Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-17 14:31:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Yoss!

Köszönöm ezt az élményt, és külön köszönet a gyönyörű fogalmazásért is. ☺️❤️ Puszi

Beszámoló Viktória +36702706937 121541 erotikus masszázs

Yosarian a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Viktóriát szerintem sokan ismerhetjük, főleg azok akik a szexpartner oldalon forgolódnak. Sajnos nekik talán rossz hír, hogy Viktória időközben térfélt váltott és a masszőzlányok táborát erősíti. Én még partner korában randíztam vele, igaz, hogy akkor is a masszőz programját vettem igénybe, mert a vége felé már az is volt neki. Maradandó élményt nyújtott már akkor is, akkoriban megemlékeztem a randiról. Lényeg, hogy már ismertük egymást és amikor egy a környékemen tevékenykedő kedvenc masszőzlányt kerestem, megörültem, hogy hírdetése épp zölden villog. Hívtam is rögvest, kellemes hangját rögtön megismertem, számára sem voltam ismeretlen, örült nekem. Meg is tudtunk beszélni egy időben nem túl távoli randit, amit vtr-en is megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bármerről jössz középen van. A metró két állomása között félúton, villamos és buszjáratok max 10 percre a keresett címtől, a metró állomások is szintén ugyanennyi sétával érhetőek el. Autóval sem nagy kihívás, a környező utcákban biztos találni helyet, vagy esetleg a Lidl mélygarázsa is lehet megoldás. Én a szomszédból, kis buszozás, kis sétával érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Én jól ismerem a környéket, még a randi színhelyéül szolgáló épületegyüttest is.
A Viziváros egyik meghatározó főútvonala mentén található az épület, durván a Széll K. tér és a Duna között. Kb. A 70-es években átadott ún. hosszúház rejti Viktória rendelőjét. Ez a ház egy tól-ig számozású épület, ha a parkoló felöl szemben állsz vele, a bal sarkában van a bejárat. Viktória nekem előtte néhány perccel sms-ben elküldte a bejutási kódot és a lakás pontos megközelítését. Min. 3 lift van, a megfelelő emeleten tolj egy balost, a többit már tudni fogod. Szépen felújított lakásba érkezünk, előszobából balra a fürdő, egyenesen haladva egy nagyobb szoba, ami most inkább egy társalgó jellegű fogadó helység, Nagyméretű kanapéval, asztallal, néhany egyéb kiegészítővel. Innét balra nyílik egy másik szoba, amit egy nagyméretű franciaágy ural. Itt aztán lehet hancúrozni rendesen, de masszázsra is tökéletesen alkalmas. A fürdőszoba zuhanykabinos, hangulatos, jól felszerelt minden szempontból. Kedvencem a tükör bal alsó sarkába beépített hőmérséklet-óra digitális kijelző. Száraz kilépők, tusfürdők, szájvíz pohárkákkal, példás tisztaság, ami az egész lakásra szintén elmondható. Viktória egyedül rendel, semmilyen zavaró tényezőt nem tapasztaltam, dolog szobában halk zene duruzsol.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viktória összefoglalva egy nagyon csinos, elegáns, intelligens, okos, szexi nő. Szerintem aki figyelmesen megnézi képeit, amik szerintem nagyon izlésesek, már itt felfedezhetik azokat a finom részleteket, amik alapján ez vélelmezhető. A többi meg kiderül, amikor meglátogatod. Az első látogatásom során is az első percek ismerkedős beszélgetéssel kezdődtek, mint ahogy mostani is, csak most már kötetlenebb légkörben.
Ha most izzó vasat tennének a talpam alá sem tudnám megmondani miben fogadott, annyira elmerültem tekintetében. Szeretem ezt az arcot, szemei elkápráztatnak, arcvonásai egy igazi arisztokrata szépasszonyt idéznek a közeli múltból. Van arcos képe is, de élőben jön elő az a báj, amit nagyon szeretünk egy nőben. Arcát vöröses-szőke haja, csillogó kék szeme, kedves mosolya, közvetlen stílusa csak még elbűvelőbbé teszik. Enyhén homokóra alakja, selymes hófehér bőre, gyönyörű természetes keblei, nőies popsija, szép hosszú lábai igazi kuriózum a lányok között. Már hallom a sorok között: és a punci? Mindenki megnyugodhat, Viktória nőiessége abszolút harmóniában van egyéniségével. Egyszerűen gyönyörű! Mielőtt valaki is elfogultsággal vádolna, nos vállalom.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 121541 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 121541 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-05-17 21:00:30 erotikus masszázs 1215415. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-05-17 21:00:30 erotikus masszázs 1215416. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-05-17 21:00:30 erotikus masszázs 121541
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Ahogy már említettem, most is egy laza beszélgetéssel kezdtünk, ami a nappali kanapéján zajlott. Viktória nagyon jó beszélgetőpartner(is), nekem meg fontos, hogy ne csak fizikai előjáték előzzön meg egy randit. Persze ehhez olyan partner kell, akinek ez szintén számít. Viktória ebben is tökéletes partner. Nyilván nem a kvantum fizikáról esett szó, de lelki felvezetésnek ideális kezdet. Kényeztetésem végén Viktória felajánlott még egy rövid masszázst, de én inkább egy összebújós ,,lélek balzsamot" kértem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Talán érdemes magamról annyit elárulni, hogy nekem egy randi nem csak az ,,ürítésről" szól. Éppen ezért örülök, ha egy olyan lánnyal randízhatok, aki szívesen fogad egy gyengédebb, romantikusabb közeledést is. Viktória ebből a szempontból is kiváló választás, mint kiderült. A fürdőszobából visszatérve Viktória már meztelenül, ülve várt az ágyon, a belső szobában. A látvány együtt volt lenyügöző, látványos és szexi. Mellé feküdtem, finoman átöleltem, testét csókjaimmal árasztottam el. Mikor elértem a természet bölcsőjét, gyönyörű, zárt, rózsaszín punciját, kezemmel méltóan üdvözöltem, újjaimmal a már nedves csiklóját szeretgettem. Viktória szemeit lecsukva tartotta, egyik kezemmel csodálatos kebleit, nyakát simogattam, időnként egy-egy puszi is bejátszott. Eléggé állt már a farkam, ezért úgy poticionáltam magam, hogy partnerem szájával elérje azt. Viktória kicsit oldalra fordította fejét, hímtagom szájába vette, miközben még mindig lába közének udvaroltam. Sajnos neki nem volt a legjobb pozíció, ezért makkom ideiglenesen kiengedte ajkai közül és kezébe vette. Újjaim játéka nőiességével, kis idő elteltével megtette hatását, Viktória csípője hullámzásával és halk sóhajával egyértelműen tudtomra adta örömömét. Kisvártatva felült, derekát átölelve csodás, ruganyos melleit csókoltam. Viktória ezután vizet hozott nekem, majd javasolta feküdjek hanyatt az ágyon. Ezek után egy olyan lingam-francia egyvelegben részesített, ami nem mindennap történik meg az emberrel. Amit Viktória a férfi nemiszervvel művel az már egy kicsit művészet. Kézzel-szájjal felépített, majd már csak szájával, miközben kezével a combjaim fogta. Volt itt makkörzés nyelvvel, bevétel közepéig, majd vissza, egy kicsit végig, majd ugyanez elölről. Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom. Megfeszülök mint egy íj, fehérje állományom egy része ideiglenesen vendéglátom birtokába kerül. Viktória kimegy, rendbe hozza magát, majd felajánl egy kis hátmasszázst. Megköszönve inkább egy kis összebújos levezetést kérek. Fejét karomba hajtja, kicsit még beszélgetünk közben, majd a fürdőbe el....
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Már ismertük egymást, de az első alkalommal is ráértem a pásztor óra végén rendezni. Egy extrát vettem igénybe, ami a Nfvsz. lehetősége(5e.).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint az előző alkalommal is, ahol szintén,,csak" a masszázs programját vettem igénybe, úgy most sem volt semmi hiányérzetem. Egyénisége, kisugárzása, a vendéghez való hozzáállása miatt nekem abszolút kedvenc. Remélem beszámolóm segítségével könnyebb döntést hozni Viktória meglátogatásával kapcsolatban.
Ajánlom őt főleg azoknak, akik hasonlóan
hozzám, egy romantikusabb, barátnős kalandra vágynak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-15 07:44:42
Kellemes episztola egy barátnős erotikával átitatott lélek balzsamos randiról. Köszi a beszit!

2024-05-21 13:01:30
Ilyen az mikor minden összejön. Nagy gratula !

2024-05-19 09:14:48
Szép nővel szép randi, szép a beszámoló és a lila szín is.

2024-05-18 07:29:07
Szép írás egy gyengédebb, romantikusabb randiról. Igen meggyőző. Köszönet a megosztásért!

2024-05-18 01:34:35
Ajánlóleveled meggyőző volt. Köszi a belefektetett munkát...
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 6db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 4db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.