Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-25 22:22:35

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia! Szeretnék tőled elnézést kérni!!
A múlt héten sok volt a lemondás és a variálas az időpontokkal kapcsolatban erre a hétre. És sajnos összekavarodtam, nagyon sajnálom amiért feleslegesen vártál rám. 😓 Remélem a jövőben nem lesz ilyenben részed.
Szép napot kívánok!

Beszámoló Viktória +36702706937 121043 szexpartner

krampi a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
Egyeztetés
Mivel közelgett március 26., amit Viktória az utolsó munkanapjának jelölt meg, ezért múlt hét szerdán, vagyis 20-án felhívtam, hogy még a távozása előtt először és utoljára találkozhassak vele. Izgultam, mert a másik oldalon 22-e (vagyis péntek) volt megjelölve utolsó napnak, és mivel csütörtökön és a pénteken más elfoglaltságom volt, attól tartottam, hogy lecsúszok erről az ismeretségről.
Viktória a telefont azonnal felvette, kedves hangon beleszólt, én bemutatkoztam, jeleztem, hogy a bővebb infóból tájékozódtam, és szeretném meglátogatni egy másfél órás masszázsra. Kiderült, hogy aznapra már nincs időpontja. Csalódottan rákérdeztem, hogy akkor a jövő héten már nem is lesz elérhető? Kiderült, hogy a 26-a a valós dátum, és az is kiderült, hogy hétfőre van még szabad időpontja. Rögvest egyeztettünk is egy 25-e hétfő 10:00-át, megkaptam a címet, és Viktória arra kért, hogy szóljak időben, ha bármi közbejönne. Ezt megígértem, és rákérdeztem, hogy kér-e megerősítést előző nap, vagy aznap reggel, amire azt a választ kaptam, hogy ez nem szükséges, megbeszéltük az időpontot, ő várni fog engem.
Megközelítés
Így hát 25-én hétfőn BKV-ra szálltam, a Kolosy térig villamosoztam, onnan gyalog 3 perc a megadott cím, és mivel 10 perccel hamarabb érkeztem, jártam egy kört a környéken. Parkolni, azt hiszem, jól lehet arrafelé.
Leírás
A 10 perc lassan telt el a fagyos szélben, de végül eljött a megbeszélt időpont, és immár a szomszéd ház előtt állva hívtam 10:01 perckor. Majd egy sarokkal távolabbról 10:04 perckor. Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam. Így hát hazakullogtam.
Azért még tettem egy kósza kísérletet, hogy magyarázatot kapjak a történtekre, de természetesen hiába hívtam 12:30 után, amikor is ki volt írva, hogy felveszi, ki lehet találni, hogy mi történt. Nem vette fel.
Tulajdonképpen ennek a beszámolónak nincs jelentősége, hiszen Viktória abbahagyja, de egy biztos: amit magáról állít, mármint hogy "különleges", azt meg tudom erősíteni, mert nekem tényleg különleges élményt adott, ugyanis még sosem történt meg velem, hogy így átdobtak volna :(

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2024-03-27 10:32:46
Sajnálom, hogy ilyen kellemetlen élményben volt részed! A telefonon megbeszéltek szerint 9-re mentem aznap, de csak 9:50-kor nyertem bebocsátást hozzá (a várakozási időt ki tudtam használni, nem veszett el számomra). Valóban valami kavarodás lehetett a táncrendben :(

2024-03-27 00:25:24
Korrekt beszámoló, korrekt reag. Persze ez gondolom nem vígasztal, hiszen feleslegesen mentél oda.

2024-03-26 11:22:22
Micsoda pech hogy az utolsó napján jelent meg a 'fekete csíkos' beszi....

2024-03-26 08:47:07
Rém kellemetlen lehetet ez a balul sikerült,vacogós randitok!

Én valahogy mégis úgy érzem,hogy ennek ellenére Viktória nem hagyja majd válasz nélkül ezt az EP történetet.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 9db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat