Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-04 23:06:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!
Nagyon cuki vagy ☺️❤️ köszönöm hogy írtál egy beszámolót. Örülök hogy, jól érezted magad nálam ❤️ akkor remélem hamarosan találkozunk még ☺️ (ha kicsit szótlan voltam elnézést kérek érte 🥺 csak azért volt mert a csomokra figyeltem) Puszi

Beszámoló Viktória +36702706937 120853 szexpartner

vfarkas a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
darázs derék
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kicsit meglepve tapasztaltam, hogy a korábban használt és számomra jól bevált VTR opció jelenleg nem aktív nála. (Ezt később azzal indokolta, hogy mostanában több MT is foglalt de nem jelent meg, ezért bezárta ezt a lehetőséget.) Azért persze nem jöttem zavarba, nem vagyok én olyan, telefont ragadtam és azon keresztül egyeztettük, hogy most egy masszázsprogramra lesz szükségem. Kedves hangján minden szükséges részletre kitért, jó volt tudatosítani magamban, hogy két nap múlva a kezei közé kerülhetek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Buda, Kolosy tér magasságában, kb.3 perc sétára van a helyszín, enyhe kaptató. Villamosok, buszok és HÉV az igénybevehető tömegközlekedési eszközök tárháza arrafelé de aki autóval közelít annak is akad parkoló, természetesen fizetős. Ez alkalommal gyalogosan érkeztem a pontosan megadott címre, amit könnyű volt megtalálni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Telefonon jeleztem érkezésemet a kapuból. Azonnali bebocsátást nyertem és néhány lépcsőfok leküzdését követően nyílt az ajtó, mögötte Viktória fogadott. A lakás egy új építésű, tiszta és lakályos randihelyszín, minden a helyén amire szükség van. A fürdőben tisztaság uralkodik, száraz kilépő és sokféle tusfürdő segítette a személyes higiénia felfrissítését. A babaszobában a nagyméretű francia ágy dominál, egy hosszú komód és néhány tükör a berendezés lényegi alkotója. Halk zene szól, időmérő eszközt nem láttam, ami számomra megnyugtató volt, semmi TP de mégis pontosak voltunk Viktória jól gazdálkodik az idővel is.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek megfelelő, csinos, hangsúlyozottan nőies csípővel megáldott lány Viktória. Valóban homokóra alkat, ami nekem nagyon tetszik. Bőre puha, bársonyos és csak kevés tetkó díszíti. Arca kedves, mosolygós és először porcelán babára asszociáltam a vékony ívek miatt de később kiderült, hogy tévedtem, mert egyáltalán nem olyan törékeny, mint azt elsőre gondolná az ember. Legnagyobb kedvenceim a tenyérnyi, természetesen tökéletes cicik és a számomra világbajnok derék-csípő aránya.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 120853 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 120853 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-03-05 08:20:37 erotikus masszázs 1208535. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-03-05 08:20:37 erotikus masszázs 120853
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Profi masszázs:
5
Masszázs programra mentem ezúttal. Érkezésem után beszélgettünk pár percet a nappali kanapéján ülve, majd a kötelező tisztálkodást követően visszaérve már ruha nélkül várt rám a játszószobában. Megkérdezte hogyan szeretném illetve krém vagy olaj legyen a "vivőanyag"? Megválaszoltam, hogy kezdjünk egy olajos masszázzsal és átlóban feküdtem hasra a franciaágyon. A csomóim és a roppanások hamar megítélték, hogy masszázsa szakszerű, tanult és gyakorlott kezek mozdulataitól oldódtak látványosan. Először a jobbomon ülve dolgozott a nyakamtól a derekamig, alaposan átgyúrt, majd a balomon folytatta áldásos tevékenységét. Közben beszélgettünk több témáról, főként arról, hogy hamarosan abbahagyja és az élet más területén fog vállalkozásba. Érdeklődő, de nem tolakodó kellemes beszélgetőpartner. Felajánlotta, hogy a lábaimmal folytatja a masszázst, de én inkább a kezeimet kértem vegye kezelésbe. És milyen jól tettem, mert míg a karomat kezelte, az ujjaim a lába közötti területen éltek vissza tapintatosan a lehetőséggel.

A masszírozást követően Viktória kiment pár percre letusolni, megszárítkozott és kezdődött a levezetés fejezet.

Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért. Szóval változatos technikákat vetett be, nem is eredménytelenül. Közben úgy fordult, hogy elérjem minden rejtett zugát de a kölcsönösség dolgában nem voltam igazán hatékony, egy pici csiklósimin kívül másra nem futotta, mert egy pár perc után teljesen magával sodort, csak dugtam a száját megállíthatatlanul és a vége előtt jelezve éppen csak lecuppant a gejzir kitörése előtt. Mint előtte mindenben, most is profin viselkedett, kaptam törlőt és mosolyt majd tipliztem tusolni. Még kicsit beszélgettünk öltözés közben, majd búcsúpuszi után kilibbentem az lakásból.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szó sem esett róla távozásomig, akkor tettem le a konyhapulra az előre megbeszélt csokrot. Számomra teljesen korrekt, abszolút a megéri kategória.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazán jó élményekkel távoztam, mindent megkaptam amit most akartam. A korábbi motoros balesetből adódó hátsérülésem sokkal kevésbé fáj azóta és eszméletlen módon kicsavart ott lenn is, elfelejtette velem egy röpke órára minden búmat-bajomat. Sajnálom, hogy már nem lesz velünk csak március végéig viszont tutira kihasználom az alkalmat és megyek még! Ha jót akartok magatoknak, ti se várjatok sokáig!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2024-03-11 04:46:03
Szerintem minden benne van, kellően részletes.

2024-03-05 16:18:39
Nagyon tetszett amit olvastam, köszönöm hogy vetted a fáradtságot rá.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 4db
(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

(2023-07-02) : Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,

nagyon jó: 9db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.