Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viola

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-04 11:14:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viola +36307769949 119776 erotikus masszázs

kurvapecer77 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Viola hirdetővel
fergeteges csúszka
Egyeztetés
Violát már előző héten is kerestem. Akkor pár óra múlva visszacsörrentett. Nekem akkor már bukta lett volna az aznapi randi, de visszahívtam, mert kiváncsi voltam rá. Visszafogott, korrekt tájekoztatást kaptam. Semmi búgás vagy ilyesmi. Valami izgalmas rezgés (vagymi) viszont volt, mert akkor eldöntöttem, hogy mihamarabb meglátogatom. Hétfőn hívtam, nem vette fel, viszzacsörget, visszahívom időpont-egyeztetés késő délutánra.
Megközelítés
Telefonban megadta a pontos címet. BKV-val közlekedem, villamosmegállótól 1 perc a kéró. Sztem a ház előtt is lehet parkolni bármikor.
Helyszín
Régi gangos bérház. Nem egy körúti palota, már eredendően is a munkásosztály számára készült. Jelen esetben az építészeti, esztétikai megfontolások persze irrelevansak. Földszinthez közeli emelet, liftet nem használtam, de asszem nincs is. Előszoba-konyha végén fürdő, jobbra szoba galériával. Igényes és tiszta. Fürdőben épített zuhanyfülke, megfordulni csak Y-nal tudtam, de ez a gorillatest miatt van. Szobában két fotel dohányzóasztallal, a galéria alatt tatami és tükör. Minden tiszta, faxa, igényes.
Viola külseje
Viola szolid, sötét bodyban fogadott, még nem fingfelezős, már nem telepicsás. Visszafogott, határozott nő, haja ugyanilyen kontyban a feje tetején. Magasabb, sportos alkat, járása ruganyos. Arca csinos, komoly.
1. Viola +36307769949 beszámoló Budapest 119776 erotikus masszázs
3. Viola +36307769949 beszámoló Budapest 119776 erotikus masszázs4. Viola +36307769949 beszámoló 2023-11-06 09:23:47 erotikus masszázs 1197765. Viola +36307769949 beszámoló 2023-11-06 09:23:47 erotikus masszázs 1197766. Viola +36307769949 beszámoló 2023-11-06 09:23:47 erotikus masszázs 119776
Erotikus masszázs
Bemutatkoztunk. Kézfogás. (Persze lehet, hogy puszi volt, de akkor kézfogás hangulatú.) Azt éreztem mégis, hogy belül Viola csupa fortyogó láva. Vajon sikerül-e elérnem, hogy kitör? Elnézést a képért.
Behívott a szobába. Fotel, feszültségoldó csacsogás. Vetkőzés, fürdőbe el.
Visszatertemkor Viola bugyiban várt. Mellei gyönyörűek. A tökéletes testet egy kis finom "pornóháj" teszi még szebbé. Feszólításra hasra baxtam magam a tatamin. Viola a labam közé ült. A masszázst a talpamnál és a vádlimnál kezdte. Közben beszélgettünk, sokmindent megtudtam róla. Az a helyzet, hogy nem tudom pontosan felidézni a masszázs folyamatát. Kellemes volt, beszélgettünk. A fogások mindenképpen szakszerűek voltak. Én közepesen erősnek mondanám. Ehhez hozzátartozik, hogy egy régi masszőr hölgyismerősöm szerint az ilyen gorillák a masszőrnők rémálmai; az ilyennek 120 kilós férfi masszőr kell. Lehet, hogy így van. De ott nincs hepifinis. Ha meg van, brrrrr..
Lábtól felfelé végigért, újra vissza lábhoz. Ekkor elkezdett benyúlkálni. Kellemes volt, de a kisgyerek még aludt. Gondoltam segítek neki, ha már itt ez a tükör, belenézek. Húbzzg, Viola behunyt szemmel kezdett lovagolni a hátamon, gyakorlatilag megbaxta. A kis hülyegyerek is elkezdett ébredezni.
Levezetés
Megfordulsz? Meg hát. Viola a lábam közé térdelt és finom mozdulatokkal tekergette, csavargatta, simogatta drBret. Akkor indultam be igazán, amikor a lingam átcsapott egy brutál csúszkába, de úgy, hogy közben a farkamat egy pillanatra sem engedte el. Először batortalanul simogattam, aztán egyre bátrabban. Csiklóját is megtaláltam, egy mozdulatából arra következtettem, ez túl sok. "Miért veszed el?" Visszatettem. Itt lettem teljesen kész: olyan volt, mint egy szeretkezés, anélkül, hogy a genitáliák kapcsolódtak volna. Talán meg szerelmet is vallottam közben. Viola biztos járt a csúcs közelében. Én végig a határon táncoltam. Aztan leszállt, a labam közé helyezkedett és lingam. Ekkor megfáradva a táncban, időnk végéhez közeledett, úgyhogy saját kezembe vettem a dolgot és beteljesültem. Törülköztünk, beszélgettünk kicsit. Aztan gyors zuhany.
Elszámolás
Búcsúzáskor adtam át a megbeszéltet. A villamosmegállóban lattam, hogy túlléptem az időkeretet. Sajnálom. Viola nem szólt, de legközelebb kárpótolom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon korrekt hirdető. Különleges a szolgáltatása. Nekem nagyon bejött.
Köszönöm az élményt, Viola! Ha rajtam múlik, még találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viola erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-06 22:41:10
Jó lett a beszámoló, nagyon tetszett! Jól átadtad a hangulatot.

2024-01-23 19:28:33
Ejha de jó lett ez a beszámoló. Tömörítés nem ment a részletek rovására
Mutasd mindet