Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Zoé(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viola

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-08-30 22:57:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viola +36307769949 122463 erotikus masszázs

Rolo007 a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Viola hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Hosszú, fárasztó szerdai nap a munkában, idegeskedés a dugóban, életunt pincér az ebédnél. Délben már elegem volt ebből a hétből, a pincér meg feltette az i-re a pontot. Megérdemlek egy kis jutalmat nap végén? Meg hát. Eldöntöttem, hogy ma este nem egyből hazafelé veszem az irányt, hanem megállok egy kellemes kényeztetésre valahol. Megfogalmazódott a gondolat, érlelődött, és mire elfogyasztottam az egészségesnek legkevésbé sem mondható ebédem, elhatározásra jutottam. Felcsaptam a kedvencek listáját, ahol már régóta ott figyelt Viola, aki a róla írt szuper beszámolók folytán került a "meglátogatandó" lányok közé. Így szerdán hívtam először, de akkor nem értem el. Gondolkoztam mi legyen, de annyira meghozták a kedvem a korábbi írások Violához, hogy gondoltam várok egy napot, a jutalom csütörtökön is járni fog. Megyünk mégis haza. Erről nem írok, nálam nem olyan izgalmas az élet, mint Violánál. Másnap délelőtt már simán elértem. Telefonban mindent elmondott, a játék pedig már itt elkezdődött:) Jó kezdés. Kérdezte, hogy jártam e már ilyen programon. Igen igen, feleltem, képben vagyok. Mondta, hogy akkor biztos volt már részem csúszka és lingam masszázsban is, de olyanban még nem, amit Ő nyújt. Viola felvázolta a randi menetét. Idézem: "A program elméletileg tartalmaz egy fincsi kézi levezetést, de általában a csúszka kellemes véget szokott vetni a masszázsnak, ami olyan, mint egy aktus nélküli szeretkezés". Huh, ezt ki kell próbálnom. Egyeztettük is gyorsan a naptárunkat, és meg is kaptam délután 3-ra az időpontom. Viola még kedvesen felhívta rá a figyelmem, hogy okosan a parkolással, mert közel van az illetékes hatóság székhelye, így könnyű meglepetés csomagot kapni a randi végére. Plusz pont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival érkeztem a Bartók Béla út környékére, parkolásra figyeltem! (Nem csak jegyet kell venni, nem nagyon szabad forgalommal szemben sem megállni, stb stb... bár ez nehéz is egyirányú utcák lévén, de Viola azért szólt, látott már ilyet). GPS pontosan a ház elé navigál, parkoló 100-200 méteren belül biztosan akad. BKV-t nem figyeltem, elnézést a környezettudatos társaktól;) Parkolójegy élesítés mobilon, és indulás felkutatni az SMS-ben kapott címet!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kapu előtt telefon, majd kapucsengő, egy kevés lépcső, párszor jobbra, és helyben vagyunk. Egyszerű, nem? Az. Eltévedtem. :D Viola szerencsére már az ablakból figyelt, és szólt, hogy nagyon rossz helyen keresgélek. Végig vonalban volt és vezetett. Különben még most is ott keringenék. Végül szánalomból valamelyik szomszéd biztosan megmasszírozott volna, de jobb volt így, hogy célba értem. Lakás kicsi, csak mi voltunk ott. Konyha, galériás nappali, galéria alatt tatami, mini fürdőszoba, még kisebb zuhanyfülkével, de amire kell, tökéletesen megfelel. Tusfürdő van bőven, tisztaságra nem lehet panasz, törcsi és kádkilépő száraz és ropogós.
Viola külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Viola gyönyörű 35-40 közötti nő. Body volt rajta a bemutatkozásnál, ez lekerült valamikor amikor én fürödtem. Szexi, formás, egész nagy, természetes cicik, popsi kézbe való. Arckitakarás nem hordoz veszélyt magával, szép és mosolygós:) Képek alapján lehet következtetni mi vár ránk, róla készültek!
1. Viola +36307769949 beszámoló Budapest 122463 erotikus masszázs
3. Viola +36307769949 beszámoló Budapest 122463 erotikus masszázs4. Viola +36307769949 beszámoló 2024-08-31 10:05:22 erotikus masszázs 1224635. Viola +36307769949 beszámoló 2024-08-31 10:05:22 erotikus masszázs 1224636. Viola +36307769949 beszámoló 2024-08-31 10:05:22 erotikus masszázs 122463
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Bemutatkoztunk az ajtóban, lekpatam a cipőt, és Viola kedvesen beinvitált a szobába. Leültünk egy-egy fotelbe, és hosszasan beszélgettünk, jó 10-15 percet dumcsiztunk egy frissítő mentes víz mellett. Van savas is. A beszélgetés egyébként nem csorbította az egy órás szeánsz idejét, Viola ugyanis annyira nem óranézős, hogy pont ennyivel tovább is maradtam. Olyan jót beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Gyorsan telt is az idő, így jöhetett a fürdés. Kaptam egy törcsit, és indulás tusolni. Mire visszaértam, Viola egyszál bugyiban várt. Huh! Itt majdnem képszakadás, de igyekeztem figyelni a részletekre, hogy megszülethessen ez az élménybeszámoló is, és ne csak annyit írjak, hogy: "kibaszott jó volt"! Elhelyezkedtem a tatamin, Viola kedvesen megkérdezte, mire figyeljen masszázs közben, van e érzékeny pont, sérülés, műtét, vagy bármi, amit tudnia kell. Nem volt speciális tényező, így kezdődhetett a relax. Nagyon kellemes, olajos masszázst kaptam, lábujjaktól tarkóig. Profi, erős, ugyanakkor lazító élmény, tartalmas témákkal. Igen, Viola szeret beszélni!:D Közben néha rákérdezett, hogy minden jól esik e, a válasz egyértelmű volt! Aztán valahol időközben lekerült a bugyi, ezt meg nem tudnám mondani mikor, és hogy történt, de kiszúrtam a tatami melletti méretes tükörből. Nem bántam, nyilván. A masszázs végefelé közeledve Vendéglátóm felhozta, hogy akkor ugye gyakorlott "lányokhoz járó" vagyok. Szerénykedtem, hogy csak lelkes amatőr, de láttam már ezt-azt. Spoiler: Ilyet még nem. Viola elkezdett bőséges meleg olajjal egyre intimebb területeken simogatni, incselkedni, majd keményebb, de kellemes és megválogatott mozdulatokkal kényeztetni, és....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
... ÉS! Jött a csúszka, amit már láttam is máshol, meg nem is. Viola a teljes testét használva csúszkált rajtam, cicikkel, popsival, puncival, ahol csak ért. Nem tudtam, hova nézzek. Aztán lemászott rólam, és eljött a fordulás ideje. Ennek örömmel tettem eleget, az eddigiek alapján úgy ítéltem, hogy csak valami nagyon extra lehet ami most rám vár. Viola elöl is bekent olajjal. Innen sem sajnálta, jutott bőven, majd a lábaim közé ült. Kaptam egy olyan brutális lingamot... A legjobb, amit eddig valaha éreztem. Szándékosan nem a randi napján írtam meg a beszámolót, nehogy még a friss élmény beszéljen belőlem, de még ma is úgy gondolom, hogy ez eddig TOP1. De nyugi, ezt is lehetett még fokozni. Megvan még a csúszka, 5-6 mondattal korábbról? Cicikkel, popsival, puncival, ahol csak ért... Na ez. Csak elölről. Itt már a kezem is bejárta Viola testét. Szerencsére egyáltalán nem volt ellenére. Pár csúszás után az előre-hátra mozgás egy pontra korlátozódott. Igen! Az aktus nélküli szeretkezés, ahogy Viola, és már több társam fogalmazott. Úgy csúszkált a farkamon lovagló pózban, hogy meg kellett néznem, kint, vagy bent vagyok e. Felpillantottam, kint voltam. Tényleg nem lehet eldönteni. Mivel Viola telefonban mondta, hogy általában ez véget is vet a bulinak, ezt kihívásnak tekintettem. Kibírom! - gondoltam én, és amúgy ki is bírtam! Gratulációkat lentebb fogadom. Na de nem sokáig örülhettem neki, hogy milyen kitartó vagyok, ugyanis kis kézi segítséggel, kis punci csúszkával pillanatok alatt kivégzett Viola... Brutális! Szó szerint. A valóságba az csöppentett vissza, hogy Viola megkérdezte mi a tervem még mára. Feldolgozni az itt történteket, meg egy kis főzés. Kaptam pár tippet a vacsihoz, majd indulás fürdeni. Plusz pont ismét: Viola velem jött, na már nem a szűkös zuhanykabinba, hanem csak a fürdőig, hogy bekenje a hátam tusfürdővel még zuhanyzás előtt. Óriási segítség volt, így simán lejött a tetemes mennyiségű olaj. Öltözés, kötelező körök rendezése, búcsúpuszi, indulás a boltba a hozzávalókért. Parkolásom is pont lejárt, minden ki volt számolva.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráról nem tudok, nincs is, de minek. Végén rendeztük, akkor is én kezdeményeztem. Virágszálakat az asztalon hagytam, ami igen szerény csokor manapság, főleg egy ilyen programért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
6-8 lánynál lehettem az elmúlt másfél évben. Toronymagasan a legjobb program eddig. Kellemes beszélgetés, frissítő, profi masszázs, a többiről nem is beszélve. Legközelebb mésfél óra! Ja igen, nyilván: lesz legközelebb!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-31 20:43:56
Remek beszámoló. Nagyon szépen megírtad az eseményeket. Én ugyanezt éltem át nála.

2024-08-31 11:30:48
Fogadd gratulációmat, hogy "kibírtad", "minden megpróbáltatás" ellenére is! ☺️
Pazarul élvezetesen megírt beszit alkottál, elolvasása nekünk is valódi jutalom, mint ahogy a randid is az volt!
És Mindkettőtöknek is gratulálok az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókViola legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-03-02) : Tatamin hasra feküdtem, és jobb vádlimtól indult a masszázs, bokától térdhajlatig alaposan átmozgatva minden porcikám. Combok hátsó felén már használta az alkart is néha. Hátamon hosszan elidőzött amit nem bántam, nagyon kellemes érzés, látványnak is tökéletes.

(2023-01-13) : A tatamin hasra feküdtem, jobb vádlimtól indult a masszázs, fokozatosan egyre feljebb. Vádlimban volt egy kis izomláz, itt éreztem egy kicsit erősnek a passzírozást, de még belefért, a comboknál pedig kifejezetten kellemes volt a foglalkozás.

felejthetetlen: 5db
(2024-08-15) : Aztán összezárta a lábamat, rám ült, és a puncijával és popsijával kezdett csúszkálni a farkamon. Majdnem, mintha, de mégsem. Teljesen az őrületbe kergetett.

(2023-05-11) : Viola bokától kezdte a masszázst, alaposan, szakszerűen minden apró porcikám átmozgatva. Vádli csak tenyér, és kézfej, majd ahogy halad feljebb rajtam a combok hátsó felén már az alkar is szerepet játszik. Ágy melletti tükör lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletről se maradjak le, illetve segít a beszélgetés közbeni szemkontaktus tartásában is.

(2023-04-13) : Fordulás után folytatódik ugyanaz a csúszka, mint előtte, de már én is aktív részese lehetek a dolognak. Simogattam, ahol értem. Ebben a pozícióban a csúszkát lingam masszázzsal kombinálja.

nagyon jó: 4db
(2024-01-22) : Hasra parancsolt és nekikezdett. Lábtól kezd, felfelé haladva a farizmokon, derékon elidőzve, megállapítja, hogy a hátizmaim teljesen kötöttek. Haj, az ülőmunka nem óhajtott mellékhatásai... Reggelig talán ki is tudná csomózni őket, mondja és én már vállalom is... Eddig a csipkelődés.

(2023-11-04) : A masszázst a talpamnál és a vádlimnál kezdte. Közben beszélgettünk, sokmindent megtudtam róla. Az a helyzet, hogy nem tudom pontosan felidézni a masszázs folyamatát. Kellemes volt, beszélgettünk.

(2023-02-14) : Teljes testre kiterjedő masszázst kaptam, ami nagyon jól esett. Szakszerű volt, olyan dolgokra is /kérdésekre is/ kitért, amit ilyen helyen általában nem szoktak megkérdezni, egyértelmű a tudás, és a szakszerűség. Kb fél óra után már apró benyúlásokkal éreztette velem, hogy itt valami nagyon jó fog történni.

: 3db
(2021-06-09) : Mint a legutóbbi alkalommal, most sem tudok mást mondani. Mindenre kiterjedően és alapos masszázst kaptam. Most annyi történt ,hogy most teljesen meztelenül dolgozta meg minden porcikam. Mind ezt mozizva nézhető a jobb oldalon elhelyezett nagy tükörben! Csodás látvány , egész nap eltudnam nézni, és viselni ,kezei kenyezteteset. Persze ismét tökéletes kötetlen beszélgetés , minden témában.

(2021-05-28) : És máris kezdetét vette a szakszeru kezelés, minden porcikamra kiterjedoen. Viola félmeztelenül, bugyiban, olajjal a kézben a lábamtol indult. Hol az egyik, hol a másik lábamat masszirozta,elég alaposan és szakszerű mozdulatokkal. Labaimmal vegzett , följebb ulve combomra, fenekemre a hatamat vette celkeresztbe.

(2021-05-04) : Jó érzéke van a masszázshoz, amihez kiváló koreográfia párosul. Külön kérésre a derekamnál hosszabban elidőzött (ülő munka átka), aztán hát, karok, nyak és a tarkóm. Ez különösen jól esett. Viola nagyon jó beszélgető partner, szinte mindenről lehet vele önfeledten diskurálni.