Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
erotikus masszázs beszámoló

Viola

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-02-14 07:46:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 117078

srác22222 a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Viola hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Néhány hete kerestem telefonon, korrekten, hosszasan, alaposan tájékoztatott a lehetőségekről. Minden információt megkaptam amire szükségem volt, de jeleztem neki, hogy zűrösek a hétköznapok, így a jövőben keresni fogom. A telefont elsőre amúgy nem vette fel, de diszkréten visszacsörgetett. A randevú előtti napon hívtam, de nem vette fel, viszont megint visszacsörgetett kicsit később. Elmondtam a találkozási szándékomat, amit örömmel nyugtázott. Hírdetésére egy beszámoló kapcsán lettem figyelmes itt az oldalon.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a II. kerület központi része, ami tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. A parkolás nehéz, de a GPS odavinne.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem volt meglepetés, hogy utcai ruhában fog fogadni, mert jelezte, hogy ki kell jönnie értem. Pontosan érkeztem, és a megadott emeleten találkoztunk. A helyszín egy kb 70-es években épült ház. A lakás is ennek megfelelő. Kicsit labirintusos, de második alkalommal már egyértelmű lesz. A fürdő az előszobából nyílik, és a másik ajtaja a tetthely. Praktikus elrendezés. A fürdőben amúgy minden megtalálható, amire ilyen helyen az embernek szüksége lehet. A program tatamin zajlik.
Viola külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint már említettem, Viola utcai ruhában fogadott, de a zuhany ideje alatt levetkőzött, és a masszázst bugyiban kezdte. Amúgy képeknek megfelelő, és a kiírtak szerinti életkorú hölgy fogadott. Kellemes társaság, jó beszélgetőpartner is.
1.  +36 beszámoló Budapest 117078 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117078 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1170785.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1170786.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117078
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Fürdés után jeleztem, hogy kész vagyok, így együtt tértünk vissza a szobába. Itt már megcsodálhattam gyönyörű testét, ahol már takarás nélkül láthattam az Ikreket…:-) A masszázzsal kezdtük, hasra feküdtem, és a lábamtól haladt felfelé. Közben moziztam a tükörből, és beszélgettünk is kicsit. Teljes testre kiterjedő masszázst kaptam, ami nagyon jól esett. Szakszerű volt, olyan dolgokra is /kérdésekre is/ kitért, amit ilyen helyen általában nem szoktak megkérdezni, egyértelmű a tudás, és a szakszerűség. Kb fél óra után már apró benyúlásokkal éreztette velem, hogy itt valami nagyon jó fog történni. Továbbra is hason, de már meredező szerszámmal csukott szemmel, kellemes érintésekben volt részem. Izgatta az egész testem, és a golyóimat is. Egyszer csak beolajozta magát, és elkezdődött a csúszka a hátamon. Rég volt ilyesmiben részem, nagyon tetszett a dolog. Melleivel, és a Puncijával csúszkált rajtam. (Időközben lekerült a bugyi)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Miután elhangzott a megfordulnál kérdés, örömmel, és álló cerkával fordultam meg. A koreográfia hasonló volt, elölről, aktust imitálva csúszkált rajtam, ajkunk néha összeért, csúszkált a farkamon, volt, hogy a cici közé vette, és folyamatosan izgalmi állapotban tartott. Tapiztam ahol csak értem, nagyon jó volt látni, hogy egy ilyen dögös csaj dolgozik rajtam…Kicsit később megfordult, de ugyan úgy rajtam, csak háttal. A kezemet irányította a cicikhez, és a puncihoz is. Így tökéletesen hozzáfértem, és kellemesen izgattam a punciját, miközben kényeztetett a kezeivel. Néhány perc elteltével így ért a vég, Neki csak kellemes másodperceket sikerült okozni, nem juttattam el a csúcsra. Hagyott lenyugodni, és a maradék 5-8 percet egymás mellett feküdve, beszélgetéssel töltöttük. Közben simogattam ott ahol értem, a cicik és a gyönyörű punci se maradt ki. Zuhany után öltözés, és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az anyagi részét előre letettem, ami végig ott is maradt, szerintem ráért volna a végén is. Extrákról nem tudok, maga a program volt egy hosszas extra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Újabb élményekkel gazdagodtam, nagyon rég tapasztaltam ilyen profi masszázst, és ilyen erotikus masszázs élményt az oldalról. Engem nagyon beindított, biztosan visszatérek hozzá

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viola erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-19 10:49:17
Egész jó, de azért a külsőről kicsit írhattál volna többet.
Mutasd mindet