Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
erotikus masszázs beszámoló

Viola

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-13 01:38:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 116772

Brembo2 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Viola hirdetővel
igéző szemek
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt a beszámolók oldalon találkoztam Viola hirdetésével, úgy tudom, hogy csak itt hirdet, vagy legalábbis én nem találtam meg máshol. Egy alkalmazáson belül többször is találkoztam adatlapjával, ő is használta az adott játékot, így jobban szemügyre vettem, majd írtam belső levelet, még novemberben. Kellemes és kifinomult stílusával hamar érdeklődésem középpontjába került, csevegőjébe is írtam pár setesuta mondatot, akkor eldöntöttem, hogy találkozni szeretnék Violával, már csak az alkalmas időpontot kellett kivárni.
Idáig jobbára csak az élénkebb színű kategóriában próbáltam helyt állni, de a mostani rekordhosszú téli szünet, és a vele járó home office fáradalmait úgy éreztem, hogy egy csinos, és kedves NŐ társaságában, egy kiváló masszázzsal tudom csak levezetni. Utolsó egyeztetésünk után VTR foglalásban erősítettem meg szándékom, kölcsönös bizalmat növelte, hogy randi előtt sem megerősítő üzenetet, sem telefonhívást nem kért tőlem Viola.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
II. Kerület, az adatlapon az útvonaltervező gombostű megközelítőleg pontosan van elhelyezve, de már az első beszélgetésünk alkalmával említve lett az utca neve. Google street view segítségével előre felmértem az ismeretlen terepet, kocsival mentem, szerencsém volt, közvetlen a bejárati ajtó előtt parkoltam, gps pontosan tette a dolgát. Eltudom képzelni, hogy vannak olyan napszakok, mikor csak kihalásos alapon lehet megállni a környező utcákban, akkor a felesleges körözgetés helyett a közeli Mammut, vagy a Millenáris mélygarázs a nyerő választás. A BKV szerelmeseinek is adnék egy kis támpontot, hogy fogalmam sincs :-), de a közeli Margit körúton szép nagy sárga, és kék vasakat láttam.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Kétlépcsős beléptetés után lifttel mentem az adott emeletre, körfolyosós épület, Viola kijött elém, és bekísért a lakásba. Kicsit labirintusszerű az elrendezés, mikor megérkeztem fel sem tűnt, csak követtem gyönyörű vendéglátóm, távozáskor figyeltem jobban, ahogy meglettem szédítve még most is ott bolyonganék, ha nem terelget Viola.
Fürdő nagy és tágas, csúszásgátlóval ellátott kád, zuhanyfüggöny, hogy ne pancsoljam szanaszét a vizet, amit még így sem sikerült elkerülnöm, utólag elnézést kérek... Tusfürdő választék nagyobb, mint egyes vidéki kisboltokban, kétféle szájvizet láttam, hozzá eldobható poharak kikészítve, mentolos cukorka, férfi dezodorok, példás...
Szobában nagyméretű tatami, hangulatvilágításról egy ledszalag a vizuális élményekről, mivel nincs bagoly nyakam, pedig egy nagyméretű tükör gondoskodott, míg a hátamon ügyeskedett. Rend és tisztaság az egész lakásban, panasz nem lehet.
Viola külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arc nélküli képekkel hirdet, de több fotó is van ahol mutat részleteket. Képek alapján nem biztos, hogy felismerné civilben az ember, ez nyilván nem véletlen a diszkréció végett, de egyértelműen ő szerepel rajtuk.
A fogadószettet nem tudom körülírni, azon kívűl, hogy nagyon kihangsúlyozta pazar alakját, és végre egy hely, ahol felöltözve várt kedves vendéglátóm, kijött elém, és nem csak a résnyire nyitott ajtó mögött várakozik. Csendes, és visszafogott stílusom ellenére, legszívesebben már az első pillantás után Viola nyakába ugrottam volna.
Az adatlapon kiírt paramétereknek megfelelő, nincs a képek, és a valóság közt felszedett + 8-10 kg, extra párnácska (bár az adatlapon jelenleg nem látható ezen adat, ez a randi előtti napon változott), és nincsenek letagadott évtizedek sem, pedig néhány év mínuszban simán hihető lenne, de nem ezen múlik. Haja néhány árnyalattal világosabb mint a képeken, közelít a szőkéhez. Csábító szemek, ovális arcforma, csókra termett ajkak, feszes és hibátlan bőr, adatlap szerint szolizott,ami szerencsére nincs túl tolva, teljesen természetes az öszkép. Alkatához, és az ízlésemhez passzoló tenyérbeillő húsos, kemény cicik, formás és feszes popsi, kívánatos pihe puha, tökéletesen sima vulva. Egy picike kis tetoválást láttam az alkarján, nem zavaró.
Mozgása kifinomultan elegáns, szinte kifutóra termett. Hangja kellemes tónusú, már az egyeztetés alatt éreztem nyugtató, lelket simogató hatását, ugyanakkor néha játékosan csipkelődő stílusával könnyen oldja a kezdeti gátlásokat, segíti az egymásra hangolódást.
1.  +36 beszámoló Budapest 116772 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 116772 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1167725.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1167726.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 116772
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Jóval korábban érkeztem, nyilván nem lehet pontosan kiszámolni úgy a menetidőt, hogy közel 2 órás az út, de szerencsém volt végig, a bevezető út, és a körút is szinte üres volt érkezésem időszakában. Kivártam a megbeszélt pontos időt, innentől felgyorsultak az események.
Lakásban üdvözöltük egymást, átadtam kis ajándékom, ahol kifejezett öröm volt részemről is, hogy eltaláltam kedvenc édesség gyártóját.
Rövid beszélgetés után már a fürdőben találtam magam, ahol leöblítettem az út porát, és kortyoltam egy kis listerint.
Viola nem a szobában várt, kopogással kellett jeleznem, és együtt vonultunk be a tetthelyre. A tatamin hasra feküdtem, jobb vádlimtól indult a masszázs, fokozatosan egyre feljebb. Vádlimban volt egy kis izomláz, itt éreztem egy kicsit erősnek a passzírozást, de még belefért, a comboknál pedig kifejezetten kellemes volt a foglalkozás.
Folyamatosan kaptam az újabb adag olajat, mikor a hátam gyúrta, lekerült Violáról az utolsó kis textil is. Teljesen természetesnek tűnt, kiváncsi szemeimnek tökéletes pillanatokról gondoskodott a jól beállított tükör. A masszázs kézzel, és alkarral felváltva történt a hátamon, igazán kellemes és hasznos volt. Hosszú időszak után először ébredtem úgy másnap reggel, hogy nem akar leszakadni a derekam.
Kezeim következtek, itt már simogathattam én is kicsit.
Öröm volt nézni, ahogy Viola saját testét beolajozta, majd jöhetett a csúszka. Élmény, ahogy mozgott rajtam, minden lélegzetvételét hallottam ahogy beleszuszog néha a fülembe, majd a cici következett végig a nyakamon, és arcomon. Itt nagyon hasznos lett volna, ha körbetudnám fordítani a fejem.
Már tükörből láttam, hogy hihetetlen érzéki odaadással foglalkozik velem, teljesen átszellemülve. Fordulás előtt még cirógatta kicsit a lágyrészeket is, ami amellett hogy nagyon csikis nekem, kezdett deréktájon vérbőséget okozni, így kellemes érzés volt.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után elölről is rövid rávezető simogatás, majd kezdődött, vagyis folytatódott a csúszka. Nagyon nehéz szétválasztani, hogy meddig tartott a felvezető masszázs, mikortól a levezetés, mert Viola a klasszikus értelemben vett levezetést nem vállalja, úgyhogy aki azért szenvedte eddig végig az írásom, hogy most aztán következik a pornós fejlógatós torok tömés, őket kikell ábrándítsam, francia nem opció.
Elsősorban a csúszka miatt érkeztem, amit kitűnően véghezvitt kedves vendéglátóm minden irányból. Szemből csúszkálva nagyon érzéki ölelkezés közben, testileg és lelkileg is töltődtem energiával, igazi barátnős feelingje volt, majd oldalról is támadta hab testem, volt 69 es pózban csúszka, végig csak kapkodtam a fejem épp mi, és hol történik. Orgazmus kényszer nélkül terveztem a napom, persze a látvány, és úgy csúszkált rajtam Viola, hogy folyamatosan gyűrte, morzsolgatta vagy épp lingam fogásokkal kényeztette kisbarátom, így többször is nagyon közel jártam, végig lebegtem a beteljesülés kapujában, mindig csak egy hajszálnyi hiányzott, a közös foglalkozás legvégén siker koronázta szeánszunkat. Az időérzékem teljesen elvesztettem. Feltűnt, hogy már nem szól a zene, itt tudatosult bennem, hogy az időnk végén járunk. Kis levezető pihegésre hozzábújtam kedvesemhez, talán a legnagyobb érzelmi löketet ez a pár pillanat adta. Mintha rémlene valami, hogy kért Viola, hogy ne siessek, de itt nem emlékszem tisztán mindenre, és persze nálam beidegződés is, ha leketyeg az idő, akkor ne éljek vissza senki vendégszeretetével.
Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam aktívabban kivenni a részem az örömszerzésből, bár a kezeim folyamatosan aktívak voltak, talán Violának is tetszett simogatásom. Gyors fürdés után távoztam. A foglalkozás elérte a célját, randi végére a nap is kisütött, vigyorral az arcomon tépettem hazáig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Masszázst, csúszkát, és lingamot kértem, extrák nincsenek az adatlapon. Az igazi extrák maguktól jönnek, ha kialakul a szükséges kémia, szenvedély, a tűz.... az érzés megfizethetetlen.
2 órás randit kértem, azt hogy mekkora csokrot kössek belső üzenetben kaptam. Érkezésem után letettem a szobában, egy szó sem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 37 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 24, másfel órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hosszas előkészítő munka meghozta gyümölcsét, egy fergeteges randit sikerült összehoznunk, ugyanakkor egy kis hiányérzet is maradt bennem. Zavar, hogy önző módon nem vettem ki jobban a részem, még egyeztetés alatt felvetettem ötletként, hogy nem várhatom el, hogy 2 órán keresztül gyurmázzon, akár szivesen megmasszírozom, jót nevetett rajt Viola :-)
Jöhetnék akár az ezerszer elcsépelt Mike Tyson mémmel, hogy jobb adni, mint kapni, de talán tényleg ilyen vagyok. Ha lehet legközelebb, akkor mindenképp pótoljuk.
Besorolással kapcsolatban pedig jelen beszámolóm felhúzom a második helyre, hogy ez kék, vagy esetleg lila szalagot jelent, magam sem tudom. Függetlenül a színektől nagyon jól éreztem magam, köszönöm hogy megismerhettelek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viola erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-22 18:18:49
Segapo köszönöm neked is az értékelést! Igen, a hibákat inkább hagyjuk. Tanulság, hogy beküldés előtti korrekciót ne az éjszaka közepén félkómában végezzem legközelebb.
Beszámolóm célba ért, bemutathattam egy csodálatos NŐt, írásom "indulásra serkent", akkor nem volt hiábavaló. Hasonlóan káprázatos kikapcsolódást!

2023-01-22 18:10:25
ShadowBear köszönöm, örülök, hogy tetszett az írásom!

2023-01-22 15:04:35
Sokadszor olvastam végig ajánlóleveled a gyönyörű Violáról. Nem azért mert hibát kerestem, inkább megerősítette bennem, írásod számomra egy kiváló bemutatás, ami bizony indulásra serkenti, tökölés félredobva. Nagyon ritkán írom a továbbiakat, "sapim ismét a levegőben".

2023-01-22 10:58:44
Informatív, de mégsem túltolt írás! Tetszett a részletesség, és a tiszteleted partnered iránt! A lila címke érthető, szép munka!

2023-01-21 18:54:57
Köszönöm Aspire! Látom, hogy friss újonc vagy az oldalon, így csak biztatni tudlak, hogy olvass el sok beszámolót. Én nem tudok igazán jól írni, de vannak itt sokan akik igazán művészi szinten nyomják. Megtalálható a nyálasan romantikus Tiffany regénytől kezdve az igazi hard pornóig minden. Remélem kedvet kapsz az íráshoz te is.
A támogatás részét megdumálhatjuk, ígérem minden fillér jó helyre megy!:-)
Mutasd mindet