A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-02 01:11:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36304961923 119145 szexpartner

Skovi1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
darázs derék
barátnő feeling
Egyeztetés
Az adatlap szerint -és mint később kiderült valójában is- napközben nem elérhető telefonon, így Viberen írtam rá. Könnyen ment az egyeztetés, tömören, de kedvesen válaszolt, rugalmas volt az időpont tekintetében, úgyhogy már itt biztos voltam benne, hogy nem fogok mellélőni. Mármint nem úgy... 😁
Megközelítés
Aznap motorral voltam, de nem akartam nála tini-nindzsa teknőc szerkóban megjelenni, így a motor maradt a munkahelyen én meg közlekedtem a tömeggel, ami elég könnyű hozzá. Tényleg BMV, mert nála közelben a busz, metró és villamos is, a közel meg ezek mindegyikéhez, kb. 2 perc séta, de tényleg. Akinek ez nem elég az rendeljen házhoz szolgáltatót.
Helyszín
Ugye egy kisebb falu lakosságát magába foglaló 50 éves panel, hát milyen legyen? A falu hasonlat annyiban talaló, hogy pont úgy figyelnek (és bizonyára pletykálnak is) a szomszédok, mint faluhelyen. Ennek Vivi nyilván nem örül, kéretik nem felhívni magatokra a figyelmet. Én pókember módjára tapadtam a falra amikor a szomszédok megjelentek, így észrevétlen bejutottam, Vivi meg is dícsért miután egy pokfonálom leereszkedtem a plafonról 😁
Fürdő kicsit, de tiszta, törülköző friss, tusfürdő pont mint otthon, szájvíz gondolom azért van odakészítve, hogy használjuk, hát használtam (pedig rühellem).
A tetthely kb. abból az évjáratból van mint a Tetthely sorozat (fiatal makktársak kedvéért ez kb 1970), de a célnak megfelel, tiszta és mivel Vivi itt vár tangában, kétlem, hogy bárki tudna a karnis designra koncentrálni.
Vivien külseje
Pici, törékeny(nek tűnő) lány, tökéletes formával. Párduc test (na jó a méreténél fog a inkább vadmacska) , feszes, karcsú idomok, pici formás mellek. Nekem abszolút a tökéletes kategória, de aki a nőiesen telt idomokat vagy a nagyobb ciciket kedveli, annal nem ő lesz a befutó.
Ja és mégvalami: arc nélkúl hirdet, de ettől nem kell megijedni, abszolút rendben van.
1. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 119145 erotikus masszázs
3. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 119145 erotikus masszázs4. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-09-02 14:04:21 erotikus masszázs 1191455. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-09-02 14:04:21 erotikus masszázs 1191456. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-09-02 14:04:21 erotikus masszázs 119145
Action
Mire kijöttem a fürdőböl, mát az ágyon fekve várt egy szexi fekete szettbem. Melléfeküdtem a szintén szexi halványlila törülközőben, aztán bszélgetéssel kezdtünk, hogy oldódjunk. Na nem mintha nagy feszkó lett volna, csak mégis. Meg aztán ha nem is félenk, de nem az a gerincre vágó típus. Egyébként tök jól lehetett vele beszélgetni is, de ugye nem kimondottan ezért jöttem, így elkezdtem a testére terelni a figyelmem. Végigsimogattam a feszes testét, majd hasra fordítottam, fölékerekedtem és hátulról akkurátusan végigcsókoltam a finom bőrét a nyakától a combjáig.. olyan teste van hogy ezt muszáj volt párszor eljátszani fel és le, aztán hátra fordítottam, majd megismételtem a müveletet. Finoman sóhajtozott és mélyen szedte a levegőt, az egóm azt mondaná tényleg élvezte, de a józan eszem szerint csak annyi bizonyos, hogy különösebben nem ellenkezett :)
Hogy a bugyi meg a melltartó hogyan került le róla, arra nem nagyon emlékszem, de egy idő után a puncija felé is elkalandoztam és a reakciókból ítélve nem éreztem szükségét az engedélykérésnek, anélkül nyaltam bele a tiszta és illatos kehelybe. Bár voltak jelek, hogy ez sem olyan szörnyű számára (beletúrt a hajamba és elég gyorsan kapkodta a levegőt), de nem áltattam magam azzal, hogy ebből ennél több lehet, így hamarosan én kértem kényeztetést. Mellémtérdelt, úgy, hogy közben kezemmel elérjem a fenekét. Ez, bár nem kértem, de iszonyat jó volt, ahogy a finom, lassú, bő nyálas francia alatt a fenekét és a punciját simogathattam, meg időnként finoman a csipőjébe haraptam. Ugyan nem fergeteges, inább érzéki az a francia, de elég jó ahhoz, hogy gyorsan kivégezzen (pláne az ujjaimmal a punciján), így gumit kértem és lovaglást. Most nem azért, de az a feszes test baromi jól állt nekem. Vagy hát rajtam :) Felültem, ő az ölemben és úgy -nincs jobb szavam rá- "szeretkeztünk" (ok ez itt értelmezhetetlen, de értitek, na). De ez nekem nem volt elég intenzív, át fordítottam és missziben folytattuk, igaz egyenlőre továbbra is lassan, lágyan. Aztán ahogy intenzívebb lett a mozgás, szerintem egészen beindult ő is, simogatta a punciját közben és a nehéz légzés zihálásba ment át időnként, de éreztem neki csúcstámadás ebből nem lesz. Talán ha már nem először találkozunk...
Meg aztán én alapvetően a popóért jöttem. Megkérdeztem, hogy látta az ezredest, mi az ítélet, "belefér"? Azt mondta mint Vágó István (csak Vivi lényegesen szexibben), hogy határeset, de elfogadja. Akkor tegyünk egy próbát, sikosító, kutya póz, pucsítás, óvatos tágítás ujjal aztán lássuk... há ez innen nem ment. Pedig ő is segített, pucsított, kezével irányított. Sebaj, mondta próbáljunk szemből. Hát kezdett vicces lenni, de ez innen sem ment, irtó szűk minden résben (pedig én nem vagyok egy Rocco). Még próbálkoztunk oldalról, majd nevetve megállapítottuk, hogy ezt elmértúk :) Szerencsére tudtunk nevetni az egészen és nem lett borús a hangulat. Javasoltam cseréljünk gumit és folytassuk "hagyományosan". Doggyba helyezkedett az ágy szélére, úgy dugtam hátulról. Az a látvány... Na itt már nem volt finomkodás, nqgyobb tempóra kapcsoltunk, bár azért vigyáztam rá, mert tényleg kicsi és szűk. De ahogy halottam nem bánta ő sem a tempót, a hanghatások meg a formás fenék látványának hatására nekem is lement a roló és pár perc után hörögve küldtem a srácokat a gumiba.
Hagyott lenyugodni, nem siettetett a távozással, aztán amikor végül eleresztettem a csipőjét amibe addig kapaszkodtam (muszáj volt ennél a tempónál kapaszkodni) eltüntette a nyomokat és kiszaladt egy pohár vízért. Gondolom látta, hogy vagy vizet hoz vagy mentőt hív nekem :(
Kicsit még beszélgettünk az ágyon fekve, aztán én lemostam az izzadtságot. Amikor vusszajöttem megállapítottuk, hogy talalkozunk még szerinte is és szerintem is.
Kifelé csekkoltuk sorfalat állnak-e a szomszédok, de úgy tűnt épp gólt rúgott a Fradi, vagy akció volt a Teleshopban, mert üres volt a folyosó, ergo gyorsan felszívódtam.
Elszámolás
Érkezéskor átadtam a virágcsokrot, bár nem kérte előre, így láttam helyesnek. Extraként ugye a popóban egyeztünk meg, ami ugyan nem jött össze, azért a végén az extrával növelt összeg maradt a kiskomódon. Nem bántam meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Baromi jól éreztem magam, tuti megyek még. Akinek bejön a laza, beszélgetős barátnő feeling és nem igényli a pornós vadulást, annak tetszeni fog.
Legyetrk szívesek vigyázni rá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2023-09-14 04:18:14
Tetszett a néhol humorizálóra vett írásod, egészen bele tudtam élni magam a helyedbe.

2023-09-06 07:29:15
Nagyon profin megírt forgatókönyv lett ez. Izgalmas kalandtúra jelent meg ahogyan olvastam a sorokat

2023-09-03 01:12:50
Az utolsó mondattal majdnem lehúztad a remekül felépített művet átlagosra. Köszi a sziporkázó stílusért, jó volt olvasni!

2023-09-02 23:56:45
Jó a stílusod. Kedvcsináló. Köszi

2023-09-02 19:43:10
Jó beszámoló, de légy szíves az utolsó mondatot többé ne.
Mutasd mindet