavai is megijesztenek "gumival.." de aztán helyreáll a világ rendje mert így folytatja: "vagy anèlkül kèred a franciát?"
Termèszetesen natúrfranciát szeretnèk. Így becsületesen belekezd, kèrèsemre úgy hogy 69 legyen belőle. Ő annyit kèr ne ujjazzam. Okè, mondom tudom adatlapodon ez nincs vállalva. Franciáztunk így, majd gumihúzás, nekem adja ès èn húzom fel a gumit, ő pedig mèg sikosít.

Hasalós pózra gondolok, de ezt az egyet kilövi, marad kezdèsnek a hátulról kutyusban, mindketten az ágyon, nagyon jó ahogy puncija elnyel. Kezdőpóz, idővel átmegyünk szembőlbe, itt kèt kellemes meglepetèst is okoz, az egyik hogy simán felteszi a lábát nyakba, ki se nèztem belőle, másik hogy rákèrdezek a csókra hogy ugye nem csókolózol? Azt a választ várom hogy nem. De azt vágja rá egyből hogy de igen, a visszajárósokkal. Nos èn első bálozó vagyok így csók kimarad. Harmadik pózunk a lovaglós lesz ez a mellei miatt nagyon megèri póz. Így is èr a vèg.

Az első menet bár hosszú volt, nincs ellenère egy második kör, gumi le, nedves törlőkendő elèg ide, majd tisztázzuk hogy szájbaèlvezèst szeretnèk. Extra, ezèrt kicserèlek pár rózsát a kis szekrènyen ès most már csinálhatjuk. Közben èszreveszem a kis tükröket az ágy aljának magasságában a falnál. Hát mozizás nem lesz. Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem. Mèg elmentem tusolni, időbe belefèrt, gyors öltözès, kifele beszèlgetès vele. Senkivel se futottam össze, fürdőt se nèzett ès azt mondta egyedül rendel. Így ez hihető volt. Cipő mèg fel ès el.
Elszámolás
Kihozható lett volna nagyon kedvezően, de èltem egy extrával a második körben ami egy picit megtoldotta, persze így is kedvezőbb mint mostanság sok helyen látom, szóval mindenhogy megèrte.
Először kitettem az alapot az ágyra, onnan az órás, sikosítós szekrènyre került ès vègig ott maradt, igaz kis változtatással mert a második kör előtt átvariáltam, kisebb szálakat kivettem, nagyobb szálat odatettem, látta jól hogy megfelelő az új módosult matek, az ágyon ült jól rálátott.
Itt előre kell letenni, ez a protokoll. Nem problèma, mostanában magamtól is adom előre.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem szexeltem vele állva ès nem volt a hálós ruha a helyszínen, egy napon múlott ès a popó szex sem volt mèretfüggetlen így elmaradt.

Viszont ha ilyen maradna a rózsája akkor visszalátogatnám azèrt a hálós ruha látványèrt. Alapvetően szèp lány, szóval megèrnè, jól bírja a dugást ès menet közben is lehetett variálni nála a terveim. A szájba èlvezèst pedig remekül lehozta, ment minden szájba, már amennyi mèg második körre maradt. Legközelebb első körbe teszem a szájba èlvezèst ha mèg találkozunk. Meg jobban megszeretgetem a melleit, merthogy úgy fest szabad.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-06-15 15:17:28
Vivalanoce, te tudsz élni!

2024-04-26 09:31:12
Átjön a hangulat azt hiszem. Köszi hogy megírtad.

2024-04-25 09:28:52
Naturalista??? Az ilyen Soma? Csak azèrt nem lett terjengős mert nem azonnal az èlmèny után írtam, így jobban a lènyegre koncentráltam. Úgy kellett keresgèlni emlèkeimben, van amit azóta másvalaki juttatott eszembe, hogy tènyleg, ez kimaradt. Szóval lehet jobb a terjengős, több benne az infó. Egyèbkènt az maradt ki hogy folyamatos hanghatásokkal kisèri az aktiont is franciát is, ilyet mèg nem pipáltam hirdetővel.

2024-04-25 08:05:24
Naturalista stílus, mint rendesen, de azért megcsillan valami a hangulatból is. Tetszik a fejlődés: Még mindig részletes és aprólékos, de már nem terjengős.

2024-04-24 18:04:42
Fogadd el a gratulációmat. Ez az írás pörgős, informatív,jó hangulatú.
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

felejthetetlen: 1db
(2023-12-30) : Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol.

nagyon jó: 4db
(2024-05-19) : Vivien egy zseb bomba (nagyon jó csaj, de picike). Az új képei teljesen a mostani való állapotát adják vissza. Nagyon szép az arca, csodálatos szemek (teljesen zavarba is jöttem, csomót kötöttem a cipőmre, uh bénáztam vagy 5 percet).

(2024-04-27) : Paciztatva szerettem volna látni a cicikket az arcomnál lobogva, ezért kérésemre ebbe a poziba váltottunk. Miközben lovagolt, a cickóit markoltam, és felváltva nyaltam jóízűen. Éreztem hogy a pacizása kicsit gyors nekem(nem kímélt), ezért a fenekére fogva rálassítottam,

(2023-12-21) : A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne.

: 7db
(2024-05-14) : Majd irány a fürdő. Visszaérkezve én kicsit puszilgatás és simogatás után én feküdtem a hátamon, Vivi pedig elkezdett kényeztetni. Kellemes volt, de a többiek által már megjegyzett búgó hang nem adott hozzá

(2024-05-04) : Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam.

(2024-04-13) : Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig.