Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Zoé(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viola

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-08-15 21:15:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viola +36307769949 122348 erotikus masszázs

crashdummy a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Viola hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Viola hirdetésére egy, a kerületben VTR egyeztetést vállaló lányok keresgélése közben bukkantam rá. Tetszettek a képei, és a részletes, egyedi bemutatkozása is. Találtan róla jó pár pozitív beszámolót is, amik tökéletesen visszaadták, hogy mi vár a delikvensre nála. Fel is került a bakancslistámra. A közelmúltban kértem tőle időpontot VTR-en, de azt nem fogadta el. Fel is hívtam később, és egy kis beszélgetés során kiderült, hogy mivel elég messziről jár be, ezért nála nem működik az este másnap délelőttre kért időpont. Ezért most inkább hívtam délelőtt egy következő napi randi reményében. Elsőre nem értem el, de aztán visszacsörgetett, és így már tudtunk beszélni. Leegyeztettünk egy időpontot másnap délelőttre. Abban maradtunk, hogy VTR egyeztetést is indítok, amit elfogad, és küldi a címet. Így is történt, minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az itteni térkép elég pontosan mutatja a helyszínt. Egy csendes mellékutca a Bartók Béla pályaudvarhoz közeli vége felé. A GPS a ház elé visz, nagyon könnyű megtalálni. Hétköznap délelőtt is számos szabad parkoló volt az utcában még a ház előtt is. A parkolás természetesen fizetős, de a belvárosi árakhoz képest kifejezetten baráti tarifával. A tömegközlekedésről nem tudok részletekkel beszámolni, de a főútvonal közelsége miatt nyilván az is egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy régebbi építésű, körfolyosós bérház, ami teljesen rendben van. Érkezéskor hívtam a ház elől. Mivel a kapu nyitva volt, így csak felnavigált a telefonon az emeletre az ajtóhoz, ami résnyire nyitva várt már. A lakás egy galériás garzon, teljesen korrekt állapotban. Mindenhol patyolat tisztaság. A szobában asztalka, fotel a ruhák lepakolására. Az akció a galéria alatti széles tatamin történik, ami mellett egy hatalmas tükör van a falon. A fürdőszobában épített zuhanykabin, ami valóban elég kicsi, ahogy már más is megírta itt. Egy súlylökő valószínűleg beleszorulna, de egy 48 kilós bokszolónak tökéletes. Én pont elfértem benne. A tusfürdő választék rendben van. A törölköző nagy, puha és nedvszívó. Külön plusz, hogy a második zuhanyozáshoz tisztát kaptam belőle.
Viola külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Viola érkezésemkor az ajtó mögött várt és egy visszafogott kézfogással üdvözölt. Ettől nem kell megijedni, ez nyilván csak az első randi miatt volt így. Egy színes body volt rajta, ami tökéletesen megmutatta az alakját.

Viola elég magas, formásan nőies hölgy. Arcra kicsit másra számítottam a képei alapján, de nem ért csalódás. Szép nő, kék szemekkel, szőkésbarna, lófarokban összefogott hajjal. Mindene természetes, formás, kellemes méretű és tapintású, feszes cicik, szép, kerek popsi, gyönyörű, borotvált punci, selymes bőr. Nagyon kedves és közvetlen az egész randi alatt.
1. Viola +36307769949 beszámoló Budapest 122348 erotikus masszázs
3. Viola +36307769949 beszámoló Budapest 122348 erotikus masszázs4. Viola +36307769949 beszámoló 2024-08-16 00:13:14 erotikus masszázs 1223485. Viola +36307769949 beszámoló 2024-08-16 00:13:14 erotikus masszázs 1223486. Viola +36307769949 beszámoló 2024-08-16 00:13:14 erotikus masszázs 122348
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezéskor leültetett a fotelbe. Az asztalon mentes és bubis ásványvíz és több fajta üdítő várt, amivel megkínált. Én a mentes vizet választottam, és amíg kortyolgattam, addig kis ismerkedő beszélgetést folytattunk.

Miután elmentem felfrissülni, már egy szál bugyiban várt, ami őszintén szólva nagyon kellemes látvány volt. Megbeszéltük, hogy oliva olajat fog használni, majd hasra vetettem magam a tatamin. Rákérdezett, hogy vannak-e esetleg problémás testrészeim.

A masszázs a vádlinál indul, közepesen erős, szakszerű mozdulatokkal. Ezután a comb, majd a farizom következik, majd ez ismétlődött a másik oldalon is. Ekkor egy laza mozdulattal levette a bugyit, és immár meztelenül folytatta ténykedését. Ezután a hát következett, ahol elidőzött pár csomónál, de szerencsére nem lettem leteremtve az állapotom miatt. Jó darabig dolgozott rajtam, alaposan átmasszírozott mindenhol.

Masszázs közben sokat beszélgettünk, Kutyákról, sportról, gasztronómiáról és még számos témáról.

Aztán a mozdulatok átváltottak simogatássá, finom kis benyúlásokkal a gáthoz és a zacsihoz. Itt már kezdett elég erotikus lenni a dolog. Majd beolajozta magát elöl, és a cicijével kezdett siklani a fenekemen és a hátamon. A frenetikus érzést fokozta a tükör biztosította látvány is. Ezután rám ült, és a fenekével, puncijával folytatta a csúszkát rajtam. Ekkor már nem volt könnyű hason maradni, mert hatalmas merevedésem volt, de szerencsére hamarosan a fülembe súgta, hogy megfordulhatok
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Fordulás után vendéglátóm a lábaim között helyezkedett el, bő olajat csorgatott rám, és kezelésbe vette az ágaskodó farkamat. Finom mozdulatokkal dolgozott, amit én szemmel követtem a tükörben. Ezután a cicijével kezdett siklani rajtam, a kis barátomtól fel a mellkasomig. Ez borzasztóan izgató volt.

Aztán összezárta a lábamat, rám ült, és a puncijával és popsijával kezdett csúszkálni a farkamon. Majdnem, mintha, de mégsem. Teljesen az őrületbe kergetett. Egy ponton megfogta a kezemet és a cicijére tette. Én lelkesen simogattam, miközben ő siklott rajtam, amit én a tükörben moziztam. A csukott szeméből és a halk sóhajokból arra következtettem, hogy ő is élvezi a helyzetet.

Ezután megfordult, és háttal nekem rám ült és így folytatta a farkam kényeztetését. Én is vettem a bátorságot, és előrenyúlva elkezdtem simogatni a punciját, ami ellen nem volt semmi kifogása. Itt már nem volt visszaút és ebben a pozícióban egy hatalmasat élveztem a kezébe. Ezután mellém telepedett, finoman letörölgetett, kicsit beszélgettünk, majd elmentem fürdeni
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, minden az alapban. Az ajándékot a végén tettem le az asztalkára. Szerintem tökéletes ár-érték arány.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Viola személyében egy nagyon kedves, közvetlen, érzéki masszőzt ismertem meg, aki profi szolgáltatást nyújt. Biztosan visszamegyek még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-16 16:19:35
👌Alapos,részletes, élmény megosztás.😃 Fantasztikus írás ✍️ 💯 🏷️🔢💐✔️ Szőrszálhasogatás: Barátnő feeling mi hiányzott? Pornós feeling elvárásod volt és kevés volt? Ha nem elvárás kell pontozni?
Mutasd mindet

FunkciókViola legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-03-02) : Tatamin hasra feküdtem, és jobb vádlimtól indult a masszázs, bokától térdhajlatig alaposan átmozgatva minden porcikám. Combok hátsó felén már használta az alkart is néha. Hátamon hosszan elidőzött amit nem bántam, nagyon kellemes érzés, látványnak is tökéletes.

(2023-01-13) : A tatamin hasra feküdtem, jobb vádlimtól indult a masszázs, fokozatosan egyre feljebb. Vádlimban volt egy kis izomláz, itt éreztem egy kicsit erősnek a passzírozást, de még belefért, a comboknál pedig kifejezetten kellemes volt a foglalkozás.

felejthetetlen: 4db
(2023-05-11) : Viola bokától kezdte a masszázst, alaposan, szakszerűen minden apró porcikám átmozgatva. Vádli csak tenyér, és kézfej, majd ahogy halad feljebb rajtam a combok hátsó felén már az alkar is szerepet játszik. Ágy melletti tükör lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletről se maradjak le, illetve segít a beszélgetés közbeni szemkontaktus tartásában is.

(2023-04-13) : Fordulás után folytatódik ugyanaz a csúszka, mint előtte, de már én is aktív részese lehetek a dolognak. Simogattam, ahol értem. Ebben a pozícióban a csúszkát lingam masszázzsal kombinálja.

(2021-10-31) : We started with the massage, which started with the legs and worked upwards. I think she actually used cream for the massage. She has strong hands and a lot of practice. I asked for extra attention on my neck and upper-back and she gave it. I like to get a good, strong real massage and Viola gave me one,

nagyon jó: 4db
(2024-01-22) : Hasra parancsolt és nekikezdett. Lábtól kezd, felfelé haladva a farizmokon, derékon elidőzve, megállapítja, hogy a hátizmaim teljesen kötöttek. Haj, az ülőmunka nem óhajtott mellékhatásai... Reggelig talán ki is tudná csomózni őket, mondja és én már vállalom is... Eddig a csipkelődés.

(2023-11-04) : A masszázst a talpamnál és a vádlimnál kezdte. Közben beszélgettünk, sokmindent megtudtam róla. Az a helyzet, hogy nem tudom pontosan felidézni a masszázs folyamatát. Kellemes volt, beszélgettünk.

(2023-02-14) : Teljes testre kiterjedő masszázst kaptam, ami nagyon jól esett. Szakszerű volt, olyan dolgokra is /kérdésekre is/ kitért, amit ilyen helyen általában nem szoktak megkérdezni, egyértelmű a tudás, és a szakszerűség. Kb fél óra után már apró benyúlásokkal éreztette velem, hogy itt valami nagyon jó fog történni.

: 4db
(2024-08-30) : Viola a teljes testét használva csúszkált rajtam, cicikkel, popsival, puncival, ahol csak ért. Nem tudtam, hova nézzek. Aztán lemászott rólam, és eljött a fordulás ideje. Ennek örömmel tettem eleget, az eddigiek alapján úgy ítéltem, hogy csak valami nagyon extra lehet ami most rám vár.

(2021-06-09) : Mint a legutóbbi alkalommal, most sem tudok mást mondani. Mindenre kiterjedően és alapos masszázst kaptam. Most annyi történt ,hogy most teljesen meztelenül dolgozta meg minden porcikam. Mind ezt mozizva nézhető a jobb oldalon elhelyezett nagy tükörben! Csodás látvány , egész nap eltudnam nézni, és viselni ,kezei kenyezteteset. Persze ismét tökéletes kötetlen beszélgetés , minden témában.

(2021-05-28) : És máris kezdetét vette a szakszeru kezelés, minden porcikamra kiterjedoen. Viola félmeztelenül, bugyiban, olajjal a kézben a lábamtol indult. Hol az egyik, hol a másik lábamat masszirozta,elég alaposan és szakszerű mozdulatokkal. Labaimmal vegzett , följebb ulve combomra, fenekemre a hatamat vette celkeresztbe.