A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-15 11:30:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viktória +36702706937 120667 szexpartner

memen a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tegnap este írtam rá itt az oldalon, ma reggel 8 előtt válaszolt. Gyorsan egyeztettünk időpontot, jeleztem neki, hogy én valószínűleg már korábban a közelbe érek, így ha előbb végez a teendoivel, szóljon nyugodtan. Időpont előtt fél órával írt is SMS-t, hogy mehetek negyed órával korábban. Szuper :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Van tömegközlekedés, de én nem igazán ismerem, így részleteket nem tudom. Parkolni viszont a kis utcákban egyszerű, bár fizetős. Most a ház előtt is volt hely, ez ritka. A GPS megtalálható a helyet, a hazszam egyértelmű, a kapucsengő is egyértelmű. Házban liftet nem kell használni, Viktória a nyíló ajtó takarasaban vár.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakást egyedül használja, mindig rend van és tisztaság. Nappaliban beszélgető sarok, hálószobában francia ágy, fürdőben kád. Sok féle tusfurdo, szajviz, tiszta, nagy, puha törölköző, dezodor. Ágyon sok párna, hangulatfeny, hangulatzene.
Viktória külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Képeknek megfelelő, magas, nem csontsovany, jó alakú, átlagos méretű formás mellekkel, ölelni való testtel. Szép arc, kedves mosoly, nagy kék szemek. Magas sarkú cipőben és valami erotikus fekete alsóneműben várt. Számomra abszolut top a külső, de ez szubjektív. Ha valaki a nagyon vékony, vagy az izmosabb lányokat kedveli, neki lehet más lenne a véleménye.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 120667 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 120667 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-02-16 09:21:35 erotikus masszázs 1206675. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-02-16 09:21:35 erotikus masszázs 120667
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Furdobol visszatértem, agyon ülve várt, így mellé helyezkedtem, majd ebből a helyzetből hamar fekvésbe tértünk át. Ismerkedős olelesek, kisebb csókok, simogatasok. Előre jelezte ezen a ponton, hogy ma bizony ő nem lesz felül, talán nem volt teljesen komfortos neki legutóbb, kicsit szomorkodtam, de elfogadtam. Mindenesetre úgy döntöttem, én kezdem a kedveskedest így hamarosan lejjebb helyezkedtem, és igyekeztem örömet okozni. Az, hogy milyen eredményt értem el, az ő titka marad, az ilyen dolgokat nem illik kérdőre vonni, mindenesetre nem panaszkodott, én igyekeztem :) Kis pihenőt kért, addig is simogatás, de azért nem hagytam sokáig pihenni. Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt, de azért megprobalkoztunk misszionáriussal. Sajnos a szoritas győzött, így gumi le, és újabb franciás örömök következtek. Ekkor már én mondtam, hogy talán még egy próbát tehetnénk, viszont most én tettem fel, és talán sikerült egy kicsit kényelmesebbre igazitanom. Javasolta, hogy hátulról próbálkozzak, ami a klasszikus formában nem a kedvenc pozom, de tudtam magamban, hogy ebből a pozbol egy számomra kedves formába fogunk atrendezodni, így elfogadtam a javaslatot. Hamarosan teljesen hasra fektettem, ahogy én szeretem, és így folytattuk az együttletet. Na persze a bevezető olyan hosszúra nyúlt, hogy mire végre belejottem volna, éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, így folyton lassitanom kellett az akciót. Ezután oldalra fektettem, és szintén hátulról folytattam. Itt rákérdeztem az időre és bizony mondta, hogy a zenéből tudja, nincs sok hátra. Ám, legyen, így lett hát végem. Gumi le, kaptam törlőkendőt, és mentem is hamarosan zuhanyozni. Kereken 60 percnél léptem ki az ajtón, így nem raboltam az idejét sem :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrát. Elején a masszázsnak megfelelő rózsát tettem le, ezt a végén kiegészítettem pár szállal, mert végül a masszázsbol együttlet lett.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Továbbra is a hegycsúcs teteje számomra Viktória. Nem mondanám, hogy beindult köztünk a kémia, de mindig jól érzem magam a társaságában, ő egy szuper vonzó nő, akihez szívesen megyek vissza akármikor, sajnálom, hogy már csak március végéig.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.