Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-15 08:44:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36304961923 118983 szexpartner

daniaxa a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
darázs derék
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Mivel Vivien nem mindig elérhetö így elmentettem a számát és amikor nekem is megfelelö volt az idöpont felhívtam.Sajnos nem vette fel.Ezért viberen is írtam neki ,ahol elöbb-utòbb jött a válasz.Kedvesen megīrta mikor tudunk telefonon is beszélni.Pár nam múlva meghallhattam kedves hangát és elmondta a részleteket.Miért hány rózsát kell leszednem a kertböl.Sajnos vidéki paraszt létemre nem gazoltam eleget öket úgyhogy át kellett gondolnom mennyire éri meg nekem letépnem a virágszálakat,hogy elvihessem leendö bárátnömnek.Aztán koplalás hetekig....
A lényeg,hogy viberen írtam neki én bizony felmegyek Pestre a pusztáról és ha ráérne adjon lehetöséget egy randira.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
GPS segített a tájékozodásban. Az orvosi szoba ahol operáltak az Etele úton található.Parkolni könnyü.Biztos mindenféle városi tömegközlekedési eszköz található a közelben én csak a szekereket menetrendét tudom a mi falunkban vidéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Szép kis (nagy) tömbház. Mikor megérkeztem egy néni locsolta a virágokat a bejárat mellett. Jo hangulatot kölcsönzött ,mint amikor a Lidlibe mész és a virágokkal telepakolják a bejáratot ,hogy kellemesebb környezetet keltsenek bennünk.Kedvesen meg is kérdezte ,hogy ide jövök e? Mondtam felhívom a doktornöt hogy megérkeztem ráér e és merre találhatom a magánrendelöt. Ugyanis túl magas a fehérje a szervezetemben és kivizsgálásra jöttem.
Csörgök,kòd,ajtòn be,lakást gyorsan megtalálom. Itt van egy nagy rács az ajtó elött ami gondolom véd a csúnya ,gonosz ördögöktöl.Kinéz egy picike lány az ajtó mögül és mondja csilingelö hanggal,hogy jöhetek.Utána a következö kép hogy a szobában állok elötte.Pár másodperc az izgalom miatt kimaradt.Ugyanis nem vagyok gyakorlott ilyen látogatásokban.Nagyon izgultam.Gyorsan kérdeztem hogy zuhanyozhatok e.Ugyanis 2,5 órát utaztam ,hogy Budapestre érjek.A lakás tiszta , igényes, zuhanyzóba kád van. Végre lemoshatom magam.
Vivien külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Vivi külsejéröl pár szóban tudok csak írni.Persze ilyenkor eszembe szokott jutni ,hogy vajon ki az aki ír a hölgyek külsejéröl... Mert nem mindegy szerintem ,hogy az öreg apám a szomszéd Rózsi néni löttyedt seggéröl hogy kemény mint a beton, vagy kisöcsém èppen 18 évét betöltö lovas csajának a tényleg feszes seggéröl van e szó ,aki szottyadtnak csufolja a ribit.Vagy csak gondoljunk bele ,hogy Pandacsöki Boborján megy a 20. kerületi Nikinénihez aki olyan mint egy lò, ha már ne is sértegessem. Biztos ódákat fog zengeni a szépen kidolgozott testéröl, mi meg ha ez alapján választunk és meglátogatjuk a kedves nénit biztos nem a rózsaszálak mennyiségén fogunk gondolkodni ,hanem a vészkijáraton.Egyszer történt velem ilyesmi réges rég egy vidéki kisvárosban.Ùgy takarodtam ,mintha az életemen múlna.De kedves uraim mindenki megtalálja a fogára valót.
Vivien alacsony .vékony, kislányos, mosolygós, tiszta , szépszemü,vékony szájù,nem tetovált. Kedves ,talán félénk kicsit (lehet miattam)
visszahúzódó is. Lehet kis ismerkedéssel kellett volna kezdeni 5-10 percben ,hogy a kezdeti ismeretlenséget oldjuk ,de ezt csak a végére jöttem rá.Ki tudta volna.Az biztos ,hogy ez a lány nem profi és nem irányitgat kedve szerint. Szerintem szép lány. Bátran ajánlom minden kiéhezett versenytársamnak aki kedveskedni akar neki.
1. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 118983 erotikus masszázs
3. Vivien +36304961923 beszámoló Budapest 118983 erotikus masszázs4. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-08-16 10:42:30 erotikus masszázs 1189835. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-08-16 10:42:30 erotikus masszázs 1189836. Vivien +36304961923 beszámoló 2023-08-16 10:42:30 erotikus masszázs 118983
Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
3
Csók:
3
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Az igazat megvallva én a masszázslányokat részesītem elönyben ,de ..... ilyen kinézetü lányt aki pár hete van az oldalon és nem visszatérö 7 év után nem találtam. Én jobban szeretem az inkább jól érzem magam a börömben, néha élvezkedni akarok és a férfiak ezért fizetnek is tīpusú nöket. Kikönyörögtem még a telefonba magamnak ,hogy mehessek 1,5 órára ahogy ezt lehet a masszázslányoknál is. Beleegyezett īgy nem kellett kapkodni. Gyors fürdés után már tudtam hogy a hosszú útnak itt lesz a beteljesülése.Egy kis köntöske volt rajta szürke színü amit azonnal levettem. Mondtam neki ,hogy muszáj a csók ,mert nyalnom falnom kell.Mondta ,hogy ez plussz * extra rózsaszál. Gondoltam nem baj, nekem szükségem van hogy az együttlét kicsit bensöségesebb legyen. Nem az a megevös fajta a csók . Inkább félénk volt.Bár nem ez a megfelelö jelzö. Nincs rossz fogam ,se nem dohányzom, a gyomromból sem a tegnapi savanyúkáposzta rothadó szaga törhetett elö ,de valamit éreztem nem volt rendben.Ha csók van azt szívesen adják és a nyugtalanságot is oldhatja.Legalább bennem. Itt én kicsit meglepödtem. Nem tudtam eldönteni mi történhetett. Nem baj, gondoltam Nézzük meg a melleket ha már elöttünk vannak a fekete melltartóban. Szép formás , igazi. Olyan 10/8. Mint az egész lány kivülröl. Nekem is ezt mondta ,de ez lehet csak felfele kerekītés volt, mint az általános kémiatanárom szokta a dolgozataimat mert a fiát mindig megvédtem a felsös vadállatoktól. Meg azért hogy is nézne ki ha valaki azt mondaná hogy olyan két vödrös vagy. Egy a fejre a másikba..... Atán volt nálam illatos olaj amivel benkenhettem csodás testét. Ezzel több idöt kellett volna foglalkoznom ,de sajnos ész megáll @asz feláll.
Aztán jött a bugyi. Szép tini punci.Itt nyalni kell. Ahogy csak tudtam nekiestem. Itt sem a számomra várt reakció jött Vivientöl. Kicsit vegyesek voltak az érzéseim. Bár vannak lányok akik csendben élvezkednek magukba. Annyira nem ismerem azt a tīpust ,de tény hogy vannak. Gondoltam a fütykös is itt van és kéne hogy legyen vele is valami.Kértem franciát amit szīvesen teljesített. Ez is fura volt ,de jónak mondható. Sajnos nem élek rendszeresen nemi életet ezért hamar lett végem. Bárhova lehet élvezni amit mosolyogva fogadott. Persze azt sem tudtam hogyan hova spricceljek.Kicsit helyezgettem ezt a törékeny kis lányt elöttem mindenhogyan hogy jò pornószeretö létemre szép legyen a beállītás a vég célja érdekében.Aztán megeggyeztünk ,mert már szegény úgy kicsavarodott a földön hogy viccessé vált amit müvelek vele és visszatérdelt elém.Elég sokáig tartottam vissza miközben csak mosolygott rám. Ilyen a szexfüggö szerelmem volt 15 éve aki tényleg várta már hogy jöjjön az arcára a tej. Itt megnyugodtam ,hogy valamiért mégis megérte eljönnöm.A bárhová mindenhová lett.A szájtól a padlóig 1-2 hetes önmegtartoztatás adagja.
Aztán tisztálkodás , fürdés egymás után. Mire visszaértem a harisnya volt rajta. Örültem hogy figyelmes. Ültem az ágyon ö elöttem állt és csak cirógattam. Érzéssel. Ezt ö nem úgy viszonozta mint ahogy vártam. Aztán elég hamar újra vérrel duzzadt a makkom.És lett belöle egy oldalsó fekvésben 69. Egy darabig. Öszintén megvallva ez a lány szereti a popsit kis extra ellenében. Nem kenyerem a du@ás ,mert számomra túl intim, de rákérdeztem hogy szabad e kitágītani popsikát. Sajnos nemleges választ kaptam ,mert túl vastag a löttyedt pöcsöm.A k@rva életbe. Miért hīzott meg ez a disznó ennyire?
De megértettem az indokot. Nem tudná élvezni,mert fájdalmat okoznék.
Mi legyen?Kérdezi... Masszázs? Te engem ,én téged? Ráztam a fejem. Akkor kölcsönös francia? Arra már elmosolyodtam. Legyen 69.
Vivien kezdett jobban a kedvembe járni. Éreztem hogy a nyála a farpofáim között folyik az ágyra és nedvesedik a fenekem alatt a lepedö. Sajnos nem láttam mit csinált ,de ennyi nyál csak akkor jön ha dolgoznak az ügyön.Én sem voltam rest.A csikló ,hüvely és popsi 3as kombó felváltva nyalásán ügyködtem. Elég mohó voltam ,de elöttem volt a popsi amiért igazából jöttem. Aztán valahogy úgy alakult .hogy egy kis mentol után nyúltam ,mert kiszáradt a szám a sok nyálveszteségtöl. Akkor tényleg szoptam a csiklóját nyaltam a két csodás testnyīlását. Aztán ha nem lehet anál kukival akkor legyen ujjal. Elöttem feküdt én mellette térdeltem a jobbján és csak csúszott egyre mélyebben a popsiba elöször 1 majd 2 ujjam.Ha 3 is ment volna az már vastagabb mint a makkom. De nem akartam fájdalmat okozni. Néha belenyalintottam a punciba is.Sajnos punciba nem lehet dugni mást mint az óvszeres kukit amit nem kértem.Majd ha már szerelmes leszek Vivienbe talán akkor.
A mellére élveztem.KO.
Mindketten fürödtünk és beszélgettünk kicsit.Értelmes dolgokról. Okos nö egy szép testben.Szinte tökéletes.Valaki biztos szerencsés lesz életében Viviennel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Végén tettem le valami vitrin szerüségre az elöre megbeszéltek szerint.*1.5 óra plusz * rózsaszál a puszikért.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 47 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Olyan vegyes érzelmeim ,gondolataim vannak néha Vivienröl hogy azt sem tudom hova tegyem. Szerintem bénáztam eleget. Biztos van sokkal jobb partnere akivel szeret lenni.1,5 óra alatt nem tud meg sokat az ember a másikról.De biztos több van ebbe a leányzóban. Majd talán egyszer még lesz lehetöségem találkozni vele.Addig is kellemes idötöltést kīvánok mindenkinek Viviennel!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2023-09-14 04:30:34
Az önirónia és a vicces megfogalmazás nagyon rendben van, de a sztorizgatás picit túl lett tolva. A beszi viszont kellően alapos annak ellenére, hogy jórészt magadról és nem Vivienről írtad.

2023-09-03 13:01:14
Sok munkát raktál a randi megörökítésébe, de olyan sok benne "zöldség", hogy zavaró: egy katyvasz lett belőle, sajna. Ezért átlagosra vettem.

2023-09-03 00:01:25
Szerintem is túlírt, terjengős és csapongó. Így elveszik az érdemi információ a sok lényegtelen dolog (Lidl és bejárata, excsaj, pornószerető, stb.) között.

2023-09-02 20:16:29
Tulajdonképpen jól megírt, a stílus az más kérdés, többször surolta a jó ízlés határát, de így van ha az adatlap nem kellően ismert.... Első beszinek irodott, így sok infót is tartalmaz, igaz néha többet a íróról mint Vivienről.

2023-08-18 07:47:40
Ezt írtad több más ellentmondás közepette: " Sajnos nem élek rendszeresen nemi életet, ezért hamar végem lett. "Öt mondattal később, pedig: " Elég sokat tartottam vissza, miközben csak mosolygott rám."
Ez mindent elárul.
Mutasd mindet