Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Megan(29+)
Budapest IX.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-29 16:35:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36304961923 121378 szexpartner

laci789129 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
perfekt popsi
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Viberen vettem fel vele a kapcsolatot előző napon, de arra a napra már nem tudott adni időpontot, ezért közben felhívtam és keddre egyeztettünk időpontot ami mind a kettőnk számára megfelelő volt. 1 óra hosszára neveztem be hozzá, mert a jót mindig ki kell élvezni :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bikás Parktól nem messze található a tetthely, ezért bármivel megközelíthető. Én autóval mentem és parkolót könnyen lehet találni, de fizetős arra érdemes figyelni.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Szokásos pesti panel. Lift van, de lépcsőn se kell sokat sétálni, hogy a célállomást elérd. Igényes, tiszta lakás. Előszobában cipő le, balra kis fürdő káddal, zuhanyfüggönnyel és mindennel felszerelve ami kell. Jobbra tágas szoba, jó állapotú franciaággyal. Én még egy tükröt tudnék elképzelni, hogy azt a gyönyörű popsit nézni lehessen miközben rajtam lovagol :)
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek fedik a valóságot. Egy sportos csinos, kerek popsis lány fogad, kézbe illő cicikkel és egy olyan szomszédlányos arccal. Az arc szubjektív, de nekem bejön és egy szórakozóhelyen biztosan leszólítanám.
1. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 121378 erotikus masszázs
3. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 121378 erotikus masszázs4. Vivien +36304961923 beszámoló 2024-04-30 09:03:43 erotikus masszázs 1213785. Vivien +36304961923 beszámoló 2024-04-30 09:03:43 erotikus masszázs 1213786. Vivien +36304961923 beszámoló 2024-04-30 09:03:43 erotikus masszázs 121378
Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Fenekelés:
5
Lábimádat:
5
Telefon hívást követően fellépcsőztem, mert a járást már ismerem, mivel nem először voltam Viviennél.
Kék fehérneműben és fehér harisnyában fogadott. Kicsit beszélgettünk és említettem neki a popsit, de jelezte, hogy az extraként csak akkor működik nála, ha előre jelzem amit megértettem és következőleg így fogok tenni.
A fürdés után szokás szerint az ágyon várt ahová mellé bújtam, majd elkezdtem csókolgatni a nyakát, miközben a melltartóból kibontottam a melleit és velük is foglalkoztam. Ezután hanyat fektettem és szép lassan eljutottam a kelyhéig, de a bugyit csak félrehúztam és finoman elkezdtem a gyönyörű punciját nyalni ami mindig jól reagál és nedvesedik, de orgazmusig eljuttatni nem tudtam. Ezután cseréltünk és ő úgy helyezkedett, hogy a gyönyörű kerek popsiját és a nedves punciját elérjem és simogatni tudjam ( ekkor már a bugyi lekerült természetesen).
Kaptam tőle egy finom és érzéki franciát, melyben most a mélytorokkal nem próbálkozott, de valahogyan nem is igényeltem ez így volt jó most.
Ezután gumit húztunk és ő került fölém lovaglóba és lassú vágtába kezdett miközben a popsiját és a melleit markolásztam. (Nem tudok betelni rgyszerűen vele). Ezután kértem, hogy forduljon fordított lovaglóba és ebben is istenien mozgott, majd a lábait az enyém alá helyezte és úgy lovagolt, majd én is felegyenesedtem és megtámaszkodtam és közben én toltam neki alulról elég ütemesen, de nem volt ellenére, mert mindig kérem tőle, ha valami nem megfelelő számára azt kérem jelezze. Számomra fontos a kölcsönösség, hogy lehetőleg mind a ketten jól vagyis komfortosan érezzük magunkat ebben az 1 órában.
Ezután javasoltam neki az oldalsó pozíciót, ahol tudott Vivien egy kicsit pihenni, mert a lovaglóban kitett magáért :). Egy kicsit misszire is váltottunk a legvégén pedig kutyapózba az ágy mellé állva összezárta lábait és így sexeltünk még hosszú ideig.
A végén az ágy szélére ültem ő pedig elém térdelt és még franciázott nekem, majd a végén felálltam és kértem nyissa ki a száját és hatalmasat élveztem bele illetve az arcára. Fantasztikus élvezés volt újra. Ő nem rohant ki egyből hanem egy kis idő után mentünk el a tisztálkodás mezeire.
Második körre már nem került sor, mert az első aktus legalább 45 percig tartott, így a többi időt elbeszélgettük illetve megbeszéltük, hogy a popsi sexet kifejezetten szereti, ezért a következő alkalommal jelzem előre az irányába ezt a tervemet 🙂
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás szokás szerint kis 🎁 táskábán történt egy kis csokival megfűszefezve. Extrát most nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Megint fantasztikus érzéssel távoztam Vivientől és teljesen kielégülten. Ha tehetném mindennap meglátogatnám :)
Teljesen korrekt lány. Ami ki van írva azt vállalja illetve az együttlét is nagyon kellemes vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-05-10 07:52:49
Szépen megírt, tárgyilagosságra törekvő beszámoló. Hasznos információkkal ellátott mű.

2024-05-02 08:48:11
A kerek popsi biztos hozzá adott a kielégüléshez😀 Super 🖊 thank 😙
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-25) : Rá markolva, érzékien a végét bekapta, megnedvesítette, majd bekapta, lassan vissza tért a végére, kis nyálat kiengedve de szájában maradva újra eltűntette, majd megint kis nyál ami szép látvány merevedő nagy Őn ahogy lefolyik majd ajkaival újra utoléri, es szájában tart…

felejthetetlen: 1db
(2023-12-16) : Szájával tovább dolgozott időnként fokozva a hevességet, tanúbizonyságot téve arrról hogy kedves mosolya nem szüziességéből fakadt ám. Egy magabiztos érett fiatal hölgy a farokkal nem csak egyzerűen bánni tudó de kellő lelkülettel,

nagyon jó: 3db
(2024-03-01) : Ez után kaptam egy finom bő nyálas franciát. Nem mély torkos és nagyon finoman stimulált a fogaival, sőt a kezével a golyókat is izgatta. Közben a punciját simogattam és egy ujjamat a popsijába dugtam.

(2024-01-09) : Miután kinyalakodtam magam kértem, hogy mutassa be a francia tudományát, ezért mellém helyezkedett, úgy, hogy a popsiját elérjem és elkezdett orálisan kényeztetni

(2023-11-10) : Elso felvonasban O kezdett franciaval, szepen lassan kezdte, majd szepen belelendult. Valtozatosan, hol kezzel, de tobbnyire kez nelkul csinalta, kezevel a zsakom maszirozta, nyalta, folyatta ra a nyalat.

: 6db
(2024-04-11) : Felajánlott egy kis franciát kezdésnek, amit személy szerint nem is utasítottam vissza ezt a nagyszerű felajánlást. Ezután már csak jöttek a variációk és olyan pózok is előkerült a repertoárból amit fel tudnák idézni de inkább mindenkinek azt ajánlom hogy személyesen kell azokat átélni.

(2024-04-08) : Egy jó ideig elvoltunk így, majd kértem a védőfelszerelést, és, hogy üljön bele. Ahogy írja is, elég szűk puncival rendelkezik, így óvatosan fogadta magába. Miután kellően összehangolódtunk, indult a vágta.... Kedvenc pózom, így jó darabig így elvoltunk.

(2024-01-21) : Rövid forgatókönyv átbeszélés után, hozzálépve elkezdtem simogatni és kézzel elkezdte, a már egyébként is jó 70%on lévő főnököt izgatni, majd egy kis kézimunka után (ami bár nagyon jó volt) kértem a védőréteget és váltottunk franciára.