Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-17 19:04:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viktória +36702706937 120972 szexpartner

BudaGyöngye a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viktória hirdetését régóta ismerem, korábban (kb egy éve) meg is látogattam.
Láttam, hogy hamarosan itthagy minket, szép emlékek fűztek hozzá és úgy éreztem, még egy találkozót szeretnék vele ezt megelőzően.
Mindig jelzi elérhetőségét, és olyankor tapasztalatom szerint tényleg el is lehet érni. amikor felhívtam, az ajánlott időpont minden paraméterét azonnal el tudta fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Elérhetőségi címe utolsó találkozásunk óta nem változott, a Szemlőhegy keleti oldalán lévő utca, nem túl messze egy közismert és közkedvelt cukrászdától, de említhetném a Kolosy teret is.
Ebből következik, hogy tömegközlekedéssel jól megközelíthető, de érkeztemkor pont a ház előtt is volt üres parkoló.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű ház félemeleti lakása, pont egy folyósó végén.
Diszkréten megközelíthető.
Az előszobából továbbjutva egy nagy nappali (Amerikai jellegű konyhával) majd egy kisebb szoba, és egy fürdő érhető el.
A fürdőben zuhanyfüggönnyel ellátott kád van, és minden tisztálkodószer, amire szükségünk lehet.
A szobában az ágy már diszkréten nyikorog, hozzáteszem, annyira diszkréten, hogy először azt hittem, az általunk keltett zaj a kellemes háttérzene egyik ritmushangszere. :D
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viktória csinos, jó alakú, nagyon kedves lány.
Azt hiszem, egy fekete fehérnemű volt rajta érkezésemkor.
Mikor legutóbb találkoztunk VTR-en egyeztettem, de mivel ez az opció most nem elérhető, telefonáltam. És be kell vallanom, jobb is volt így, nagyon jól esett hallani kedves hangját.
Élőben is mosolygós, jó kedélyű teremtés!
Mellei még mindig csodálatosak, feszesek, puncija illatos, és tökéletesen sima volt látogatásomkor.
Minden kívánságomat igyekezett azonnal teljesíteni, nagyon kedves és odaadó szerető.
Haja most, ha jól felejtek, vörösesszőke árnyalatú.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 120972 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 120972 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-03-18 08:35:17 erotikus masszázs 1209725. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-03-18 08:35:17 erotikus masszázs 120972
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Ahogy beléptem, két puszival fogadott, és amikor jeleztem, hogy otthonról úgy érkeztem, hogy otthonról szájvíz használatát követően indultam el, azonnal volt lehetőségem őt lágyan megcsókolni!
A tusolást követően már meztelenül várt a szobában, csak a combfix maradt rajta, aminek én még örültem is, kifejezetten szeretem ezt a ruhadarabot!
Először állva csókolóztunk, majd az ágyon folytattuk.
Én picit kényeztettem melleit (Nála szerintem kihagyhatatlan), majd felajánlotta, hogy ő tenne kedvemre.
Kezdetben melleivel izgatott, incselkedett kicsit velem, majd szájjal kezdett örömömre tenni. Kifejezetten jellegzetes, szinte csak rá jellemző módon, teljesen egyedi stílusban vette be farkamat, finom szopogatás, intenzív szájon belüli nyelvhasználat jellemezte tevékenységét, néha egy picit mélyebbre engedve, de közel sem mélytorkosan (Amit nem is ígért). Kifejezetten finom volt, amikor a zacsit és a golyókat nyalogatta, szopogatta!
Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem.
Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :)
Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.
Miután pár percig pihegett, újra az én örömöm került előtérbe, majd hamarosan kértem, hogy húzzunk gumit!
Kérésemre kutyusban kezdtük, ahol jóleső érzéssel konstatáltam, milyen kellemesen szűk is Viki! Néhány perc után én is közeledni éreztem a célt, és ezért megkérdeztem, van-e lehetőségem alternatív befejezésre (A tippet Viva beszámolójából vettem). Szerencsére kellőképpen szimpatikus lehettem, mert igen volt a válasz.
Szóval gumi le, hanyatt feküdtem. Emiatt egy picit távolabb kerültem az előbb már oly közelinek tűnő céltól, de ezt a távolságot Viktória szájjal, és ahol kellett, kézzel is segítve juttatott el a csúcsig, ami a szájában ért.
Szájában tartva hagyott picit lenyugodni, majd kiment kicsit, én meg gyakorlatilag mozdulni sem tudtam, olyan jól esett az előző néhány perc történése.
Mikor visszatért, még ugyanazzal a mosollyal az arcomon talált, még neki se láttam, hogy letisztogassam magam, annyira a történtek hatása alatt voltam.
Összebújtunk, beszélgettünk néha kicsit nevettünk is, bensőséges hangulatban telt a köztes idő.
Mielőtt azonban újra egymásnak estünk volna, gyorsan elment letusolni.
Így amikor visszatért, a kezdő francia után ismét friss, illatos punci került arcomba a 69 alatt, ahol sikerült ismét orgazmusig juttatnom.
A második menet a hagyományos missziben történt, majd menet közben lábai valahogy a nyakamba kerültek. :) közben (vagy ez előtt, vagy ez után) sokat csókolóztunk is.
Ezúttal nem variáltam, amikor éreztem, hogy közel az orgazmus, kicsit felgyorsítottan, és így ért engem (is) másodszor az öröm!
Még egy picit összebújtunk, majd amikor éreztem, hogy fogy a nekem jutott idő, szépen felöltöztem. Semmi sürgetésnek nyoma nem volt.
Viktória kedvesen kikisért, és két puszival búcsúzott tőlem
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás egészen pontosan követhető oldalán, és attól élőben sem tér el.
Mintha semmi infláció sem lenne, az ő csokrait nem érintette az idő vasfoga, kifejezetten jutányos.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viktória nagyon kedves, odaadó lány, örülök, hogy újra meglátogattam.
Aki szereti az itt barátnő feelingként megfogalmazott bensőséges együttléteket, nála jó helyen van.
Ez úton is kívánok neki minden jót a hamarosan bekövetkező civil életben!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2024-03-26 21:23:09
Köszönöm urak!

2024-03-21 04:14:02
Alapos munka eredménye ez a részletes beszámoló.

2024-03-18 08:38:19
Precíziós munka amit kiadtál a kezed közül. Gratulálok, jól megírt beszi lett ez.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 8db
(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.