Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-16 14:23:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36304961923 120159 szexpartner

benczeede a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyszerűen ment. Délután hívtam telefonon, itt az oldalon kijelzett időintervallumban amikor éppen online is volt. Kedvesen tájékoztatott a részletekről és hogy mikortól lesz elérhető és szerencsémre aznapra sikerült lefixálni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Bikás parknál az egyik közelben lévő 10 emeletes épület. Könnyen megközelíthető, parkolás már nem ingyenes de akad hely. Tömegközlekedéssel a jó öreg 7es busz,4es metró és az 1-es villamos is itt áll meg, ha nem is közvetlenül a ház előtt de pár percnyire.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sima panel lakás, minden szép tiszta és rend van. A szobában franciaágy, komódféle, kisebb fotelszerű vmi ha jól emlékszem ahová a ruhákat pakoltam. Nagy behúzott függöny. Kaptam tiszta törölközőt, fürdőszoba is teljesen okés, több tusfürdő és szájvíz is megtalálható.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bomba jó nő,elképeztő fenékkel. A mellei is kellően méretesek, feszesek, kézbe illőek és markolászhatóak. Ezeket már-már némi féltékenységgel írom. Kicsit szerelmes lettem a testébe. Másnak tűnik élőben az alakja haja stb,(lehet fotózáskor a beállítások miatt) bár a fotók is jók, de nekem még jobb benyomást keltett élőben látni. Különösen azt emelném ki hogy a fenék -mell -test kombó nagyon jó. Fekete szexi tanga + melltartót viselt és harisnya is volt rajta ha jól emlékszem.
1. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 120159 erotikus masszázs
3. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 120159 erotikus masszázs4. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-12-18 09:14:31 erotikus masszázs 1201595. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-12-18 09:14:31 erotikus masszázs 1201596. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-12-18 09:14:31 erotikus masszázs 120159
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Bár az elején éreztem némi tartózkodást, ez hamar átment mosolygásba és kedvességbe. Végig normális és oldott volt részéről a kommunikáció.
Egy gyors zuhannyal, tisztálkodással kezdtem, és visszaérkezésemkor az ágyon fekve várt kidomborítva bomba formájú fenekét.
Szépen lassan közelítettem. Hátulról olelgettem, simiztem és apró csókokat csaltam feszes testének különböző pontjaira. Lassan kicsatoltam a meltartóját és miközben elhagytam a magamra tekert törölközőt, arcomat az ikerpárok rugalmasan feszes puhaságaba temettem. Végigcsókoltam a hasát majd kezdtem előről. Szép lassan átengedtem a kezdeményezést. Bár itt egy kis kivárást éreztem (amúgy engedte magát ami nagyon jó de a viszonzás ilyenkor talán lehetett volna egy kicsit barátnősebb) ami valahol érthető, hiszen ez is egy szakma ezt ne felejtsük el. Inkább azt szereti ha ilyenkor a másik kezdeményez de amikor részemről ez tovább folytatódott már érezte hogy mikor kell racuppani a merev dákóra.
Magabiztosan pucsító állásba helyezkedett, eközben teste és feneke kellően tapintható közelségembe maradt amit én ki is használtam kezeimmel.
Szájával tovább dolgozott időnként fokozva a hevességet, tanúbizonyságot téve arrról hogy kedves mosolya nem szüziességéből fakadt ám. Egy magabiztos érett fiatal hölgy a farokkal nem csak egyzerűen bánni tudó de kellő lelkülettel, szívóerővel és tudatosságal tetézte az izgalmakat. Kezével inkább a zacsit masszírozta, miközben szájával kézi rásegítés nélkül tökéltesen eltüntette.
Néhány másodpercnyi szünetet beiktatva az ágy elé helyezkedtem majd a szája újra a farkamra tapadt és további kígyóbűvőlő mozdulatokkal indított el a kielégülés útján. Azonban szerensére még a hajrá előtt észbe kaptam és az óvszer felhelyezése után kértem hogy pucsítson be majd hátulról kezdtem behatolni. Lágy hangokkal kísért miközben kemény fenekébe kapaszkodva adagoltam neki. Önfeledten, minden mást kizárva, kötelességek nélkül. Kb ezen gondolkodtam és amikor a célegyenesbe értem még időbe újra észbe kaptam és gondoltam még megkéne hosszabítani a pályát hiszen bőven volt még idő.
Megkérdeztem van-e kedve lovagolni egy kicsit amit nagyon kedvesen helyeselt. A váltás adott némi időt hogy összekapjam magam, kicsit odabújtam ő pedig már nyeregbe is pattant és tanítani való módon vágtázott.
Ez a póz sok minden miatt előnyös de főleg azért mert számomra időtakarékos, viszont szeretek úgy végezni hogy én vagyok felül de a világbajnok feneke miatt megkértem hogy folytassuk hason fekve kimaxolva így a hátulról és felül pozikat. Kisit félve kértem mert nem voltam benne biztos főleg egy ilyen vágta után hogy még bevállalja. De mire ez végigfutott az agyamon már méricskelhettem is az előttem elnyúló testét kissé behajló lábával és enyhén felpucsító fenekét és puncusát akcióra várva.
Nem álltam meg hogy ne kóstoljak bele majd végignyalva a hátát, belehelyeztem a már majdnem felrobbanó dákómat. Bevallom már nem sokáig bírtam ebben a pózban. Az is megfordult a fejembe, megkérem hogy a popsijára vagy a szájába küldjem de nem jutottam el odáig. Óriásit durrantottam az óvszerbe miközben felső testem félig meddig Vivien hátára tapadt és egymás lihegésétől átitatva lezártuk a szeánszt.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem kértem extrákat. Ez így ár-érték arányban korrkekt volt. Meghittebb lett volna ha tudtunk volna csókolozni ami extra de akkor ez szerintem elvesz a meghittségből ha előre megvan beszélve:) Bár általába nem szoktam de ez már részlet kérdés. Sebaj így is nangyon jól sikerült az estém.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Már akkor kedvet kaptam a folytatáshoz amikor még el sem hagytam a helyszínt. Kedves és intelligens hölgy benyomását keltette amelett hogy nagyon jó volt vele a szex. Ha rossz napom van és eszembe jut jobban leszek még úgy is hogy talán kicsit több bn feelinget is elviseltem volna ettől a lánytól. Ebben talán tartozkodóbb volt de szex terén kárpótolt. Remélem fogunk még találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!